GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόψιν του προέδρου της ΝΔ...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Πρόεδρε, όταν έλεγες «σφουγγάρι σε όλα» εννοούσες και άφεση αμαρτιών σε τυχόν κρίματα και αμαρτίες των πρότερ...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Πρόεδρε, όταν έλεγες «σφουγγάρι σε όλα» εννοούσες και άφεση αμαρτιών σε τυχόν κρίματα και αμαρτίες των πρότερων αξιωματούχων της Παράταξης; Πρόεδρε, το πλήθος των φίλων της ΝΔούλας σε εξέλεξε νέο Πρόεδρο και όχι νέο... Πάπα.
Πρόεδρε, ακόμα πιστεύεις ότι...

τους οφείλεις και προσπαθείς να διασώσεις την ήδη χαμένη υπόληψη τους; Πρόεδρε, οι Νεοδημοκράτες σε ψήφισαν για να αποβάλλεις και να ξεμπροστιάσεις όσους πρόδωσαν αξίες και αρχές της Παράταξης και όχι για να τους περιθάλψεις και να διασώσεις το πολιτικό μέλλον τους.. Πρόεδρε, δεν φοβάσαι μήπως η δικιά σου φήμη σπιλωθεί από τη δικιά τους κακοφημία;
Πρόεδρε, άσκησε κοινοβουλευτικό έργο και όχι «πυροσβεστικό» ή έργο «ιδρύματος αμαρτωλών και κλεφτών».. Πρόεδρε, δεν ανησυχείς μήπως η δικιά τους αναλήθεια αποτελέσει την δικιά σου αρχή ανακολουθίας λόγων και έργων;
Πρόεδρε, σταμάτα να προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες σε ένα Κόμμα ανισσόροπων.. Πρόεδρε, για πόσο ακόμα θα συμβιβάζεσαι με την μετριότητα των παρελθόντων που σε στήριξε; Πρόεδρε, γίνε Άντρας…πολιτικός!

14 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΚΑΤΩΘΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ.
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΕΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.Η ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.Η ΜΙΛΑΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ Η ΣΑΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ.ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΦΕΡΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ στενοχωριομαστε για νεους φορους, τελη κυκλοφοριας, φπα, κλπ., κλπ.,;

    Το θεμα ειναι απλο: ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ φορολογικη δηλωση εισοδηματος ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ
    και ας ελθουν ΕΚΕΙΝΟΙ να μας βρουνε!
    Αλλωστε με τον νεο νομο Καστανιδη περι ...αποσυμφορησεως(!) των φυλακων, με το οποιο αποφυλακιζουν τους κακοποιους, δεν προκειται να παμε ουτε φυλακη!!
    Επομενως γιατι ολη η γκρινια;
    Καλη χρονια!
    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    YΓ.: Ιδου και ενα ανεκδοτο για να γελασει το χειλάκι σας, χρονιαρες μερες:

    Objet : marital life

    Counseling for a better marital life


    Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου.
    Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε ναεξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20χρόνια. Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναιαδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπηπλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.
    Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκεπάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησεπαθιασμένα!
    Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει.
    Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα τηςμισοζαλισμένη.
    Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: "Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου.Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα"?
    Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: "Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα καιΤετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα".

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμένα κορμιά του Πασόκ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?

    Ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε αύξηση του ΦΠΑ.

    Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν απέκλεισε σ’ημερα το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ.
    Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί απάντησε “δεν μου έχει εισηγηθεί κάτι τέτοιο το οικονομικό επιτελείο,
    αλλά θα δούμε τι θα γίνει με τη διαβούλευση“.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΛΕΡΕΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.24 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,
    ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΟΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΡΑΓΕ??? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΧΕ 10-15000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΟΥΖΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ).ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επσιδή εσύ είσαι ή ηλίθιος πασόκος
    ή δεν εισαι ελλάδα φιλάρα 1,06
    ΑΠΛΩΣ ΣΚΑΣΕ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΜΕΡΕΣ.

    και να το θέλεις και αλλιώς.
    Αφού πήραν την Ψηφο με ΑΠΑΤΗ και δεν μπορούν τώρα.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11:24:00 π.μ. και 02:04:00 μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΤΕ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα δεξια τομαρια δεν θα αλλαξουν ποτε.εδω δεν αλλαξαν 100 χρονια θα αλλαξουν τωρα.Η δεξια ειναι ο καρκινος της ελλαδας μια ζωη καταστροφη και πεινα φερναν τα μουνοπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ
    ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΠΑΛΑ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ,
    ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΕΙ ΚΙ Η ΝΤΟΡΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,
    ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
    ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΥΓΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα αν εσείς είστε πασοκ
    και γράφετε τέτοιες Παπαριές.
    Καρφιτσώστε στο αυτί σας την πράσινη ταυτοτητα.

    να σας αναγνωρίζουμε σαν σταυλίσια ζώα... ΑΚΡΙΒΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντωνάκη, όλο αυτό το φασισταριό που σε ψήφισε αρχίζει να ανυπομονεί. Δεν είσαι όσο φασίστας χρειάζεται για να το φχαριστηθεί η ψυχούλα τους, πρόσεξε, Αντωνάκη, το μέτρο σύγκρισης είναι ο Καρατζαφέρης, μην τους απογοητεύσεις τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ


    ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!!
    (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση