GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στελέχωση των υποδομών Υγείας στον Αργοσαρωνικό και τα Κύθηρα...

...ζητά με επιστολή στην Φ. Γεννηματά ο βουλευτής Δ. Καρύδης . Την άμεση στελέχωση των υποδομών Υγείας με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό...

...ζητά με επιστολή στην Φ. Γεννηματά
ο βουλευτής Δ. Καρύδης
.
Την άμεση στελέχωση των υποδομών Υγείας με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό στα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα, ζητά με επιστολή του στην υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης. Η επιστολή έρχεται σε συνέχεια μακράς σε διάρκεια συνάντησης που είχε ο βουλευτής με την υφυπουργό με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Υγείας, στα νησιά της περιφέρειας του.
Ο Δημ. Καρύδης καταγράφει στην επιστολή του τις συγκεκριμένες ανάγκες ανά νησί, καταγραφή η οποία είναι προϊόν συνεργασίας του βουλευτή με δημάρχους και άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των νησιών.
Στην ίδια επιστολή του υπογραμμίζει ότι...

τα προβλήματα στον τομέα υπηρεσιών Υγείας στα νησιά γίνονται ακόμη πιο έντονα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω του τουρισμού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι συνεχείς και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων και των φορέων δεν έχουν εισακουστεί μέχρι σήμερα, προσθέτοντας και την αναγκαιότητα άμεσης βελτίωσης από υλικοτεχνικής πλευράς των υποδομών Υγείας.
Συγκεκριμένα ζητά την άμεση κάλυψη των ακόλουθων ειδικοτήτων ιατρικού και παραϊατρικού ανά νησί. Ταυτόχρονα, θετική εξέλιξη για την περιοχή Πόρου-Τροιζήνας-Μεθάνων, αποτελεί η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να μεταβαίνει Παιδίατρος στο περιφερειακό Κέντρο Υγείας δύο φορές την εβδομάδα από μία που ισχύει σήμερα. Παραμένει βέβαια η διεκδίκηση όλων για μόνιμη παρουσία Παιδιάτρου στην περιοχή.
Παράλληλα, μετά τις γιορτές κλιμάκιο Παιδιάτρων από την Παιδιατρική Κλινική του Κρατικού Νικαίας, θα επισκεφθεί τον Πόρο, την Τροιζήνα και τα Μέθανα, για να εξετάσει όλους τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Λυκείων.
1. ΑΙΓΙΝΑ ( Κέντρο Υγείας)
Ιατρικό Προσωπικό
-Δύο Παθολόγοι
-Διορισμός Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού και Οφθαλμίατρου σε αντικατάσταση των επισκεπτών.
-Διορισμός επισκεπτών ιατρών ειδικότητας Ουρολόγου και Ψυχιάτρου
Παραϊατρικό Προσωπικό
-Τεχνολόγο Μικροβιολογικού και Ακτινολογικού
-Νοσηλεύτρια
-Επισκέπτρια Υγείας
2. ΠΟΡΟΣ-ΤΡΟΙΖΗΝΑ-ΜΕΘΑΝΑ ( Κέντρο Υγείας και Περιφερ.Ιατρ. Μεθ. και Περιφ. Ιατρ. Πόρου)
Ιατρικό Προσωπικό
-Παιδίατρος (επείγουσα ανάγκη)
-Διορισμός κλιμακίου Καρδιολόγου, Οφθαλμιάτρου, Γυναικολόγου, Παθολόγου, για καλύπτονται εναλλακτικά και τα Περιφερειακά Ιατρεία.
Παραϊατρικό προσωπικό
-Βοηθός Ακτινολόγος
-Έλλειψη 5 Νοσηλευτριών
-Φυσιοθεραπευτή
-Οδηγό Ασθενοφόρου
3. ΣΠΕΤΣΕΣ (Πολυδύναμο Ιατρείο)
Ιατρικό Προσωπικό
-Αγροτικός Ιατρός
-Παιδίατρος
Παραϊατρικό Προσωπικό
-Νοσηλεύτρια
-Παρασκευάστρια Μικροβιολογικού
-Παρασκευαστής Ακτινολογικού
-Οδηγός Ασθενοφόρου
4.ΚΥΘΗΡΑ (Νοσοκομείο Κυθήρων)
Ιατρικό Προσωπικό
-Παιδίατρος
-Ορθοπεδικός
-Χειρούργος
Παραϊατρικό Προσωπικό
-νοσηλευτικό προσωπικό

9 σχόλια

  1. Με τον υιό Καρύδη που κατηγορήθηκε ότι πλαστογραφούσε ψηφοδέλτια, τι απέγινε;; Κουκουλώθηκε το θέμα ή θα δούμε δίκη κάποια στιγμή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΓΙΟΥ ?
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΡΟΒΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνουνται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Σε λίγο θα έχουμε και ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα από ομάδες που εμφανίζονται σιγά σιγά και δεν τις ξέρουμε ακόμα.» Αυτή ήταν μια πρόταση από την τελευταία απάντηση του Χρυσοχοΐδη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «το Βήμα». Που το πάει που το φέρνει, πάλι στους εθνικιστές καταλήγει. Δεν αμφισβητούμε ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης διαθέτει ευγλωττία, ωστόσο κάποιες φορές όταν παπαγαλίζεις κάποια πράγματα, φτάνεις στο σημείο να λες ασυναρτησίες χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ομάδες οι οποίες «εμφανίζονται σιγά – σιγά» σημαίνει ότι έχουν δώσει τα ελάχιστα σημάδια σχετικής δράσεως, και δεν γίνεται να «μην τις ξέρουμε ακόμα». Ή τις ξέρεις και τις αναφέρεις, ή δεν ξέρεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν είσαι υπουργός της κυβέρνησης και μιλάς για τρομοκρατία, πρέπει να είσαι και συγκεκριμένος ειδάλλως αερολογείς. Ο Νόμος δε, λέει ότι ο κάθε πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη, προβλέπει ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα (κάτι σαν το χαλάζι…) από ομάδες που δεν τις ξέρουμε, εμφανίζονται σιγά-σιγά, και α μη τι άλλο ας διαβάσουμε όλο το απόσπασμα στην ερώτηση που πρωτογενώς αναφέρεται στους αναρχικούς εγκληματίες:

    «… στόχος τους είναι να εκδικηθούν το κράτος. Αυτοί που κάνουν απαγωγές τροφοδοτούν και με χρήματα την τρομοκρατία. Αυτοί που κάνουν παράνομες οικονομικές δραστηριότητες τροφοδοτούν με όπλα την τρομοκρατία. Αδιαφορούν για τις ζωές νέων παιδιών. Δημιουργούν ανασφάλεια που φέρνει ρατσισμό και την Ακροδεξιά στο προσκήνιο…»

    Οι τρομοκράτες ακροαριστεροί λοιπόν φέρνουν στο προσκήνιο τον ρατσισμό και την ακροδεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αθωωθηκε... ο γιος . αλλά ποιός θα το δημοσιευσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε και στου ΝΙΩΤΗ με το καλό να αθωωθούν τα παιδιά.
    Που είχαν τα μπουκάλια, για να κατουρούν στο καταλημένο, λόγω έλλειψη τουαλέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε της 8:36, κάτσε να γίνει το δικαστήριο και μετά γράψε ότι αθωώθηκε ο γιός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ασχετοι για να φτάσει μια υπόθεση στο δικαστήριο πρέπει να υπάρχουν ενδείξεις κατά του κατηγορουμένου>..οι οποίες προς το παρόν δεν υπάρχουν..σταματήστε λοιπόν να κανιβαλίζετε και πάρτε χαμπάρι πως η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα και ισχύει το τεκμήριο αθωότητας. Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια για την επιστολή. Ο κ.Καρύδης συνδυάζει διεκδικητικότητα και τεκμηριωμένο λόγο που έλειπαν πολλά χρόνια από τον Πειραιά. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση