GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με γέλιο και χαρά πρωι-πρωι‏...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Αλλη μια μερα ξημερωσε, ξυπνησα και εγω και ανοιξα την τηλεοραση, οχι στην χαζη ξανθια,σε κρατ...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Αλλη μια μερα ξημερωσε, ξυπνησα και εγω και ανοιξα την τηλεοραση, οχι στην χαζη ξανθια,σε κρατικο καναλι ειπα να χαζεψω και ιδου το γελιο της ημερας.
Ειχαν συγκεντρωση καποιοι μεγαλυτεροι απο μενα και συζηταγανε πως ενω επι πεντε χρονια τα ξυνανε και τρωγανε τωρα θελουν παλι να σωσουν την Ελλαδα.
Και μιλαγε καποιος και τον κοιταγε ξυνα μια αλλη απο κατω, και...

μας ελεγε πως κανανε λαθη, και αυτοκριτικη. Δεν μας ειπε ποιος πηγε φυλακη απο αυτα τα λαθη ομως, δεν ανεφερε που πηγαν τα εκατομυρια που φαγωθηκαν, δεν μας ειπε γιατι ακομη εχουν στην ομαδα τους ατομα που το ονομα τους μπλεχτηκε στο σκανδαλο της Ζημενς, δεν μας ειπε οτι τελικα ποιος φταιει που εφτασαν τα πραγματα εως εδω.
Απλα την εξουσια θελει, την πιτα, με υποσχεσεις παλι, και περιμενει τους νεους με καποια λογικη να τον πιστεψουν.
Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλοιως. Αλοιμονο τι περιμενουμε σαν εθνος απο αυτους;

7 σχόλια

  1. Ο Ομπάμα αμείβεται με 250.000 Ευρώ τον χρόνο. Οι κύριοι της εκπομπής έδιναν στον διοικητή του ΟΠΑΠ 500.000 ευρώ!!! Τέτοιες θέσεις, διοικητών οργανισμών, συμβούλων κ.λ.π. υπάρχουν εκατοντάδες. Γι΄ αυτές τις σπατάλες ποιος θα πληρώσει; Ο Αλογοσκούφης, αφού έκανε την ζημιά , εξαφανίστηκε, ο Καραμανλής, κύριος υπεύθυνος, παριστάνει τον εγγυητή της παράταξης "Αντώνη ότι θες, εγώ είμαι εδώ", "όποιος τα βάλει με τον νέο αρχηγό θα ΄χει να κάνει μαζί μου" κ.λ.π. Οι "βαρόνοι" της παράταξης, Μητσοτάκης , Έβερτ, Βαρβιτσιώτης, Μολυβιάτης, ενώ έβλεπαν το κατρακύλισμα της χώρας, δεν έκαναν τίποτα. Οι Υπουργοί δρούσαν χωρίς έλεγχο, απουσία πρωθυπουργού, διαμελίζοντας την εθνική οικονομία.
    Δεν υπάρχει ένας πατριώτης στην μεγάλη συντηρητική παράταξη της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνουνται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως, φίλε, αύριο θα πουν πως άλλαξαν! Όταν βλέπετε να δίνουν λόγο στον πιο μοιραίο άνθρωπο, το Μητσοτάκη, με κανονάρχο τον Πρετεντέρη, τι περιμένετε; Να δείτε άσπρη μέρα;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΡΟΒΛΙΑ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ

    ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ
    ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Σε λίγο θα έχουμε και ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα από ομάδες που εμφανίζονται σιγά σιγά και δεν τις ξέρουμε ακόμα.» Αυτή ήταν μια πρόταση από την τελευταία απάντηση του Χρυσοχοΐδη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «το Βήμα». Που το πάει που το φέρνει, πάλι στους εθνικιστές καταλήγει. Δεν αμφισβητούμε ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης διαθέτει ευγλωττία, ωστόσο κάποιες φορές όταν παπαγαλίζεις κάποια πράγματα, φτάνεις στο σημείο να λες ασυναρτησίες χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ομάδες οι οποίες «εμφανίζονται σιγά – σιγά» σημαίνει ότι έχουν δώσει τα ελάχιστα σημάδια σχετικής δράσεως, και δεν γίνεται να «μην τις ξέρουμε ακόμα». Ή τις ξέρεις και τις αναφέρεις, ή δεν ξέρεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν είσαι υπουργός της κυβέρνησης και μιλάς για τρομοκρατία, πρέπει να είσαι και συγκεκριμένος ειδάλλως αερολογείς. Ο Νόμος δε, λέει ότι ο κάθε πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη, προβλέπει ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα (κάτι σαν το χαλάζι…) από ομάδες που δεν τις ξέρουμε, εμφανίζονται σιγά-σιγά, και α μη τι άλλο ας διαβάσουμε όλο το απόσπασμα στην ερώτηση που πρωτογενώς αναφέρεται στους αναρχικούς εγκληματίες:

    «… στόχος τους είναι να εκδικηθούν το κράτος. Αυτοί που κάνουν απαγωγές τροφοδοτούν και με χρήματα την τρομοκρατία. Αυτοί που κάνουν παράνομες οικονομικές δραστηριότητες τροφοδοτούν με όπλα την τρομοκρατία. Αδιαφορούν για τις ζωές νέων παιδιών. Δημιουργούν ανασφάλεια που φέρνει ρατσισμό και την Ακροδεξιά στο προσκήνιο…»

    Οι τρομοκράτες ακροαριστεροί λοιπόν φέρνουν στο προσκήνιο τον ρατσισμό και την ακροδεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.Οι ίδιοι και οι ίδιοι.Μιλάμε ότι πρέπει να έχεις πάθει εγκεφαλικό μαλακομπούκωμα για να τους παρακολουθείς με τις παπαρολογίες τους.Εγώ τους βλέπω στην τηλεόραση καμμιά φορά για να έχω το άλλοθι και να τους βρίζω.Μιλάμε για μπινελίκια,από μούτζες μέχρι γαμοσταυρίδια,αυτό με εκτονώνει.Μετά νοιώθω πιό άνετα,κάτι σαν εξομολόγηση σε παπά.Μόνο που εδώ ο εξομολόγος είναι η...τηλεόραση.Μεγάλη εφεύρεση ρε παιδιά.Σου φτιάχνει το κέφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση