GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας!...

Από το http://veto300.blogspot.com/ . Πολλοί ψίθυροι ακούγονται τελευταία για το επίπεδο των σχέσεων Σαμαρά -Αβραμόπουλου! Μήπως άλλαξαν τα ...

Από το http://veto300.blogspot.com/
.
Πολλοί ψίθυροι ακούγονται τελευταία για το επίπεδο των σχέσεων Σαμαρά -Αβραμόπουλου! Μήπως άλλαξαν τα πράγματα μετά την εκλογή του προέδρου της ΝΔ; Γιατί ο Αβραμόπουλος εμφανίζεται ελάχιστα και μιλάει με το σταγονόμετρο; Είναι χολωμένος; Περίμενε να γίνει αντιπρόεδρος του κόμματος και δεν έγινε; Οι δικές μας πληροφορίες μας λένε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Αντίθετα, αισθάνεται πολύ άνετα με την προεδρία της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου, δεν ζητάει τίποτα περισσότερο και περιμένει....Τί περιμένει; Να γίνει ......δήμαρχος αν η Αθήνα γίνει μητροπολιτικός δήμος ή να γίνει υπουργός Εξωτερικών αν ο Σαμαράς κερδίσει τις εκλογές. Ο Αβραμόπουλος πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι μέχρι και ο μεθεπόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να εκλεγεί, δηλαδή, το 2015 όταν πρωθυπουργός θα είναι -όπως φαντάζεται- ο Σαμαράς...

16 σχόλια

  1. επειδη επειγομαι

    ποιο θα ειναι το τζοκερ την ερχομενη κυριακη;

    Αυτη ,οχι το 2015!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΒΤΙΝΟΥ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..
    ΤΟΣΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS SOS ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΤΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έχει αποφασιστεί, έτσι θα γίνει.
    http://www.youtube.com/watch?v=FgY7eaYrc7A

    (28 Δεκ 2009 11:19:00 π.μ. ποιος έκανε αντίσταση στους Γερμανούς; Εσύ;
    http://www.youtube.com/watch?v=LRBLDR-BKOI
    Greek Resistance against Nazis war II 1941 - 1944)

    Καπετάν Μακρής. Όποιος δεν μαθαίνει από την Ιστορία του, θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Όπως σωστά λέει ο 28 Δεκ 2009 11:15:00 π.μ. θα έχουμε ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ...

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΓΚΕΛΟ (ΤΙΠΟΤΑ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΡΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ.

    ΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ ΡΕ, ΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ???


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ.
    Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήμαρτον με αυτόν τον άνθρωπο.. εδώ ταιριάζει η παροιμία "Δουλειά δεν είχε ο διάολος ...σε τα παιδιά του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμβόλιο έκανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.21, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΖΕΙΣ ΠΟΙΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΡΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμμορίες αλλοδαπών μετατρέπουν καθημερινά την Πατρίδα μας σε τριτοκοσμική “μπανανία”. Οι πολιτικάντηδες, οι δήθεν “δημοκράτες”, φανερά ενάντια στη λαική βούληση νομιμοποιούν κατά εκατομμύρια τους “φιλήσυχους” μετανάστες τους οποίους θέλουν να εντάξουν στη νεοελληνική κοινωνία… Όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουσούρων στα Χανιά της Κρήτης, όταν 100 περίπου αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

    Κρατώντας στα χέρια σιδερολοστούς και ξύλα, οι αλλοδαποί που δουλεύουν στα χωράφια των γύρω περιοχών έκλεισαν «ραντεβού» στον Δήμο Μουσούρων, όπου έδωσαν «μάχες» σώμα με σώμα.Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών και αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι αφού το κράτος πάντοτε απουσιάζει. Μετά την πρωτοφανή συμπλοκή συνελήφθησαν και κρατούνται απλώς… τέσσερις Βούλγαροι. Κατά τα άλλα διεξάγονται “έρευνες”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ma den 8a ginei h maria damanaki?/

    xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΕΙΟ (ή ΓΥΦΤΟΧΩΡΙ)ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Ο ...ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ κος δημητρακης ΑΒΡΑΜΌΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !!!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!

    Υ.Γ. ΤΟΤΕ (ΜΕ ΤΟ Κ.Ε.Π.) ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΓΕΙΟ ...ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ??? ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ - ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ Η ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ ???

    ...ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη
    ΝΔ (αν υπάρχει τέτοιο κόμμα τότε)θα εκλεγεί ίσως το 2020,αλλά μόνο εάν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να εξαντλήσει την 3η τετραετία και εάν χάσει σε εκείνες τις εκλογές.
    Ρε μεγάλε 11.19 ,αυτή την ανάγνωση του Μαρξ την κάνετε μόνο εσύ,
    ο Καραμπελιάς και το ΛΑΟΣ.
    Το ΚΚΕ μια χαρά θέση πήρε για το ζήτημα...πως το'παθε;
    Απορώ όμως αν συμφωνεί και η συνεργαζόμενη Κανέλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέτοιοι που είμαστε, μας αξίζει ένας πρόεδρος σαν τον Αβραμόπουλο!!
    Ο κ. ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση