GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H μόνη βοήθεια που έφθασε στη Γάζα...

...από την Ελλάδα είναι από την Εκκλησία της Ελλάδας!!!! Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com 1,2 εκατομμύρια € πρόσφερε βοήθεια ο ...

...από την Ελλάδα είναι
από την Εκκλησία της Ελλάδας!!!!

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com


1,2 εκατομμύρια € πρόσφερε βοήθεια ο ελληνικός λαός για τα παιδιά της Γάζας (24 Φλεβάρη 2009). Εγγυήθηκαν ΟΛΕΣ οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ελλάδας για να βοηθήσουμε παιδιά ακρωτηριασμένα, τυφλά, άρρωστα… Σίγουρα δεν «χάθηκαν», δεν έκλεψε κανείς τα χρήματα του ελληνικού λαού.Όμως, ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ δεν έφτασε στη Γάζα!Δεν υπάρχουν υπονοούμενα για κλοπή των χρημάτων!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ!
Ρωτάμε:
- ποιες σκοπιμότητες, ποιοι πολιτικοί επιβάλουν...
το «πάγωμα», την εξαφάνιση της βοήθειας του ελληνικού λαού;
- γιατί οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις συμμετέχουν στο δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον των Ελεύθερων Πολιορκημένων της Γάζας;
- Είναι δυνατόν η Ελλάδα της Αλληλεγγύης, η Ελλάδα της Δημοκρατίας, να μπλοκάρει τη βοήθεια που πρόσφερε ο ελληνικός λαός, κι αυτό να γίνεται με ευθύνη 11 μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΔΚΕ, ΕΝΑΕ κ.α.);- μήπως υπάρχουν συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι», συνδιαλλαγή, με την κυρία Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα;

11 σχόλια

  1. κρίμα τους κόπους, τις θυσίες που κατέβαλαν οι ελεύθεροι ηλίθιοι και τα γιουσουφάκια των μουλάδων του Ιραν στην Ελλάδα να βοηθήσουν τα γιουσουφάκια των μουλάδων του Ιραν στην λωρίδα της Γάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί εγώ συνέδραμα τόν Φεβρουάριο
    (καί όχι Φλεβάρη γμτ).
    sibilla,θά γίνανε ρουκέτες.
    Οί φανατικοί τό πρώτο πού κάνουν,
    είναι νά εκμεταλευτούν τήν
    "ανθρώπινη" βοήθεια.
    ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΑΦΡΑ,
    συνεχίστηκε στήν Άπω Ανατολή καί
    τώρα στήν Αφρική.
    Νιγηρία(πετρέλαια),Σιέρα Λεόνε(διαμάντια)τήν Ρουάντα....
    Καλάααα στή Ρουάντα εσείς οί
    πολιτικάντηδες τά καταφέρατε!!!
    Σφάχθηκαν στό ποδάρι σας 2εκ.
    ψυχούλες.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ(χιχί-
    λές ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ).
    ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΣ()ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ?
    Όλοι(?) αντιλαμβανόμαστε πώς
    χειραγωγείτε τόν πολίτη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έχετε δίκιο και ας "κράζουν' οι γνωστοί σιωνιστές-ανώνυμοι σχολιαστές.
    Στην Ελλάδα του ΑΝΔΡΕΑ Παπανδρέου δεν θα γινόταν αυτά τα αίσχη κι αυτή η φιλοαμερικανική πολιτική.
    Όσοι δώσαμε έστω και 1 ευρώ για τα παιδιά της Γάζας, θέλουμε να πάει στη Γάζα η βοήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν όλη αυτή η διεθνής βοήθεια που έχει δοθεί στη Γάζα όλα αυτά τα χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί όπως έπρεπε, η Γάζα έπρεπε τώρα να είναι σαν το Μονακό. Αντίθετα αυτό που έγινε είναι οι κάτοικοι να υποφέρουν και η βοήθεια να χρηματοδοτεί περιουσίες Παλαιστινίων ηγετών στο εξωτερικό, όπλα και προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ηλιθιε Ελληνικε λαε. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΓΑΖΑ, ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΤΣΟΥΝΑΜΙ,AIDS ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ETSI EINAI SWSRI OLOI EKTOS TOU MALAKA 2:40:00. NE RE MALAKA EAN DEN YPIRXAN OI AMERIKANOI TYHA MILOUSES GERMANIKA H ARABIKA, ALLA POU KSERETE KOLOKOUMOUNIA TOU KERATA, ENAS NEKROS ISLAMOFASISTAS SAN TOUS ELLINES EINAI KALOS ISLAMOFASISTAS.......MALAKES ELLINES, OXI OLOI, MERIKOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για το αρχιδι των 24 Δεκ 2009 6:15:00 μ.μ.
    ------------------------------
    Φυσικα ΟΧΙ σε τηλεμαραθωνιους για γαζα. Απλα στειλτε πολλεσ βομβεσ για να γαμισουν οι (αντιπαθητικοι παλαιστινιοι ) τους πιο αντιπαθητικους σαν τον Ανων 6.15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί κανεις να γινει πιό συγκεκριμένος??Ποιός φορέας μαζεψε τα λεφτα??Σε ποιά Τραπεζα κατατεθηκαν??Εφόσον η εξαγωγή συναλλάγματος ειναι νόμιμη, δεν μπορούσαν να δοθούν σε ενα εκπρόσωπο του λαού της Γαζας? ( κυβερναει η ιρανική-σιιτική Χαμάς, από ότι ξερω).
    Κατι μου λέει ότι πήγαν τα λεφτα "Υπέρ της αεροπορίας'όπως λέγανε επί Μεταξα ή "Για το Ταμα του Εθνους" της Χούντας..
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ € σε Τηλεμαραθωνιους ...Οποιος θελει, να τα δώσει κατευθείαν σε αυτούς που εχουν ανάγκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ στο Ελλαδισταν ΔΕΝ υπαρχουν ανθρωποι που ΕΧΟΥΝ αναγκη;
    .......

    Ας κυτταξουμε π ρ ω τ α το σπιτι μας
    και ας αφησουμε τις αλλες αυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στα αρχίδια μου αν γίνονται τηλεμαραθώνιοι για την Γάζα, τέτοιες εκπομπές δεν βλέπω και ούτε ούτε ένα λεπτό δεν δίνω για τον αγώνα του παλαιστινιακού λαου να απελευθερώσει την Παλαιστίνη από τους απιστους έχοντας την υποστήριξη των δημοκρατικών καθεστώτων των Γκαντάφι, Ασάντ, αγιατολάδων.... Πάντως μετά την τελευταία επιδρομή των ισραηλινών στην Γάζα δεν έχει εκτοξευθεί καμια ρουκέτα εναντίον του Ισραήλ και καμια επίθεση αυτοκτονίας εναντίον ισραηλινών αμαχων έχει πραγματοποιηθεί, η περιοχή έχει ειρηνεύσει. Οι μη μουσουλμάνοι, ακόμη και αυτοί που γλύφουν τις αντιιμπεριαλιστικές, προοδευτικές δυνάμεις όπως το κόμμα του αλλάχ στον Λίβανο η την χαμάς στην λωρίδα της Γάζας θεωρούνται από τους μουσουλμάνους απιστα σκυλιά. Το κακό είναι ότι οι γλείφτες αυτοί συνδράμουν και όλα αυτά τα ζώα του ισλαμ που μας ξεφορτώνουν με καραβιές οι τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε μηπως ολα αυτα ειναι εκβιασμοι. οταν εχουν αναγκη απο παρα πολλα χρηματα τους πιανει το φανατικο και πειθουν καπιους ηλιθιους παλαιστινιους να το παιξουν κομαντος. (σιγουρα αφιονισμενοι ειναι απο ναρκωτικα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση