GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον δήμο Κερατσινίου...

Από τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου Γενικό Γραμματέα Νομαρχίας Δυτικής Αττικής Ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΗ...

Από τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ
Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου
Γενικό Γραμματέα Νομαρχίας Δυτικής Αττικής

Ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Όργιο σπατάλης και πελατειακών διορισμών στο Κερατσίνι

Ο κ. Μελάς έχει σπάσει την τελευταία τριετία, κάθε ρεκόρ στο Κερατσίνι. Ενώ δεν έχει δρομολογήσει ούτε ένα νέο έργο κατά την διάρκεια της θητείας του, έχει προχωρήσει σε νέους αλλεπάλληλους δανεισμούς συνολικού ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και ταυτόχρονα έχει χάσει κάθε έλεγχο του ελλείμματος του Δήμου. Σύμφωνα μάλιστα με μετριοπαθείς προσεγγίσεις, αφού ο Δήμαρχος αποφεύγει κάθε σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο παρά τις προτάσεις μου όπως και τις προτάσεις άλλων Δημοτικών Συμβούλων, το έλλειμμα του Δήμου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 25 εκατομμύρια ευρώ!
Ο κύριος Μελάς αναδεικνύεται σε μοιραίο Δήμαρχο για το Κερατσίνι. Υποθηκεύει τις προοπτικές του. Τινάζει στον αέρα τα οικονομικά του. Δείχνει πρωτοφανή ανευθυνότητα για το παρόν και...

το μέλλον του. Σαν να μην έφταναν δε αυτά, από το Καλοκαίρι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 δρομολόγησε διαδικασίες για τις εξής προσλήψεις και διορισμούς : 65 μόνιμους διαφόρων ειδικοτήτων, 98 μερικής απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων, 35 εργάτες καθαριότητας και 6 οδηγούς δίμηνης σύμβασης, 15 εργάτες διμηνίτες για το Τμήμα Πρασίνου και Παιδικών Χαρών, 17 συμβάσεις έργου! Σημειωτέον δε, ότι σ’ αυτές δεν περιλαμβάνονται προσλήψεις που έγιναν στην Πολιτιστική και Αθλητική Επιχείρηση κατά την ίδια περίοδο! Δρομολόγησε δηλαδή διαδικασίες για 200 διορισμούς!!
Μιλάμε εν ολίγοις για μια καταστροφική, λαϊκίστικη, πελατειακή πολιτική που έχει οδηγήσει τον Δήμο στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Μιλάμε για μια πολιτική που το μόνο που ενδιαφέρει είναι η πολιτική αυτοσυντήρηση του Φώτη Μελά. Μιλάμε για παλαιοκομματική πολιτική αισχίστου είδους που φορτώνει ελλείμματα τον Δήμο σε σταθερή βάση. Σ’ αυτά προσθέστε δε και τον προκλητικά αδιαφανή, δίχως κανένα κριτήριο, τρόπο προσλήψεων ημετέρων, όταν στο Κερατσίνι υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι νέοι και το πάζλ συμπληρώνεται. Προσθέστε επιπλέον και την πρόσληψη Διευθυντών στην Πολιτιστική και Αθλητική Επιχείρηση με συνεντεύξεις που έπιαναν 30% και 40%! Προσθέστε και την πρόσληψη συγγενών του και θα καταλάβετε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στον Δήμο Κερατσινίου.
Κρίμα για το Κερατσίνι. Κρίμα για την Αυτοδιοίκηση. Ευτυχώς που σε 11 μήνες ο κύριος Μελάς πολιτικά μας τελειώνει…….. Δεν πάει κι’ άλλο. Πρέπει να μπούμε σε μια νέα εποχή για το Κερατσίνι.

5 σχόλια

  1. Παπαγιάννη

    Οτι κι αν κάνει η Τρέμη
    ΞΥΝΗ παραμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας λεει και καποιος τι προθεσεις υπαρχουν οσο αναορα το κτηριο της πρωην Ε Δου Πειραιως επι της 25ης Μαρτιου και πολλοι λενε οτι θα γινει ΟΚΑΝΑ η και Τμημα Μεταγωγων μεσα σε γειτονια και και με σχολειο στα 50μετρα???

    Αφου λοιπον εσεις ειστε και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για πειτε τις προθεσεις σας και ας μιλησει καποιος καθαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ευθύνη της χρεωκοπίας θα βαρύνει τον κ. Παπανδρέου.

    Μετά και τη σημερινή (28-1-2010) κατακρήμνιση της τιμής των ελληνικών ομολόγων (spread 10ετών στις 405 μ.β.), δεν είναι πλέον δυνατόν για την παρούσα κυβέρνηση να συνεχίσει να προαναγγέλλει, μόνον, αορίστως μέτρα, ρίχνοντας παράλληλα τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στους προηγούμενους.

    Ο κίνδυνος χρεωκοπίας της χώρας είναι πλέον ορατός. Και αν δεν πρόκειται για άμεση χρεωκοπία (στάση πληρωμών) θα πρόκειται πάντως για έμμεση, από τη στιγμή που το δημόσιο αρχίσει να μην αποπληρώνει ομόλογα και έντοκα γραμμάτια που λήγουν, αλλά αρχίσει να δίνει καινούργια, σε αντικατάσταση των πρώτων, χωρίς όμως να τα αποπληρώνει σε μετρητά.

    Παρά τη σχεδόν ανέλπιστη επιτυχία της δημοπρασίας ομολόγων της Δευτέρας, 25-1-2010, η μείωση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. οικονομία βαίνει προς αξιόπιστη διαχείριση και μείωση των ελλειμμάτων.

    Η οικονομία, αυτή τη στιγμή, ακόμη σώζεται. Αν αργήσει ακόμη μερικές εβδομάδες, ίσως ημέρες δεν θα σώζεται πια με τίποτα. Η ευθύνη για να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη είναι καθαρά στους δικούς του ώμους.

    Αν πάλι δεν μπορεί με τίποτα να σώσει την οικονομία, ας εγκαταλείψει την εξουσία, όπως έκανε ο προκάτοχός του. Ας αφήσει τους υπόλοιπους να πάρουμε χωρίς αυτόν τα σκληρά μέτρα που απαιτούνται στη σημερινή συγκυρία.

    Το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν», πάντως, αν ειπωθεί από τον κ. Παπανδρέου, θα βαραίνει τον ίδιο και μόνον. Γιατί ήταν και είναι, ακόμη, στις δυνατότητες της ελληνικής κυβέρνησης να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΞΥΠΟΛΥΤΑ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟΠΡΟΚΟΠΗ .
    ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
    ΑΙΝΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΕΣΕΝΑ .ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση