GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παρενέργειες από την κατάθεση της "ταυτότητας" του Δ. Δημοσθενόπουλου...‏

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Πολιτικός άνδρας, πρώην υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου, ανδρώθηκε μαζί με την ίδρυση του ΠΑΣΟ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Πολιτικός άνδρας, πρώην υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου, ανδρώθηκε μαζί με την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τους αγώνες του 114…
Αποχώρησε σεμνά από την πολιτική σκηνή, επιλέγοντας ο ίδιος πριν από πολλά χρόνια να μην είναι υποψήφιος και να μπουν μπροστά οι νέοι, και… στέκεται δίπλα τους με ανιδιοτέλεια, με διάθεση και ορμή νεολαίου για τις σοσιαλιστικές ιδέες και το ΠΑΣΟΚ.
Εξήλθε από την ενεργή πολιτική φτωχότερος, σπάνιο φαινόμενο στις ημέρες μας…
Πολλά γράφτηκαν και...

θα γραφούν γι’ αυτή την πολιτική του απόφαση να δώσει ένα μήνυμα στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, που αγαπάει και εκτιμάει απεριόριστα…
Η «κατάθεση της κομματικής ταυτότητας» από έναν Νέστωρα της πολιτικής ζωής του τόπου είναι πράξη έντονα πολιτική, αντρίκια όπως λέει ο λαός, χωρίς υστεροβουλία η σκοπιμότητες…
Είναι πράξη συνέπειας και τιμής απέναντι στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και τις παρακαταθήκες που άφησε για το Κίνημα.
Οι δηλώσεις του Κώστα Παπακοσμά, Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Καβάλας, εκφράζουν τι σημαίνει η ενέργεια του έντιμου πολιτικού άνδρα: «…Λυπάμαι πραγματικά γιατί ο Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος είναι για εμάς η σημαία του ΠΑΣΟΚ. Ένα ιστορικό στέλεχος που με τη σκέψη του και την ωριμότητα του μας συμβουλεύει στην πορεία μας… Θα θελα πάντως να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο και να ρωτήσει τι έγινε με τον πρώην υπουργό...».
Οι τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Καβάλας, θα μιλήσουν;
Άραγε, υπάρχουν κάποιοι, ή μάλλον ο πρώτος των πρώτων, να κάνει χρήση της υπηρεσίας «τηλεφωνίας ΠΑΣΟΚ» (είναι και δωρεάν η κλήση), και κατόπιν να μην έχουμε την κατάντια της κυβέρνησης Καραμανλή;

25 σχόλια

  1. πράγματι τέτοιοι άδολοι και έντιμοι ανόητοι έφεραν την Ελλάδα του 81 στην Ελλάδα υπό χρεωκοπία προς δόξα του κάθε Ανδρέα, Κώστα , Γιώργου και για χάρη τους. Πως λέει? ¨εχει απεριόριστη εκτίμηση στο Γιώργο. Χα χα χα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναξερες φιλε Δημοσθενη, παληε συντροφε και συμμαχητη ποσοι σαν και σενα ειμαστε ετοιμοι, να κανουμε το ιδιο?
    Σεβόμαστε ομως τους αγωνες του Γερουλανου, για την Βασιλεια και τον Σοσιαλισμό , τις μαχες πουδωσε η Μπιρμπιλη για την προστασία του περιβάλλοντος, μαζι με τον ..αριστερό ..Αβραμόπουλο. σεβόμαστε τις τιτανιες προσπάθειες
    για τα εθνικά μας ζητηματα, του πατριωτη ( τυφλα ναχει ο Παυλος Μελας κι ο Μανωλης Γλεζος) αναπληρωτη ακόμα? Υπουργου Εξωτερικων ονοματι Δρουτσα...
    και περιμενουμε.
    Βιαστηκες Δημοσθένη, βιαστηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδρες που ακομα εχουν φιλοτιμο και την αρετη που χρειαζεται ενας πολιτικος αποχωρουν παντα απο το προσκηνιο σεμνα και ταπεινα οχι καταβροχθιζοντας σουβλακια και κοντο σουβλια με λαδωμενα πουκαμισα.
    Η ενασχοληση με τα κοινα ειναι πανω απο ολα διαθεση προσφορας και οχι επαγγελματικης αποκαταστασης και αρπαχτης-κλεψιας.
    Υπηρξαν πολλοι πολιτικοι ανδρες που αποχωρησαν με ψηλα το κεφαλι απο την εξουσια ζωντας χωρις να προκαλουν το δημοσιο αισθημα με την συμπεριφορα τους.
    Αυτο ασφαλως δεν αφορα μονο ανθρωπους του ΠΑΣΟΚ αλλα ολων των κομματων που εδωσαν και δεν πηραν απο αυτο τον τοπο.
    Δυστυχως το καλουπι αυτο εσπασε και το εργοστασιο εκλεισε. Η καινουργια παραγωγη ειναι κλεφτες με πτυχια ανεμομαζωματα και ανεμοσκορπισματα που σαν οπλο εχουν την αιγλη του ονοματος μεγαλων πολιτικων ανδρων και με καθε τροπο το αμαυρωνουν και το ξεφτιλιζουν καθημερινα.
    Ηρθε πραγματικα η ωρα που αυτα τζακια και οι κατα συνθηκη κληρονομιας πολιτικοι πρεπει να ασχοληθουν με αυτο που εχουν μαθει να κανουν να κολλησουν και κανενα ενσημο και να παψουν να τους τρεφει αυτη η αγελαδα που λεγεται ΕΛΛΑΣ και το δερμα της εγινε ενα με τα κοκκαλα της.Να βγουνε απο τα σπλαχνα του λαου νεα παιδια χωρις να κουβαλανε δοξες και αμαρτιες του παρελθοντος.
    Να ανοιξει ο δρομος προς αυτη την κατευθυνση και αυτο πρεπει να το κανει ο Λαος και οχι επαγγελματιες πολιτικοι που θεωρουν φεουδο την ασκηση εξουσιας σε αυτο τον τοπο και μολις εμφανιστει καποιος νεος ανθρωπος με ιδεες αρχες και αξιες καταποντιζεται απο το οικονομικο-πολιτικο κατεστημενο.
    Επειδη πλεον ολοι αυτοι που μας κυβερνανε εχουν χασει παντελως την αξιοπιστια τους με τις πραξεις τους και φερανε σε αυτη την καταντια τον τοπο,το μονο δημοκρατικο οπλο που μας απεμεινε πριν απο την εξεγερση ειναι το δημοψιφισμα σε ολα τα μεγαλα ζητηματα που πνιγουν αυτο τον τοπο. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ και οχι ολοι αυτοι οι αναξιοπιστοι και κλεφτες πολιτικοι.
    Κυβερνηση δεν σημαινει οτι μπορει να αποφασιζει καποιος η καποιοι ερημην μας σε θεματα που αφορουν την ιδια μας την ζωη και το μελλον μας.
    Εκλεγονται απο τον λαο για να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ και οχι να υποθηκευσουν το μελλον μας με τις αποφασεις που παιρνουν και γνωμονα πολλες φορες ιδιοτελη συμφεροντα.
    Στις δημοκρατιες τον τελευταιο λογο τον εχει ο λαος και οχι ο προθυπουργος.
    Η φωνη του λαου δεν πρεπει να ακουγεται καθε 4 χρονια εκλεγοντας διαχειριστες της περιουσιας του και της ζωης του αλλα καθε μερα για καθε μεγαλο ζητημα που αφορα την χωρα μας.
    Οι πολιτικοι δωσανε εξετασεις και αποτυχανε οικτρα και εμεις πρεπει να πληρωσουμε το μαρμαρο σε καθε ηλιθιοτητα και βλακεια για μην χαρακτηρισω διαφορετικα τις πραξεις τους.
    Οι πολιτικοι πλεον πρεπει να πεισουν για τις ικανοτητες τους και οχι για τα παραμυθια που αραδιαζουν γεμιζοντας με ψευτικα ονειρα και ελπιδες την ζωη μας.
    Ειναι ντροπη για ενα λαο που σεβεται την ιστορια του να αφηνει αναξιους πολιτικους να υποθηκευουν τον μελλον των νεων παιδιων που κοιτουν ανισχυρα και με φοβο την ζωη τους.
    Ειναι ντροπη να βλεπεις απομαχους της ζωης στους δρομους με γεματες τις τσεπες φαρμακα να διεκδικουν αξιοπρεπεια πριν τον θανατο γιατι καποιοι φαγανε τα λεφτα των ταμειων τους και αυτοι αμεριμνοι ποιουν την νησσα χωρις καμια τιμωρια να σκιαζει την ζωη τους διαμενοντας και ζωντας πολυτελως απο χρηματα που καταχραστηκαν.
    ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και οχι στα λογια η πολιτικη των αχρηστων πολιτικων που κυβερνησαν την Ελλαδα χρεωκοπησε ουσιαστικα και μεταφορικα ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ απο ολους αυτους που στην συνειδηση του καθενος εχουν απορριφθει σαν αναξιοι και αναξιοπιστοι.
    Τσιρακια συμφεροντων ξενων και ντοπιων ειναι και οι αποφασεις τους εχουν γνωμονα το ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ συμφερον τους.
    Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΩΝ ΟΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι δεξιοί τι δουλειά έχουν οι αφιλότιμοι να σχολιάζουν τά τού ΠΑΣΟΚ; Δεν κοιτάνε τούς Αλογοσκούφηδές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΚΑΜΠΆΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ εκεί που τραπέζωνε κάθε καλοκαίρι υπουργούς και κραταιούς και των δυο μεγάλων κομμάτων; Η ΡΩΜΑΙΑ ΠΟΜΠΑΙΑ ΠΟΜΠΑΝΤΟΥΡ σε ανάκλιντρα φαγοποτιού με πρώην υπουργούς, λες και νυν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που ησουν νιοτη πουλεγες πως θα γινοσουν αλλος.
    Αυτο ισχύει για τον Γιωργο Παπανδρεου.

    Δυστυχως παρασυρθηκε απο τα τηλεπαραθυρα και της περιρεουσας ατμόσφαιρας περι βαθέος Πασοκ και επελεξε τις Τινες , τους Παυλους και ολους τους τεχνοκρατες με τα μαστερ των πανεπιστημιων και να το αποτελεσμα!!!!!!

    Ο ΓΑΠ αγνοησε τα μαστερ του πεζοδρομιου και των κοινωνικων αγωνων και αυτο ειναι το ιστορικο του λαθος.

    Εχουμε ακομη πολλα φασουλια να δουμε. Περιμενουμε το επομενο ατοπημα οσονουπω.

    Το ασχημο για το τοπο ειναι οτι θα δικαιωθουν ανθρωποι που ελεγαν οτι το πασοκ δεν εχει οραμα και προγραμμα.
    Αυτου του απλου λαου που βαρεθηκε τις μεγαλοστομιες των δεξιων καραγκιοζηδων , των σεμνοταπεινων φαγαδων, και τωρα νοιωθει προδωμενος.

    Γιωργο ΠΥΞΙΔΑ . βΡΕς ΤΗ ΡΟΤΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑΦΟΥΓΡΑΣΟΥ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    Η κινηση του Δημοσθενοπουλου αν μη τι αλλο ας ανοιξει τους οριζοντες στους στενομυαλους νεογκολντενμποις του Πασοκ.
    Καποιοι ας βγαλουν το γρασο απο τα ματια τους γιατι οι καιροι ου μενετοι.

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.
    ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΕΟΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΩΝ ΣΤΥΛ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΙΕΣΜΕΝΕΔΩΝ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 04,ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ Ο7 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ, ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΥΛ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ,ΔΡΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΧΥΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑΝ,ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΕΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΕ,ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ,ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 09.
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε δεξιάντζες κουκουλοφόροι τής κατοχής,δολοφόνοι τού Λαμπράκη και τού Τεμπονέρα,νομίζετε ότι μάς θίγεται τις τρίχες μας μ' αυτά που γράφετε;σάς έχουμε γραμμένους κανονικά καθάρματα τής ελληνικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σκάστε ρε δεξιάντζες!Μην ανακατευόσαστε στα τού ΠΑΣΟΚ,υποκριτές,Φαρισαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν πολλοί σαν τον Δημοσθένη και ηλικιακά νεότεροι που δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου τους έχει στην απέξω. Aς είναι καλά η Μπιρμπίλω, η Μπατζέλω, ο Γερουλάνος, ο Δρούτσας και τα άλλα σοσιαλιστικά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερωτώ και ζητώ μια σωστή και υπεύθυνη απάντηση :

    Πως συμβαίνει οι πολιτικοί αρχηγοί
    των δυο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,
    είναι από την Πελοπόννησο ,
    ο αρχηγός του ΛΑΟΣ και αυτός από την Πελοπόννησο ,
    αρχηγός της επανάστασης επί επταετίας
    Γ . Παπαδόπουλος είναι από την Πελοπόννησο .
    Οι εργολάβοι και εκδότες από την Πελοπόννησο .
    ΚΑΙ από την υπόλοιπο Ελλάδα δεν είναι κανένας ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο έντιμος τόλμησε.
    Οι βουλευτές Καβάλας κότες!
    Ο Γώγος και οι παρέα του;
    Αγρόν ηγόραζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλά όλα αυτά αλλά απο την εποχή που ήρθε ο Αντρέας άρχισε η λεηλασία και η κατρακύλα...ήρθαν οι προοδευτικοί να μας σώσουν...τώρα που μας έσωσαν τότε, ξαναήρθαν να μας ξανασώσουν ...
    Α ρε Ελληνα όταν θα ξυπνήσεις και θα πάρεις τα τουφέκια ίσως είναι αργά αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί πο σωτήρες θα είναι κρεμασμένοι ανάποδα στο σύνταγμα....ε μα έτσι τους χρειάζεται..κρέμασμα με διαφάνεια..που τόσο πολύ έδειξαν ότι τους αρέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΑΣΕ ΔΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ.Ο ΜΙΧΑΣ ΔΕ ΟΛΟ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ/ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ. Δημοσθενόπουλε, σήκωσε την σημαία σου ψηλά, ίσως σε ακούσουν.
    Έχεις ανέκαθεν τον σεβασμό των αντιπάλων σου και την έξωθεν καλή μαρτυρία. Προχώρα έχεις ανθρώπους που σε ακολουθούν γιατί ήσουν και παραμένεις ΕΝΤΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σύντροφοι, το ΠΑΣΟΚ πάει κατά διαόλου διότι αυτά που γράφετε και λέτε δεν τα καταλαβαίνει ο Giorgo.

    Γράψτε τα στα αγγλικά να τα καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    και ο Παναγιωτακοπουλος κινειται στην γραμμη Δρ Κουτσουκου!!

    Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε όσους αγωνίστηκαν και ενώ οι ίδοι ήταν άκαπνοι και "συμμαχησαν με την δεξια" και τώρα βούτηξαν τις θέσεις θα πληρώσουν από την θεία δίκη!!

    Και μην νομιζετε ηλίθιοι αν δωσετε στους Πακιστανούς ταυτότητες ελληνικες ότι θα σας ψηφίσουν ΕΣΑΣ!!

    Ο καθε μετανάστης θα ψηφίσει εκεινον που θα του δινει τα περισσοτερα λεφτα καθε φορα
    ακομα (γιατι δεν εχει πολιτικη συνειδηση) και τον Γλυξμποργκ!!

    Δεν μπορείτε να αντικαταστησετε τους αγωνιστες του Πασοκ με μεταναστες!!! Οι μεταναστες εχουν δικαιωματα αλλα πρεπει να αγωνιστουν για τον εκδημοκρατισμο της πατριδας τους.Το σχεδιο απετυχε και ειναι σε βαρος σας!!

    Θεμιστοκλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι εγινε ρε μαγκες.....και αυτος αγωνιστης του πολυτεχνειου ητανε????
    σαν τη μαρια δαμανακη ηταν κι αυτος δηλαδη??? ρε δεν υπαρχει κανας ελληνας να μην υπηρξε αγωνιστης του πολυτεχνειου??? ολοι οι ελληνες ειναι αριστεροι δηλαδη????? και πως γινεται τα κκε να παιανουν μετα βιας 17%???
    ρε τι τραβαμε με δαυτους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε δεξιοι τι σχολιαζετε τα του πασοκ???? το πασοκ ...δεν ειναι δεξιο κομμα.....δεν ειναι κομμα....πλουτοκρατιας.....ειναι ....σοσιαλιστικο κομμα!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχα ξυπναααααα μαλακαααααα και οι δυο συμμοριες αυτες που λέηλατησαν το τοπο τοσα χρονια ειναι ακριβως το ιδιο, με τη μονη διαφορα οτι οι μεν "σεμνοι και ταπεινοι" δηλωνουν ...κεντροδεξιοι (λες και υπαρχει εστω και ενας κεντρωος στην ελλαδα και οι αλλοι λοποδυτες δηλωνουν...."σοσια-ληστες"
    ξυπναααααα μαλακααααααααα
    κατι τετοιους γελοιους σαν κι εσενα βλεπουν και οι πολιτικαντηδες που ψηφιζεις και....τριβουν τα χερια τους μαλακα ε μαλακα
    Υ.Σ. αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. στη χωρα που ο μακης τριανταφυλλοπουλος ειναι αριστερος, ο νικος χατζηνικολαου κανει ρεπορταζ (οπως λεει ο ιδιος συχνα), ο σημιτης ειναι....πατριωτης, η μπιστης ειναι αντιστασιακος, ο ρουσοπουλος ενας γιος ενος απλου ταχυδρομου, ο βουλγαρακης και η συζυγος του κυρια πελεκη οτι εκαναν στο βατοπεδι, το εκαναν επειδη τους το ζητησε η....παναγια (κατα δηλωση της κυριας πελεκη-βουλγαρακη) στη χωρα που εαν εισαι πουστης, γελοιο υποκειμενο, αριστερος, μισεις τη χωρα σου, εισαι και λιγο οικολογος, εισαι ο τελειος πολιτης, ενω εαν αγαπας τη πατριδα σου, θες να ζεις με ασφαλεια και θες επισης να κανουν τα παιδια σου στο σχολειο τους τη προσευχη τους τοτε εισαι φασιστας, ακροδεξιος και μπαναλ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και μονο το γεγονος ότι ακολούθησε τον Ανδρεα και δεν εφυγε την εποχη της παντοδυναμιας της Μιμής, μου δινει το δικαιωμα να σκεπτομαι ότι ειναι τενεκές ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και λοιπόν , τι εγινε που κατεχεσε την ταυτοτητα, τετοια που ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για την Πόπη Γερακούδη την αγαπητικιά του κ. Παναγιωτακόπουλου αγανάκτησε ο άνθρωπος. Αλλά ο πορνοβοσκός της αριστερής Πρωτοβουλίας τσιμουδιά. Βόσκει στα λιβάδια του σοσιαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση