GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεες‏...

8 σχόλια

  1. Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες.

    ΑΠΟ τις κατσαρίδες, μυρμηγκια, ψύλους
    τσιμπούρια, αράχνες, σκορπιούς κ.λ.π.
    του ΠΑΣΟΚ.

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    που θα τους πιάσει και ΛΥΣΣΑ κακιά
    που απο το "αύξηση πάνω απο τον πληρωθισμό" και " οχι στο πάγωμα"..
    ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
    ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010
    Αστυνομικός έπαθε μόλυνση αφού τον δάγκωσε αλλοδαπός



    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    Ένας αστυνομικός στην Πάτρα βρήκε το μπελά του μετά από επεισόδιο με έναν Ιρανό και αφού αυτός τον δάγκωσε στο χέρι. Ο αστυνομικός έπαθε μόλυνση στο σημείο που τον δάγκωσε ο αλλοδαπός και διακομίστηκε...

    στο νοσοκομείο του Ρίο. Οι γιατροί πλέον προσπαθούν να βρουν την αιτία από την οποία προήλθε η μόλυνση και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάρετε 1 δις ευρώ από τα 28 δις που δώσατε στις τράπεζες και να τα δώσετε στους αγρότες». Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση; Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς ή η Αλέκα Παπαρήγα; Μήπως ο Τσίπρας ή ακόμη και ο… Μπούτας;

    Δυστυχώς για την κυβέρνηση την έκανε ένα χρόνο πριν ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.
    ---------------------------
    Η λήθη είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ και το έχει αποδείξει και αλλού.

    Σήμερα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και αντί να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ή έστω να μπορέσει να δώσει κάποιες λύσεις, επιλέγει άλλα κόλπα. Αυτή τη φορά το ξεφούσκωμα των λάστιχων γίνεται με πιο επικοινωνιακό και τεχνοκρατικό τρόπο. Η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το αγροτικό ανέδειξε αυτή την τακτική.

    1. Τηρούμε σκληρή γραμμή ξεχνώντας όσα λέγαμε πριν την 4η Οκτωβρίου. Προτάσσουμε το εθνικό καλό, την ανάγκη να σωθεί η οικονομία που καταρρέει, την αδυναμία να δοθεί νέο αγροτικό πακέτο, σαν αυτό που είχε δώσει ο Χατζηγάκης πέρυσι και ακόμη μας κυνηγάει η Κομισιόν.

    ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.........ΚΟΨΕ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΙΩΣ.....ΔΡΟΜΟ.
    ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.36 ΝΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 10.5 ΠΗΓΕ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 12.85 ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΣΟΪ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. + 400 για τους αγρότες.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ 400 ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.
    ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση