GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή...

...ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ!!! . Aπό το http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot....

...ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ!!!
.
Aπό το http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com/
.
Δεν υπάρχει όρεξη για «άποψη» σχετικά με το ματς της Καβάλας. Στα ψιλά να αναφέρουμε πως Καβάλα και Ολυμπιακός κάνανε συνολικά μιάμιση κλασική ευκαιρία. Καλά στημένη αμυντικά η Καβάλα, τα θαλάσσωνε κάθε φορά που έβγαινε μπροστά με τους Ορούμα, Μεντί και Ονουάτσι να μην είναι στη γνωστή τους βραδιά. Ο Ντάρμπισαϊρ έχασε μοναδική ευκαιρία στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στην ίδια φάση τον έκοψε δύο φορές ο Ντουγκλάο προ του Κάλατς και προ κενής εστίας. Κορυφαίοι του γηπέδου οι Ντουγκλάο και Σιόντης για την Καβάλα, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν...

ξεχωρίσαμε κανέναν. Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα όσο έπαιξαν ήταν αρκετά κινητικοί.
Πάμε στα σημαντικά. Δεν είναι δυνατόν τα τελευταία χρόνια όπου χρειάζεται βαθμούς ο Ολυμπιακός σε ματς «ζωτικής» σημασίας να υπάρχει μία περιφερόμενη Ριζούπολη ανα την Ελλάδα. Είτε αγωνίζεται στο Λεκανοπέδιο (Ριζούπολη, Καραϊσκάκη) είτε εκτός όπως σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου με κουκουλοφόρους σε απόσταση αναπνοής από τους επόπτες και δεκάδες καρεκλοφόρους οπαδούς να περιφέρονται στο ταρτάν επί 90 και πλέον λεπτά. Δεν είναι δυνατόν πραγματικά μία ολόκληρη πόλη να «υποφέρει» από τον οπαδικό τουρισμό για μισή μέρα. Δε θα κάτσουμε να μπούμε σε καμία λογική του στυλ «και πώς να παίξει ή να βάλει γκολ ο Καβαλιώτης όταν βλέπει τον κάφρο στα δύο μέτρα έτοιμο να τον φάει», αλλά ρε παιδιά γουστάρετε τη μπαλίτσα ή όχι; Δεν είναι δυνατόν να μη τη γουστάρετε, ψάξτε το λιγάκι… Έχουμε γράψει ότι αθλητισμός και ειδικά ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων δεν υφίσταται όμως αυτό απέχει παρασάγγας από το σκηνικό που παρακολουθήσαμε μόλις. Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας σήμερα και το τελευταίο ημίωρο το μόνο που ακουγόταν στις κερκίδες ήταν μία μουρμούρα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να υποστηρίξεις την ομάδα σου λοιπόν.

5 σχόλια

  1. Σκέψου φίλε πόσο φόβο στην ψυχή έχουν οι βάζελοι που 7 βαθμούς μπροστά προσπαθούν να τιμωρηθεί ο θρύλος μπάς και πάρουν τίτλο.
    Ρωτάμε πόσες φορές στο πρωτάθλημα έγιναν επεισόδια απο φιλάθλους του βάζελου ? διακόπηκε μάτσ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα?πόσες φορές ο ΠΑΟΚ έπεζε με φιλάθλους μέσα στο γήπεδο ?τιμωρήθηκρ κανένας ?
    τώρα όλοι οι αντιολυμπιακοί ενωμένοι προβάλουν το θέμα και ζητούν ΤιΜΩΡΙΑ.

    Πιστεύω ότι πιθανή τιμωρία θα συνεφέρει τον γαύρο και τότε αντε γειά ,γιαυτό καλύτερα μην μιλάτε μπας και δείτε χαρά στον κόρφο σας.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΓΑΥΡΟ,ΒΑΖΕΛΟ,ΠΑΟΚΤΖΗ ΚΛΠ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΜΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κολόγαυροι. Πέστε μας έναν αγώνα που κάνατε εκτός έδρας και δεν έγιναν επεισόδια. ΄Έναν αγώνα. Αφού έχετε τα φόντα σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες να κερδίσετε με το υπάρχον δυναμικό ( όχι παικτών ) κορακιών ( Κάκος , Παμπορίδης και παλαιότεροι , ουκ εστί αριθμός ). Γιατί σε όλους τους εκτός έδρας επιστρατεύεται πάντα ο μέγας Κάκος και ο Παμπορίδης. Βλέπετε και με τις τωρινές διοικήσεις υπάρχει πολύ χάιδεμα. ΄Ολοι έχουν το φόβο του STAZI PREZIDANTE που όπως φαίνεται έχει καταγράψει πολλά ράμματα για τη γούνα τους. Αλλά σιγά σιγά αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των φημών όταν έψαχναν να βρούνε τους παίκτες του θρήνου για αντιντόπινγκ κοντρόλ και δεν τους εύρισκαν, λες και ζούσαν σε άλλη χώρα. Πέρσι ο φουκαράς ο Κοβάσεβιτς και φέτος ο καημένος ο Γκαλέτι οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα να παίξουν μπάλα και τους ταράξατε στα αναβολικά. ΄Ενας θεός ξέρει ποιοί θα αρρωστήσουν αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κακομοίρη 8.39

    αντί να κοιτάξεις τα χάλια της ομάδας σου και των οπαδών της, μιλάς για τον ΠΑΟ?
    Τι ήθελες δηλαδή, να μην τιμωρηθείτε για τα καφριλίκια σας? Πήγανε οι αλήτες και την πέφτανε σε παιδάκια 12 χρονών... τα ίδια και στην Καβάλα, τα ίδια και στην Τρίπολη και σε όλα τα εκτός έδρας με μικρές ομάδες. Αλλά καλομάθατε τόσα χρόνια με τις παράγκες και τους Γκαγκατσοτσάτσους σας και τώρα σας κακοφαίνεται, ε? Δεν πειράζει, θα φάτε καλά!!!
    Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ
    βασανιστική και δεν θα τελειώνει...

    ΥΓ: Είναι δεδομένο ότι οι οπαδοί του Παναθηναικού έχουν κάνει άσχημα επεισόδια, όπως όλοι οι οπαδοί. Και αυτό είναι κατακριτέο. Αλλά αυτή η γαύρικη αλητεία δεν υπάρχει αλλού!!!

    ΥΓ2: "Αυτούς έχουμε" δεν έλεγες Σωκράτη?
    Παρ' τους τώρα στη μάπα και πλήρωσε τα σπασμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eimai filathlos tou olympiakoy kai pragmatika aporw me kapoious allous episis filathlous tou olympiakou , pou anti na doun pou katantise h omada pou agapame , kathontai kai asxolountai me tous filathlous tou panathinaikou , an theloyn na timwrithoume gia oti egine sthn kavala..exoume tosa provlimata , pu an mas kanoun na aloithorizoumai se alla zhthmata , tha katadisoume idioi me tous allous , pu olla ta xronia pou htan pisw mas , anti na koitaksoun na ginoun kalyteroi , tous ftraigan pada oi alloi .prwth fora meta lyphs mou , antilamvanomai , pws exoume arxisei na apoktoume thn nootropoia tou hthmenou, kai ama den thn apovaloume edos kai ektos ghpedwn , sto telos den tha exoume mono thn nootropoia , alla tha eimaste kiolas.Loipon as afhsoume ti lene oi alloi kai na mhn epitrepsoume pote ksana , kapoioi na mas kanoun athlious xouliganous , na diekdikisoume me thn psyxh p exoume mono emeis , thn omada pou mas aksizei kai mas thn steroun kapoioi( opos kai na legontai aytoi GIATI EINAI VARIA H FANELA TOU OLYMPIAKOU , KAI AYTO PREPEI NA TO KATALAVOUN KAI OI PAIXTES MES TON AGWNISTIKO XWRO ALLA KAI EMEIS OI FILATHLOI STIS KERKIDES ... mexri na dw ksana ton gayro pou agapaw , tha polemaw ...alla ME LOGIA VGaLMENA APO TO MYALO KAI OXI ME KSULO , VRISIES KAI KATASTROFES ...

    panta 7 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση