GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι υστερίες αναντίον των αγροτών‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://resaltomag.blogspot.com/ Οι καθεστωτικές υστερίες εναντίον των αγροτών και οι παρωπίδες των αφελών Ωκεάνια...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου

Οι καθεστωτικές υστερίες εναντίον των αγροτών και οι παρωπίδες των αφελών
Ωκεάνια κύματα καταδικαστικών αναθεμάτων έχουν φουσκώσει εναντίον των αγροτών από τους ποικίλους μηχανισμούς του καθεστώτος και τους ποικίλους «στρατάρχες» της δημοσιογραφίας και του «πνεύματος».
Καμία έκπληξη. Αλλοίμονο, αν οι «μπράβοι» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας ήταν με τους ξεκληρισμένους εργάτες της γης. Αυτοί κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται: Να εμφανίζουν τα πράγματα ανάποδα, να εξαφανίζουν την ουσία τους, να αποκρύβουν τις ρίζες των προβλημάτων και να στουπώνουν τα κρανία των αφελών με ψεύδη, παραποιήσεις και συκοφαντίες κατά των αγροτών.
Η έκπληξη βρίσκεται αλλού: Σε κάποιους που ενώ...

βλέπουν τις «επιχειρήσεις» αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας και την ισοπέδωση της «πατρίδας», φοράνε παρωπίδες πάνω στο αγροτικό ζήτημα.
Χάνουν το δάσος πίσω από το φύλο. Διογκώνουν κάποια σκανδαλώδη επεισόδια των αγροτοπατέρων και των αγροτο-εμπόρων- τσιφλικάδων και τα καθιστούν καθοριστικά κριτήρια της σκέψης τους, εξαφανίζοντας έτσι το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.
Θύματα της ηθικολογικής προπαγάνδας ή «μάρτυρες» αγροτικών «σκανδάλων» (τα οποία και αυτά αποτελούν προϊόντα της καπιταλιστικής λογικής και βαναυσότητας εναντίον της αγροτικής οικονομίας), χάνουν το δάσος: τη γενικευμένη καταστροφή και ισοπέδωση της πρωτογενούς παραγωγής μιας εθνικής οικονομίας, της αγροτικής.
Η στάση απέναντι στους αγρότες δεν μπορεί να καθοριστεί από κάποια εξωτερικά συμπτώματα των καπιταλιστικών στρεβλώσεων της αγροτικής οικονομίας. Οι στρεβλώσεις αυτές αποτελούν το προϊόν της πολιτικής του καθεστώτος και όχι των εργατών γης.
Το αγροτικό ζήτημα πρέπει, όπως κάθε άλλο κοινωνικό ζήτημα, να αντιμετωπίζεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι να τεμαχίζεται και διαλύεται σε επιμέρους επεισοδιακά συμβάντα.
Δεν μπορούμε να φοράμε παρωπίδες στην ΟΥΣΙΑ και να διακρίνουμε μόνο τις εξωτερικές στρεβλώσεις.
Και η ΟΥΣΙΑ είναι:
α) Ότι η αγροτική οικονομία, το εθνικό αυτό θεμέλιο της κοινωνίας, έχει μπει στο στόχαστρο του πλανητικού ιμπεριαλισμού και των μηχανισμών της Νέας Τάξης.
Η νέα τάξη θέλει να εξαφανίσει τα πρωτογενή θεμέλια μιας εθνικής οικονομίας και να ισοπεδώσει τον αγροτικό «κλήρο» και ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο.
Γι’ αυτό όλες οι κυβερνήσεις, επί δεκαετίες, υπονόμευαν τα θεμέλια της εθνικής οικονομίας: Την αγροτιά. Αυτά ήταν τα προστάγματα της Ευρώπης των ιμπεριαλιστών ληστών.
β). Η διάλυση της αγροτικής οικονομίας προκαλεί επίσης αλυσιδωτές παρενέργειες υπονόμευσης της εθνικής υπόστασης μιας κοινωνίας και υποταγής της στους διεθνείς καρχαρίες του κεφαλαίου και στους μηχανισμούς αποδόμησης των εθνών-κρατών.
Η εξόντωση της ελληνικής αγροτιάς, αυτό γίνεται σήμερα (και είναι καθαρό σε όσους δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια), θα επιφέρει, για το σύνολο του ελληνικού λαού μεγάλες συμφορές και τεράστια προβλήματα διατροφής και κατακλυσμιαίας εισβολής των πολυεθνικών με τα μεταλλαγμένα και βιομηχανικά αγροτικά προϊόντα.
Με άλλα λόγια: Θα ολοκληρώσει την οικονομική και πολιτική υποδούλωση της Ελλάδας από τις πολυεθνικές και το κράτος των πολυεθνικών: Νέα Τάξη.
γ). Τέλος θα ρίξει τον αγροτικό πληθυσμό σε καταστάσεις αποκτηνωμένης δουλείας, στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.
Παλιότερα η πτώχευση και η καταστροφή του αγροτικού πληθυσμού είχε τη διέξοδο της προλεταροποίησης των αγροτών στις βιομηχανίες και στις πόλεις.
ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει αυτή η διέξοδος. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. Η κατοχή της Ελλάδας από τις στρατιές των αλλοδαπών και ο εποικισμός της, ΕΧΟΥΝ καταστρέψει κάθε δυνατότητα ενσωμάτωσης της κατεστραμμένης αγροτιάς (που συντελείται σε ρυθμούς καταιγιστικούς και ολοκληρωτικούς) σε άλλους παραγωγικούς και εμπορικούς κλάδους της οικονομίας.
Και δεν είναι μόνο ότι οι στρατιές των ανέργων έχουν διογκωθεί, ούτε το γεγονός ότι έχει επιβληθεί στην αγορά εργασίας ένα σύστημα δουλείας και απλήρωτης εργασίας (τα βασικά εθνοκτόνα νεοταξικά θεμέλια), αλλά και το γεγονός της αδιέξοδης καπιταλιστικής κρίσης.
ΟΠΟΙΟΣ δεν βλέπει αυτά τα ουσιώδη, οι πατριωτικές του διαθέσεις είναι τυφλές.
Πατριωτισμός, δίχως, να αντιμετωπίζει κανείς την αιχμή των κοινωνικών προβλημάτων και δίχως να στηρίζει την αγροτική οικονομία (πρωτογενές κοινωνικό ζήτημα), ΕΙΝΑΙ νανούρισμα αυταπάτης…
Οι αγνοί άνθρωποι παρασύρονται από το φύλο και χάνουν το δάσος.
Οι πατριδοκάπηλοι, όπως ο Καρατζαφέρης και Σία, αυτό- αποκαλύπτονται.
ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να κλείνεις την «πατρίδα» σε όλες τις πτώσεις και να στάζεις χολή εναντίον των αγροτών: οικονομική ραχοκοκαλιά της πατρίδας.
Και αυτή η γλυκερή ηθικολογία εναντίον των μπλόκων είναι δάκρυα υποκρισίας. Τα μπλόκα είναι το τελευταίο οχυρό της αγροτικής απελπισίας, το τελευταίο οχυρό των αγροτών εναντίον των δημίων της Νέας Τάξης…
Διαβάστε ένα εξαιρετικό περίγραμμα του αγροτικού προβλήματος, όπως και άλλα κατατοπιστικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/posting.php

20 σχόλια

  1. Να σε διαβάσω. Πρώτα όμως ανοίξτε τους δρόμους να μπορώ να πάω στη δουλειά μου. Οι κολεκτίβες δεν απλώνονται ως την εθνική. Και οι τζάμπα μάγκες με τα τρακτέρ δεν είναι εργάτες γης αλλά λουφαδόροι που τα κονομάνε στην πλάτη μου. Τα μοντελάκια που φοράνε, εγώ μόνο σε βιτρίνες τα βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν θέλουν ενίσχυση και εξυγίανση τςη πρωτογενούς παραγωγής. Οι αγρότες το θέλουν; Είναι άμοιροι ευθυνών της κατάστασης που επικρατεί στον αγροτικό κόσμο; Οι δεικδικήσεις τους προβάλλουν την αναπτυξιακή διάσταση της αγροτικής παραγωγής; Θέλουν συνεταιριστικό κίνημα ισχυρό που θα δίνει προοπτική στην πρωτογενή παραγωγή; Ή μήπως κινούνται κι αυτοί, όπως ολόκληρη η κοινωνία στη λογική "ας καεί του γείτονα αρκεί να χαίρομαι εγώ"; Κακός ο ιμπεριαλισμός αλλά καλές οι επιδοτήσεις του; Η ανάλυσή σου ασυνεπής προς την πραγματικότητα που κυριαρχεί. Όταν επικρατεί η αρχή "δίκαιο είναι ο νόμος του αγρότη" τότε οι παρεκτροπές δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΡΙΟΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..!ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΟ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΟΥ..! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ...ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ -ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ [ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΑΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ,ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΔΩΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. AYTA METPANE KI OXI ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κάψτε τους τα τρακτέρ.
    Τα λαμόγια.
    ΄Οταν κάνουν τα βυτία απεργία δεν έχουμε βενζίνη. Όταν απεργούν οι τράπεζες δεν έχουμε λεφτά. ΄Οταν απεργούν οι ταξιτζήδες δεν πάμε στη δουλειά μας. Και όλοι αυτοί χάνουν μεροκάματα. Τα λαμόγια, οι ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ αγρότες βάζουν καμιά δεκαριά στα μπλόκα και οι περισσότεροι παίρνουν αντί το γάιδαρο η τον αραμπά που είχαν κάποτε και σουλατσάρουν ανά την Ελλάδα η τας Ευρώπας αλλά προσέξτε οι λαϊκές είναι φίσκα από προϊόντα. Είδες δεν χάνουν το μεροκάματο. Το έχουν εξασφαλισμένο τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EEE....META TIΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ..ΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ !!~!

    Αναβλήθηκε η δίκη της Μάνιας Τεγοπούλου
    Να είσαι μάρτυρας κατηγορητηρίου και να μην πας, εντάξει δεν το έχουμε δει και συχνά, συμβαίνει όμως στη δίκη της Μάνιας Τεγοπούλου, εκδότριας της "Ελευθεροτυπίας".

    Κατά της Μάνιας Τεγοπούλου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άρνηση να.....αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο και ότι κλώτσησε και έβρισε τους αστυνομικούς.

    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ !!
    ΜΟΥΓΓΑ ..ΒΑΘΙΑ.

    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ. Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η
    ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τερμα ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙς ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... ΜΠΛΙΑΛΧΧΧΧΧΧ...
    ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    Για την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου

    "Είδατε την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ; Αν όχι, διαβάστε τα πρωτοφανή που λέει:

    “Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια.
    Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το...
    κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια.
    Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου”..

    Απίστευτα πράγματα:
    - Που ήταν ο Κούλογλου κατά την "καταστροφική πενταετία" που επικαλείται; Φυσικά στην ΕΡΤ αμειβόμενος πλουσιοπάροχα και συμμετέχοντας στο μεγάλο "φαγοπότι" με τα δικά μας χρήματα, όπως άλλωστε και η Μάγια Τσόκλη, ήδη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

    - Γιατί δεν κατήγγειλε την "καταστροφή" όσο ήταν στην ΕΡΤ, παρά μόνο μετά από την διακοπή της εκπομπής του; Αυτονόητα, γιατί τον ένοιαζε μόνο εκπομπή του και το ρευστό που έρρεε.

    - Αν έγινε για λόγους "λογοκρισίας" η διακοπή της εκπομπής του, όπως επικαλείται και όχι για λόγους υψηλότατου κόστους με ελάχιστη τηλεθέαση, γιατί δεν βρήκε αλλού τηλεοπτική στέγη; Όλοι οι σταθμοί δεν έκαναν άλλη δουλειά παρά να λογοκρίνουν τον Κούλογλου; Αστεία πράγματα.

    - Θα υποβάλει, λέει, πάλι πρόταση για εκπομπή. Ωωωχ! Πάλι εμείς θα την (τον) πληρώσουμε. Κατά πρώτον, σίγουρα θα εγκριθεί.
    Δεύτερον δεν είναι (ηθικά τουλάχιστον) απαράδεκτο, την μια μέρα να είναι στο Δ.Σ. και την άλλη να υποβάλει προτάσεις για εκπομπές;
    Τρίτον δεν θα έπρεπε να επιδείξει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να επιλέξει ένα από το δύο (Δ.Σ ή εκπομπή), αφού τόσο πολύ τον ήθελε το ΠΑΣΟK;

    Δυστυχώς το ήθος που επιδεικνύεται (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ και οι κομισάριοί του, εφαρμόζουν πιστά τις διδαχές του καταστροφικού ρουσσοπουλισμού και ήδη ξεπέρασαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Τόσο σύντομα, τόσο γρήγορα…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τους ξεκληρισμένους εργάτες της γης
    ---------------------------
    ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50.
    ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΙΣ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια δεν χαϊδεύει , παράγει πολιτική και εθνικό εισόδημα.
    Μαζί με τον αγρότη πάντα αλλά και κάποια ερώτηματα.
    Τις επιδοτήσεις τις πέρνουν οι αγρότες ή το 20 % αυτών.
    Οι επιδοτήσεις που πήγαν , διότι είναι δεδομένο ότι δόθηκαν.
    Εγιναν μήπως εμπορικά κέντρα για κυλοτάκια και ΄σινιέ μπλουζάκια στον κάμπο ,μήπως έσπερνα στάρι και έπερνα επιδοτήσεις για μπαμπάκι , μήπως επιδοτούνταν για ανύπαρκτα πράγματα και παραγωγή , μήπως τα κατάλαβε ο κουτ΄΄οφραγκος με αποτέλεσμα ο βιομηχανικός εργάτης να πλήρωσε τα πρόστιμα.
    Για πείτε μας την αλήθεια δείξτε τα βιβλία και τις σπορές και να κατεβούμε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να συλληφθεί άμεσα ο μαλάκας αγρότης, που με το θηρίο τρακτέρ του κατάστρεψε τη μπαριέρα στο δρόμο, (το δείχνουν όλα τα κανάλια), και να κληθεί να την αποκαταστήσει με δικά του έξοδα!....
    Επί πλέον να δικαστεί για φθορά περιουσίας του δημοσίου.

    Χώρια βέβαια από τις άλλες συλλογικές ευθύνες για παρακώλυση συγκοινωνιών, με τις όποιες οικονομικές και άλλες συνέπειες!...
    Αει σιχτίρ πιά σ' αυτό το μπουρδέλο, που το παίζει και σοβαρή χώρα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θύμιο ξεκούτιανες και τά χεις όλα έναν αχταρμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιες υστερίες βρε. Καταρχήν αν έχεις κάποια σχέση με γεωργία και έβλεπες στην τηλεόραση τα τρακτέρ που έχουν (κάτι new holland, john deer ) 600 άλογα 800 άλογα. Αυτά κοστίζουν 200.000euro το καθένα. Βάλε πλατφόρτμες βάλε σπαρτικές βάλε καρούλια και ένα σωρό άλλα μηχανήματα αυτοί μόνο σε εξοπλισμό πρέπει να έχουν 1.000.000 euro κεφάλαιο. Τώρα αυτοί για να βγαίνουν στα μπλόκα δύο τινά ισχύουν. 1) Οι είναι μεγαλοτσιφλικάδες ή είναι καταχρεωμένοι γιατί ξανοίχτηκαν πολύ. Εγώ αν πάρω δάνειο 1.000.000 ευρώ για το μαγαζί μου και δεν πάει καλά και μπω μέσα να πάω να κλείσω τους δρόμους να μου χαρίσουν τα χρέη; είναι λογική αυτή; βρε ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρέ σύ Αλεξία,

    Μού φαίνεται ότι τό ΜΟΝΟ σου κριτήριο γιά νά αναδημοσιεύσης εδώ μέσα τά απόβλητα τής ελληνο-μπλογκοσαβούρας,

    είναι νά μήν καταλαβαίνεις τί λέει, αρκεί νά αριστεροφέρνει !!

    Ό,τι αριστεροφέρνουσα μπούρδα αλιεύσεις στήν χαβούζα τών περίπου 250.000 ελλήνων "bloggers", τό κουβαλάς στό Press-Gr, κι' όποιον πάρει η μπάλλα .....

    Ρέ, εδώ έχουμε κατάλυση τού Κράτους καί τής Λαϊκής Κυριαρχίας, από τά δύο κόμματα :

    - Τό ΚΚΕ Εξωτερικού, καί
    - Τό ΚΚΕ Εσωτερικού.

    Όλα τά άλλα κόμματα, (αλλά καί ο "λαός", τρομάρα του), είναι αντίθετα, αλλά, ώς γνήσιες ευνουχισμένες κόττες, τά κλάνουνε μπροστά στούς Κουμμουνιστές τού Τετάρτου Γύρου, πού από καιρού εις καιρόν, κουνάνε τά όπλα από "παρά πόδα", καί τά βγάζουνε βόλτα νά πάρουν αέρα καί νά μάς τά δείξουν νά φοβηθούμε. Τά δύο ΚΚΕ (Κόμμα Κατασκευής Εξαθλιωμένων), προωθούν τήν τακτική τής εξαθλίωσης μέσω τής καταστροφής τής οικονομίας τού Κράτους. Πελατεία κατασκευάζουν.

    Άντε, κουνήσου, μέ τήν Αρθρογραφία τών ανένταχτων αναρχο - αριστερογκρούπούσκουλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπράβο βρε παπανικολάου.........επιτέλους ένας άνθρωπος πουντα λέει στην πραγματική τους βάση......
    ακούμε απότους τάχα παραγωγικούς φορείς που την κλεψιά και την δουλεμπορία στους εργαζόμενους την ντύνουν από το πέπλο σοβαρότητας να τα βάζουν με τους αγρότες.........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ από τα να πυροβολούν τους αγρότες..........ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ...........ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ......
    ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε δημιουργέ του post, γιατί υποστηρίζεις μιά ομάδα παρανόμων που κλείνουν τους δρόμους, εκβιάζουν, ταλαιπωρούν τον κόσμο και πουλάνε νταηλίκι, δεν υποστηρίζεις όμως με τον ίδιο τρόπο μιά άλλη ομάδα παρανόμων, η οποία γιά να πουλήσει νταηλίκι σου έκαψε, όπως έμαθα, το μαγαζί;
    Παράνομοι και οι μεν, παράνομοι και οι δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΚΕ (Κόμμα Κατασκευής Εξαθλιωμένων)..Καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ/Α,ΤΟ ΚΚΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;
    AINTE ME TH MAΛΑΚΙΑ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. άσε ρε Παπανικολάου που θα μας μιλήσεις ΕΣΥ για αγροτιά. Άφησες ποτέ το τσιμπούκι και τους διανουμενίστικους αριστερούς περιπάτους για να πιάσεις ποτέ τσάπα στα χέρια σου; Έχει μαζέψει ποτέ σου ελιές; Έχεις κλαδέψει ποτέ δέντρα;
    Οι πραγματικοί αγρότες δεν είναι στους δρόμους. Έίναι στην παραγωγή και μετά πάνε στη λαϊκή να πουλήσουν τα προϊόντα τους για να ζήσουνε...
    Εργατοπατέρες σαν και σένα έχουν γαμήσει την Ελλάδα.....Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση