GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μολών Λαβέ ...την ελληνική ταυτότητα!

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Η «συμμορία αφελληνισμού» και η «διακομματική συμμορία-μαφία δημογραφικής ε...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Η «συμμορία αφελληνισμού» και η «διακομματική συμμορία-μαφία δημογραφικής εκμηδένισης του ελληνισμού»!!
“Μάλλον γαρ πεφόβημαι τας οικείας ημών αμαρτίας ή τας των εναντίων διανοίας” : «Περισσότερο φοβάμαι τα δικά μας σφάλματα , από ότι τα σχέδια των αντιπάλων μας» (Θουκυδίδου: “Προς Αθηναίους” λόγο του Περικλή)
Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης πολύ αργά αντελήφθη την «συμμορία αφελληνισμού», ενώ κάποιοι άλλοι χρόνια τώρα μάχονται την «διακομματική συμμορία-μαφία δημογραφικής εκμηδένισης του ελληνισμού»!!
Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδένισης" των ελλήνων (μεσώ μη τεκνοποιίας, διαζυγίων, επίορκων δικηγορών, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..) είναι σε...

πλήρη εφαρμογή και όποιος αντισταθεί θα «περιθωριοποιηθεί».
Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης σωστά, αλλά πολύ αργά, έγραψε ότι : «Σ’ αυτή την ιστορική καμπή που βρισκόμαστε, τρία είναι τα κύρια μέτωπα στα οποία οφείλουμε να πάρουμε σαφή στάση: Το πρώτο αφορά την Κύπρο και το σχέδιο Ανάν. Το δεύτερο αφορά τα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία». Και το τρίτο την υπεράσπιση της ελληνικότητας μπροστά στην επίθεση που δέχεται από ελληνικές και διεθνείς οργανωμένες δυνάμεις».
Η συμμορία αφελληνισμού είναι πιο μεγάλη κ. Θεοδωράκη. Αργά ανακαλύψατε την μια συμμορία αφελληνισμού!!! Υπάρχουν και άλλες και συνενώνονται όλες σε μια «διακομματική συμμορία-μαφία» με στόχο την εξαφάνιση των ελλήνων μέσω μιας «σύγχρονης γενοκτονίας». Οι ανθέλληνες έχουν εκσυγχρονίσει την εγκληματική τους δράση: «Δεν θέλουν οι Ελληνίδες να γεννούν δικά τους παιδιά, αλλά είτε να μένουν άτεκνες, είτε να υιοθετούν μέσω «δικών τους κυκλωμάτων»! Έχουν κάνει και άλλα που δεν τα φαντάζεστε!! Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!
Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ... Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδενίσεις" των ελλήνων (μεσώ διαζυγίων, επίορκων δικηγορών, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..)είναι σε εφαρμογή αλλά δεν μπορείτε να το σκεφτείτε ... Αν δεν ήταν ο κ. Μίκης Θεοδωράκης οποιαδήποτε τα έβαζε με την «συμμορία αφελληνισμού» θα τον έβγαζαν αμέσως μέσω των έμμισθων «δημοσιογράφων και «υπηρετών τους», τρελό, παρανοϊκό, ιδιόρρυθμο, γραφικό κλπ... Τον Θεοδωράκη δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν έτσι και γιατί θα τον "περιποιηθούν μελλοντικά". Τον Τάσο Παπαδόπουλο των έβγαλαν από τον τάφο του!! Σκέφτεται τι μπορούν να κάνουν σε οπίων δεν θέλει να υποχωρήσει!! Το ανθελληνικό σχέδιο της μεγάλης συμμορίας-μαφίας διακομματικού μεγέθους είναι τόσο διαβολικό που μόνο ανθελληνικοί εγκέφαλοι μπορούν να το επιβάλλουν !! Στόχος τους η «σύγχρονη γενοκτονία των νεοελλήνων».
Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων». Υπάρχει σκόπιμη κρίση στην οικογένεια, κρίση στην κοινωνία, κρίση στην πολιτεία! Πάνω από 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος». Άλλα 1.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ποτέ λόγω της «κερδοφόρας βιομηχανίας διαζυγίων». Λείπουν σκοπίμως οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας και σύμβουλοι γάμου, ενώ πολλοί ενδιαφέρονται για την τύχη του κάθε ανθέλληνα. Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα και ελπίζουν οι ανθέλληνες να μας σβήσουν από τον χάρτη.!! Τα παιδιά ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων Η ελληνική οικογένεια έχει σκοπίμως αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας. Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής. Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων». Το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1). Οι διατάξεις αυτές σκοπίμως δεν εφαρμόζονται από πολλούς επίορκους νομικούς προς οικονομικό όφελος μιας μερίδας επίορκων δικηγόρων. Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων» επιτυγχάνεται με: α) τον σκόπιμο έλεγχο των γεννήσεων, β) τον σκόπιμο έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, γ) την σκόπιμη διάλυση της οικογένειας των νεοελλήνων, δ) Η σκόπιμη τραγωδία των διαζευγμένων και την σκόπιμη διαμόρφωση προβληματικών παιδιών) με προβλήματα ψυχολογικά, προσαρμογής, ναρκωτικών κλπ...).
1. Ο σκόπιμος έλεγχος γεννήσεων: Ιστορικά όλα τα φασιστικά καθεστώτα προσέβλεπαν πάντα στον έλεγχο των γεννήσεων. Στην Κίνα επιτρέπεται η γέννηση ενός μόνο παιδιού. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το παιδομάζωμα που άνθισε και επί τουρκοκρατίας. Ίσως οι τρομερότερες πολιτικές ήταν εκείνες που εισήχθησαν για "να ωθήσουν" τον πληθυσμό.. Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου η άμβλωση και η αντισύλληψη καταργήθηκαν. Από το 1983 έγινε το καθήκον κάθε γυναίκας να παραγάγει ένα ελάχιστο 5 παιδιών. Οι άτεκνες και ανύπανδρες γυναίκες υποβλήθηκαν στους υψηλότερους φόρους ενώ οι γυναίκες που παράγουν τους μεγαλύτερους αριθμούς απογόνου δηλώθηκαν "μητέρες ηρωϊδες". Τα αποτελέσματα είναι ευρέως γνωστά - τα ανεπιθύμητα παιδιά των ορφανοτροφείων και των φρικιαστικών θανάτων ... Σήμερα η γεννητικότητα σκοπίμως πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε «παρεμβολές τρίτων» και σε «λάθος νομικές συμβουλές» που παρέχονται αφειδώς στους πολίτες λόγω της μη σωστής εκτίμησης όλων των παραμέτρων και έχουν τεράστια ευθύνη οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει επίσης, έλλειψη σύγχρονης νομοθεσίας που θα αγκαλιάσει την νέα οικογένεια και θα την στηρίξει. Η οικονομική και κοινωνική κρίση πλήττει σήμερα και την οικογένεια, η οποία μαζί με την επαρχία, θα μπορούσε να είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας στην «διάλυση των πάντων».
2. Ο σκόπιμος έλεγχος των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ: Κάποιοι σήμερα πάνε πάρα πέρα στον έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. Τα φασιστοειδή στοιχεία μπορεί και να έχουν το περίβλημα του «δημοκρατικού» για να είναι πιο πειστικά. Πολλοί νέοι σήμερα είναι θύματα τέτοιων ατόμων τα οποία δρουν με απύθμενη αναλγησία αφού «καμιά δικαιοσύνη δεν θα τους δικάσει ποτέ» αφού έχουν «νομική κάλυψη». Καθημερινά η σύγχρονη γυναίκα ωθείται από πολλούς (διαφημίσεις, προπαγάνδα, αποτυχημένοι «φίλοι – φίλες», πεθερικά, συγγενείς οικονομικά προβλήματα κλπ) στο να μην κάνει παιδία και να «χρίσει». Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του (που κατασκευάζουν οι ίδιοι). Οι επίορκοι αυτοί δικηγόροι οδηγούν σε ατέλειωτη έχθρα τα ζευγάρια και τα ωθούν σε διαρκείς αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους «δήθεν να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο», ενώ στην ουσία και οι δύο διάδικοι είναι θύματα των επίορκων δικηγόρων. Επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών στα δικαστήρια.. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων. Τέλος η νέα αφού έφτασε στα σαράντα ωθείται να υιοθετήσει παιδία αγνώστου προέλευσης. Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας που δεν διαδραματίζουν σωστά τον ρόλο τους. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους που τα βλέπουν όλα από νομική σκοπιά και κερδοσκοπούν ασύστολα και κανείς δεν τολμά να τους ελέγξει!». Μάλιστα έχουν θεσπίσει παράλογα το «ακαταδίωκτο», γιατί ο δικηγόρος δεν πάει αυτόφωρο!
3. Η σκόπιμη διάλυση της οικογένειας των νεοελλήνων. Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στους δικηγόρους για αγωγή διαζυγίου… γιατί δεν υπάρχουν σύμβουλοι οικογένειας!! Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!! Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:
α) Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεόνυμφων από τις «υποβολές» τρίτων. β) Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρουν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα» γ) Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμα). Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα τους επίορκους υπεύθυνους των δικηγορικών συλλόγων γιατί
α) έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια, β) οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόληπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ... γ) δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
δ) τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά, ε) εξαντλούν σκοπίμως οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό… στ) τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…ζ) οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης… Ο περισσότερες από αυτές της γυναίκες, αν δεν μπορέσουν να σταθούν οικονομικά, θα πέσουν θύματα των λεγόμενων «καλυμμένων κυκλωμάτων πορνείας» και οι επίορκοι δικηγόροι τους θα τις ωθήσουν το γρηγορότερο προς αυτά δίκην μαστροπών και μαφιόζων τύπου Σικελίας!
4. Η σκόπιμη τραγωδία των διαζευγμένων. Δεδομένης της άθλιας κατάστασης στην οποία οδηγούν δικηγόροι, δικαστές και Ελληνική Πολιτεία, τους διαζευγμένους και κυρίως όσους διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους, αποξενώνοντάς τους πολλές φορές από τα παιδιά τους (ένα εκατομμύριο στην Ελλάδα).. Πολλοί γονείς αξιώνουν: α) Να υπάρχει ίση αντιμετώπιση στα φορολογικά. Δηλαδή, να μπορεί ο πατέρας να δηλώνει τον αριθμό τέκνων στη φορολογική δήλωση ώστε να έχει την φοροαπαλλαγή και να μην αναγκάζεται να αποποιείται της γονικής του ιδιότητας. β) Να μπορεί ο μη έχων την επιμέλεια γονέας να δηλώνει το ποσό διατροφής που καταθέτει ώστε να του αφαιρείται από το εισόδημα. γ) Να μπορούν και οι δύο γονείς να έχουν ίσες ευκαιρίες & διευκολύνσεις στα επιτόκια δανείων δηλώνοντας τον αριθμό τέκνων. δ) Να έχουν και οι δύο γονείς επιδόματα, άδειες και ασφαλιστικές παροχές έστω και διαζευγμένοι ε) Στα ποσά που επιδικάζονται ως διατροφές, να υπολογίζονται τα δάνεια και άλλα φορολογικά στοιχεία με γνώμονα την ισότητα των φύλων. στ) Να υπολογίζονται τα έξοδα ταξιδιού, επικοινωνίας, κτλ στη διατροφή ζ) Να υπάρχει απαλλαγή δικαστικών εξόδων στα οικογενειακά δικαστήρια, μειωμένες παραστάσεις, να μην είναι εκτελέσιμες άμεσα δικαστικές αποφάσεις διατροφών κατά του μη έχοντος την επιμέλεια όταν είναι άπορος. η) Να είναι δωρεάν οι πραγματογνωμοσύνες για επιμέλεια. θ) Να μη δίδονται διαταγές κατασχέσεων και πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία που αγοράστηκε από γονέα για τα παιδιά του. ι) Να παύσουν οι ποινικές καταδίκες για μη καταβολή διατροφής και αυτή (η διατροφή) να δίδεται από το κράτος. ια) Η διαμονή-κατοικία (καθώς και όλα τα έξοδα) να επιβαρύνουν ισάξια τους δύο γονείς. ιβ) Οι ανάπηροι γονείς να τυγχάνουν ειδικών οικονομικών ωφελειών. ιγ) Οι γονικές άδειες να δίδονται εξ’ίσου. ιδ) Ισος χρόνος επιμέλειας – ίσα έξοδα για τα παιδιά. ιε) Να λαμβάνεται υπόψη στις διατροφές, η έρευνα του ΙΝΚΑ που αναφέρει ότι στην Ελλάδα μία οικογένεια ζει με λιγότερο από 600 ευρώ, συνεπώς ένα παιδί μικρότερο των 4 ετών μπορεί να ζήσει, μέσα στην οικογένεια, με 80 ευρώ. Ουσιαστικά το διαζύγιο είναι μια καταστροφή όλων των εμπλεκόμενων πλην των επίορκων δικηγόρων που συσσωρεύουν ανήθικα πλούτη. Οι δικηγορικοί σύλλογοι έχουν τεράστια ευθύνη και θα πρέπει να γίνει ταχύτατα έλεγχος σε αυτούς από εισαγγελείς και οικονομικές υπηρεσίες.
Η σύγχρονη ελληνική ταυτότητα. Ο Ισοκράτης στον «Πανηγυρικό», έλεγε ότι ««Έλληνες εισίν οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας». Πράγμα που σημαίνει ότι ο μετανάστης που θέλει να πολιτογραφηθεί πρέπει να είναι ενήλικας, να γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα και να μετέχει του ελληνικού πολιτισμού. Αυτό θα πιστοποιείται από ειδική επιτροπή με στοιχεία όπως, με διπλώματα, τεστ, συνεντεύξεις, να θέλει να υπηρετήσει ως στρατιώτης, να μην έχει ανθελληνική δράση κλπ... Σήμερα, ενώ πολλοί εργάζονται πυρετωδώς για την διάλυση και σκλαβοποίηση των ήδη ελλήνων πολιτών, κάποιοι προτείνουν την «ανεξέλεγκτη ελληνοποίηση» του οπουδήποτε αλλοεθνή! Παρόλα αυτά θα μπορούσε να μπει το κριτήριο «δύνανται να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια όταν συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους και μετά από εισήγηση επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών ότι μετέχουν της ελληνικής παιδείας και κουλτούρας». Επίσης θα πρέπει να μπει η ασφαλιστική δικλείδα, «αν μετά την πολιτογράφηση ο νέος πολίτης έχει φανερή ανθελληνική δράση και μετέχει ανθελληνικής προπαγάνδας, να του αφαιρείται από αρμόδιο δικαστήριο η ελληνική ταυτότητα». Για τους άλλους θα μπορούσε να παραχωρηθεί άδεια παραμονής - έστω με ισόβια δυνατότητα - αναθεωρημένη ανά πενταετία. Την ίδια, όμως, στιγμή χιλιάδες ομογενείς ελληνικοί πληθυσμοί σε όλη τη γη έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και κανείς δεν νοιάζεται! Καλή είναι η υιοθεσία, αλλά γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να μην έχουμε δικά μας;
Σήμερα οι δημοκρατικοί πολίτες ζητούν: α) Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής, β) Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων», γ) Να υπάρχουν αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου, κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί, δ) να διωχθούν ποινικά οι επίορκοι δικηγόροι και νομικοί, Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών. ε) Η πολιτογράφηση να γίνει αλλά με κριτήρια, με ασφαλιστικές δικλείδες και με μέτρο για να μην αφήσουμε μια νέα κερκόπορτα για την οποία θα θρηνήσουμε σύντομα! στ ) Να μπει μέτρο στην πολιτογράφηση χωρίς κριτήρια του οποιουδήποτε, ζ ) Οι μετανάστες δεν μπορούν να ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές, η) Να υπάρξει μια τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», που θα συγκεντρώσει τα χρέη των νεοσκλάβων ελλήνων με χαμηλό επιτόκιο, μια ιδέα στα πλαίσια της νέας σεισάχθειας, θ) Να προχωρήσει γρήγορα το κυβερνητικό έργο, να διοριστούν αμέσως οι καλύτεροι σε θέσεις κλειδιά, να ανοίξουν οι πόρτες των υπουργείων στους πολίτες και να διορθωθούν οι αδικίες της τελευταίας εξαετίας, ι) Να στηριχτούν οι ακριτικές περιοχές. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. «Χρόνου Φείδου».
“Τον άρχοντα , τριών δει μεμνήσθαι : Πρώτον μεν ότι …. ανθρώπων άρχει , δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει, τρίτον ότι …. ουκ αεί άρχει” (Αγάθων)

111 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ.. ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα όλα παμμέγιστε, μίλα ηγέτη, γράψε την αλήθεια εθνικέ ήρωα! Ο Κουτσούκος στη Βουλή, εν ανάγκη με πραξικόπημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δρ Κουτσουκος

    ο τρισεγγονος των ηρωικων πυρολητων των Ψαρων


    πυρπολει αποψε την

    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΓΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!

    Το τελος των ανθελληνων τουρκοφιλων ηρθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Περισσότερο φοβάμαι τα δικά μας σφάλματα , από ότι τα σχέδια των αντιπάλων μας»

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης πολύ αργά αντελήφθη την «συμμορία αφελληνισμού», ενώ κάποιοι άλλοι χρόνια τώρα μάχονται την «διακομματική συμμορία-μαφία δημογραφικής εκμηδένισης του ελληνισμού»!!


    ====

    γραψτε στο το ονοματα

    ευη μποτσαρη
    βασιλης κουλαιδης

    θαλεια δραγωνα


    θα καταλαβετε ποιοι αποτελουν την διακοματικη μαφια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συμμορία αφελληνισμού είναι πιο μεγάλη κ. Θεοδωράκη. Αργά ανακαλύψατε την μια συμμορία αφελληνισμού!!! Υπάρχουν και άλλες και συνενώνονται όλες σε μια «διακομματική συμμορία-μαφία» με στόχο την εξαφάνιση των ελλήνων μέσω μιας «σύγχρονης γενοκτονίας».

    -------------

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΠΟΙ

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!

    +++++

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ...

    ******

    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο Δρ ΣΗΜΕΡΑ

    ΜΗΝ ΤΟΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ
    ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Τον άρχοντα , τριών δει μεμνήσθαι :
    Πρώτον μεν ότι …. ανθρώπων άρχει , δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει, τρίτον ότι …. ουκ αεί άρχει” (Αγάθων)

    ουκ αει αρχει= δεν θα κυβερνα για παντα λεει ο δρ κουτσουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων» επιτυγχάνεται με: α) τον σκόπιμο έλεγχο των γεννήσεων, β) τον σκόπιμο έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, γ) την σκόπιμη διάλυση της οικογένειας των νεοελλήνων, δ) Η σκόπιμη τραγωδία των διαζευγμένων και την σκόπιμη διαμόρφωση προβληματικών παιδιών) με προβλήματα ψυχολογικά, προσαρμογής, ναρκωτικών κλπ...).


    =====

    αυτος ειναι ο ανθρωπος που τα λεει ολα στα ισια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την ίδια, όμως, στιγμή χιλιάδες ομογενείς ελληνικοί πληθυσμοί σε όλη τη γη έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και κανείς δεν νοιάζεται!


    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μολών Λαβέ ...

    την ελληνική ταυτότητα!


    Νεε Λεωνιδα,
    αντιστεκεσε σθεναρα στις Ρεπουσηδες Δραγωνες Κουλαιδηδες και στην ανθελληνικη μαφια που φερνει την συγχρονη γεννοκτονια των ελληνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η συμμορία αφελληνισμού είναι πιο μεγάλη κ. Θεοδωράκη. Αργά ανακαλύψατε την μια συμμορία αφελληνισμού!!! Υπάρχουν και άλλες και συνενώνονται όλες σε μια «διακομματική συμμορία-μαφία» με στόχο την εξαφάνιση των ελλήνων μέσω μιας «σύγχρονης γενοκτονίας».

    Πεστα ολα σημερα!!

    Ολη η Ελλαδα βραζει!!

    Μππες μπροστα οπως μπηκες περυσι μπροστα στα Ματ

    Εσυ εβγαλες Πρωθυπουργο τον Γιωργο!!

    Εσενα αγαπει ο λαος του Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!
    λεγεμε σιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!!

    ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ οι δημοκρατικοι αστυνομικοι ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ...

    ^^^^^

    μα τι κανουν οι εισαγγελεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα και ελπίζουν οι ανθέλληνες να μας σβήσουν από τον χάρτη.!!

    ΟΧΙ

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν ήταν ο κ. Μίκης Θεοδωράκης οποιαδήποτε τα έβαζε με την «συμμορία αφελληνισμού» θα τον έβγαζαν αμέσως μέσω των έμμισθων «δημοσιογράφων και «υπηρετών τους», τρελό, παρανοϊκό, ιδιόρρυθμο, γραφικό κλπ.

    ==

    τα λεει ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον Θεοδωράκη δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν έτσι και γιατί θα τον "περιποιηθούν μελλοντικά". Τον Τάσο Παπαδόπουλο των έβγαλαν από τον τάφο του!! Σκέφτεται τι μπορούν να κάνουν σε οπίων δεν θέλει να υποχωρήσει!!

    ====

    ΩΧ!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1). Οι διατάξεις αυτές σκοπίμως δεν εφαρμόζονται από πολλούς επίορκους νομικούς προς οικονομικό όφελος μιας μερίδας επίορκων δικηγόρων

    ----

    Να παρεμβουν αμεσως οι εισαγγελεισ του Αρειου Παγου

    και αν δεν μπορουν να σταματησουν την γενοκτονια να πραιτηθουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του (που κατασκευάζουν οι ίδιοι).

    ####

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!

    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι επίορκοι αυτοί δικηγόροι οδηγούν σε ατέλειωτη έχθρα τα ζευγάρια και τα ωθούν σε διαρκείς αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους «δήθεν να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο», ενώ στην ουσία και οι δύο διάδικοι είναι θύματα των επίορκων δικηγόρων

    $$$$$

    Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ??

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΕΣΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΓΕΛΙΑ?
    ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΑΝΗΘΙΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, απλά, ο καθένας λέει τα δικά του
    αλλα ολοι ακολουθουν τον δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
    ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    + ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ. ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.
    ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΟ - 250 και...έχει ο Γιωργάκης.

    < ΕΝΤΟΣ 1 - 1,5 ΜΗΝΩΝ >.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ξυπνατε μαλακοελληνες

    παντρευτειτε γρηγορα

    και
    καντε παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάλιστα έχουν θεσπίσει παράλογα το «ακαταδίωκτο», γιατί ο δικηγόρος δεν πάει αυτόφωρο!


    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ??

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ?? ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΠΑΣ??

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΒΡΑΙΟ
    μΑΣΩΝΟΙ
    ΑΔΕΛΦΕς

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. “Κατι αρχιζει να γινεται σ’ αυτη τη χωρα. Το σημερινο καλεσμα για τον αγνωστο στρατιωτη ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.
    Κοσμος πολυς.
    Περισσοτερος απο καθε αλλη φορα. Παιδακια, χαμογελα, σημαιες.

    Φίλοι που πήγαν, “έπαθαν”…
    Μου είπαν ότι ήταν περίπου τρείς χιλιάδες κόσμος, οι δρόμοι είχαν κλείσει, δύο ή τρείς μεγάλες ελληνικές σημαίες και τραγουδούσαν όλοι μαζί τον Εθνικό μας Ύμνο!!! Εννοείται ότι οι Εύζωνες τα είχαν “χάσει” από τον πολύ κόσμο που τους καταχειροκροτούσε!!!

    George, τα βλέπεις αυτά…???
    Με το τίποτα και μαζεύτηκε τόσος κόσμος.
    Συνέχισε εσύ το βιολί σου, να μας πατάς τον “κάλο” με τα μεταναστευτικά σου σχεδιάκια και όλα τα άλλα και θα καλοπεράσεις…..

    Κάνε κανένα αστείο να μην αποσύρεις το εθνοκτόνο νομοσχέδιο περί μεταναστών και να σε δώ τί θα κάνεις όταν δείς εξαγριωμένη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα να απαιτεί το αυτονόητο να τηρηθεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Και όλα αυτά με ένα απλό κάλεσμα από άρθρο του Φάηλου και μερικά blogs.
    Ας ετοιμαστούμε για ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αποκάλυψη Σκάνδαλο

    Παξινός Δημήτριος ΄Εκπτωτος από τον ΔΣΑ

    Με την υπ. αριθμ. 625/26-8-09 ζητείται η καθαίρεση του "συνεργάτη της δεξιάς μαφίας" κ. Παξινού Δημητρίου και κάθε υπευθύνου για γεννοκτονία και μαζική δολοφονία ελληνοπούλων!!


    Με την αναφορά ζητείτε έκτακτη σύγκληση του συνόλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για έκπτωση κ. του Παξινού!!

    Ο κ. Παξινός και οι "φίλοι" του κερδοσκοπούσαν εις βάρος γυναικών ότι δήθεν θα τους βγάλουν διαζύγιο με "χοντρή αποζημίωση" και τα κονόμαγαν οι ίδοι!!

    ουτε διαζύγιο έβγαινε, ούτε αποζημίωση, τα χρόνια πέρναγαν και παιδιά δεν γεννιόντουσαν...

    αλλά oι δικηγόροι τα κονόμαγαν (νόμος περί παράνομου και ανήθικου πλουτισμού)

    Τότε υπήρχε διπλα το "άλλο κύκλωμα" παράνομης υιοθεσίας παδιών από άλλες χώρες υπό την πολιτική κάλυψη γνωστής πορτογύρας βουλευτού!!

    ΄Ετσι η "διακομματική μαφία" τα "κονόμαγε" και ελληνόπουλα δεν γενιούνται.

    Τα δε παιδιά των χωρισμένων οικογενειών αν υπαρχουν θα γίνουν προβληματικά, ναρκωτικά, ψυχολογικά, κλπ...αρκεί να πλουτίσει παρανόμως ο κ. Παξινός και οι "δηθεν δικηγόροι".

    Τα μισά παιδιά της πρώτης δημοτικού στην Ελλάδα είναι παιδιά από ξένες χώες!!

    Πράγματι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της αφού δεν τα αφήνει καν να γεννηθούν!!

    Συνέχεια στα δικαστήρια!!

    ΄Ατεκνες Ελληνίδες

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Ανάρτηση Σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οταν περνατε απο τον μασωνικο συλλογο

    ΔΣΑ αθηνων
    ακαδημιας 60

    να ξυνετε τα @@@ σας

    θα αρχισει πολυ γαμησι σε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι δικηγορικοί σύλλογοι έχουν τεράστια ευθύνη και θα πρέπει να γίνει ταχύτατα έλεγχος σε αυτούς από εισαγγελείς και οικονομικές υπηρεσίες.


    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πράγμα που σημαίνει ότι ο μετανάστης που θέλει να πολιτογραφηθεί πρέπει να είναι ενήλικας, να γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα και να μετέχει του ελληνικού πολιτισμού. Αυτό θα πιστοποιείται από ειδική επιτροπή με στοιχεία όπως, με διπλώματα, τεστ, συνεντεύξεις, να θέλει να υπηρετήσει ως στρατιώτης, να μην έχει ανθελληνική δράση κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Επίσης θα πρέπει να μπει η ασφαλιστική δικλείδα, «αν μετά την πολιτογράφηση ο νέος πολίτης έχει φανερή ανθελληνική δράση και μετέχει ανθελληνικής προπαγάνδας, να του αφαιρείται από αρμόδιο δικαστήριο η ελληνική ταυτότητα».

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟΝ...ΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για τους άλλους θα μπορούσε να παραχωρηθεί άδεια παραμονής - έστω με ισόβια δυνατότητα - αναθεωρημένη ανά πενταετία.

    ====

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΗΣ!!

    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΕΣΤ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΨΑΡΙΩΝ

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ

    Α. Ο ΛΟΥΤΣΟΣ
    Β. Ο ΦΟΥΤΣΟΣ
    Γ. Ο ΠΟΥΤΣΟΣ

    ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τον Θεοδωράκη δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν έτσι και γιατί θα τον "περιποιηθούν μελλοντικά". Τον Τάσο Παπαδόπουλο των έβγαλαν από τον τάφο του!! Σκέφτεται τι μπορούν να κάνουν σε οπίων δεν θέλει να υποχωρήσει!!

    ----

    εμεις γνωριζουμε το ανελεητο κυνηγητο του δρ κουτσουκου απο την διακομματικη συμορια κατεστρεψαν τον ιδιο επαγγελματικα οικογενειακα τον απειλουν τον εκβιαζουν αλλα ο ιδος λεει

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 18 Μαρ. 2009 ... Λένε (δηλ. η Εύη Μακρή Μπότσαρη, ο Βασίλης Κουλαιδής και οι πολιτικοί τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη- που είναι μια ...
    olympia.gr/2009/.../solidarity-list/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όμως σας ενημερώνουμε ότι πιθανά θα αντιμετωπίσετε τα άτομα του λεγόμενου “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” δηλ. την Εύη Μακρή Μπότσαρη, τον Βασίλη Κουλαιδή ...
    malakies.i-gr.net/2008/07/blog-post_8597.html - Παρόμοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συνέδριο Παρατηρητηρίου: χρηματοδότηση, αξιολόγηση, κτλ « Greek ...
    Λένε (δηλ. η Εύη Μακρή Μπότσαρη, ο Βασίλης Κουλαιδής και οι πολιτικοί τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη- που είναι μια παρέα και απλά σας ...
    greekuniversityreform.wordpress.com/.../συνέδριο-παρατηρητηρίου-χρηματοδότ/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μαρίας Δαμανάκη και των συνεργατών της (Βασίλη Κουλαιδή, Γιάννη Τσακνή, Μάρθα Παπαδημητρίου, Εύη Μακρή Μπότσαρη (η οποία είναι σύμβουλος της κ. ...
    www.epikoinonia-arg.gr/html/.../lang,el/ - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όμως σας ενημερώνουμε ότι πιθανά θα αντιμετωπίσετε τα άτομα του λεγόμενου “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” δηλ. την Εύη Μακρή Μπότσαρη, τον Βασίλη Κουλαιδή ...
    kostaspapadakos.blogspot.com/.../blog-post_9899.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ. ...
    www.parapolitiki.com/.../h_22.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 19 Σεπτ. 2009 ... Μαρίας Δαμανάκη και των συνεργατών της (Βασίλη Κουλαιδή, Γιάννη Τσακνή, Μάρθα Παπαδημητρίου, Εύη Μακρή Μπότσαρη (η οποία είναι σύμβουλος της ...
    www.xanthiblogs.gr/.../Mήνυση_(πάλι)_κατά_της_κ._Δαμανάκη_Μαρίας...από_το_Δρ.Αναστάσιο_Κουτσ... - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα ακούτε κύριε Πέτρο Ευθυμίου, κύριε Αθανάσιε Τσουροπλή, κύριε Βασίλειε Κουλαϊδή (ήσασταν στο διδακτορικό της Εύη Μπότσαρη;) Εκεί στην Πάτρα βρε αδέρφια, ...
    kitrinos-typos.blogspot.com/.../blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Μορφωτικό έλλειμμα.
    29 Νοεμ. 2009 ... Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ...
    kafeneio-gr.blogspot.com/.../blog-post_1830.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΡΙΣΑΙΟΝ: Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ ?
    2 Δεκ. 2009 ... ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ...
    krisaion.blogspot.com/.../blog-post_5159.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πέστα όλα παμμέγιστε, μίλα ηγέτη, γράψε την αλήθεια εθνικέ ήρωα! Ο Κουτσούκος στη Βουλή, εν ανάγκη με πραξικόπημα!!

    17 Ιαν 2010 7:03:00 μ.μ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Νομοσχεδιο

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στους δικηγόρους για αγωγή διαζυγίου… γιατί δεν υπάρχουν σύμβουλοι οικογένειας!!

    Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ??

    ΝΑ α) Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής, β) Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων», γ) Να υπάρχουν αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου, κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί, δ) να διωχθούν ποινικά οι επίορκοι δικηγόροι και νομικοί, Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και η γέννηση νέων παιδιών

    Αντε κ. Καστανίδη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο σκόπιμος έλεγχος των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ:

    δεν θελουν οι εβραιομασονοι να εχουμε ελληνοπουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :: Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Αργυρούπολης ...


    Κουλαιδής συνεχίζει την ίδια ποινικά κολάσιμη τακτική και συνέχιζε να με ... ΜΑΚΡΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ – ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η κ. .... Μπότσαρη και οι «συνεργάτες-συμμορία της» έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για ...

    www.epikoinonia-arg.gr/.../lang,el/ - Πριν από 15 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 14 Ιαν. 2010 ... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ο Μίκης Θεοδωράκης τους αποκαλεί συμμορία. Ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Θάλεια Δραγώνα – επιστολή στο Στέφανο ...
    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_2469.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. για επιμελείς αναγνώστες της Ρεπούσιας Ιστορίας:

    O όρος “CENT-JOURS, ”(100 ΜΕΡΕΣ), πριν από τον …Μπάρακ Ομπάμα και τον Γιώργο Παπανδρέου, υποδήλωνε την περίοδο από την 1 Μαρτίου 1815, ημερομηνία απόδρασης του εξόριστου Μεγάλου Ναπολέοντα από την νήσο ‘Ελβα, μέχρι τις 18 Ιουνίου του ίδιου έτους, ημερομηνία της ήττας του στο Βατερλώ, με επακόλουθη την παράδοσή του στους νικητές. Οι αυτοκρατορικές υποσχέσεις του προς τον γαλλικό λαό δεν τηρήθηκαν γιατί –ως δήλωσε σε συνέντευξή του ο μέτοικος Κορσικανός- ο φυγάς προκάτοχός του Λουδοβίκος 18ος είχε αποκρύψει δημοσιονομικό έλλειμμα υπερβαίνον το 12%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. PRESS-GR.blogspot.com: Η απάντηση του Μ. Θεοδωράκη στη Θ. Δραγώνα...
    ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ο Μίκης Θεοδωράκης τους αποκαλεί συμμορία. Ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Θάλεια Δραγώνα – επιστολή στο ...
    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_7950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδένισης" των ελλήνων (μεσώ μη τεκνοποιίας, διαζυγίων, επίορκων δικηγορών, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..) είναι σε...

    πλήρη εφαρμογή και όποιος αντισταθεί θα «περιθωριοποιηθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Ο αφελληνισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στην "σκόπιμη καταστροφή της συνέχειας των ελλήνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ (ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΕΟΛΕΥΣΗΣ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ...

    βρειτε την αναφορα του δρ κουτσουκου στον αρειο παγο εναντιον

    παπαθανσοπουλου σπηλιου

    και '


    δημητρη παξινου

    ολοι μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΑΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ειμαστε μαζι σου εθναρχη δρ Κουτσουκο

    οδηγησε την Ελλαδα στην σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Οι ανθέλληνες έχουν εκσυγχρονίσει την εγκληματική τους δράση:

    «Δεν θέλουν οι Ελληνίδες να γεννούν δικά τους παιδιά, αλλά είτε να μένουν άτεκνες, είτε να υιοθετούν μέσω «δικών τους κυκλωμάτων»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλα ρε κουτσουκο

    εσυ ετρωγες ξυλο και χημικα απο τα ματ για να γινουν αυτοι υπουργοι και γραμματεις?

    πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ:
    Συμμορία τριών Αλβανών, μπήκαν με όπλα σε ταβέρνα στην Πάρνηθα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα, πήραν τις εισπράξεις του μαγαζιού, περίπου 4.500 ευρώ, έβγαλαν σακούλες και άρχισαν να ληστεύουν τη νύφη, το γαμπρό και τους καλεσμένους του γάμου.
    Είναι το τρίτο ίδιο περιστατικό που έγινε στην περιοχή, κάνοντας κατοίκους και μαγαζάτορες να απορούν για την ασφάλεια που έχει η περιοχή.

    ΥΠΟΥΡΓΕ: ΔΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΒΡΩΜΟΨΥXΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_637.html

    Σε αυτη τη διεύθυνση υπάρχει ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ...... δήθεν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ....τον οποιον θέλουν καποιοι να αφομοιώσουν οι Ευρωπαίοι......

    ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ και εφαρμογής της ΣΑΡΙΑ .........που είναι ολέθριες

    δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ

    περιληπτικά ,...στην αρχή σε βρέφος γίνεται η περιτομή και σε κοριτσάκι η κλειτοριδεκτομή .....(κάπως αντέχεται)

    στην συνέχεια .....μια έγγυο γυναίκα την κλωτσουν κατι ....ανθρωπόμορφα τέρατα και την χτυπουν και αυτή αιμόφυτη ξεψυχά στο δρόμο ανάμεσα στα βίαια ποδια απο τις κελεμπίες.

    πιο κάτω.......καταδικάζονται σε θάνατο μερικοί

    α) τους λουζουν με πετρέλαιο και τους βαζουν ΦΩΤΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ...

    β) σε άλλους στην ψύχρα τους κόβουν την γλώσσα

    γ) σε άλλους τους διαμελίζουν .....τους κοβουν χέρια και πόδια (ολους τους έχουν γονατιστούς στο έδαφος ....προ της οποιας ποινής)

    δ) 'αλλους τους κρεμάνε

    ε) ενα παιδάκι προτίμησε να φάει σαλάμι μαζί με ενα φίλο του σε μέρα μουσουλμανικής νηστείας και ο πατέρας του το αλυσόδεσε και το αφησε νηστικό για μια εβδομάδα και απλυτο.......

    ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΒΙΑΣ ...........

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ που αναμασούν δίχως να ξέρουν τα γλυκανάλατα περί δημοκρατικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφομοίωσης των μουσουλμάνων απο την Παιδεία και τον πολιτισμό των Ευρωπαίων.

    Πουθενά αλλού στον κόσμο, πουθενά μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες δεν βγήκαν να κάψουν αυτοκίνητα και περιουσίες ανθρώπων στη χώρα που τους φιλοξενεί, ...και όσοι ισχυρίζονται οτι και οι Ελληνες υπήρξαν μετανάστες ας σκεφτούν ότι οι Ελληνες οπου κι αν πήγαν, ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ τον πολιτισμό και τους ΝΟΜΟΥΣ της χώρας που πήγαν....ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ>>>>. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .... Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΙΔΙΑ

    Υπενθυμίζω ότι το κοράνι αναφερόμενο σε άλλης θρησκείας ανθρώπους υπαγορεύει "σκοτώστε τους απίστους" και η γυναίκα έχει θέση κατώτερη από το σκυλί......

    Αυτα για τους ινστρουκτορες τους εγχώριους της Δημοκρατίας και των ...Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποτίθεται καταπαντούνται στην Ελλαδα..

    Δειτε το βίντεο και διαδωστε το να δέιτε τί σημαίνει καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο ΙΣΛΑΜ και πως θέλουν να μας επιβάλουν την αποδοχή αυτου του "πολιτισμου τους"

    Ελεος ξυπνήστε

    ΑΦΥΠΝΙΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το άρθρο έχει ευρεία απήχηση σε όλους τους πραγματικούς Ελληνες και δημοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ

    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΔΕΛΦΗ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΙΞΕ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΠΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τούρκοι τουρκοι τον πηρατε τσιμπουκ αποψε

    εξω πουστηδες απο την ελλαδα

    να πατε στην τουρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τη να την κανεις την βουλη εθνικέ ηγετη?

    Του αντρειμένου τ'αρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΝΑ ΦΥΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ..
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ...
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.
    ΠΙΛΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ...
    ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΟ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ-GEORGE-GIORGOS-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ PAPANDREOS....ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. έξεστι καρατζαφερίοις ασχημονείν,υβρίζειν,συκοφαντείν,διαστρεβλώνειν,ψεύδεσθαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος είπε...
    Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρη!
    τοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    20 Νοε 2009 2:05:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ

    Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    αργα ανακαλυψατε την Δραγωνα και την συμμορια αφελληνισμου!!!
    Εχουν κανει και αλλα που δεν τα φανταζεστε!!

    1. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ


    2.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (!)

    ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ

    2. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΑ
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    4. Η ΕΚΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ
    5. ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ (ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ)!!

    2. ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?
    - ΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!

    3. Ο ιδιος ο δρ Κουτσουκος πηγε με τον φακελο ασπαιτε στο γραφειο της Δραγωνα πριν ενα χρονο ....και ζητησε να τον δεχτει για να μιλησουν για το σκανδαλο Ασπαιτε κλπ...ακομα περιμεναι την συναντηση

    4. Η Δραγωνα ειναι φιλη της Δαμανακη, Βασιλη Κουλαιδη κλπ...ολοι μια παρεα ειναι και συνεργαζοντουσαν με την Ευη Μποτσαρη της ΝΔ !! Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Greek Alert: Ο Βουλγαρικός Σύλλογος RADΚO ζητά την κατάργηση του ...Μαρία Δαμανάκη ΣΚΑΝΔΑΛΟ Συλβάνα Ράπτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ Θάλεια Δραγώνα ΣΚΑΝΔΑΛΟ Οι απατεωνισσες δεξιες του κυκλου παιδειας πασοκ... ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την ...


    www.greekalert.com/.../rado-fyrom.html - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες
    PIAZZA del POPOLO: Η ανθρωποφαγία συνεχίζεται μέσα στην ΝΔ19 Μαρ. 2009 ... Μαρία Δαμανάκη ΣΚΑΝΔΑΛΟ Συλβάνα Ράπτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ Θάλεια Δραγώνα ΣΚΑΝΔΑΛΟ Οι απατεωνισσες δεξιες του κυκλου παιδειας πασοκ. ...


    piazzadelpopolo.blogspot.com/.../blog-post_5478.html - Προσωρινά αποθηκευμένη
    Independent Media Center | www.indymedia.org | ((( i )))Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, ... Είναι η γυναίκα που έβγαλε το σκάνδαλο των ομολόγων το οποίο της έδωσε η κ. ...

    www.indymedia.org/.../921247.shtml - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

    30 Δεκ 2009 1:22:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΟΥΤΕ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΙΔ. Γ. ΠΑΟΔΕΙΑΣ
    ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Γ Γ ΠΑΕΙΔΕΙΑΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΣΙΑ - ΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

    31 Δεκ 2009 7:02:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΥΤΕ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΤΥΧΙΑ

    ΟΙ ΕΥΠ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΟΣΕ

    ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ - ΕΥΠ

    31 Δεκ 2009 7:03:00 μ.μ.

    31 Δεκ 2009 7:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ...

    ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ...
    www.greekalert.com/.../blog-post_9045.html -

    31 Δεκ 2009 9:35:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος είπε...
    ΔΡΑΓΩΝΑ

    Μέρες τώρα παρακολουθούμε τη χυδαία επίθεση που ξεκίνησε το ΛάΟΣ ενάντια στη Θ. Δραγώνα, κατηγορώντας τη για «ανθελληνισμό» (τι πρωτότυπο!), και ζητώντας την απομάκρυνσή της από τη θέση της γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας. Κι από κοντά, και κάποιοι καλοθελητές της ΝΔ και «υπερπατριώτες αριστεροί».

    Η επίθεση εστιάζεται σε δύο σημεία. Η πρώτη βασίζεται σε ένα παλιότερο άρθρο της εφημερίδας «Το Παρόν» με ημερομηνία 16/9/2007, κατηγορώντας τη Δραγώνα για αναγνώριση του διδακτορικού της από το ΔΙΚΑΤΣΑ με αδιαφανείς τρόπους.


    Το κείμενο δίνει βάρος στη φράση «χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών». Τούτο είναι λάθος, διότι κανένα πανεπιστήμιο δεν χορηγεί διδακτορικό τίτλο χωρίς βασικό τίτλο σπουδών. Συμβαίνει όμως το εξής: η Δραγώνα είναι απόφοιτη του κολεγίου Deree, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο ίδρυμα από την Ελλάδα, είναι όμως αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής. Τα πανεπιστήμια αυτά με τη σειρά τους χορηγούν μεταπτυχιακούς τίτλους οι οποίοι αναγνωρίζονται από την Ελλάδα. Έτσι δεν είναι παράξενο, ούτε μοναδική περίπτωση Ελλήνων με αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, αλλά χωρίς αναγνωρισμένο βασικό πτυχίο.


    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ?

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΣΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΔΗΛ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΔΕΝ ΑΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"!!

    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ?

    06 Ιαν 2010 3:32:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΡΑΓΩΝΑ 2
    «Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!

    Ας δούμε τώρα μερικά απ΄ όσα γράφει στο κακογραμμένο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάλεια Δραγώνα:

    1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Κοντολογίς, κάποιοι από το εξωτερικό μας είπαν τον 19ο αιώνα ότι είμαστε Έλληνες κι εμείς το δεχτήκαμε για να τα κονομήσουμε, πουλώντας το παραμύθι ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

    2) Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! (σελ. 16). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όποιον θεωρεί ανεπιθύμητους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες (σελ. 20).

    3) Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!... (σελ. 82).

    4) Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.

    5) Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85). Ψιλορατσιμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

    6) Κατά την κ. Θάλεια Δραγώνα, εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95).

    7) Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! (σελ. 96).
    Εξίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»! (σελ. 9. Το ίδιο συμβαίνει κατά την κ. Δραγώνα, αν τολμήσουμε να πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων! (σελ. 100). Στην σελίδα 105, η αυριανή βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ μας προειδοποιεί ότι ο εθνικισμός εύκολα μπορεί να γλιστρήσει στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό και στην μισαλλοδοξία.

    Το ελληνικό αίμα γίνεται και νερό»
    «Περιττεύει να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα αντιρατσιστικά «πιστεύω» της κ. Θάλειας Δραγώνα, όπως τα έχει εκφράσει πριν 10 χρόνια στο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;». Η γυναίκα αυτή θέλει να μας πείσει ότι είναι ρατσιστικό και μόνο το να δηλώνουμε Έλληνες. Κι όμως: Σε λίγες ημέρες θα είναι βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και ασφαλώς θα διαπρέψει στους αντιρατσιστικούς αγώνες εντός και εκτός Βουλής.»


    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    ΣΑΣ ΘΑ ΣΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟYΣ!!

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ!!

    06 Ιαν 2010 3:51:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος είπε...
    Παιδεια

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΙΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


    ΠΑΝΤΩΣ
    ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ...
    ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΛΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    09 Ιαν 2010 8:35:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η δίκη για τον Αλέξη να είναι δίκαιη...


    xa xa!! pou zeite sthn greece?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Οι ανθέλληνες έχουν εκσυγχρονίσει την εγκληματική τους δράση:

    «Δεν θέλουν οι Ελληνίδες να γεννούν δικά τους παιδιά, αλλά είτε να μένουν άτεκνες, είτε να υιοθετούν μέσω «δικών τους κυκλωμάτων»!

    17 Ιαν 2010 9:42:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η συμμορία αφελληνισμού είναι πιο μεγάλη κ. Θεοδωράκη. Αργά ανακαλύψατε την μια συμμορία αφελληνισμού!!! Υπάρχουν και άλλες και συνενώνονται όλες σε μια «διακομματική συμμορία-μαφία» με στόχο την εξαφάνιση των ελλήνων μέσω μιας «σύγχρονης γενοκτονίας».

    -------------

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕNΟΙ

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ!!

    17 Ιαν 2010 8:16:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κωστής Στεφανόπουλος: "Η διαφθορά έχει διεισδύσει παντού"...

    ο δρ κουτσουκος ξεσκεπαζει την διακομματικη διαφθορα

    ολο λογια ειστε

    καντε το πραξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΔΑΛΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ!!

    ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!

    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

    ΕΛΕΟΣ...ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΝΑΙ

    ειμαστε μαζι σου εθναρχη
    δρ Κουτσουκο

    οδηγησε την Ελλαδα στην σωτηρια


    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η Νέα Τάξη και το «τέλος της Ιστορίας»...

    Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
    http://www.resaltomag.gr/

    Γράφτηκε τον Αύγουστο του 2000
    «…Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος (δυσκολοκυβέρνητος)και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να
    εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,να επικρατήσει. Έτσι ώστε να πάψει να μας παρενοχλεί, στην περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολής, των τόσο σημαντικών για τα συμφέροντα των ΗΠΑ…»
    Χένρυ Κίσσινγκερ

    ===

    αυτην την διακομματικη μαφια καταγγελει ο δρ κουτσουκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. PRESS-GR.blogspot.com:

    Η απάντηση του Μ. Θεοδωράκη στη Θ. Δραγώνα...


    ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ google ΤΗΝ ΛΕΞΗ

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ

    ο Μίκης Θεοδωράκης τους αποκαλεί συμμορία. Ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Θάλεια Δραγώνα – επιστολή στο ...
    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_7950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΙΔΗΣΗ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 45%

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τούρκοι τουρκοι τον πηρατε τσιμπουκ αποψε

    εξω πουστηδες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς απο την ελλαδα

    να πατε στην τουρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΝΤΗΣΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΝΑΙ

    ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΝΑΙ

    ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑΙ


    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο Δρ Κουτσουκος

    ο τρισεγγονος των ηρωικων πυρολητων των Ψαρων


    πυρπολει αποψε την

    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!

    Το τελος των ανθελληνων τουρκοφιλων ηρθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. μα γιατι δεν μιλανε για τα δικαιωματα των ποντιων των αρμενιων των δολοφονηθεντων ελληνων της κυπρου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΕΙΔΗΣΗ

    Τον Θεοδωράκη δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν έτσι και γιατί θα τον "περιποιηθούν μελλοντικά". Τον Τάσο Παπαδόπουλο των έβγαλαν από τον τάφο του!! Σκέφτεται τι μπορούν να κάνουν σε οποιον δεν θέλει να υποχωρήσει!!

    ----

    εμεις γνωριζουμε το ανελεητο κυνηγητο του δρ κουτσουκου απο την διακομματικη συμορια κατεστρεψαν τον ιδιο επαγγελματικα οικογενειακα τον απειλουν τον εκβιαζουν αλλα ο ιδος λεει

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ
    ΝΟΜΙΖ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΤΟ 1964 ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙς ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΠΟΛΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
    ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΘΕΘ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΙ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΣ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟς ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟΝ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ
    ΗΜΑΡΤΟΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΔΟΚΤΟΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Ο ΔΟΚΤΟΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΟΠΩΣ Ο ΓΑΛΛΙΛΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΈΓΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΦΕΙΡΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΛΑΙΟ , ΤΟΝ ΕΙΝΣΤΑΙΝ και τα αλλα αποβράσματα της επιστήμης

    ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥς

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΚΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΤ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ , ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΨΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚ... ΣΤΗΝ ΕΕ ... ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥς ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΕ ΕΥΡΩΑΠΙΟΥΣ

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Η ΑΙΓΛΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΞΟΥΝ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΚΕ!!

    ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΚΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΟΚ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΙΔΗΣΗ


    ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΚΗ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    ΣΑΣ ΘΑ ΣΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟYΣ!!

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ!!

    06 Ιαν 2010 3:51:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    18 Ιαν 2010 7:10:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πεστα Κουτσούκο ολοι στο Πασοκ ειμαστε μαζι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!

    ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥΤΣΑ-ΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ!!

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΛΟΥΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

    ΚΑΛΑ ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Θα καθυστερήσει η έγκριση
    Την υποψήφια επίτροπό της στην Κομισιόν αλλάζει η Βουλγαρία


    Δεν «έπεισε» τους ευρωβουλευτές η Ρ.Γέλεβα
    Βρυξέλλες




    Η Βουλγαρία απέσυρε την Τρίτη την υποψηφιότητα της υπουργού Εξωτερικών της χώρας Ρουμιάνα Γελέβα για τη θέση της επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας στη νέα Κομισιόν, έπειτα από αντιδράσεις στις Βρυξέλλες. Η νέα υποψήφια είναι η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αμφισβήτησε τα προσόντα της Ρ.Γέλεβα, η οποία πέρασε τις προηγούμενες ημέρες μία πολύωρη «ανάκριση» από τους ευρωβουλευτές που επικεντρώθηκε στα επιχειρηματικά της συμφέροντα στη Βουλγαρία.

    Το Κοινοβούλιο δεν πείστηκε ότι η Ρ.Γέλεβα έκοψε τους δεσμούς της με εταιρεία παροχής συμβουλών -και ότι απέφυγε να ενημερώσει τα θεσμικά όργανα, όπως υποχρεούται- ενώ ο σύζυγός της, σύμφωνα με φήμες, έχει σχέσεις με τη μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. EROTHMA

    TI THA APOGINEI H DAMANAKH AN H KOMISION MATHEI 'H

    LABEI ME EPISTOLH TIS MHNYSEIS POY EKREMMOYN EIS BAROS THS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Τη στήριξη του ΟΗΕ στην Ελλάδα για το θέμα των προσφύγων εξέφρασε ο Αντ.Γκουτιέρες

    Για τις αλλαγές στο θέμα του ασύλου και της ιθαγένειας των μεταναστών ενημέρωσε τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες ο πρωθυπουργός. Ο κ. Γκουτιέρες εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του ΟΗΕ στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα και κάλεσε την ΕΕ να κατανοήσει τη δυσανάλογη πίεση που δέχεται η χώρα και να τη συνδράμει με όλα τα μέσα.

    Ναι καλος ο αρμοστης οηε

    αλλα στα λογια

    γιατι δεν περνει τους μεταναστες στην ψωρα του να δόσει το παραδειγμα?

    τζαμπα μάγκας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΜΗΛΙΩΝΗ

    Καλη παρεα ειχε σημερα στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος....
    και μιλαγαν για το δημογραφικο...κλπ..

    1. Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδένισης" των ελλήνων (μεσώ μη τεκνοποιίας, διαζυγίων, επίορκων δικηγορων, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..) ειναι σε εξελιξη...καταστρεφουν τους ελληνες για να φερουν ξενους!!

    2. Δεν μπορούμε να κάνουμε ελληνες τα παιδια των ξενων αν αυτα δεν γινουν 18 ετων και να το ζητησουν τα ιδια και να μετεχουν του ελληνικου πολιτισμου με πτυχια, τεστ συνεντευξεις κλπ...!!

    3. Οι Ελληνες δεν μπορουν να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ των ξενων παιδιων απο εκβιασμο ( για χαρτια κλπ...)για να παραμεινουν οι γονεις τους στην Ελλαδα!!

    4. Ειναι επικινδυνο και ρατσιστικο να πιεζουμε εκβιαζουμε τους μεταναστες σωνει και καλα να γινουν Ελληνες ...για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και να μην διωχθουν και να εχουν δουλεια!!

    5. οποιος θελει την ελληνικη ταυτοτητα να ερθει να την παρει με την αξια του και την θεληση του, οχι απο αναγκη ή εκβιασμο!!!!

    6. δεν μπορουμε να συγχεουμε την νομιμη παραμονη ενος μεταναστη με αδειες νομιμης παραμονης....με την επιδοση ιθαγενειας!!

    7. Σημερα υπαρχει ΝΟΜΟΣ οποιος μεταναστης μενει νομιμα 9 χονια μπορει να ζητησει ελληνικη ταυτοτητα, αφου πρερασει εξετασεις γλωσσας, ιστοριας κλπ...

    8. Οι δημοκρατικοι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, ουτε εκβιαστες να κανουν ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ τα παιδια των ξενων, αλλά ουτε και αδιαφοροι για τους μεταναστες (αφου μπορουν να παρουν αδειες παραμονης) αλλα ουτε και αφελης να ανοιξουν νεα κερκοπορτα!!

    9. Ραγκουση,
    δεν μπορεις να μπερδευεις την ιθαγενεια, την υπηκοοτητα, την προσωρινη αδεια παραμονης, την αδεια παραμονης αοριστου χρονου, τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, και την εννοια της κουλτουρας και της ταυτοτητας

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. οχι στο παιδωμαζωμα του Ραγκουση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πέστα όλα παμμέγιστε, μίλα ηγέτη, γράψε την αλήθεια εθνικέ ήρωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ

    ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑ, ΑΛΛHΛΟΥΙΑ
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
    ΕΙΠΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρευστότητα


    Λ. Κατσέλη: Θα φροντίσουμε να εφαρμοστούν οι διατάξεις για τη ρευστότητα

    Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ στη βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων. Η Λούκα Κατσέλη, ανέφερε πως το υπουργείο θα φροντίσει για την σωστή εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.
    Επίσης, σύμφωνα με την υπουργό, το νομοσχέδιο αποτελεί την υλοποίηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και η έγκριση του από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ δείχνει την ανάγκη της αγοράς για άμεση ρευστότητα.

    Συγκεκριμένα η Λούκα Κατσέλη δήλωσε “Η συναίνεση ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων στα μέτρα που λαμβάνουμε για την ανακούφιση χιλιάδων επιχειρηματιών, επαγγελματιών και αγροτών από την πιστωτική ασφυξία αποδεικνύει την αναγκαιότητα άμεσης διοχέτευσης ρευστότητας της αγοράς. Το υπουργείο θα μεριμνήσει για την απρόσκοπτη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου σε στενή συνεργασία με τα αρμόδια επιμελητήρια που εκπροσωπούν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες”.


    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση