GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα...

...πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ! . Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Πριν να κλείσουν οι 100 πρώτες ημέρες έχουμε και την πρώτη κομματικ...

...πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ!
.
Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Πριν να κλείσουν οι 100 πρώτες ημέρες έχουμε και την πρώτη κομματική παραίτηση στο ΠαΣοΚ. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Καβάλας στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος κατέθεσε στο ΠΑΣΟΚ την κομματική του ταυτότητα.
Ο λόγος που διάλεξε τον τρόπο αυτόν να διαμαρτυρηθεί προς τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους διότι η ηγεσία του κόμματος δεν υπολογίζει την γνώμη της Περιφέρειας πριν πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις που την αφορούν. Ομως εμείς μάθαμε ότι...

ο βασικός λόγος της αντίδρασης είναι η επιλογή της Πόπης Γερακούδη ως Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Με την επιλογή αυτή του κόμματος απογοητεύτηκε ιδιαίτερα, επειδή θεωρούσε ότι άλλοι έπρεπε να επιλεγούν σε τέτοιου είδους θέσεις και άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια...

12 σχόλια

  1. ΞΕΦΤΙΛΑ...

    ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...

    Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ο 20χρονος Βολιώτης Σαλβατόρε Σερασκίνο από την Πρωτοχρονιά με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς δέχτηκε επίθεση με σιδηρολοστό από αλλοδαπούς συνομηλίκους.

    Ο νεαρός, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Βόλου μαζί με την παρέα του. Κάποια στιγμή μέσα στο μαγαζί μέλος της παρέας του νεαρού, διαπληκτίστηκε λεκτικά με συνομήλικό του αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

    Κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, τους περίμεναν τα άτομα που είχαν μαλώσει, μαζί με άλλους φίλους τους που είχαν ειδοποιήσει για το συμβάν μέσα στο νυχτερινό μαγαζί.

    Η παρέα των αλλοδαπών είχε ήδη εξοπλιστεί με σιδηρολοστούς και αλυσίδες από το διπλανό πρατήριο υγρών καυσίμων και μόλις είδε την παρέα του νεαρού όρμισε πάνω της.

    Η συμπλοκή ήταν σφοδρή και οι νεαροί δε σταμάτησαν να χτυπούν την παρέα του 20χρονου και τον ίδιο κυρίως στο κεφάλι.

    Ο Σαλβατόρε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φοβήθηκε από την έκταση που πήρε το γεγονός και προσπάθησε να χωρίσει τις δύο παρέες για να αποτραπούν τα χειρότερα.

    Όμως δεν το κατάφερε και ο ένας νεαρός της άλλης παρέας με ένα...

    μεγάλο σιδηρολοστό του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να πέσει ανήμπορος στο έδαφος,ενώ φίλος του έσπευσε να τον προστατεύσει.

    Εκείνη την ώρα, θαμώνες του μαγαζιού προσπαθούσαν να χωρίσουν τις δύο παρέες, όμως δεν κατάφεραν να πιάσουν τους αλλοδαπούς.

    Ο 20χρονος, η μητέρα του οποίου είναι Βολιώτισσα και ο πατέρας Ιταλός, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη.

    Τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ σοβαρά και παρόλο το χειρουργείο που διήρκησε πέντε ώρες, οι βλάβες στον εγκέφαλο είναι πολύ μεγάλες και οι γιατροί μέχρι και χθες δεν ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, φοβούμενοι το χειρότερο.

    Στο μεταξύ, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εισήλθαν περίπου πέντε θύματα ξυλοδαρμού, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά κι έλαβαν εξιτήριο.


    Πηγές: Ταχυδρόμος, http://elladacom.blogspot.com/2010/01/20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τρέμη και ο Πρετεντέρης,και σήμερα ήταν για φάπες.

    Αναρωτιόντουσαν γιατί αιφνιδίασε η κυβέρνηση λες και δεν μπορούν να περιμένουν όσοι θέλουν να κάνουν γονική παροχή μέχρι τον Μάρτιο.

    Είναι απίστευτη η στρατηγική του MEGA.

    Ξεκινάει ντε και καλά ότι η κακή κυβέρνηση του Γιώργου που δεν τον πάει με τίποτα το MEGA,αιφνιδίασε με τα μέτρα για την φορολόγηση των κληρονομιών και γονικών παροχών και μας έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει κάποιος γονική παροχή σήμερα χωρίς να ξέρει πόσος είναι ο φορολογικός συντελεστής για την μεταβίβαση.
    Προφανώς απευθύνονται σε Ηλίθιους ή σε αμόρφωτους διότι ακόμα και αν δεν έχεις γνώσεις οικονομικών ή MSc εύκολα καταλαβαίνεις ότι απλά δεν το κάνεις μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος και να γνωρίσεις τους συντελεστές μεταβίβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γίνεται με τους ΓΓ που προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ;

    Σκέτο φιάσκο είναι η πρόσληψη των ΓΓ από το ΠΑΣΟΚ. Όπως διάβασα νωρίτερα παραιτήθηκε ο ΓΓ ασφαλίσεων για προσωπικούς λόγους καθώς θεωρεί ασυμβίβαστη τη θέση του με το επιστημονικό του έργο. Μα καλά όταν τον προσέλαβαν δεν το ήξερε;

    Τώρα το κατάλαβε ότι δε συνδυάζονται τα δύο; Θα ήταν άλλο πράγμα να πει προσωπικούς λόγους και να εννοεί ένα πρόβλημα υγείας η κάτι τόσο προσωπικό. Πριν ένα μήνα τον προσέλαβαν και τώρα την κάνει με ελαφρά…

    Γιατί σηκώνονται και φεύγουν ρε παιδιά, μήπως τους διώχνουν; Βρώμαγε αυτή η υπόθεση από την αρχή και φαίνεται πως όλα έγιναν για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εντυπώσεις περί αξιοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΓΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟ
    ΦΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΤΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΦΤΟΥ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI NA SOU KANEI I KSEFTILA O XRYSOXIDIS ME TON MALAKEMPORA PROTHIPOURGO POU ECHETE KAI STO KATO KATO OI PROIGOUMENOI EITAN KALLITEROI? TIN EKANATE TIN ELLADARA LOUTROKAMPINE TIS EVROPIS PALIOKSEFTILES. ECHETE MAZEPSEI OLES TIS SKATOFARES TIS YFILIOU KAI TOUS KAMARONETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή, με το νομοσχέδιο των γονικών παροχών, τώρα μάλιστα φωστήρες πιάσατε την φοροδιαφυγή.
    Δεν σας λέω άλλα, ας σας χαίρονται αυτοί που σας έφεραν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ !!!!!
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΟΠΩΣ Π.Χ.
    ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ??? ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???. ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS??????.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάθος δρόμο έχει πάρει η κυβέρνηση. Χθες το βράδυ προέβη αιφνιδιαστικά σε βαρύ φορολογικό χτύπημα σε βάρος του συνόλου σχεδόν των ελληνικών οικογενειών, καταθέτοντας τροπολογία για αύξηση του φόρου των γονικών παροχών. Στην τροπολογία μάλιστα, που κατατέθηκε μεσάνυχτα στη Βουλή, δεν αναφέρεται ο ακριβής συντελεστής της νέας φορολόγησης δημιουργώντας πανικό στις ελληνικές οικογένειες για το ύψος του.

    Η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά έκθετη. Καθώς, εκτός του οικονομικού προβλήματος, που θα προκαλέσει με την αύξηση του φόρου των γονικών παροχών, αθετεί και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις περί μη αιφνιδιασμών και διαφάνειας. Η τροπολογία κατατέθηκε νύχτα και μάλιστα σε νομοσχέδιο άλλου υπουργείου και όχι αυτού των Οικονομικών.»

    Η ΝΔ είχε προειδοποιήσει το λαό.Φορολογούν τη μικρομεσαία ιδιοκτησία για να μη θίξουν τη μάζα των δημοσίων υπαλλήλων που τους ψηφίζει.Ο πόλεμος που έχουν κυρήξει στην ακίνητη περιουσία θα έχει έντονες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στο μέτωπο της ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ κολλητή του συγκεντρωσιάρχη και ηγετικής "φυσιογνωμίας" της Αριστερής Πρωτοβουλίας η κα Πόπη Γερακούδη. Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Παναγιωτακόπουλου για την εξουσία. Χρέωσε στον ΓΑΠ μια άστοχη επιλογή ενώ ο ίδιος κρύβεται. Τέτοιο το ήθος του! Τύφλα νάχει ο Ζαχόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα ρε παιδιά ! Η Πόπη είναι απλώς άσχετη... και απλώς άβουλη ... και απλώς τρέμει ο κώλος της που δεν ξέρει να ξεχωρίσει τη διαφορά Διευθυντή από Προϊστάμενο ! Τι σας πειράζουν όλα αυτά ? Για στάνη πέρασαν την Περιφερεια και έβαλαν την Πόπη για τσέλιγκα ! Ε ρε γέλιααααααααααααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προεκλογικά ο ΓΑΠ είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει τις τροπολογίες. . . . . . . .
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση