GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προκήρυξη των "Πυρήνων της Φωτιάς‏"...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Η προκήρυξη των «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αναρτήθηκε στο «indymedia. Η προκήρυξη αρχίζει με την αναφορά στον...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Η προκήρυξη των «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αναρτήθηκε στο «indymedia.
Η προκήρυξη αρχίζει με την αναφορά στον Γκάι Φοκς, είναι ο άνθρωπος ο οποίος αποπειράθηκε να ανατινάξει το βρετανικό Κοινοβούλιο,πριν κάτι αιώνες
Μάλιστα, στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά στην κίνηση των ευζώνων να μη φύγουν από τη θέση τους.
«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
“…αυτή είναι η νεκρή χώρα
αυτή είναι του κάκτου η χώρα
εδώ τα πέτρινα είδωλα
σηκώνονται, εδώ λαμβάνουν
την ικεσία ενός χεριού νεκρού ανθρώπου
κάτω από το σπίθισμα σβησμένου άστρου…

…μεταξυ ιδέας
και πραγματικότητας
μεταξύ κινησης
και δράσης
πέφτει η σκια
μεταξύ αντίληψης
και δημιουργίας
πέφτει η σκιά
η ζωή είναι πολύ μακριά
μεταξύ πόθου
και σπασμού
μεταξύ δύναμης
και ύπαρξης
μεταξύ ουσίας
και πτώσης
πέφτει η σκια
γιατί δικό σου είναι το βασίλειο
γιατί δική σου είναι η ζωή
γιατί η ζωή είναι δική σου
δική σου

αυτός είναι ο τρόπος
που τελειώνει ο κόσμος
όχι με ένα λυγμό αλλά με ένα πάταγο…”
(μεταστροφή ποιήματος του Τ.S. Eliot για τον Γκάι Φοκς που επιχείρησε να ανατινάξει το Βρετανικό κοινοβούλιο)

Αν ακούγεται αδιανόητο στις μέρες μας, να μιλήσει κανείς ενάντια στη δημοκρατία χωρίς να χαρακτηριστεί συντηριτικός ή φασίστας είναι γιατί η προπαγάνδα κατοικεί στα σπίτια και στο μυαλό των υποτελών της.

Κατα τα άλλα ο δημοκρατικός ολοκληρωτισμός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα απολυταρχικά καθεστώτα.

Η οικογενειοκρατία, τα μεγάλα τζάκια, οι αυλικοί, οι ευννοούμενοι, οι επιχειρηματίες, οι μεσάζοντες, οι εργολάβοι και οι εκδότες εξακολουθουν να διοικούν τη κοινωνική ζωή ενώ από τα “κάτω” ο λαός παραμένει πάντα αδικημένος αλλά και πάντα πρόθυμος να “ξεγελαστεί”.

Η κοινωνία παθητικά εξακολουθεί να τους ανέχεται και ταυτόχρονα επιθυμεί να βρεθεί στη θέση τους. Η φιλοδοξία του εύκολου πλουτισμού, της θεαματικής κοινωνικής ανέλιξης, της επαγγελματικής καριέρας, της ιδιοκτησιακής αποκατάστασης, της ασφάλειας των αντικειμένων και των διπλοκλειδωμένων πορτών είναι η υπόσχεση της δημοκρατικής ευημερίας.

Έτσι οι εθελόδουλοι υποτελείς παραδίδονται στον ολοκληρωτισμό της καπιταλιστικής κυριαρχίας σε δημοκρατικό φόντο.

Η εκμετάλλευση της εργασίας και της ζωής εντατικοποιείται, οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται, οι αστυνομίες του κόσμου στρατιωτικοποιούνται, το θέαμα κυβερνά και η εξαθλίωση υλική και άλλοτε διαννοητική και συναισθηματική είναι η επιλογή των υποτελών.

Τα περισσότερα δεν είναι καινούργια.

Πάνω κάτω αυτός ήταν ο πίνακας της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων υπό τον ζυγό της οποιασδήποτε εξουσίας.

Σήμερα όμως η δημοκρατία χρυσώνει το κάδρο. Η δημοκρατία είναι το πραξικόπημα που δεν “κατεβάζει” τα τανκς στους δρόμους αλλά τις τηλεοπτικές κάμερες και τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Η δημοκρατία διοικεί με τη δύναμη της προπαγάνδας της.

Έτσι η εργασία προστατεύεται από το σύνταγμα ως υπέρτατο δικαίωμα, οι κοινωνικές ανισότητες είναι το επίτευγμα της ελευθερίας της αγοράς και του ανταγωνισμού, η αστυνομία προστατεύει και υπηρετεί το κοινωνικό αίτημα της ασφάλειας, το θέαμα είναι ο υπερασπιστής της ελευθερίας έκφρασης και η εξαθλιωση μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του διπλανού σου, αλλά όχι τη δική σου οπότε μην νοιάζεσαι…

Τώρα πλέον εν μέσω των κατασχεμένων αυτοκινήτων, των ατελείωτων ουρών διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ, των βασανιστηρίων στα Α.Τ, των καινούργιων προσφορών κινητής τηλεφωνίας, των επίπεδων οθονών, των επιδομάτων ανεργίας, των ψυχολογικών προβλημάτων και της μοναξιάς, των εθνικιστικών εξάρσεων υπερηφάνειας και των απλήρωτων δόσεων, επισφραγίζεται το νέο κοινωνικό συμβόλαιο της δημοκρατίας στις δυτικές μητροπόλεις.

Και το βασικότερο, όλα αυτά δεν έγιναν με το ζόρι ούτε κάτω από τις εντολές των στρατηγών κάποιας χούντας.

Πρόκειται για ” μεγαλειώδεις κατακτήσεις του λαού”. Για αυτό υποστηρίζουμε πως η δημοκρατία είναι η τεχνική και η επιστήμη της εξουσίας να μη γίνεται αντιληπτή ως καταπίεση. Ο καπιταλισμός είναι το αφεντικό και η δημοκρατία ο εκπρόσωπος τύπου.

Δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε πως οι ” τριακόσιοι εκλεκτοί του λαού” κάνουν κουμάντο στην πραγματικότητα. Προφανώς αποτελούν τους διαχειριστές ισορροπιών ,τους κομιστές κρατικών επιταγών “τους κυρίους και κυρίες επί των τιμών”. Άλλωστε οι περισσότεροι απο αυτούς δεν είναι να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Πρωταρχικός ρόλος της δημοκρατίας είναι να λειτουργεί ως προκάλλυμα της κτηνώδους μηχανής του καπιταλισμού.

Αποτελεί την βιτρίνα του συστήματος στα πρότυπα της οικονομίας της νύχτας και των μαφιόζων. “Ξεπλένει το βρώμικο χρήμα”, κρατάει “καθαρό το προφίλ”, φροντίζει να “πληρώνονται” όλοι απο τον παρκαδόρο μέχρι τον τραγουδιστή, διαθέτει ένα στρατό μπράβων , απο την επίσημη αστυνομία μέχρι τους παρακρατικούς πράκτορες της και οι πελάτες της ( ο περήφανος λαός ) πληρώνουν πάντα στην ώρα τους.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν λάθος απο την πλευρά μας αν παραλείπαμε να αναφερθούμε στον αναβαθμισμένο ρόλο των δημοσιογράφων σε αυτο το νταραβέρι. Τώρα πλέον στην δημοκρατία των ημερών μας, την παραδοσιακή μεσολάβηση των πολιτικών κομμάτων, ανέλαβαν πλέον τα media. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, πως το ολοένα και μεγαλύτερο κύμα στελέχωσης πολιτικών αξιωμάτων γίνεται απο πρώην μεγαλοδημοσιογράφους ( Ρουσσόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καννέλη, Ευθυμίου, Ντινόπουλος κ.α.).

Αποτελεί μια ανασύνθεση της επικοινωνιακής στρατηγικής της δημοκρατίας.

Πλέον η σύμπλευση πολιτικών και δημοσιογράφων είναι σαφής. Μπορεί στα δελτία ειδησεων και στις ενημερωτικές εκπομπές η ρητορική τους να διαφέρει, ανάλογα με το ποιός μιλάει και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, όμως πάντα αποτελεί κοινή συνισταμένη η δικαίωση και η υπεράσπιση του δημοκρατικού συστήματος. Όλες οι κουβέντες και οι διαξιφισμοί καταλήγουν εκεί. Μάλιστα για να το επιτύχουν καλύτερα εποινοούν έναν φανταστικό διάλογο μεταξύ πολιτικών και κοινωνίας με τους δημοσιογράφους διαμεσολαβητές.

Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούν την αλήθεια της δημοκρατικής “κοινής γνώμης”. Επικαλούνται την κατασκευή μιας “ακλόνητης” πλειοψηφικής αλήθειας που κανείς δεν τολμάει να αμφισβητήσει. Την αλήθεια των γκάλοπ, των δημοσκοπήσεων, των αριθμών. Έτσι η κοινή γνώμη γίνεται πελάτης των κομμάτων και τα κόμματα πελάτες της. Με αυτόν τον τρόπο πολιτικοί και δημοσιογράφοι διαμορφώνουν τις κοινωνικές σχέσεις, τις ορίζουν και τις μεταλλάσουν κατα βούληση. Παράλληλα αντιστρέφονται οι σχέσεις αφού τα γκάλοπ και οι δημοσκοπήσεις που υποτίθεται πως προήλθαν απο την κοινωνία τελικά επιστρέφουν σε αυτήν , μέσω του θεάματος ,καθορίζοντας την. Έτσι ο λαός έχει πάντα δίκιο όπως και ο πελάτης.

Σε αυτήν την ιδιότυπη πελατειακή σχέση η δημοκρατία σε συμμαχία με τα media διαμορφώνει τις κοινωνικές συμπεριφορές. Ιδιαίτερα στις μέρες μας υπάρχει μια επέκταση τηςεπιδήμιας κατανάλωσης φόβου.

Απο την μια οι αμερικανοαναθρεμμένοι υπάλληλοι του υπουργείου αστυνομίας με τις ευφάνταστες δηλώσεις και τις διαρροές για τους αδίστακτους τρομοκράτες και απο την άλλη οι καυστικοί τίτλοι και τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων “για έξαρση της εγκληματικότητας” και για “βια και ανασφάλεια”. Υπο αυτό το πρίσμα στριμώχνουν διαφορετικές περιπτώσεις και αντιθετικά μεταξύ τους γεγονότα όπως, ληστείες τραπεζών με τσαντιές, εμπρηστικές επιθέσεις με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της νύχτας, απαγωγές πλουσίων με κυκλώματα πορνείας και trafficking , επικύρηξη των 3 συντρόφων με επίκύρηξη των επίδοξων δολοφόνων της Κούνεβας…

Με αυτόν τον τρόπο αναστηλώνεται το αίτημα για ασφάλεια και παράγεται η ιδεολογία του τρόμου. Αναφέρουμε αυτα τα παραδείγματα, γιατι με αυτά ως οδηγό μπορούμε να αντιλήφθούμε ένα ποσοστό της λειτουργίας της δημοκρατίας.

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις και εξαγγελείες στην πραγματικόττητα δεν γίνονται για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της “εγκληματικότητας”. Εν μέρει η “εγκληματικότητα” εξυπηρετεί ορισμένα κρατικά συμφέροντα. Ο στόχος λοιπόν δεν είναι ακριβώς ούτε η ασφάλεια ούτε η τάξη αλλά η θεαματική της αντανάκλαση.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την δημοκρατία. Όταν ο θεσμικός υπουργός αστυνομίας δηλώνει οτι δεν θα μετατρέψει την αθήνα σε αστυνομοκρατούμενη πόλη, όταν συναντιέται με φορείς της τοπικής αυτοδιοικησης για το ζήτημα της εγκληματικότητας και όταν ισχυρίζεται πως τα αστυνομικά τμήματα και η βουλή ήταν και θα παραμείνουν “αφύλακτα” υπερασπιζόμενος έτσι τις ελευθερίες της δημοκρατίας, απλά δεν λέει την αλήθεια. Γιατί στην πραγματικότητα η δημοκρατία είναι η θεαματική αντανάκλαση και το υποκαταστατο της ελευθερίας. Δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ελευθερία όσο υπάρχει δημοκρατία.

Βέβαια πέρα απο αυτά τα κόλπα και τις τεχνικές ακόμα και αν ίσχυε η δημοκρατία στην ουσία της, δεν θα καταλαβαίναμε ποτέ το αξίωμα, που επικαλείται το “αντικειμενικό” δίκιο των πολλών.

Η ιστορία έχει δείξει οτι δεν πρέπει να έχουμε καμια εμπιστοσύνη στην άποψη της μάζας. Οι ανθρωποι που οικειοθελώς υιοθετούν για τον εαυτό τους τον όρο του “λαού” και μιλάνε ως κομμάτι του “εμείς ο λαός τα πληρώνουμε όλα”, εγκαταλείπουν κάθε δημιουργική αυτοπεποίθηση και αφήνωνται στα πλανέματα των αρχηγών τους. Αυτός είναι ο λαός. Μια θορυβώδης μάζα με κατεβασμένο κεφάλι, ακατάπαυστη γκρίνια, κακομοιριά και ψυχολογία όχλου που υποβιβάζει την ζωή σε μια επαναλαμβανόμενη λειτουργία και ακολουθία κανόνων.

Δεν υπάρχει κανένας ικανός λόγος να σεβόμαστε την κρίση του και τις επιλογές του. Επιθυμούμε έναν κόσμο που ο καθένας ατομικά θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του, θα επικοινωνεί την σκέψη του, θα ανταλλάσει επιχειρήματα, θα έχει το θάρρος της άποψης του ακόμα και αν αμφησβητείται απο την πλειοψηφία , χωρίς να κρύβεται πίσω απο εκπροσώπους και διαμεσολαβητές.

Ο ψηφοφόρος στην δημοκρατία δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με την ζωή του και το περιβάλλον του.

Έχει πάντα παράπονο με κάτι, αγανακτεί, θυμώνει και διαμαρτύρεται, αλλά κάθε 4 χρόνια τυλίγει την συνείδηση του σε ένα ψηφοδέλτιο και στηρίζει για μια ακόμη φορά το σύστημα. Αναβάλλει καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή του ως τις επόμενες εκλογές, πιστεύωντας πως κάποιος πιο κατάλληλος , πιο σωστός και πιο δίκαιος απο τον προηγούμενο θα έρθει στα πράγματα. Ουσιαστικά αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί οτι κανείς δεν είναι πιο ικανός απο τον ίδιο να διαχειριστεί την ζωή του, γιατι αλλιώς θα έρθει αντιμέτωπος με το κενό της ζωής του, τα χρόνια της παραίτησης, μια ολοκληρη ζωή αιχμαλωσίας και θα πρέπει να παραδεχθεί οτι ήταν σκλάβος. Οτι υπήρξε θύμα πλάνης και κανείς ποτέ δεν είναι πρόθυμος να υποβιβάσει έτσι τον εαυτό του παραδεχόμενος κάτι τέτοιο. Προτιμάει πάντα να φταίνε οι άλλοι, οι ανίκανοι πολιτικοί, οι ξένοι, οι τρομοκράτες παρά οι ίδιος. Κανείς δεν προσβάλει τον μικροεγωισμό του, παρόλο που τον υπόλοιπο καιρό, αφήνει να του τον ποδοπατάει το σύστημα.

Το ζήτημα όμως για εμάς είναι η αμφισβήτηση και η ρήξη με κάθε εξουσιαστικό σύστημα όσο φιλελευθερό και αν παρουσιάζεται.

Αντιλαμβανόμαστε οτι η δύναμη για την διαχείριση των ζωών μας βρίσκεται μέσα μας και ανήκει σε εμάς το να αποφασίσουμε πως θα ζούμε. Κάτι που ο ψηφοφόρος αρνείται να αντιληφθεί.Την δύναμη του εαυτού του να υπερβεί τους φραγμούς που του τίθονται, τις απαγορεύσεις, τις ηθικές αξίες, τα ιδανικά και να ορίσει το εγώ του εκεί που θέλει ο ίδιος. Συνεπώς εμείς θεωρούμε οτι ο ψηφοφόρος είναι υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για ότι του συμβαίνει καθώς είναι οι αποφάσεις ζωής και οι επιλογές του που διαιωνίζουν την καταστασή του.

“…Όλα αυτά που τρομάζουν είναι απότοκα του συστήματος και αυτός που προκαλεί τον τρόμο, είναι ο ψηφοφόρος μέσα μας, που συντηρεί το σύστημα…”
(απόσπασμα συνέντευξης του φυλακισμένου Β. Στεφανάκου)

Μέσα σε όλα αυτά το νέο αντάρτικο πόλης “… δεν είναι μια ξερή πολιτική πρόταση, αλλα η επαναστατική διάσταση του υπαρξιακού ανθρώπινου προβλήματος. Η μετάβαση στην παράνομη δράση, ανατρέπει τα όρια της μίζερης ρουτινιάρικης επιβίωσης και πραγματώνει ένα επαναστατικό “είναι”…” (Ομάδα Επαναστατικής Διεθνιστικής Αλληλεγγύης Χρήστος Κασσίμης).

Το να ξεκινάς να μάχεσαι σημαινει να πάψεις να βλέπεις τον εαυτό σου με τα μάτια του συστήματος, να μην αφήνεσαι πλέον να σε καθορίζουν οι καταναγκασμοί, να απελευθερωθείς απο τον φόβο. Αυτή η άμεση ανάγκη για απελευθέρωση μπορεί να βρεί τον εαυτό της μέσα στις αντάρτικες ομάδες και στις επαναστατικές συμμαχίες.

Είναι λογικό πως ο εχθρός αντιμετωπίζει αυτα τα εγχειρήματα χρησιμοποιώντας την γλώσσα του ψεύδους και της συκοφαντίας. Δεν μας κάνει εντύπωση πως για μια ακόμα φορά η προπαγάνδα της δημοκράτιας καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα όπως η “θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων”.

Η υποτιθέμενη ύπαρξη ενος κεντρικού διευθυντηρίου, οι μεγάλοι αρχηγοί, ο εξιδικευμένος κατασκευαστής βομβών και το κοινό επαναστατικό ταμείο, θέλουν να απομονώσουν το νέο αντάρτικο και να το παρουσιάσουν ως έργο μιας σκοτεινής κλίκας ανθρώπων με ύποπτες διασυνδέσεις.

Τα πράγματα όμως στην πράξη είναι πιο απλά. Αρκεί η συνείδηση και η αποφασιστικότητα κάποιων ανθρώπων να τερματίσουν τη συνήθεια της επιβίωσης, να περάσουν απο την αντίσταση στην επίθεση, να θέσουν το ζήτημα της απελευθέρωσης, όχι στο αόριστο μέλλον για τις επόμενες γενιές , αλλά στο διαρκές εδώ και τώρα για τους εαυτούς τους και έτσι δημιουργείται μια αντάρτική ομάδα.

Αλλά ο αντίπαλος θέλει να επαναλαμβάνεται η ιστορία ως φάρσα. Η “θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων” είναι καρμπόν αντιγραφή της τεχνικής της μεταπολιτευτικής “θεωρίας των σταγονιδίων”. Τότε το ψέμα έλεγε, πως στις αντάρτικες ομάδες και στις κοινωνικές συγκρούσεις της εποχής συμμετείχαν χουντικοί και φασίστες με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας για την επάνοδο της χούντας. Και τότε υπήρχαν ” σκοτεινά κέντρα αποφάσεων και κοινά διευθυντήρια”. Είναι πάγια τακτική του κράτους, όταν δεν θέλει να αναγνωρίσει κάτι, να το “εξηγεί” στην κατεύθυνση που επιθυμεί το ίδιο.

Η εξουσία κάνει παραχάραξη της ιστορίας επιδιώκωντας να εμποδίσει την διεύρυνση της πρακτικής του αντάρτικου. Γιατί είναι πλέον φανερό πως η ύπαρξη ενός διάχυτου αντάρτικου δικτύου σε όλη την ελλάδα, με παλιές και νέες αναρχικές εμπρηστικές οργανώσεις, με καταδρομικές εφόδους στο κέντρο των πόλεων , όπως πραγματοποιήσε το Δεκέμβρη , η οργάνωση Αναρχικοί της Πράξης στην Καβάλα, αποδεικνυεί οτι στην ελληνική καπιταλιστική επικράτεια τα μετόπισθεν δεν θα είναι ποτέ πια ασφαλή.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στο προαύλιο της βουλής, δίπλα στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Δυο σύντροφοι προσέγγισαν το προάυλιο ενώ άλλοι δυο βρίσκονταν ως ομάδα υποστήρηξης στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δυο μπάτσοι που ήταν σε απόσταση 8 περίπου μέτρων απο το σημείο που αφέθηκε ο μηχανισμός και κάθονταν για αρκετή ώρα εκεί, δεν μας προβλημάτισαν και προχωρήσαμε στην τοποθέτηση του.

Όσον αφορά το “απόρθητο” του μέρους, απαντάμε πως η αποφασιστικότητα, το σχέδιο και η φαντασία οπλίζουν τους επαναστάτες να κατορθώνουν αυτό που παρουσιάζεται ως “ακατόρθωτο”. Ένα επιβλητικό, βασιλικής “καταγωγής”, κτίριο, ο ναός της δημοκρατίας, περιβαλλόμενο απο τα πιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης και μεγάλο αριθμό αστυνομικών δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιλογή μας. Να προσβάλλουμε δηλαδή αυτό το σύμβολο, το κύρος της δημοκρατίας χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό. Κάθε μέρος έχει το τρωτό του σημείο και η ικανοποίηση να το βρίσκουμε δεν θα μειωθεί ποτέ.

Τώρα όσον αφορά το επικοινωνιακό παιχνίδι της μη μετακίνησης των ευζώνων απο τον χώρο της επίθεσης, ως μια ηρωική πράξη, είναι τουλάχιστον ανακριβές. Προφανώς η αλήθεια που γνωρίζουμε τόσο εμείς οι ίδιοι όσο και ο εχθρός είναι πως υπήρξε η μετακίνηση τους στο υπερυψωμένο προάυλιο της βουλής πρίν απο την έκρηξη ωστε να έχουν την κατάλληλη κάλυψη.

Γνωρίζουμε όπως γνωρίζουν και οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας πως οποιοσδήποτε έμενε σε ακτίνα δέκα μέτρων στην καλύτερη περίπτωση θα είχε απλώς τραυματιστεί.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε πως μετά απο περίπου 4 μήνες απο την υποτιθέμενη εξάρθρωση μας παραμένουμε πασιφανέστατα ενεργοί. Η επικοινωνιακή φιέστα ύστερα απο έφοδο σε φοιτητικό σπίτι μέσα στο οποίο δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα που να συνδέει την οργάνωση μας με αυτό, φανερώνει την εκδικητική τάση του συστήματος.

Άνθρωποι στοχοποιούνται, άλλοι προφυλακίζονται και οι διώξεις δεν έχουν τέλος ,βάση της πολιτικής τους ταυτότητας χωρίς κανένα στοιχείο σύνδεσης με εμάς. Η οργάνωση μας δεν υπέστη κανενός είδους πλήγμα, αντίθετα ενδυναμωνόμαστε διαρκώς στα πλαίσια της Επαναστατικής Εξέλιξης. Έτσι και αλλίως οι πράξεις μας μιλάνε απο μονές τους. Απέναντι στην δημοκρατία δεν θα δείξουμε κανένα σεβασμό αλλά οργή και επίθεση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ
Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ

Δεν ξεχνάμε τους Αντάρτες Πόλης και τους Ανυποτακτους Μαχητές που έχασαν την ζωή τους στον αγώνα ενάντια στο σύστημα για αξιοπρέπεια και ελευθερία τον Χ.Κασσίμη, Χ. Τσουτσουβή, Μ. Πρέκα, Χ. Μαρίνο, Χ. Τεμπρεκίδη.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στον Αντάρτη Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται φυλακισμένος στα λευκά κελιά της δημοκρατίας.

ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

24 σχόλια

  1. ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ.

    ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΜΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΤΡΑΧΟΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο καταβολης κοσμου υποθετω υπαρχει ενα αναμφισβητητο θεωρημα:

    ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβανει μια χρεωκοπημενη επιχειρηση!
    Αν την αναλαβει (για καποιους λογους) ,προσεχει/προσπαθει μετα να ανεβασει το κυρος της να της αναβαθμισει το "prestige",να τη κανει πιο θελκτικη στο κοινο,τελος παντως να πει:
    "την πηρα!!,τωρα δουλεια να την αναστησω"..

    Αυτο που συμβαινει με τους πασοκοσκυλαιους παει κοντρα σε ολες αυτες τις λογικες.

    Αυτα τα σκυλια πηραν την κυβερνηση της χωρας ,(μια επιχειρηση δηλαδη),ξεγελωντας ,εξαπατωντας μαλιστα τους ψηφοφορους με το συνθημα "λεφτα υπαρχουν",και κανουν ακριβως το αντιθετο!!:
    Την δυσφημουν και απο πανω!!

    Ξεροντας προφανως την δικια τους ανικανοτητα ,αχρησια,εχοντας κατα νου ΜΟΝΟ να κλεψουν,επιδιδονται συστηματικα στην απαξιωση της επιχειρησης (της χωρας) ,γιατι το μονο που προφανως προσβλεπουν ειναι σε καποια .."επιδοτηση" της ΕΟΚ (και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο)!!
    Και δεν την δυσφημουν ΜΟΝΟ εντος της επιχειρησης!!
    ΟΧΙ!!! Την δυσφημουν και διεθνως !!!
    Νομιζουν οι αχρειοι οτι οι Ευρωπαιοι εταιροι μας τους λενε μπραβο!!!!

    Καταλαβαινετε λοιπον φιλοι μου οτι ,οι πασοκοσκυλαιοι,δεν ειναι ΜΟΝΟ ανικανοι και αχρηστοι
    Ειναι και επικινδυνοι.

    Νομιζω οτι ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται,να αναλαβει και να αρχισει ομαδικες εκτελεσεις πασοκοσκυλαιων.
    Ειναι οτι χρειαζεται αυτη την στιγμη η χωρα.

    Τα αλλα τα ακουω βερεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί ναρκισσιστική ρητορεία!
    Σαράντα χρόνια πρίν ανάλογες
    σκέψεις διατυπώθηκαν,με πολύ
    μεγαλύτερη επάρκεια, χωρίς να
    συνοδεύονται από ...κροτίδες!
    ΟΚ! Το σύστημα είναι σκατά, δε
    φταίει,όμως, η έρμη πατρίδα να της
    φορτώσουμε,εκτός των άλλων, και
    τα αδιέξοδα μας. Για συνέλθετε και
    αφήστε το δασκαλιστικό τόνο!
    Οι 'κακοί' επωφελούνται απ'αυτό το
    είδος ...δράσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ,ΑΝ Ο ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΩΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τήν πόλιν έρχομαι καί στήν κορυφή....κανέλλα!!!
    Άρες, μάρες, κουκουνάρες!!!!
    Εσείς είσθε "" μαγκιά,κλανιά καί κώλο φινιστρίνι"",εκτός,ότι είσθε καί πουστράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΑΦΟΥΝ:

    "..... Αντιλαμβανόμαστε οτι η δύναμη για την διαχείριση των ζωών μας βρίσκεται μέσα μας και ανήκει σε εμάς το να αποφασίσουμε πως θα ζούμε......"

    Καθαρά 100% ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ θέση.

    Τι σχέση όμως έχει η θέση αυτή με την μανία εναντίον του καπιταλισμού? Τι ζητούν? Κουμουνισμό?

    Μάλλον τα έχουν χαμένα! Είναι όλα μπλεγμένα μέσα στο μυαλό τους. Δεν είναι δυνατόν να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά.

    Προφανώς τα παιδιά είναι φοιτητές ευπόρων γονέων που παιρνούν τα ανέμελα χρόνια της φοιτητικής ζωής παίζοντας τους επαναστάτες.

    Τέτοιους "επαναστάτες του καναπέ" είχαμε και την εποχή του ψυχρού πολέμου. Τότε, με την προστασία της δημοκρατίας, καθόντουσαν αναπαυτικά στον πολυτελή καναπέ του σπιτιού τους μπροστά στο αναμένο τζάκι, κάπνιζαν πούρο πίνοντας ουϊσκι και συζητούσαν πόσο καλά είναι τα πράγματα στη Σοβιετική Ένωση .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ".....δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιλογή μας. Να προσβάλλουμε δηλαδή αυτό το σύμβολο, το κύρος της δημοκρατίας χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό."
    -------------------------------
    Ετσι ειναι! Εαν ειχατε "ηθικη" ουτε θα κανατε τετοια! Ειστε χειροτεροι και απο τα ΚΤΗΝΗ τα φθειρομενα! Γιατι η κορυφη της δημιουργιας οντες, ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ την ΑΞΙΑ της και γινατε ΚΟΠΡΙΑ...
    =======
    "Το ζήτημα όμως για εμάς είναι η αμφισβήτηση και η ρήξη με κάθε εξουσιαστικό σύστημα όσο φιλελευθερο και αν παρουσιάζεται."
    -------------
    Που σημαινει οτι και εξουσια να εισασταν παλι με τον...εαυτο σας θα τα βαζατε!
    Φως φαναρι οτι εχετε ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ η αν ειστε ειλικρινεις να βαλετε μια βομβα στο ΚΕΦΑΛΙ σας.... Αλλα ειπαμε παραπανω οτι στερειστε ΗΘΙΚΗΣ.....
    ===============
    "Είναι λογικό πως ο εχθρός αντιμετωπίζει αυτα τα εγχειρήματα χρησιμοποιώντας την γλώσσα του ψεύδους και της συκοφαντίας"..... "αλλα ο αντιπαλος..."
    -----------------------
    Εδω φαινεται η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ειμαστε λοιπον οι ΕΧΘΡΟΙ σας! Ο πολεμος σας ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας! Εμας των δημοκρατικα κινουμενων πολιτων! Και αν ειχαμε φασισμο παλι εναντιον μας θα εισασταν!! Γιατι ΕΜΕΙΣ ειμαστε ο εχθρος σας και οχι η ΚΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ σας!
    Εαν αρχισετε να το ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ, ηδη θα ειστε στο μισο της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ σας.....
    ========================
    "....ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ... κλπ"
    -------------------
    Ωστε εχετε και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο το συστημα που πολεματε, ετσι;!!
    Με ΠΟΙΑ ανταλλαγματα;
    Σε ενα πολεμο δινεις και παιρνεις.
    Εσεις τι δινετε;........
    Αν δεν γινει αυτο που απαιτειτε, τοτε αυτο: "ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ"!!!
    Δηλαδη συνεχιζετε να ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ!
    και περιμενετε να... φοβηθουμε τις απειλες σας και να κανουμε τι;
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ, ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    Αν δεν σας αρεσει το συστημα, γινετε εσεις ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Υπουργοι, Πρωθυπουργοι και ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ! Απο μεσα! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! Να σας γραψει και η Ιστορια!
    Οχι απ' εξω μενοντας, ριχνοντας βομβιτσες να εχετε και απαιτησεις κιολας, τσογλανια, κακομαθημενοι ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΚΩΛΟΙ !
    ΟΥΤΕ οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ και ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ δεν φερνοντε ετσι!
    Τουλαχιστον ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΤΕ την ελληνικη ιθαγενεια σας, για να μικρυνετε την ΝΤΡΟΠΗ της Μανας Ελλαδας για εσας!
    ΚΟΠΡΟΙ του Αυγειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια Δημοκρατία σχολιαστές μου;
    Τα περισσότερα των πυρήνων είναι σωστά.
    Απλά οι μεγάλοι Δημοκράτες
    δεν ανέχονται την βία.
    (Σιγά την βία)
    Νομίζουν οι αφελείς ότι οι κυβερνήσεις μας δεν είναι βίαιες.
    Τo δεν υπάρχει σάλιο τι είναι;
    Η ατιμωρησία των πολιτικών τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτα τα ξερουμε ρε παιδια και εμεις οι ..."απλοι πολιτες" οπως μας αποκαλουν και οι πλιτικοδημοσιογραφοι (λες και υπαρχουν απλοι και συνθετοι πολιτες) αλλα ειναι τουλαχιστον αδικο να χανοναι αθωοι πολιτες στο βωμο ολων αυτων των ιδεων, τραβατε σε δαυτους που φταινε και καψτε τους, μερα μεσημερι στο συνταγμα ειναι αδικο, αυτα που αναφερετε στη προκυρηξη τα ξερουμε και τα λεμε καθε μερα μεταξυ μας, το ξερουμε οτι ειναι κλεφτες και απατεωνες το γνωριζουμε οτι αυτα τα δυο κομματα-συμμοριες εφεραν τη χωρα εκει που ειναι σημερα αλλα (στο μονο που συμφωνουμε) ο κυριος υπευθυνος για αυτοτο χαλι ειναι αυτος που τους ψηφιζει και ως συνηθως ειναι αυτος που πληρωνει το μαρμαρο!!! αλλα ενταξει τι πρεπει να κανουμε να βαλουμε βοβμες να σκοτωσουμε το κοσμο αφου δεν καταλαναινει!!! καλως η κακως η δημοκρατια ειναι το λιγοτερο κακο πολιτευμα το θεμα ειναι να αξιοποιηται και πως την ανεχομαστε τη δημοκρατια παραδειγμα επικαιρο αυτο με θα γινει η μαλλον που δεν θα γινει με το δημοψηφισμα πραξη σωστης δημοκρατιας, δεν ννοειται δημοκρατια χωρις ενα δημοψηφισμα τη στιγμη που μας τα εχουν ζαλισει με την ευρωπη, οριστε η ευρωπη κανει δημοψηφισματα για σοβαρα ζητηματα, εμεις για το πλεον σοβαρο ακομα και απο την χρεοκοπια της χωρας ειναι αυτο με τους ψευτομεταναστες, που προς οφελος τους πανε να τελειωσουν ενα εθνος που αντεξε οχι μονο χιλιαδες χρονια μεσα απο τοσα και τοσα αλλα καταφερε να επιβιωσει και αν ειχαμε λιγο σοβαροτερη "φηφιστικη συνειδηση" θα ειχαμ γλυτωσει τα δεινα που τωρα τραβαμε και μαλιστα με τις ευλογιες μας (ψηφους μας)
    λοιπον μαγκες αφηστε τις σαχλαμαρες και αν θελετε να κανετε κατι να το κανετε τουλαχιστον σ αυτους πυ φερουν ευθυνη και οχι σε αθωους πολιτες (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΛΥΣΗ ΑΣΦΑΛΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ποιος πιστευει οτι οι κλεφτες πολιτικοι και δημοσιογραφοι που λιγο πολυ τους γνωριζουμε ολοι φοβηθηκαν μ αυτη τη μαλακια που κανατε, κανενας δεν σταματησε τη ζωη του το σαββατο το βραδυ, οι μονοι που θα σταματαγαν τη ζωη τους θα ηταν παραλιγο κανας αθωος πολιτης (παλι) η κανας φουκαρας ευζωνος και υστερα θελετε τη στηριξη του πολιτη μα ειναι δυνατον με τοσο πισωπλατα και τυφλα χτυπηματα να σας στηριξει εστω και ενας πολιτης
    Υ.Σ. ειπαμε οτι ναι μεν ολα αυτα που λετε ειναι θεωριες που ολοι γνωριζουμε, μπορει σε καποια σημεια να συμφωνουμε καποιοι τουλαχιστον στο κομματι των πολιτικων κλεφτων αλλα διαφωνουμε φανταζομαι οι πιο πολλοι στον τροπο που προσπαθειται να κενετε...αληθεια δεν καταλαβα τι ακριβως προσπαθειται να κανετε.......
    Υ.Σ.βρειτε αλλον τροπο να κανετε επανασταση η τουλαχιστον σταματηστε τα τυφλα χτυπηματα και εαν εχετε κατι με καποιον να πατε σ αυτον και οχι οποιον παρει ο χαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολα τα ειχαμε εσεις μας λειπατε, εμ βεβαια, μαθαν οτι γαμιομαστε, πλακωσανε κι οι γυφτοι, γιατι απο ολλες τις αλλες φυλες εχουμε μπολικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ ρε καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα "αγωνιστες του πολυτεχνειου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι που σας ξερασαν, τωρα προσπαθουν να σας αποβαλουν, μα αφου ειστε σαρκα απο τη σαρκα τους, δεν γινανται αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ωχ και εσεις επαναστατες εισαστε, πω πω, γεμισαμε επαναστατες εδω χαμω, ρε τι γινετε, το ιδιο και ο μακης τριανταφυλλοπουλος, ο νικος καρβελας, ο πετρος κουναλακης, εκεινος ο ψευδος στον σκαι και τοσοι αλλοι χαριτωμενοι τυποι που εχουν προσφερει τοσο απλοχερα το γελωτα στη κοινωνια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια Δημοκρατία σχολιαστές μου;
    Τα περισσότερα των πυρήνων είναι σωστά.
    Απλά οι μεγάλοι Δημοκράτες
    δεν ανέχονται την βία.
    (Σιγά την βία)
    Νομίζουν οι αφελείς ότι οι κυβερνήσεις μας δεν είναι βίαιες.
    Τo δεν υπάρχει σάλιο τι είναι;
    Η ατιμωρησία των πολιτικών τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
    ΠOΥTΑNΑΣ ΓΥΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε δε μπα να χτυπάτε τον κώλο σας καταγής...
    Μια χούφτα πιτσιρικάδες άρχισαν την επανάσταση ενάντια σε κάθε τι σάπιο.
    Και να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά τα δικά σας αυτή την ώρα τέτοιες κινήσεις τις βλέπους με δέος, με σεβασμό, με αλληλεγγύη, με θετικότητα.
    Εσείς, πάει, σαπίσαν τα μυαλά σας από τις πολλές ψηφοφορίες. Μάλλιασε η γλώσσα σας από το γλύψιμο.
    Καθήστε στους καναπέδες σας όσο ισχύει ο νομος ότι δε μπορούν να σας τους πάρουν αν χρωστάτε και αποχαυνωθείτε.
    Εκεί έξω, ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Βρισκόμαστε στην ιστορική περίοδο όπου η ανθρωπότητα ή θα αφανιστεί, ή θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Αντί να γαυγίζετε, μπορείτε να συμμετέχετε.
    Αν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά, βγείτε έξω και αλληλεπιδράστε με τον κόσμο.
    Πάρτε τις ζωές σας στα χέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον για "Πυρήνες της παπαριάς" μοιάζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ σχολιάζοντας τήν προκήρυξη
    σέ άλλο site,έδωσα τά στοιχεία μου
    καί αναμένω νά μού κάψουν εκτός
    από τό video καί τό κουρσάκι μου.
    Αντρίκια πράγματα από μέρους μου.
    Γιατί δέν δίνω τά στοιχεία μου στό
    press?Επειδή εδώ υπάρχουν υβριστές
    έκ τού ασφαλούς και δέν γουστάρω
    νά εμπλακώ ξανά σέ ανόητα βρισίδια.
    Πληροφοριακά,έγραψα ότι οί πυρήνες
    γιά νά γράψουν γιά τόν Γκάι Φόξ,
    έπρεπε νά απολυμάνουν τά χέρια
    καί τό πληκτρολόγειο τους.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΙNDYMEDIA? ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ INDYMEDIA? ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ SERVER ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΤΖΕΦΡΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙ!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!
    ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστηχως ειναι οι τελευταιοι Ελληνες!
    Ολοι...μα...ολοι εσεις που τωρα τους βριζετε,αν,λεω αν.αλλαζαν τα πραγματα οπως αυτα τα πιδια ονειρευονται,ολοι εσεις θ'αλλαζατε πλωρη,και θα λετε οτι μα εμεις τοτε δεν ξεραμε!!
    Ετσι κανατε και μετα την χουντα!
    "Εμεις δεν ξεραμε τι εκανε η χουντα,η..εμεις κοιταζαμε να βγαλουμε το ψωμακι μας,κοιταζαμε την οικογενεια μας...μονο που αυτοι που σημερα κυβερνουν ουτε το ψωμακι σου σεβονται ουτε την οικογενεια σου.Βακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. imimatheis kai kathysterimena vlammena einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι Νεοι Κρυσατλληδες της ΕΥΠ βαλαν την βομβα

    κανεει μπαν απο μακρυα!!

    πολλα τα λεφτα
    μεγαλη κομπινα

    περνουν τα λεφτα τις ευπ οι δηθεν πληροφοριοδοτες και τα μοιραζοθνται οι ανθρωποι του βλακοχρυσσο μεταξυ τους

    αντε καλες βομβες δηθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εκτός από αριστεροί-χαρακτηρισμός που κανενα ΜΜΕ δεν χρησιμοποιεί, γιατί άραγε? μάλλον παπαδοπαιδια θαναι και αυτα όπως και οι αλλοι χασαπηδες.
    Οπαδοι της νεο ελληνοαριστερης -χριστανοιδεολογίας.
    Σφάκστε όλους τους αντίθετους, ορθοδοξία της άποψής μας ή θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση