GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταβός, Κίνα και πορτοφολάδες...

Aπό το http://activistis.gr/ . Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις εκλεκτότερες συγκεντρώσεις οι...

Aπό το http://activistis.gr/
.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις εκλεκτότερες συγκεντρώσεις οικονομικών όρνιων του πλανήτη. Κύριος αν όχι μοναδικός στόχος τους είναι πως θα αυξήσουν την κερδοφορία και την κερδοσκοπία τους. Και βέβαια μέσα στις μπίζνες, εισχωρούν και φιλοσοφικές (πάντα σχέση έχουσες με τον μαμμωνά -τον θεό του χρήματος) αγωνίες. Όπως αυτές που τέθηκαν σχετικά με το ποιοί θα πρέπει να κονομάνε περισσότερα, οι τράπεζες ή οι πολιτικοί. Ή αλλιώς εκκλήσεις προς το τραπεζικό κεφάλαιο: "κάντε λίγο κράττει, ώστε να μην αδειάσετε μόνοι σας το βάζο με το γλυκό". Ή άλλου τύπου ιδεολογικές αναζητήσεις, σαν αυτές που εκφράστηκαν από τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί: "δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον καπιταλισμό, αλλά πρέπει να δούμε τι είδους καπιταλισμό θέλουμε". Ή παρεμβάσεις των κορακιών τύπου Σόρος...


με "οδηγίες" προς τις κυβερνήσεις: "περιορίστε τις δραστηριότητες των τραπεζών αλλά μην τις φορολογείτε".
Μέσα σε έναν τέτοιο συρφετό κινείται αυτές τις μέρες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και με δεδομένη την κερδοσκοπική επίθεση που γιγαντώνεται τον τελευταίο καιρό κατά της χώρας μας, μιλώντας χθες σε ένα από τα τραπέζια "προβληματισμού και ενημέρωσης" δήλωσε ότι υπάρχει επίθεση κατά της Ευρωζώνης για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους και για την επίθεση αυτή χρησιμοποιήθηκαν χώρες, όπως η Ελλάδα. Και σε ποιούς τα είπε; Σ' αυτούς που οργανώνουν και εκτελούν τις συγκεκριμένες επιθέσεις. Ευρωπαίους και μη.
Γιατί η Ευρώπη μας έχει ταράξει στο καρότο και μαστίγιο. Έχουμε καταντήσει μαργαρίτα που την μαδάνε κάτι καλόπαιδα στις Βρυξέλλες: Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, δεν θα χρεοκοπήσει, θα χρεοκοπήσει, δεν θα χρεοκοπήσει...
Χθες βγήκε ο Μπαρόζο, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και στήριξε την Ελληνική κυβέρνηση: «Είναι προφανές ότι οι οικονομικές πολιτικές δεν είναι μόνο εθνική υπόθεση, αλλά και ευρωπαϊκή», είπε. Και διαφαίνεται πλέον η περίπτωση γαλλογερμανικού σχεδίου βοήθειας - στήριξης της καταχρεομένης ελληνικής οικονομίας. Γιατί τώρα όμως;
Ίσως γιατί, αν και το σπρεντ (το εμπεδώσαμε κι αυτό - η διαφορά επιτοκίου ή πόσο ακριβότερα πληρώνουμε το κοστούμι από τα δάνεια) χθες χτύπησε κόκκινο, φοβήθηκαν ότι υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε το χρέος σε κάτι παιδιά με σχιστά μάτια (Κινέζοι). Και ο φόβος τους είναι ότι ο κίτρινος δράκος δεν θα πάρει μόνο χρέη αλλά θα βάλει πόδι στην Ευρώπη από την Νοτιοανατολική πόρτα της.
Κι αυτό δεν τους αρέσει! Όχι επειδή νοιάζονται για την Ελλάδα, αλλά επειδή φοβούνται ότι θα ξεφύγουν από τον έλεγχό τους οι μπίζνες.
Γιατί το χαρτί Κίνα, που έπαιξε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λίγο άγαρμπα, και οδήγησε σε εκτίναξη των επιτοκίων, μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση των έντονων και προκλητικών πιέσεων αυτών που επιχειρούν να αρπάξουν ακόμη και τα ασημικά μας.
Καλώς νομίζουμε ότι κινείται ο Γιώργος στο Νταβός. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα του πάρουν το πορτοφόλι απ' την τσέπη. Και ας προσπαθήσει να μην περιγράφει με τόση γλαφυρότητα το χτύπημα της διαφθοράς και της σπατάλης με τις μειώσεις αποδοχών γιατί μπορεί να τον πιστέψουν οι αρχιδιεφθαρμένοι που τον ακούνε.

10 σχόλια

  1. Στήριξη Καραμανλή από Σαμαρά

    Κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, δήλωσε τα ακόλουθα, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων, που του ετέθησαν:

    «Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή».
    Έτσι απλά γιατί μας τα έχουν κάνει τούμπανο οι δημοσιοκάφροι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από την παιδική χαρά που λέγεται οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.100.000 ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ - ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ...

    Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν τα μηχανοκίνητα τμήματα των παρελάσεων για να εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ κατ' έτος, αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ ότι μόνο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί σπατάλησαν 1.100.000 ευρώ για να ταξιδεύουν εντός Ελλάδας με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιότερα μόνο αριστερή μυρωδιά να ανέδιδες διωκόσουν αγρίως. Το παλιό παρακράτος της ιστορικής «δεξιάς» κατασκεύαζε ενόχους με την κατηγορία του αριστερού. Ο «μπαμπούλας» που είχε εφευρεθεί τότε, για πάσα χρήση και εναντίον του κάθε ενοχλητικού, ήταν ο «κομμουνισμός».


    Σήμερα το παρακράτος έχει άλλο χρώμα:......... Της σοσιαλδημοκρατίας και της καθεστωτικής «αριστεράς».

    Η ίδια κοινωνική φύση του παλιού παρακράτους είναι: Η καπιταλιστική κοινωνική φύση, στην πλανητική νεοταξική της διάσταση. Απλώς η συσκευασία και τα χρώματα έχουν αλλάξει, για την εξαπάτηση και την αποτελεσματικότητα των παρακρατικών λειτουργιών.
    Σήμερα οι νεοταξικές ανάγκες εξυπηρετούνται καλύτερα με την κατασκευή ενός διαφορετικού μπαμπούλα, ιστορικά μισητού και επαχθέστατου: η «ακροδεξιά» και ο «φασισμός».

    Τραγική ιστορική ειρωνεία: Ζούμε ιστορικά τον πιο φρικώδη «ακροδεξιό» ολοκληρωτισμό, το «φασισμό» της Νέας Τάξης και ανυψώνονται σε πολιτικά σκιάχτρα οι παλιές ετικέτες του φασισμού, οι παρωχημένοι «κληρονόμοι» της ιστορικής δεξιάς και ακροδεξιάς: Μια ιστορική ταχυδακτυλουργία του ολοκληρωτικού, πλανητικού φασισμού της Εποχής μας.

    Σήμερα, λοιπόν, κατασκευάζουν και συντηρούν, τα «ακροδεξιά» «σκιάχτρα» για να στιγματίσουν ολόκληρη την κοινωνία σαν «ακροδεξιά». Σήμερα η «εισαγγελική κατηγορία» του καθεστώτος είναι οι έννοιες: «Ακροδεξιά», «ρατσισμός», «εθνικισμός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!!

    Διαβάστε τι προπαγάνδα κάνει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συκοφαντήσει τους αγρότες!!! Δεν διστάζουν να διασπείρουν ακόμα και ψευδείς ειδήσεις μέσα από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!!!!:

    * Μέχρι και παρολίγον «σιδηροδρομικό δυστύχημα» κατασκευάστηκε από κάποιους χθες στον Προμαχώνα!!

    * Οι δημοσιογράφοι πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών Σταθμών (της γράφουσας συμπεριλαμβανομένης) αλλά και συνάδελφοι τοπικών καναλιών, έμειναν με ανοιχτό το στόμα διαβάζοντας ανυπόγραφο τηλεγράφημα του ΜΠΕ ήτοι Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (παρακαλώ), που ανέφερε επι λέξη:

    * «Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σήμερα σιδηροδρομικό δυστύχημα στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αγρότες, που έχουν αποκλείσει την οδική διέλευση της περιοχής, μετακίνησαν ορισμένα από τα τρακτέρ τους πάνω στις ράγες, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει επίσημα το σταθμάρχη για τις προθέσεις τους αλλά ούτε και για την ακριβή ώρα, που θα προχωρούσαν στον αποκλεισμό…»!
    * Επειδή δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλα σχεδόν τα έγκυρα ΜΜΕ της χώρας μια και ήμουν επιτόπου,
    * έχοντας συνομιλήσει με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και καταγράφοντας τα γεγονότα όχι μόνο με τα μάτια μου αλλά και με την κάμερα της ΕΡΤ, λέω ότι απορώ και θυμώνω!

    * Κανένα «δυστύχημα» δεν ήταν δυνατόν να συμβεί, ούτε και ποτέ ο Σταθμάρχης Γιώργος Νικολάου με τον οποίο όλοι οι παρόντες δημοσιογράφοι συνομιλήσαμε (πριν και μετά τη διέλευση της αμαξοστοιχίας) μας το ανέφερε ως πιθανότητα,
    * αφού οι μεν αγρότες είχαν απελευθερώσει τις γραμμές τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έλευση του τρένου(για την ακρίβεια ποτέ δεν τοποθετήθηκε τρακτέρ πάνω στη γραμμή διέλευσής του), αυτό δε, εκτέλεσε κανονικά, χωρίς καθυστέρηση και με ασφάλεια κατά δήλωση και του ίδιου του μηχανοδηγού του, το δρομολόγιο.


    * Άξιον απορίας λοιπόν το πώς προέκυψε το όλο θέμα (και ποιούς σκοπούς εξυπηρετούσε), δεδομένου πως και σε επικοινωνία της γράφουσας με τον Σταθμάρχη ο τελευταίος όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε το δημοσίευμα αλλά μίλησε και για «δημοσιογραφικές υπερβολές» (άλλη λέξη χρησιμοποίησε είναι αλήθεια αλλά κωλύομαι να την μεταφέρω) από την πλευρά του συντάκτη!
    * Αν λοιπόν τα ΔΙΚΑ μας μάτια και η ΔΙΚΗ μας (με την έννοια του επαγγελματία καταγραφέα και αυτόπτη παρατηρητή των γεγονότων) νοημοσύνη αμφισβητούνται, διαψεύδονται και υποτιμώνται από συντάκτες –τριες κειμένων που δεν ήταν καν παρόντες-ούσες στο γεγονός,
    * τότε σκεφτείτε τί μπορεί να σερβίρουν οι επιτήδειοι και ανεύθυνοι εξ ημών, στον απλό τηλεθεατή και αναγνώστη, που καλείται να καταναλώσει «ειδήσεις» και «αλήθειες» για τις οποίες αν είχε ιδίαν γνώση θα έλεγε: «ήμουν εκεί ρε παιδιά και το είδα με τα μάτια μου. Μας δουλεύετε;»!


    * Για την Ιστορία και μόνο (και ως υποχρέωση απέναντι σε όλους όσους δημοσιογράφους και εικονολήπτες καταγράψαμε με ευθύνη το ρεπορτάζ) να αναφέρω ότι διαμαρτυρήθηκα στο ΜΠΕ (που παραδέχτηκαν την κατάσταση), ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΣΗΕΜΘ, όπως έκαναν κι άλλοι συνάδελφοι.
    * Μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ!!
    Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτό που συνέβη στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής δεν θα συμβεί σε όλους τους κλάδους εργασίας;

    Aκόμα και στο Δημόσιο τομέα;

    Αναδημοσιεύουμε από τον Οδηγητή της Κ.Ν.Ε

    «Τ’ αφεντικά δεν μας άνοιγαν τις πόρτες»

    Από την κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να λείψει η πείρα που αποκόμισε το συνδικάτο από τις πρόσφατες εκλογές αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν ακόμα και μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Συνολικά ψήφισαν 2.169 εργαζόμενοι από τους οποίους οι 509 ήταν Ελληνες και οι 1.660 μετανάστες. Το 2007 είχαν ψηφίσει 1.701 εργαζόμενοι.

    Οπως τονίζει ο Βασίλης, η αύξηση αυτή οφείλεται στη «δουλειά που έκανε το συνδικάτο όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνει το ΠΑΜΕ στους μετανάστες. Ο μαζικός αριθμός που ψήφισε είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης δουλειάς. Είναι το πρώτο βήμα για να σπάσουν οι δισταγμοί, οι φόβοι που μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μετανάστες». Τα παραπάνω λόγια του Βασίλη επιβεβαιώνονται με το παράδειγμα που μας δίνει ο Οσμάν: «Πήγαμε σ’ ένα μαγαζί στα Πατήσια κι επειδή εγώ μίλησα με το συνάδελφο (σσ: πρόκειται για τον Ιντρίς, ο οποίος βρισκόταν μαζί μας στην κουβέντα), δυο λόγια μόνο, ο εργοδότης τον απέλυσε χωρίς να τον πληρώσει. Μετά από κινητοποίηση του συνδικάτου τον πλήρωσε»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Επονομαζόμενος και Μπούλης και λόγω φάτσας αλλά και λόγω συμπεριφοράς, του Σύριζα, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή και εγκαλεί τον Πρωθυπουργό για το επιτόκιο του πρόσφατου δανεισμού, που όντως είναι υψηλό.
    Αλλά είπαμε ο Μπούλης είναι Μπούλης και το αποδεικνύει, έχει κάνει τον κόπο να ενημερωθεί επίσημα για την οικονομία της χώρας και να έχει άποψη του τι γίνετε; ΟΧΙ!
    Έχει διαολοστείλει αυτούς τους συνοδοιπόρους του της ΔΕΞΙΑΣ, που φέρανε την χώρα και την οικονομία της σε αυτό το σημείο; ΟΧΙ, άλλωστε τον φαντάζεστε θυμωμένο κατά της ΔΕΞΙΑΣ, να βγάζουν και τα αυτιά του καπνούς; Δεν θα τον δείτε! Γιατί αν θυμώσει θα του πούνε αμέσως, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο .....
    ΚΑΦΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ !!!!
    Η κοροϊδία που έπεσε προεκλογικά στους συμβασιούχους πυροσβέστες, είναι άνευ προηγουμένου ακόμα και για την πραγματικότητα της χώρας μας. Ακόμα και γι αυτήν του ΠΑΣΟΚ !

    Όχι μιά, αλλά τρείς φορές τους υποσχέθηκαν ΡΗΤΑ και κατηγορηματικά οτι θα τους μονιμοποιήσουν, χωρίς να απομένει κάποια αμφιβολία, χωρίς περιθώριο παρανόησης.
    Γι αυτό και η έκφραση ” έπεσαν απ’τα σύννεφα” πολύ λίγο μπορεί να περιγράψει την κεραμίδα που τους ήρθε κατακέφαλα καθώς ο Βούγιας τους έστελνε στον Χρυσοχοϊδη κι εκείνος πάλι πίσω για ένα ολόκληρο μήνα !

    Η περιγραφή ενός απο αυτούς της καφκικής ατμόσφαιρας που ζήσανε, είναι ανατριχιαστική : Οι λεπτομέρειες για την πολύωρη αναμονή στους προθαλάμους, για τα ξαφνικά ακυρωμένα ραντεβού, για το τάχα ανήξερο σήκωμα των ώμων ( -μήπως δέν ακούσατε καλά, μήπως δέν τό’πα εγώ ; ) σε κάνει να νοιώσεις την ίδια αίσθηση εξουθένωσης όπως όταν διαβάζεις την “Δικη”.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι αξεπέραστο, ασυναγώνιστο.
    Εδώ πιά πρέπει να μιλάμε για Τέχνη κι όχι για απλή επιστήμη της παραπλάνησης, εδώ μιλάμε για άλλες, ανώτερες σφαίρες.

    Και δείχνει οτι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους – άν μη τι άλλο – γενναίους, με θάρρος. Θέλει τόλμη, θέλει στομάχι για να κοροϊδεύεις κάποιον τόσο κατάμουτρα (
    δέν λέω θέλει @@@@@@@ γιατί εκείνα τά’χει μόνο όποιος διαθέτει ντροπή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΠΑΙΡΝΕ 250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

    Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι» από φοιτήτριες. Ο καθηγητής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο...



    ...καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείται για παθητική δωροδοκία, καθώς, σύμφωνα με τη δικογραφία, το Σεπτέμβριο του 2003 ζήτησε από δύο φοιτήτριες «φακελάκι» προκειμένου να τις περάσει στο μάθημα των Μαθηματικών. Για την ίδια υπόθεση, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή για άμεση συνέργεια σε δωροδοκία και ένας ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έπαιξε το ρόλο του μεσάζοντα παραλαμβάνοντας τα χρήματα από τις δύο φοιτήτριες. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο φοιτήτριες μετά την καταγγελία τους είχαν βρεθεί και αυτές κατηγορούμενες, αλλά απαλλάχτηκαν από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

    250 ευρώ το μάθημα

    Στο δικαστήριο οι φοιτήτριες επανέλαβαν τις καταγγελίες τους λέγοντας ότι έδωσαν 250 ευρώ η καθεμία προκειμένου να περάσουν το συγκεκριμένο μάθημα. Οπως είπαν, τηλεφώνησαν στον ηλεκτρολόγο μηχανολόγο έπειτα από υπόδειξη του καθηγητή, στον οποίον, όπως ανέφεραν, έδωσαν τα χρήματα που τους ζήτησε. Μάλιστα, οι καταγγέλλουσες κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας εξετάστηκαν κατ' αντιπαράσταση με τον ηλεκτρολόγο μηχανολόγο: «Δε συναντηθήκαμε στο φουαγέ του πανεπιστημίου και αρχικά σας είπα για 200 ευρώ, αλλά εσείς μου ζητήσατε 250 ευρώ;», είπε χαρακτηριστικά μία από τις φοιτήτριες, απευθυνόμενη προς τον κατηγορούμενο, όταν της ζητήθηκε να επαναλάβει την κατάθεσή της ενώπιον του ηλεκτρολόγου μηχανολόγου.

    Από την πλευρά του, ο ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ουδέποτε έλαβε χρήματα από τις συγκεκριμένες φοιτήτριες».Μάλιστα έμμεσα απέδωσε τις καταγγελίες τους σε εσωτερικές έριδες του πανεπιστημίου, καθώς, όπως είπε, ο συγκατηγορούμενος του «εκείνη την περίοδο έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία στο τμήμα του».

    http://www.agelioforos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Γιατί το χαρτί Κίνα, που έπαιξε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λίγο άγαρμπα, και οδήγησε σε εκτίναξη των επιτοκίων, μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση των έντονων και προκλητικών πιέσεων αυτών που επιχειρούν να αρπάξουν ακόμη και τα ασημικά μας."


    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ YES MAN,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ .

    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση