GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eφημερίδεεεεεεεεεεεες‏...

3 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ
    ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ/ ΜΟΥΝΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΣΧΟΛΙΑ ?????

    ΧΑΧΑΧΧΧΧΧΟΥΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ.
    ΧΤΥΚΙΑΡΗ
    ΦΥΜΑΤΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο κυνηγοί αρκούδων συζητούν.
    "Πώς καταφέρνεις και τις πιάνεις τόσες αρκούδες;", ρωτά ο ένας.
    "Α, απλό, απλούστατο", λέει ο άλλος. "Οι αρκούδες είναι χαζές. Αρκεί να βρεις τη σπηλιά τους, μπαίνεις μέσα και φωνάζεις: Ουουουουου. Φωνάζει κι αυτή: Ουουουουου.Περιμένεις να πλησιάσει, να δεις καλά τα μάτια της να γυαλίζουν, σηκώνεις το όπλο, σημαδεύεις ανάμεσά τους και πυροβολείς! Αυτό είναι. Τέζα η αρκούδα".
    "Μάλιστα", λέει ο άλλος και κατευθείαν, βγαίνει...

    για κυνήγι και... ξυπνάει στο νοσοκομείο τσακισμένος!
    "Τι έπαθες, ρε;", του λέει ο φίλος του.
    "Άσε", λέει αυτός. "Βρίσκω, που λες, τη σπηλιά, μπαίνω μέσα και φωνάζω: Ουουουουου. Ακούω: Ουουουουου. Προχωράω και, όπως μου το' χες πει, βλέπω τα μάτια να γυαλίζουν. Συγκινημένος, ξαναφωνάζω: Ουουουουου. Ξανακούω: Ουουουουου. Περιμένω και μόλις βλέπω τα μάτια της να πλησιάζουν πολύ, σηκώνω το όπλο, σημαδεύω, πυροβολώ και τότε... βγαίνει το τρένο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πασόκια τι μας τσαμπουνάτε για εξεταστικές και προσλήψεις με διαγωνισμούς και αξιοκρατία; Δεν σας θέλουμε να κυβερνάτε έτσι, κάνετε κακό στην παράδοση, και αν χαθούν οι παραδόσεις χαθήκαμε όλοι!
    Η αγροτιά με την υψηλή καθοδήγηση από την ΔΕΞΙΆ, ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΊΛΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση