GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβάζει ταχύτητα το ελληνικό Internet...

Aπό το http://cobra-argos.blogspot.com/ Οι Έλληνες πάροχοι υπηρεσιών Internet προχωρούν σε μία σύνδεση σε νέο κόμβο που θα αλλάξει τα δεδομέ...

Aπό το http://cobra-argos.blogspot.com/

Οι Έλληνες πάροχοι υπηρεσιών Internet προχωρούν σε μία σύνδεση σε νέο κόμβο που θα αλλάξει τα δεδομένα για τους φίλους του διαδικτύου στη χώρα μας, αφού θα προσφέρει πολύ πιο γρήγορη πλοήγηση. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εντός της εβδομάδας (πιθανότατα την Τετάρτη) θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ένας νέος κόμβος με την ονομασία GR-IX (Greek Internet Exchange), ο οποίος θα υποστηρίζει αρκετά ταχύτερη πλοήγηση στις ελληνικές ιστοσελίδες.
Στον GR-IX έχουν αποφασίσει να ...

συνδεθούν σχεδόν όλες οι ελληνικές εταιρίες και ως αποτέλεσμα οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο γρήγορο browsing, ταχύτερο download, ποιοτικότερο streaming σε online chat και streaming υπηρεσίες και μικρότερα ping times στα online παιχνίδια. Αυτό θα συμβαίνει κυρίως γιατί όλες οι εταιρίες θα λαμβάνουν πληροφορία από έναν πάροχο εντός των συνόρων, ο οποίος θα συνδέεται με το εξωτερικό σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ.
    Αλλοίμονό μας με τους άσχετους που μπλέξαμε. Όλα τα κακά ξεκίνησαν το Νοέμβρη με τη περίφημη πια τηλεοπτική δήλωση του ΓΑΠ ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της πτώχευσης (υπονοώντας προφανώς ότι ήλθε αυτός ως μεσσίας να μας σώσει).
    Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ αρχίζει ο γολγοθάς με τα σπρέντς των ομολόγων που έφτασαν, κάποια στιγμή και στις 300 μονάδες βάσης πάνω από τα γερμανικά.
    Από τότε δεν έχουμε πάρει ανάσα, αφού ο κάθε δυσκοίλιος τεχνοκράτης της Ε.Ε. βγάζει τα απωθημένα του στην Ελλάδα. Στη σημερινή δημοπρασία δεν πουλήθηκε σχεδόν τίποτε, παρόλο που το ποσό ήταν μικρό. Αναρωτιέμαι τί θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα βγούμε να δανειστούμε 5-10 δισ κάθε φορά.
    Πάμε στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλά ο τιμονιέρης της βάρκας έχει ήδη πέσει μέσα στο ποτάμι και κάνει μπουρμπουλήθρες.
    Και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων είναι:
    Ποιός σου φταίει Γιωργάκη, όταν δεν έχεις επίγνωση ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να προσέχει τα λόγια του όταν μιλάει στην τηλεόραση;
    Λέγονται τέτοιες κοτσάνες από το στόμα ενός πρωθυπουργού;
    Και δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, αφού τη σκυτάλη παίρνουν τα άλλα μικρά παιδάκια.
    Αρχίζουν οι παλινωδίες των άσχετων (και σκοτωμένων μεταξύ τους) στελεχών (Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Παπουτσής, Λοβέρδος, Μπιρμπίλη και το λοιπό κακό συναπάντημα), που κάθε φορά που μιλάνε ρίχνουν λάδι στη φωτιά της οικονομίας και γεμίζουν με προμήθειες τις τσέπες των δειθνών κερδοσκόπων, σε βάρος της Ελλάδας βέβαια.
    Άντε μετά καθάρισε τώρα με τούτους τους τοκιστές σουλατσαδόρους που μπλέξαμε!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.
    Αλήθεια, όλοι αυτοί που ψήφισαν πασόκ τον Οκτώβρη, τώρα τί να σκέπτονται (μέσα τους από ντροπή);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος σου φταίει η ο σεμνός και ταπεινός βλαχομπεμπές που τα έκανε θαλασσα. Στο Γουδί πρέπει να στήσουν τους υπευθύνους της κατάντιας μας. Εγώ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ αλλά μόνον που επισημάνθηκαν ορισμένες αδικίες στά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα αισθάνομαι μία δικαίωση ότι κάποιος είδε επιτέλους τα στραβά του Ελληνικού Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειρευομαι μια κυβερνηση παπαρατων,που να κοψει τα παπαρια καποιων κοινοβουλευτικων που εχουν συμμετοχη στα κοινα τα τελευταια 25 χρονια.Ολοι αυτοι να χαρακτηρισθουν εθνικοι μειοδοτες.Οι υπολοιποι που δεν συμμετειχαν στα κοινα,θα θεωρηθουν εν δυναμει υποπτοι,γιατι αν ανελαμβαναν την εξουσια,θα ετρωγαν περισσοτερο απο τους κρατουντες,λογω ανικανοποιητης βουλιμιας.Εννοειται οτι η ετυμηγορια θα ειναι ατιμωτικη.Κρεμασμα απο τα αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση