GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To διέψευσε και ηρέμησαν στην Πάτρα...

Aπό το http://www.spindoc.gr/ . Αυτό μας έλειπε. Πάλι καλά που ήλθε και η διάψευση και ηρέμησαν εκεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με το ενδεχόμενο...

Aπό το http://www.spindoc.gr/
.
Αυτό μας έλειπε. Πάλι καλά που ήλθε και η διάψευση και ηρέμησαν εκεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με το ενδεχόμενο ο κ. Κούγιας να είναι και πρόεδρος της Παναχαικής, και Δήμαρχος της πόλης.
Το ερώτημα όμως παραμένει:
Ποίοι είναι αυτοί σημαντικοί κομματικοί σχηματισμοί που...

βολιδοσκόπησαν τον κ. Κούγια για την πρόθεση του να ασχοληθεί με την πολιτική;
Δια της ατόπον απαγωγής, με έμφαση στο »σημαντικούς κομματικούς μηχανισμούς», και έχοντας υπόψιν ότι το Πασόκ θα έχει εκ νέου υποψήφιο τον ήδη Δήμαρχο Πατρέων, Ανδρέα Φούρα, το μυαλό μας πάει στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Εκτός και αν οι σημαντικοί κομματικοί σχηματισμοί είναι των οικολόγων οι των άλλων εξωκοινοβουλευτικών σχηματισμών…
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους ότι στην Πάτρα κυκλοφόρησε ευρέως η φήμη ότι πολύ σύντομα προτίθεμαι να δηλώσω την υποψηγιότητα μου για το ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου Πατρέων.
Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι, παρά το ότι βολιδοσκοπήθηκα από σημαντικούς κομματικούς μηχανισμούς για το αν ενδιαφέρομαι για την θέση του Δημάρχου Πατρέων ή γενικότερα για την ενασχόληση μου με την πολιτική, η ανέκκλητη απόφαση μου είναι να μην ασχοληθώ, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον, είτε με την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε γενικότερα με την πολιτική.
Οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά και το έργο που έχω ξεκινήσει για την ουσιαστική επανίδρυση της Παναχαΐκής, παρά το ότι είμαι ενεργός πολίτης, με αποτρέπουν ούτε καν να σκεφτώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αλέξιος Κούγιας

3 σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ.
    ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΣΠΙΛΩΣΤΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΛΕΨΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).


    2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης);



    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

    ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ?????

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?????

    ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση