GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι 100 ημέρες της πτώσης Καραμανλή‏...

Από το http://greekstory.wordpress.com/ Οι 100 ημέρες που οδήγησαν την κεντροδεξιά παράταξη στην αντιπολίτευση και τον Κώστα Καραμανλή εκτός...

Από το http://greekstory.wordpress.com/

Οι 100 ημέρες που οδήγησαν την κεντροδεξιά παράταξη στην αντιπολίτευση και τον Κώστα Καραμανλή εκτός αρχηγίας ΝΔ ήταν ημέρες μεστές σε νόημα και πολιτικό περιεχόμενο.
Από τις ευρωεκλογές έως το Φθινόπωρο της κεντροδεξιάς αυτογνωσίας, οι ημέρες που μεσολάβησαν σημάδεψαν την εικόνα που οι Έλληνες διαμόρφωσαν, όχι μόνο για τις ικανότητες της σύγχρονης κεντροδεξιάς, αλλά ευρύτερα, για το έμψυχο δυναμικό της εγχώριας πολιτικής σκηνής.
Ήταν ημέρες κρίσιμες, ιδιαίτερα για τους πολίτες, οι οποίοι ήδη είχαν αποστείλει το μήνυμά τους από...

τις 7 Ιουνίου στην κάλπη των ευρωεκλογών. Ημέρες κρίσιμες τους πολιτικούς, που μοιραία μετουσίωναν την πολιτική αποδιοργάνωση και τη μοιρολατρία εκείνων των ημερών. Ήταν κρίσιμη περίοδος για τον ηγέτη τον ίδιο, ο οποίος ήδη είχε αναχωρήσει από το πολιτικό μάνατζμεντ.
Ήταν το καλοκαίρι 2009, η τελευταία σκηνική πράξη μιας κυβέρνησης που υποσχέθηκε να κάνει τη διαφορά στη δημόσια ζωή. Μιας κυβέρνησης που είχε τη δυνατότητα να το πράξει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ήταν ημέρες που άλλαξαν τον τρόπο που οι πολίτες βλέπουν όχι μόνο τη ΝΔ, αλλά συνολικά τα πολιτικά πράγματα. Άνετα μπορεί να πει κανείς ότι τις ημέρες αυτές ισχυροποιήθηκε και η πολιτική απάθεια που γεννήθηκε στις Ευρωεκλογές και διατηρήθηκε ισχυρή (και επί τω πλείστον γαλάζια) στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές. Γεννήθηκε όχι ως σκέψη, αλλά ως πράξη (voter’s apathy), αψηφώντας τον νόμο της ψήφου. Μία μικρή επανάσταση των πολιτών, που, χωρίς να γίνει αντιληπτό, μετέτρεψε την Ελλάδα σε Ευρώπη, και τους Έλληνες πολίτες σε σκεπτόμενους ψηφοφόρους.
Ήταν ημέρες διάψευσης και των τελευταίων προσδοκιών των πολιτών που το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι 2004 πίστεψαν ότι επιτέλους, θα γίνει κάτι διαφορετικό. Όμως η εξαετής διακυβέρνηση τελείωσε χωρίς αποτέλεσμα. Κυριάρχησαν άλλα. Οι μικρο-κομματικές σκοπιμότητες, τα συμφέροντα και οι προσωπικές φιλοδοξίες ανθρώπων, που θίγουν την αξιοπρέπεια της χώρας, την πίστη των πολιτών στα δημόσια πράγματα, την πορεία προς το μέλλον.
Για άλλη μία φορά, οι πολίτες έδωσαν ευκαιρία στον επόμενο στη σειρά πολιτικό. Και περιμένουν. Αρκετοί περιμένουν εδώ και καιρό. Από το 2007, όταν ψήφισαν για τελευταία φορά. Και δεν βιάζονται. Άλλωστε οι πολίτες δεν έχουν να αποδείξουν κάτι. Αυτή είναι δουλειά των πολιτικών…
Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν ξανά στον κλίμα της περιόδου της αντίστροφης μέτρησης, από τις Ευρωεκλογές έως τις Εθνικές Εκλογές, ημερών, κάντε κλικ εδώ

13 σχόλια

  1. Επιστολή του Πάπα της Διαφθοράς, κ. Κωστάκη "PS3" Τριανταφυλλίδη.

    Κύριε Χριστοφοράκο μιζοφοράκο,

    Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας διεξήγαγε έναν λασπολογικό προεκλογικό αγώνα ψεύδους που, πέραν του προσοδοφόρου και νικηφόρου αποτελέσματος, κατά γενική ομολογία έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός συστήματος Ρουσσόπουλου και ενός ακόμα, της διαφθοράς, διαπλοκής και παραπληροφόρησης. Είναι η αρχή ενός νέου αιώνα έλλειψης πολιτικού πολιτισμού και δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας στο σύστημά μας.

    Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος, το σύνολο δηλαδή των ευπίστων και ηλιθίων, μαζί με μεγάλο μέρος αποσκοπούντων σε ίδιον παράνομο όφελος, οι τεράστιες καταβεβλημένες μίζες, οι επί κάθε δραστηριότητας προμήθειες και τα προϊόντα εκβιασμών που αποκόμισα, είναι όπως και η ανάθεση της εντολής για τη διακυβέρνηση της χώρας, μεγάλη τιμή. Είναι όμως ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη ώστε να αξιοποιηθούν κατά τον πλέον προσοδοφόρο για εμάς τρόπο, χωρίς φυσικά να γίνουμε αντιληπτοί από τον εισαγγελέα ή κανέναν Κουφοντίνα.

    Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για αυτή την υποστήριξή σας στη μεγάλη μας προσπάθεια είτε με αναθέσεις, είτε ακόμα και με ότι είδος σεξ εσείς επιθυμείτε. Εκφράζω την βουλιμική μου ευγνωμοσύνη προς αυτήν την υποστήριξη με την πρόσφατη, όπως και κατά το παρελθόν, εκ των προτέρων καταβολή τεραστίων ποσών παράνομων ενισχύσεων και μιζών προς το κόμμα δια του κ. Βοθρολυματολομαίου. Τα ποσά αυτά είναι σημαντικά για το νέο ξεκίνημα, προ των σκανδάλων και άλλων κακουργηματικών πράξεων, που θα μας αποφέρουν ακόμα περισσότερο μαύρο χρήμα.


    Να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοπρασία έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει πραγματικότητα τις προσδοκίες όλων των διαπλεκομένων Ελλήνων και των οργάνων μολυβοσπρωκτών τους, των κατ' επίφαση αυτοαποκαλουμένων δημοσιογράφων, από τους οποίους θα μπορούσαμε ίσως να έχουμε στήριξη και οικονομικά οφέλη. Ιδιαίτερα όμως θα ικανοποιήσουμε τα συμφέροντα της επιχείρησης που εκπροσωπείτε όπως και των συνεργαζομένων ή θυγατρικών τους, για ένα καλύτερο αύριο για το κόμμα κι εμένα. Ολα αυτά, φυσικά πριν την μακροχρόνια φυλάκισή μου. Θα επικοινωνήσουμε και πάλι σε τρεις χρόνια, ή ίσως, σε τρεις-ήμισυ χρόνιες.


    Με εκτίμηση
    Κωστάκης PS3 Καραμανλής
    (και προσεχώς Μπουχέσας).


    ΥΓ:
    με έπιασε κόψιμο με τα σουβλάκια σας, αλλά ευχαριστώ πολύ για το νέο πλέηστέσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. greekstory,
    μπορούσες νά γράψεις μόνο 10
    αράδες,καί θά είχες καί 1 επιπλέον
    μήνυμα γιά τόν νύν Πρωθυπουργό.
    α.Καραμανλή σέ φάγαν οί διπλανοί.
    β.Παπανδρέου δείξε ότι είσαι
    διαφορετικός.
    Πολλά φρού φρού καί αρώματα ρέ
    άνθρωπε.
    Σέ κυαλάρω γιά βολευτή.Υποψήφιο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καραμανλης υπηρξε σοφος!!!! εκανε τις εκλογες τον οκτωβριο για να χασει με 11%. Αν τις έκανε τωρα θα εχανε με 111%. Αντε ουστ βρομοχοντρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο.Κ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ (ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ), ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΛΠ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ (ΔΙΚΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ, ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΑΣΟΚΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΒΛΑΚΑ
    ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ SPPΕED Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΖΩΟ.
    ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΧΑΖΕΨΑΝ
    ΤΙ ΚΑΛΑ.
    ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ !
    ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΘΗΚΟΙ ..ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ
    ΚΩΛΟ.
    Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

    Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στον πατριωτισμό των αγροτών και τους ζήτησε να φύγουν από τα μπλόκα. Όμως ας δούμε τι έχει κάνει μέχρι τώρα το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ για την Πατρίδα και το Έθνος, στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι στην εξουσία με μόλις το 30,33% του συνολικού εκλογικού σώματος:
    1) Κατάργησε το Υπ. Μακεδονίας – Θράκης
    2) Κατάργησε το Υπ. Αιγαίου
    3) Απάλειψε τον “εθνικό” χαρακτήρα της Παιδείας
    4) Έγιναν συναντήσεις άνευ λόγου με Ερντογάν και Γκρουέφσκι
    5) Εισάγει νομοσχέδιο για….
    ιθαγένεια και ψήφο στους λαθρομετανάστες
    6) Κατάργησε τα μηχανοκίνητα τμήματα από τις παρελάσεις. Αυτό τους μάρανε και όχι τα καύσιμα που καίνε τα δημόσια αυτοκίνητα των αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ και των βουλευτών.
    7) Ξήλωσε το εθνόσημο από τις στολές της Αστυνομίας
    8) Ασκώντας κομματική και όχι Εθνική πολιτική απέστειλε, εν αγνοία των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων, επιστολή προς Ερντογάν με αποδοχή διμερούς διαλόγου για τις διεκδικήσεις της Τουρκίας
    9) Δεσμεύτηκε για προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης. Δηλαδή χαμένη υπόθεση από χέρι.
    10) Ξεκινά συζήτηση για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δημόσια κτίρια.
    11) Τεμαχίζει την Ελλάδα σε μεγάλες περιφέρειες με τον «Καλλικράτη» που θα οδηγήσει σε πάρτι μεγαλοεργολάβων.
    12) Τοποθετεί εθνομηδενιστές και ισοπεδωτιστές σε καίριες θέσεις.
    Έπειτα από όλα αυτά γίνεται φανερό γιατί οι αγρότες δεν «τσιμπάνε» στην επίκληση του πατριωτισμού.
    Απλά δεν ταιριάζει ο πατριωτισμός τους με τον πατριωτισμό του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΞΥΨΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ
    ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο καραμανλης επεσε.
    τωρα ο γιωργος ανεβηκε .
    Εμεις οι Ελληνες που παμε?
    Αυτο πρεπει να μας ανησυχει.
    Οτι και να συμβει αυτοι οι δυο
    δεν εχουν αναγκη επιπροσθετως ο
    Γιωργος μπορει να την κανει για τις
    Η.Π.Α. ΒΛΕΠΕΙς ΕΙΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΖΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ της 5.3.2009, η υπόθεση ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ όχι μόνο δεν έχει κλείσει (το γράφει και η Ναυτεμπορική ότι εντός των προσεχών ημερών επίκειται δικαστήριο) αλλά οι λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας Πρινιωτάκη είναι δεσμευμένοι και η αίτησή του να αποδεσμευθούν απερρίφθη από το ΣτΕ:
    ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;
    Εκμεταλλεύονται το ότι από λάθος μπήκε στο προϋπολογισμό (όπου μπαίνουν μόνο τα βεβαιωμένα πρόστιμα και το συγκεκριμένο μετά από γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δεν είχε τελεσιδηκήσει).
    Η μεγαλύτερη βέβαια γελοιότητα είναι ότι του χαρίστηκε μιας και ο Πρινιωτάκης είναι ΝΔ.
    Μα αν ήταν ΝΔ θα του έβαζε Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρόστιμο 5,5 δις € για δουλειά που του απέφερε ή θα του απέφερε κέρδη 10 εκατ €;
    Τελικά, η πράσινη προπαγάνδα απευθύνεται μόνο σε κουτούς ή αμόρφωτους (ή και τους δύο).
    Θα μου πείς, για οπαδούς του ΓΑΠ πρόκειται, τί περισσότερο να περιμένεις;
    Πηγή: dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EEE....META TIΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ..ΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ !!~!

    Αναβλήθηκε η δίκη της Μάνιας Τεγοπούλου
    Να είσαι μάρτυρας κατηγορητηρίου και να μην πας, εντάξει δεν το έχουμε δει και συχνά, συμβαίνει όμως στη δίκη της Μάνιας Τεγοπούλου, εκδότριας της "Ελευθεροτυπίας".

    Κατά της Μάνιας Τεγοπούλου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άρνηση να.....αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο και ότι κλώτσησε και έβρισε τους αστυνομικούς.

    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ !!
    ΜΟΥΓΓΑ ..ΒΑΘΙΑ.

    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ. Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η
    ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... ΜΠΛΙΑΛΧΧΧΧΧΧ...
    ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    Για την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου

    "Είδατε την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ; Αν όχι, διαβάστε τα πρωτοφανή που λέει:

    “Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια.
    Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το...
    κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια.
    Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου”..

    Απίστευτα πράγματα:
    - Που ήταν ο Κούλογλου κατά την "καταστροφική πενταετία" που επικαλείται; Φυσικά στην ΕΡΤ αμειβόμενος πλουσιοπάροχα και συμμετέχοντας στο μεγάλο "φαγοπότι" με τα δικά μας χρήματα, όπως άλλωστε και η Μάγια Τσόκλη, ήδη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

    - Γιατί δεν κατήγγειλε την "καταστροφή" όσο ήταν στην ΕΡΤ, παρά μόνο μετά από την διακοπή της εκπομπής του; Αυτονόητα, γιατί τον ένοιαζε μόνο εκπομπή του και το ρευστό που έρρεε.

    - Αν έγινε για λόγους "λογοκρισίας" η διακοπή της εκπομπής του, όπως επικαλείται και όχι για λόγους υψηλότατου κόστους με ελάχιστη τηλεθέαση, γιατί δεν βρήκε αλλού τηλεοπτική στέγη; Όλοι οι σταθμοί δεν έκαναν άλλη δουλειά παρά να λογοκρίνουν τον Κούλογλου; Αστεία πράγματα.

    - Θα υποβάλει, λέει, πάλι πρόταση για εκπομπή. Ωωωχ! Πάλι εμείς θα την (τον) πληρώσουμε. Κατά πρώτον, σίγουρα θα εγκριθεί.
    Δεύτερον δεν είναι (ηθικά τουλάχιστον) απαράδεκτο, την μια μέρα να είναι στο Δ.Σ. και την άλλη να υποβάλει προτάσεις για εκπομπές;
    Τρίτον δεν θα έπρεπε να επιδείξει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να επιλέξει ένα από το δύο (Δ.Σ ή εκπομπή), αφού τόσο πολύ τον ήθελε το ΠΑΣΟK;

    Δυστυχώς το ήθος που επιδεικνύεται (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ και οι κομισάριοί του, εφαρμόζουν πιστά τις διδαχές του καταστροφικού ρουσσοπουλισμού και ήδη ξεπέρασαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Τόσο σύντομα, τόσο γρήγορα…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:07

    Ο ένας πέφτει και ο άλλος σηκώνεται και μόνο εμείς παραμένουμε συνέχεια χάμω σε κώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση