GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και το oscar κερδίζει...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/2010/01/oscar_29.html Eφτασε και η Παρασκευή ... όπως καλά γνωρίζετε είναι η μέρα της απονομής του ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/2010/01/oscar_29.html

Eφτασε και η Παρασκευή... όπως καλά γνωρίζετε είναι η μέρα της απονομής του "Χρυσού Καρότου"!! Μπορούμε να πούμε η εβδομάδα αυτή τα είχε όλα! Πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και όπως πάντα showbiz. Οι υποψήφιοι από τα mail σας πολλοί αλλά ο επικρατέστερος όλων (και εμείς συμφωνούμε με αυτή την απόφαση) ήταν ο...

...Λάκης Λαζόπουλος. Πέρασε την Τζούλια σε ψήφους με διαφορά!!
Αυτή τη φορά κύριε Λαζόπουλε δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν έχει ή δεν έχει όρια η σάτιρα! Δεν γίνεται να παρουσιάζεις τον πρωθυπουργό μιας χώρας, όποιος και αν είναι αυτός, με άσεμνο τρόπο και να τον εξευτελίζεις. Εμείς λοιπόν κάνουμε το χρέος μας και σε βραβεύουμε για τα καμώματα σου με το "Χρυσό Καρότο"... Και εις ανώτερα λοιπόν

8 σχόλια

  1. του ΠΑΣΟΚ είναι ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΙΚΑ.

    Οι εξωγήινοι του Avatar πάνε για Όσκαρ.
    Άρα μπορούν να ελπίζουν και αυτοί του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ.

    Που μπορεί να μην έχουν τόσα εντυπωσιακά οπτικά, αλλά δεν παίζονται στα λεκτικά εφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΠΑ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ!!ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩ8ΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΣΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ-ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ- ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ?
    ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ,ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΥΧΗΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΝΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ OSCAR ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Ή ΘΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ !
    ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΔΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΕΙΝΟ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΞΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιότερα μόνο αριστερή μυρωδιά να ανέδιδες διωκόσουν αγρίως. Το παλιό παρακράτος της ιστορικής «δεξιάς» κατασκεύαζε ενόχους με την κατηγορία του αριστερού. Ο «μπαμπούλας» που είχε εφευρεθεί τότε, για πάσα χρήση και εναντίον του κάθε ενοχλητικού, ήταν ο «κομμουνισμός».


    Σήμερα το παρακράτος έχει άλλο χρώμα:......... Της σοσιαλδημοκρατίας και της καθεστωτικής «αριστεράς».

    Η ίδια κοινωνική φύση του παλιού παρακράτους είναι: Η καπιταλιστική κοινωνική φύση, στην πλανητική νεοταξική της διάσταση. Απλώς η συσκευασία και τα χρώματα έχουν αλλάξει, για την εξαπάτηση και την αποτελεσματικότητα των παρακρατικών λειτουργιών.
    Σήμερα οι νεοταξικές ανάγκες εξυπηρετούνται καλύτερα με την κατασκευή ενός διαφορετικού μπαμπούλα, ιστορικά μισητού και επαχθέστατου: η «ακροδεξιά» και ο «φασισμός».

    Τραγική ιστορική ειρωνεία: Ζούμε ιστορικά τον πιο φρικώδη «ακροδεξιό» ολοκληρωτισμό, το «φασισμό» της Νέας Τάξης και ανυψώνονται σε πολιτικά σκιάχτρα οι παλιές ετικέτες του φασισμού, οι παρωχημένοι «κληρονόμοι» της ιστορικής δεξιάς και ακροδεξιάς: Μια ιστορική ταχυδακτυλουργία του ολοκληρωτικού, πλανητικού φασισμού της Εποχής μας.

    Σήμερα, λοιπόν, κατασκευάζουν και συντηρούν, τα «ακροδεξιά» «σκιάχτρα» για να στιγματίσουν ολόκληρη την κοινωνία σαν «ακροδεξιά». Σήμερα η «εισαγγελική κατηγορία» του καθεστώτος είναι οι έννοιες: «Ακροδεξιά», «ρατσισμός», «εθνικισμός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!!

    Διαβάστε τι προπαγάνδα κάνει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συκοφαντήσει τους αγρότες!!! Δεν διστάζουν να διασπείρουν ακόμα και ψευδείς ειδήσεις μέσα από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!!!!:

    * Μέχρι και παρολίγον «σιδηροδρομικό δυστύχημα» κατασκευάστηκε από κάποιους χθες στον Προμαχώνα!!

    * Οι δημοσιογράφοι πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών Σταθμών (της γράφουσας συμπεριλαμβανομένης) αλλά και συνάδελφοι τοπικών καναλιών, έμειναν με ανοιχτό το στόμα διαβάζοντας ανυπόγραφο τηλεγράφημα του ΜΠΕ ήτοι Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (παρακαλώ), που ανέφερε επι λέξη:

    * «Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σήμερα σιδηροδρομικό δυστύχημα στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αγρότες, που έχουν αποκλείσει την οδική διέλευση της περιοχής, μετακίνησαν ορισμένα από τα τρακτέρ τους πάνω στις ράγες, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει επίσημα το σταθμάρχη για τις προθέσεις τους αλλά ούτε και για την ακριβή ώρα, που θα προχωρούσαν στον αποκλεισμό…»!
    * Επειδή δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλα σχεδόν τα έγκυρα ΜΜΕ της χώρας μια και ήμουν επιτόπου,
    * έχοντας συνομιλήσει με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και καταγράφοντας τα γεγονότα όχι μόνο με τα μάτια μου αλλά και με την κάμερα της ΕΡΤ, λέω ότι απορώ και θυμώνω!

    * Κανένα «δυστύχημα» δεν ήταν δυνατόν να συμβεί, ούτε και ποτέ ο Σταθμάρχης Γιώργος Νικολάου με τον οποίο όλοι οι παρόντες δημοσιογράφοι συνομιλήσαμε (πριν και μετά τη διέλευση της αμαξοστοιχίας) μας το ανέφερε ως πιθανότητα,
    * αφού οι μεν αγρότες είχαν απελευθερώσει τις γραμμές τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έλευση του τρένου(για την ακρίβεια ποτέ δεν τοποθετήθηκε τρακτέρ πάνω στη γραμμή διέλευσής του), αυτό δε, εκτέλεσε κανονικά, χωρίς καθυστέρηση και με ασφάλεια κατά δήλωση και του ίδιου του μηχανοδηγού του, το δρομολόγιο.


    * Άξιον απορίας λοιπόν το πώς προέκυψε το όλο θέμα (και ποιούς σκοπούς εξυπηρετούσε), δεδομένου πως και σε επικοινωνία της γράφουσας με τον Σταθμάρχη ο τελευταίος όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε το δημοσίευμα αλλά μίλησε και για «δημοσιογραφικές υπερβολές» (άλλη λέξη χρησιμοποίησε είναι αλήθεια αλλά κωλύομαι να την μεταφέρω) από την πλευρά του συντάκτη!
    * Αν λοιπόν τα ΔΙΚΑ μας μάτια και η ΔΙΚΗ μας (με την έννοια του επαγγελματία καταγραφέα και αυτόπτη παρατηρητή των γεγονότων) νοημοσύνη αμφισβητούνται, διαψεύδονται και υποτιμώνται από συντάκτες –τριες κειμένων που δεν ήταν καν παρόντες-ούσες στο γεγονός,
    * τότε σκεφτείτε τί μπορεί να σερβίρουν οι επιτήδειοι και ανεύθυνοι εξ ημών, στον απλό τηλεθεατή και αναγνώστη, που καλείται να καταναλώσει «ειδήσεις» και «αλήθειες» για τις οποίες αν είχε ιδίαν γνώση θα έλεγε: «ήμουν εκεί ρε παιδιά και το είδα με τα μάτια μου. Μας δουλεύετε;»!


    * Για την Ιστορία και μόνο (και ως υποχρέωση απέναντι σε όλους όσους δημοσιογράφους και εικονολήπτες καταγράψαμε με ευθύνη το ρεπορτάζ) να αναφέρω ότι διαμαρτυρήθηκα στο ΜΠΕ (που παραδέχτηκαν την κατάσταση), ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΣΗΕΜΘ, όπως έκαναν κι άλλοι συνάδελφοι.
    * Μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιστορία που δεν την είπαν ούτε πρόκειται να την πουν τα νέου ήθους ΜΜΕ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!!!
    ΔΕ ΞΕΡΕΙ Η ΟΛΓΑ, Ο ΝΙΚΟΣ, Ο ΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, H ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.
    Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.
    Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.
    Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει,αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.
    Το περίπτερο έκλεισε.
    Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
    Μια μικρή καθημερινή αληθινή ιστορία,δείγμα του προγκρόμ των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙς ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    εΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση