GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εθνική προδοσία το 2010...

Του Μιχάλη Παπαδοδημητράκη* ( Χημικός Μηχανικός, Επιχειρηματίας Ηράκλειο Κρήτης) http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Πριν μερικά χρόνια...

Του Μιχάλη Παπαδοδημητράκη*
( Χημικός Μηχανικός, Επιχειρηματίας
Ηράκλειο Κρήτης)
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Πριν μερικά χρόνια εργαζόμουν ως διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων υπό δημοτικό έλεγχο. Η εταιρεία δεν πήγαινε καλά παρά το ότι κρατούσε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Οι λόγοι πολλοί αλλά όχι του παρόντος. Ξαφνικά ο λογιστής της εταιρείας μου ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σε λίγους μήνες θα έμπαινε σε αδυναμία πληρωμών .
Όταν τον ρώτησα για τα αιτία μου περιέγραψε το πλαίσιο: ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ
Με τους εξής τρόπους
Α. Υπεράριθμο προσωπικό
Β. Άσκοπες δαπάνες κάθε είδους
Γ. Κλοπή της εταιρείας μέσω υπερτιμολόγησης πρώτων υλών.
Δ. Άσκοπος και υπέρμετρος δανεισμός
Ε. Επενδύσεις χωρίς προγραμματισμό και χωρίς λόγο από το κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας.
Όπως μου είπε ήθελαν η εταιρεία να υπερχρεωθεί οπωσδήποτε.
Από έρευνα που έκανα μαζί με το λογιστή διαπίστωσα ότι η εταιρεία είχε αφήσει απλήρωτους τους προμηθευτές.
Η διοίκηση είχε επίσης προκαλέσει τον έλεγχο της εφορίας αφού δεν...

είχε δεχθεί το κλείσιμο των βιβλίων της με το απίστευτα μικρό ποσό των δύο εκ. δραχμών. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν 200 εκ. πρόστιμο. Η εταιρεία έπρεπε εκτός των άλλων να πληρώνει κάθε μήνα την δόση στην εφορία. Η διοίκηση φρόντισε επίσης με απατεώνες δικηγόρους υπάλληλοι τραπεζών να βάλει ψεύτικες υποθήκες ώστε καμιά τράπεζα να μην δέχεται να χρηματοδοτήσει την εταιρεία η οποία έπρεπε να οδηγηθεί σε ασφυκτική έλλειψη ρευστού.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Έπρεπε οι μέτοχοι να δεχθούν αδιαμαρτύρητα να παραχωρήσουν το μάνατζμεντ της εταιρείας σε μεγαλομετόχους ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες μετά την παραχώρηση του μάνατζμεντ της εταιρείας θα έμπαιναν ως εγγυητές ώστε η εταιρεία να δανειστεί ξανά και να μπορέσει να λειτουργήσει.
Απώτερος στόχος. Μετά την κατάκτηση του μάνατζμεντ να οδηγηθεί η εταιρεία σε πώληση σε γνωστή εταιρεία του κλάδου πέραν του ατλαντικού. Το δώρο από την πώληση ήταν δύο δις δρχ. ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
Το σχέδιο ναυάγησε. Και αυτό γιατί στο Δ.Σ που να ανακοινώθηκαν όλα αυτά είχα το θάρρος να κάνω αποκαλύψεις και να κινητοποιήσω τους μικρομετόχους. Κατάφερα να αποσπάσω δάνεια με ευνοϊκούς όρους, να ακυρώσω όλες τις ασύμφορες συμβάσεις πρώτων υλών, να απαγορέψω τις άσκοπες δαπάνες κτλ. Όλα αυτά τα έκανα χωρίς την έγκριση της διοίκησης η οποία δεν τόλμησε να με ακουμπήσει εκείνη τη στιγμή. Με απέλυσαν αργότερα...
Το όφελος είναι ότι τα σχέδια τους ναυάγησαν η εταιρεία σήμερα λειτουργεί είναι κερδοφόρος και κυρίως είναι σε Ελληνικά χέρια και κάτω από το δημοτικό έλεγχο.
ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ.
Το γεγονός που προκαλεί τον κάθε ένα από μας να κάνει πονηρές σκέψεις είναι το εξής. Από την μεταπολίτευση και μετά όλες οι κυβερνήσεις αρνούνται να πάρουν μέτρα για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Τα τελευταία χρόνια η κλοπή γίνεται φανερά και προκλητικά . Όχι μόνο δεν παίρνουν μέτρα για να εμποδίσουν την κλοπή αλλά υπερασπίζονται και νόμους που νομιμοποιούν τους κλέφτες… Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΔΕΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Το χειρότερο είναι ότι η κάθε κυβέρνηση άφηνε στην κυριολεξία να κλέβουν αυτά που δανειζόμασταν. Η κλοπή ήταν κάθετη και οριζόντια. Ήταν σαν κάποιοι να ήθελαν η χώρα να υπερχρεωθεί.
Ότι κάτι δεν πάει καλά φαινόταν από την αρχή. Όλα όμως καθάρισαν όταν συνέβησαν τέσσερα πράγματα:
1. Δημόσια και επίσημη παραδοχή της κυβέρνησης για το χρέος της χώρας
2. Το τελευταίο δάνειο της χώρας με 6.5%
3. Η άρνηση της ευρωπαϊκής επιτροπής για εγγύηση του ελληνικού χρέους παρά μόνο κάτω από όρους.
4. Το συνεχές δημόσιο πιπίλισμα ότι η χώρα έχασε την εθνική της ανεξαρτησία λόγω του χρέους.
Τα τέσσερα αυτά σημεία που κανείς δεν τα αμφισβητεί δημιουργούν ένα πλαίσιο που επιτρέπει να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Χρωστάμε, δεν μπορούμε να δανειστούμε, κανείς δεν εγγυάται για μας και ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι του διεθνούς κατεστημένου ζητούν χωρίς όρους την διαχείριση των οικονομικών μας. Αφού λοιπόν χάσαμε την οικονομική μας ανεξαρτησία και κατ΄ επέκταση την εθνική μας ανεξαρτησία γατί να μην χάσουμε και τα άλλα.
Ποια είναι τα άλλα;
ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΘΡΑΚΗ...
* Σημείωση συντάκτη του blog: Κι όμως, ο Μιχάλης ήταν ένα από τα στελέχη του ΑΜΕΕ (ΚΚΕ μ-λ) και του αντιδικτατορικού κινήματος στην Ιταλία. Πάντα αγνός αγωνιστής για λευτεριά τότε, για δημοκρατία μετά την μεταπολίτευση. Και… δεν εξαγόρασε ΠΟΤΕ τους αγώνες του!
Υπάρχουν ακόμη πολλοί Μιχάληδες στη χώρα κι αυτό δεν το έχουν συνειδητοποιήσει οι "σεναριογράφοι"...

15 σχόλια

  1. ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΜΗ
    ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΦΙΕΣ. ΙΤΑΛΙΚΗ
    ΚΙΝΕΖΙΚΗ. ΡΩΣΙΚΗ Κ.Λ.Π.ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    * ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΚΤΗΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Παπαδοδημητράκη,
    ούτε ο Μακιαβέλι θά σκεπτόταν
    τέτοιο σενάριο γιά τήν Εταιρία.
    Έγραψες καλά,ειδικά στό σημείο
    γιά τόν νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΜΙΧΑΛΗ ΕΥΓΕ . ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΝΟΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ....ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ena apo ta vasika sxedia ton poliethnikon kai tou trexon sistimatos einai i yperxreosi tis xoras apo politikous xoris tsipa kataskeyi omos dromon kai limenon gia na einai eykoli i prosvasis ton proton ylon apo tis etairies pou tha analavoun tin eksoflisi tou xreous enandi oriktou ploutou tis xoras.Siga siga i perikopes na min sxisoun kanena kaltson .An den kopoun ola mexri to triplasio tou vasikou misthou peste ston egono oti den kanoume tipota DEN ANDEXI I OIKONOMIA NA TAIZOUME TOSOUS TEMBELIDES ME 3.000 KATOTERO MISTHO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κρίμα σας και κρίμα μου που σας ψηφισα..."

    "Θέλω να ρωτήσω τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους υπουργούς στην κυβέρνηση:

    Εγώ, έπιασα δουλειά σε ηλικία 20 χρονών, σε ένα εργοδότη ηλικίας 40 ετών. Σήμερα, μετά 30 χρόνια, ο εργοδότης μου έχει βγει στη σύνταξη. Την εταιρεία έχουν αναλάβει οι γιοι, οι οποίοι είναι 28 και 30 ετών.
    Και ερωτώ: Τι να με κάνουν εμένα αυτά τα παιδιά; Μπορούν να προσλάβουν...
    μία κοπελίτσα με περισσότερες γνώσεις, με ηλεκτρονικές γνώσεις και όλα τα μοντέρνα ηλεκτρονικά συστήματα. Θα την πληρώνει με τον μισό μου μισθό….
    Κι εγώ, τι θα κάνω εγώ; που θα βρω άλλη δουλειά; Που θα βρω ένσημα; Το μόνο που θα μου απομείνει είναι να δέσω μια πέτρα στο λαιμό και …βουρ για το Φάληρο!!!!!!!!!

    Κύριοι της κυβέρνησης, με τα σάπια…βρώμικα…διεφθαρμένα…εκδικητικά μυαλά, τι προσπαθείτε να κάνετε στους εργαζόμενους;;

    Ελεεινοί τύποι, αφήσατε τις εργαζόμενες στο δημόσιο να βγαίνουν σε σύνταξη στην ηλικία των 33 χρονών, και τώρα προσπαθείτε να στείλετε εμάς του ιδιωτικού τομέα, στα 65;

    Οι συμμαθήτριές μου
    (γεννημένες το 1960) που δούλευαν στο δημόσιο, έχουν βγει στη σύνταξη πριν από 8-10 χρόνια, με σύνταξη όσο ο μισθός μου.
    Με εφάπαξ γύρω στα 80.000-90.000 ευρώ. Και εγώ θα χρειασθεί να δουλέψω ακόμη 10 χρόνια.Θα αντέξω;

    Πόσο διεφθαρμένος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να έχει την προ-γιαγιά του να δουλεύει;
    Ελεεινοί τύποι…και σας ψήφισα!!!!! Κρίμα σας και κρίμα μου……………

    Φάγατε όλοι μαζί. 30 χρόνια τρώτε και λεηλατείτε τον καρπό της Ελλάδας. Και τώρα αντί να σας ...κυνηγήσετε και να επιστρέψετε τα κλεμμένα και τα φαγωμένα ...ζητάτε και τα ρέστα.

    Ε! λοιπόν! Δεν έχουμε άλλα...."
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εαν δεν παρουμε πρωτοβουλιες αμεσα
    εμεις οι ιδιοι δεν προκειται να
    γλιτωσουμε απο την μεγγενη των
    υπαλληλων των πολυεθνικων ουτε εμεις ουτε η χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η προκλητική δήλωση της Μπατζελή
    ΑΙΣΧΟΣ

    Δεν ντρέπεται η κυρία Μπατζελή να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
    Ζήτησε απο τους αγρότες να μην βγάζουν την κρίση προς τα έξω.
    Αν είναι δυνατόν να φταίνε απότομα για όλα τα κακά αυτού του τόπου οι αγρότες!!!

    Όταν τρώγατε τις μίζες απο την Siemens εσείς της "Βουλής" γιατί δεν σκεφτόσασταν το ρεζιλίκι που έβγαινε προς τα έξω; Ο Χριστοφοράκος μήπως δικάστηκε στην Γερμανία; ε; ε;
    Ντροπή σας να σας φταίνε οι αγρότες τώρα ενώ εσείς φέρατε την χώρα στην χρεοκοπία.
    Ντροπή σας και πάλι!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΑΙ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΠΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ..ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλέ μου άνθρωπε, δεν αμφισβητώ ότι οι ψηφοφόροι του Πασόκ είναι Ελληνες που αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά πες μου εσύ:

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί η ελληνοποίηση αλλοδαπών (δεν έχω αντίρρηση σε μόνιμη άδεια εργασίας ή κατοικίας, αλλά “Ελληνοποίηση”;)

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ψευδεπίγραφο ΥΠΕ”Κλιματικής Αλλαγής” που βιάστηκε να ανακοινώσει τιμές ρεύματος το 2011, για να βγάζουν περισσότερα ο Κοπελούζος και ο Περιστέρης και οι Δυτικοευρωπαίοι εργοδότες τους;

    Ποιά είναι η ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη να μην κάνουμε τίποτα για 3-4 μήνες για να έρθουν οι ξένοι να πούνε αυτά που αυτή εδώ η ιστοσελίδα φωνάζει εδώ και 2 χρόνια;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρέτησαν τα Πράσινα τέλη κυκλογφορίας;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ξαναγράψιμο του συνωστισμού στην Σμύρνη;

    Πες μου μια πιστευτή, λογική, αληθινή, απάντηση, και δεν θα ξαναγράψω ποτέ τίποτε. Και πες μου γρήγορα, γιατί θα γραψω εγώ την απάντηση και θα σας ξευτελίσω.

    ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ
    ΓΡΑΨΤΗΝ ΣΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Π. ΔΟΥΚΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΜΕ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ 5 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανωνυμο 6:16.
    Ενα νεο Γουδι??Και ποιός θάναι ο Βενιζελος??Ποιός θα μπορεσει να αντεξει το κατεδαφιστικο παραλήρημα της ΤΒ με Λάκη, Μακη, Σακη , Αρβυλα κλπ??
    Και ποιός θαναι ο Νεος Ζορμπας να βαλει το κεφαλι του στον τορβα??Για κοροιδα ψαχουμε??

    ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ:
    Η Πόλις
    Είπες· «Θα πάγω σ' άλλη γή, θα πάγω σ' άλλη θάλασσα,
    Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.
    Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·
    κ' είν' η καρδιά μου -- σαν νεκρός -- θαμένη.
    Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτόν θα μένει.
    Οπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω
    ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,
    που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα».

    Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
    Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
    τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
    και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις.
    Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις --
    δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
    Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
    στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού εργαζόσουν ως διευθυντής πως σου ξέφυγε ο έλεγχος και έγινε μπουρδέλο? Αρα φταίς εσύ.
    Κανένας λογιστής δεν ανακοινώνει ότι σε λίγους μήνες έχουμ αδυναμία πληρωμών. Μία τέτοια κατάσταση έρχεται σταδιακά, και η διοίκηση το ξέρει από την αρχή. Αρα πάλι φταις εσύ ως διευθυντής.
    ασε λοιπόν τις παπάρες και τις φανφάρες.
    Και μιά που είμαι και εγώ από το Ηράκλειο ποιά εταιρία είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συναντηση

    Σημερα στον Ηλεκτρικο που ειχε μερικη απεργια συναντηθηκαν ο δρ Κουτσουκος και ο Ανδριανοπουλος...

    και συζητησαν το προβλημα της Ιθαγενειας!!

    Υπαρχουν υστερικες εκδηλωσεις και φοβιες

    Το σημαντικοτερο ειναι να παρουν ολοι "αδεια παραμονης" εστω προσωρινη...
    οσο για ιθαγενεια ή " πληρη δικαιώματα πολιτη"στα 18....με κριτηρια...

    Τελικα συμφωνησαν οτι οι μουσουλμανικοι πληθυσμοι προσαρμοζονται δυσκολοτερα και το θεμα θελει διερευνησης και προσοχης!!

    Ετσι ειναι ...προσοχη στις λεπτομερειες του νομοσχεδιου!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση