GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακή και Aegean; Οχι...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο Η σύμπραξη Ολυμπιακής Αεροπορίας και Αεροπορίας Αιγαίου (Aegean) είναι κατά των συμφερόντων των πολιτών και δεν π...

Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο

Η σύμπραξη Ολυμπιακής Αεροπορίας και Αεροπορίας Αιγαίου (Aegean) είναι κατά των συμφερόντων των πολιτών και δεν πρέπει να προχωρήσει. Ας κάνει αυτό το κράτος κάτι. Ας τους πάει στα δικαστήρια για παράβαση των νόμων περί ολιγοπωλίου. Μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% των εσωτερικών πτήσεων. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στον κλάδο αυτό. Απαράδεκτο.

12 σχόλια

  1. Τώρα είναι πια αργά για δάκρυα. από όταν οι Ολυμπιακή λειτουργεί σαν ιδιωτική εταιρία χωρίς κοινωνικό ρόλο, ο ελληνικός λαός δεν έχει δικαιοδοσία στην εταιρία. Τώρα ο ιδιώτης μπορεί να κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΤΣΙ

    Ας ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΙΤΖΙΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
    ΜΕ ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

    ΚΑΙ Ας ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΤΡΑΤΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΙΑ

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ?


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ?

    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
    ΦΑΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως σας δούλευε ηλίθιοι η Κατσέλη για να σας πάρει την ψηφό ;
    πως...ζωάρες ;
    θα ξαναπάρει το κράτος την ΟΛΥΜΠΙΑΣΚΗ πίσω ;

    NA. KAI ME TA ΔΕΚΑ ! στα μούτρα ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συγχωνευτούνε και μετά να κρατικοποιηθεί η νέα εταιρεία. Και να αφήσουν κάποιοι τις αστειότητες περί ανταγωνισμού. Ήδη λειτουργούν σαν καρτέλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους, έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα του υγιούς, μια φορά, ανταγωνισμού σε μια 'πρωτοκλασάτη', αγορά και γκρινιάζουμε. Γιατί; ΘΠΑΤΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 10:07:00 μ.μ.

    Ο ΔΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ? ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επαναλαμβανόμενες απεργίες
    Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των τελωνειακών.......
    Μόνο όποιος έχει (κολλητό) τελωνειακό ή φίλο, ή τον είχε ΛΑΔΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ (Η ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ). ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ? ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ , ΤΟ ΨΩΜΙ .... ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ. ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΞ ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο χοντροκουραδας προθυπουργος που ειχαμε για 6 χρονια τα φροντισε ολα με τα καθικια τσιρακια που ειχε για υπουργους.
    Αφου μας ζαλισανε τα αρ.....για την προβληματικη Ολυμπιακη την σερβιρανε στο πιατο στους ιδιωτες που ασφαλως εχουν καθε δικαιωμα να λειτουργησουν με ιδιωτικοοικονομικα κριτηρια.
    Την πουλησανε για 185 εκατομυρια ευρο και μας απαλλαξανε οπως ειπανε απο 1 εκατομυριο ζημιες ημερησιως απο την εταιρεια αυτη.
    Τωρα αν αντιπαραβαλλουμε τα δις που φαγανε απο τα ευρωπαικα κονδυλια το βατοπεδι τα ομολογα και το δημοσιο χρεος που το διογκωσαν κατα 100 δις ευρο !!!! κουβεντα τα καριολια δεν λενε τα 185 ειναι ψιχουλα που βαλανε στα ταμεια αν τα βαλανε και αυτα και δεν κατεληξαν σε τσεπες ημετερων.
    Τωρα οι πατριωτικες ανακοινωσεις των ιδιοκτητων της Ολυμπιακης δια του εκπροσωπου των στην Ελλαδα περι επαναγορας απο το κρατος της εταιρειας εφοσον το επιθυμει ειναι παραμυθια για αφελεις και μαλακες.
    Το εργο ειχε δρομολογηθει κανονικα με την εξαγορα και την υποχωρηση της προσφορας απο την aegean.
    Ασφαλως και ηταν αναμενομενο να λειτουργησουν ως καρτελ, αλλωστε ολες οι μεγαλες εταιρειες Ελληνικες και πολυεθνικες λειτουργουν σαν καρτελ αυτοι γιατι να αποτελουν εξαιρεση?
    Τωρα τα δρομολογια τα εσωτερικα θα στοιχιζουν οσο να παει καποιος απο την Ελλαδα στην Αμερικη.
    Τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι μαζι με ολα τα καθαρματα που απορροφουν τον πλουτο αυτης της χωρας δεν εχουν κανενα φραγμο πλεον. Ειναι απατριδες και οργανα εξυπηρετησης ιδιων συμφεροντων και ξενων.
    Εφυγε η σαυρα δακος απο την εξουσια αυτος ο σημειωμενος ανθελληνας που συμφωνησε και υπεγραψε για γκριζες ζωνες στο αιγαιο αυτος που πουλησε μεσα σε μια νυχτα εδαφος της Ελληνικης επικρατειας ευχαριστωντας αυτους που στησανε το σκηνικο, αυτος που οδηγησε σε οικονομικο μαρασμο τον Ελληνικο λαο με την καταληστευση του χρηματιστηριου, αυτος που υποτιμησε την δραχμη και ενημερωσε πρωτα τους ημετερους για να προλαβουν την ανταλλαγη των νομισματων, αυτος που σιωπηρα αποδεχθηκε το ονομα Μακεδονια για τους τουρκογυφτους σκοπιανους αυτος που μαγειρευε με δημιουργικη λογιστικη τα στατιστικα στοιχεια της Ελλαδας για να ενταχθουμε στην ευρωζωνη ξυπολητοι στα αγκαθια και σημερα να μας διασυρουν και να αποτελουμε την τραγικη κωμωδια της ευρωπης.
    Αυτος λοιπον που σημερα ειναι ατιμωρητος και απολαμβανει την ζωη του οταν ολος ο λαος σημερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ζει το χαος την ανασφαλεια την αβεβαιοτητα τον φοβο το γκρεμισμα καθε δημιουργικου ονειρου την υπερχρεωση την ανεργια την εγκληματικοτητα και ολα οσα σημερα ειναι οτι χειροτερο μπορουσαμε να φανταστουμε, αυτος και ο χοντροκουραδας θρεφουν δερμα αφου εξετελεσαν με ακριβεια αυτο που τους υπαγορευσαν τα συμφεροντα που εξυπηρετουσαν με ευλαβεια και μαθηματικη ακριβεια.
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
    Επιτελους ας βαλει καποιος τελος σε αυτους τους πουστηδες που λεγονται Ελληνες πολιτικοι ακομα και αν ειναι ξενοι γιατι αν τους παρει στα χερια του ο Λαος οι κρεμαλες θα αρχισουν απο το συνταγμα και θα σταματησουν στην Καλογρεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση