GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψωμόπουλος στο Πολεμικό Ναυτικό...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/ Η κατάσταση φαίνεται ότι είναι πέρα από κάθε έλεγχο στο Πολεμικό Ναυτικό. Ενώ οι νεοσύλλεκτοι τη...

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/

Η κατάσταση φαίνεται ότι είναι πέρα από κάθε έλεγχο στο Πολεμικό Ναυτικό. Ενώ οι νεοσύλλεκτοι της Σειράς Φεβρουαρίου 2010, πραγματικά λιώνουν στο τρέξιμο και στην αγγαρεία, γνωστοί άνθρωποι της show business και γόνοι πλουσίων οικογενειών, απολαμβάνουν εξαιρετικά προνόμια.
Μετά τον υιό της οικογένειας Κασιδόκωστα Λάτση, ήταν η σειρά του Χρήστου Ψωμόπουλου, να καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό.
Καταρχήν είναι απορίας άξιον πως όλα αυτά τα βύσματα καταλήγουν στο Πολεμικό Ναυτικό: έχουν αντίστοιχες γνώσεις και εκπαίδευση, έχουν ανάλογη εργασιακή εμπειρία, ή απλώς πολύ ισχυρό δόντι;
Μα, όπως μας έχει ενημερώσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας του «Παραλόγου η Θητεία» παύει να αποτελεί καθεστώς μετά τις σχετικές διαταγές του. Όλα πλέον γίνονται δημόσια και διαμέσου του Internet. Τέρμα λοιπόν στα βύσματα!
Κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας μήπως μας λέτε...

ψέματα ή μήπως το ΓΕΝ παραβιάζει τις διαταγές σας;
Είναι δυνατόν κύριε Βενιζέλε και κύριε Μπεγλίτη, ο νεοσύλλεκτος Χρ. Ψωμόπουλος να μπαίνει μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης στο Σκαραμαγκά με το αυτοκίνητο του και να αντιμετωπίζει τη φρουρά στην Πύλη ως παρκαδόρους Νυχτερινού Κέντρου;
Ξέρετε πολλούς νεοσύλλεκτους, εκτός φυσικά από τον Κασιδόκωστα Λάτση που συνόδευε κουστωδία αξιωματικών, να έχουν χρεωμένο Κελευστή, για να τον εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστεί.
Αλήθεια, αυτή είναι η αξιοπρεπή καριέρα στον στρατό που υπόσχεσθε κύριε Βενιζέλε: τα φτωχόπαιδα, που λόγο της ανεργίας κατατάσσονται Μισθοφόροι στο Πολεμικό Ναυτικό, θα αναλαμβάνουν χρέη Υπηρέτη του κάθε Ψωμόπουλου;
Τέλος, γιατί ενώ ο Ψωμόπουλος ήταν στην λίστα των Νεοσυλλέκτων που θα μετακινούνταν στον Πόρο, τελικά ποτέ δεν εμφανίστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης του νησιού;
Μήπως από τον Σκαραμαγκά ήταν πιο εύκολη η έξοδος για να γιορτάσει κι αυτό το παιδί το Καρναβάλι;
Αλήθεια κύριε Βενιζέλο έτσι φαντάζεσθε τη δίκαιη και ανθρώπινη θητεία;
Μήπως οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις και η βυσματοκρατία των πλουσίων κι επωνύμων στο Πολεμικό Ναυτικό, για την οποία είστε ενήμερος, είναι η πραγματική όψη της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ;
Περιμένουμε την απάντηση του ΓΕΝ και του ΥΕΘΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

23 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑΝΑΙ Ο ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΘΑ ΣΦΙΓΓΩ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ.
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ Η ΤΖΚΡΗ Η ΤΟΝΙΑ Η ΑΛΕΚΑ Η ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Η CITROEN Η ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΩΡΙΚΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΙΚΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΩ.
    Ε ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ.
    ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι πατέρας νεοκαταταχθέντος ναύτη που κάνει προπαίδευση στον Πόρο και όπως μου τηλεφώνησε όλοι οι ναύτες εκεί γνωρίζουν σχετικά με αυτά που γίνονται απο τους κυρίους αυτούς και είναι αγανακτισμένοι.
    σπουδαγμένα παιδιά παράτησαν τα επαγγελματικά τους σχέδια για να υπητρετήσουν την πατρίδα και κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη τους και στην πλάτη τους κάνουν αλητείες.........

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι είναι τα πράγματα.Ο φαρισαισμός,η υποκρισία και η κοροιδεία σε όλο τους το μεγαλείο.Ξήλωσαν το Ρόβλια από Υπουργό,γιατί ένα παιδί από τα Θεσσαλικά βουνά ξεχασμένο από Θεό και ανθρώπους,που γυάλισε το μάτι του να βλέπει τα σύνορα με όλες τις συνέπειες,αποτόλμησε να ζητήσει να το θυνηθεί η πολιτεία έστω και μέσω του Υπουργού.
    Και ο Υπουργός,άλλος αυτός,συρτάρωσε το αίτημα του παιδιού και οι ρουφιάνοι του Ραγκούση βρήκαν το έγκλημα και τον εγκληματία.Και δεν βρήκαν ολόκληρο τον περίγυρό του να κρατικοβολεύεται(Α.Νταλάρα και κάτι περιφερειάεχες).
    Σε ποιο να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το παιδί μου το πήραν απο τη Σάμο,από παραμεθόριο μετά από εξι μήνες,εφαρμόζοντας τον νόμο τον πήγαν στο Κιλκίς δηλ.πάλι στα σύνορα? Ποια Πατρίδα υπηρέτησε το δικό μου το παιδί και ποια του κάθε λαμόγιου.Ποιος Υπουργός έχει υποχρέωση σε μένα που απλώς δουλεύω φορολογούμαι αλλά δεν έχω άλλο τρόπο προσεγγισης της πραγματικότητας? Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ η χώρα ισονομίας και ισοπολιτείας γιατί απλώς μας έχουν χορτάσει με μεγάλα λόγια και θλιβερές λογικές. Οσο περισσότερες φανφάρες ακούγονται για διαφάνεια και αξιοκρατία,τώρα δε τελευταία έχει γίνει σλόγκαν,τόσο οι σαλταδόροι βρίσκουν δρόμους και περπατούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε να στείλης την επιστολή σου στον πρωθυπουργό .
    Οι ποιοι βενιζέλοι σέρνονται πίσω από τη διαφάνεια γιατί φοβούνται να εκφράσουν δημόσια την άποψη τους γι'αυτήν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι εμεις που παλιότερα υπηρετήσαμε στα τεθωρακισμένα στον Εβρο και τα παιδιά που υπηρετούν σήμερα στις μονάδες αυτές , είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ; Στο Ναυτικό υπηρετούσαν πάντα τα παιδιά των επωνύμων και των πλουσίων . Ας θυμηθούμε τον κ. Ευαγγελάτο που υπηρετούσε τη θητεία του στο ναυτικό και τα βράδυα ήταν εκφωνητής ειδήσεων στο ΣΚΑΪ (Σημερινό ALPHA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε, "αρχίδια"! απάντηση θα πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τζούλια θέλει μια ζεστή χυσοπατινάδα στα μούτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai h julia me to neo stithos apithani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.ΦΥΣΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκσυγχρονιστή"
    Ξεκόλλα επιτέλους με το copy-paste σε όλα blogs!! Καταλάβαμε ότι είσαι σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανονικά όλοι αυτοί οι πλούσιοι φλώροι έπρεπε να πηγαίνουν κατευθείαν τεθωρακισμένα - να λυώσουν στο λιγοστό έστω χρόνο της θητείας τους. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε φταίνε αυτοί που τα κάνουν.
    Εγώ και εσύ φταίμε που σα μαλάκες τρέχουμε στους στρατους ξηράς σε Έβρο και Λήμνο.
    Και δε αναρωτιόμαστε για το πώς γίνεται δηλαδή οι γιοί των επωνύμων να επιλέγονται σε ναυτικό και αεροπορία πάντα με υπηρεσίες μια στις δεκαπέντε και άν. Αν ο λαός δε ξεσηκωθεί τίποτα δε γίνεται. Χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας χρειάζονται και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 1821.Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΛΗΣΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΑΝΤΑΞΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριοι Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΌΨΕΙ ΤΩΝ ΚΏΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΌΨΗ ΚΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI NA ΠΩ, αντε για τον παρη κασιδοκωστα ,καπωs το ψιλοδεχεσαι ,κακωs βεβαια αλλα το καταλαβαινειs αλλα για τον ΨΩΜΟΠΟΥΛΟ ,ο οποιοs εχει ηδη φαει φυλακη 6 μηνεs ,τι να πειs ΞΕΦΤΙΛΑ - ΑΗΔΙΑ - ΝΤΡΟΠΗ . α ρε ΒΕΝΙΖΕΛΕ , σε ξεφτυλιζει ο ψωμοπουλοs και ο καθε ψωμοπουλοs .κριμα το ονομα που φερειs . ντροπιαζειs τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ .αλλα τι λεω εσυ δεν εισαι που εφερεs στη βουλη ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ . α ρε ξεφτυλισμενε υπουργε σε ξεφτυλιζει ο ψωμοπουλοs .ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην διαμαρτυρεστε ΚωλοΕλληνες..
    Τα ιδια θα κανατε αν ειχατε τις ακρες! Υπηρετησα 24 μηνακια σε νησι και σε Κεντρο Εκπαιδευσης, χωρις βυσμα. Βυσμα ειχα βαλει για μεταταξη στο συγκεκριμενο Σωμα απο Οπλο. Οι παντες εβαζαν βυσματα για να πετυχουν κατι καλυτερο σε βαρος των υπολοιπων. Εις οιωνος αριστος, αμυνεσθαι περι παρτης. Ετσι ηταν, ετσι ειναι. Αν θα συνεχισει να ειναι? Πραγματικα ο Βενιζελος θα εχει υπερβει εαυτον, θα τα εχει βαλει με ολη την Ελληνικη κοινωνια αν το καταφερει! Μιλαμε οτι ολο το συστημα ( πολιτες, πολιτικοι, στρατιωτικοι ), βολευεται απο την ισχυουσα κατασταση. ΚωλοΕλληνες, τολματε και μιλατε ενω εχετε βαλει κι οι ιδιοι βυσματα -οσο μπορουσατε- κι αν ειχατε μεγαλυτερα, θα ταχατε βαλει! Μην κατηγορειτε λοιπον, μην βριζετε. Αναγνωριστε τις παθογενειες του συστηματος που οι ιδιοι εχουμε επιτρεψει και δηλωστε κοσμια την επιθυμια σας να αλλαξει. Μην βγαζετε τις ουριτσες σας απεξω, τιμητες ολων, μονο και μονο επειδη δεν χρειαζεστε η δεν εχετε βυσμα.
    Μην ζητατε απο τον καθε Βενιζελο να αλλαξει καταστασεις που ανεχτηκατε/σας βολευαν για δεκαετιες. Στην τελικη, σκεφτειτε οτι ο γιος του καθε παραλη η λαμογιου η ετσι η αλλιως, δεν θα πηγαινε -ουτως η αλλως- να υπηρετησει. Θα κερδισει κατι ο γιος σας αν ο γιος του καθε μπαμπα με φραγκα και γνωριμιες καθαρισει πατατες η φυλαξει γερμανικο?!
    Με το που θα απολυθει, θα ειναι αντιμετωπος με τη ζωη, με το συστημα που ηδη γνωρισε στο στρατο ( ανισοτητα κλπ ). Ειναι επιλογη μας να ειμαστε στο καπιταλιστικο συστημα με τις ανισοτητες του, παρτε το χαμπαρι..
    Στην τελικη μην ειστε μιζεροι και γρινιαρηδες! Ο Στρατος ηταν και ελπιζω να παραμεινει, το πιο γλυκο χρονικο διαστημα πριν τα αγγουρια της ζωης. Οποιος εχει αντερα και μυαλο, περναει καλα. Οι αποτυχημενοι, οι αδυναμοι, οι αβγαλτοι υποφερουν. Μαλλον πρεπει να τον αφησουμε οπως ειναι! Μια μικρογραφια της ζωης μας. Δεν προσφερει κατι αλλο επι της ουσιας, ας παραμεινει ενα καλο σχολειο προ-παιδευσης για το τι περιμενει τα κουμασια σας με το που θα απολυθουν..

    πρωην ΔΕΑ/μη βυσματουχος
    νυν επιχειρηματιας/αυτοδημιουργητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν ήμουν στο Καρατάσου (Θεσ/νίκη) και έπηζα, υπήρχε ένας "φαντάρος" του οποίου ο γέρος είχε εργοστάσιο. Ερχόταν καθημερινά με την κουπέ Mercedes του, και πολλές φορές όταν έφευγε το απόγευμα (γιατί ελάχιστες φορές έμενε βράδυ για υπηρεσία) τον βλέπαμε να έχει και τον ταξίαρχο μέσα στο αυτοκίνητο...

    Μια φορά τον έβγαλα στην αναφορά γιατί στη σκοπιά είχε παρατήσει το όπλο 3 μέτρα μακριά και ξάπλωσε κάτω και κοιμόταν (ήμουν λοχίας υπηρεσίας - έφεδρος) και ενώ στην αναφορά του έβαλαν γκάζια και δήθεν φυλακή, μετά από λίγες ώρες έφυγε με άγραφη άδεια...

    Τι να πεις μετά απ'όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΚΑΘΕ ΜΑΛΘΑΚΟΥ ΑΓΑΜΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΠΙΟ
    ΠΟΛΥ ΣΤΟ Μ..Ι ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σεις αυτό το ΚΕΡΙΝΟ πράμα που θέλει και να βγει στην πίστα να τραγουδήσει κάνει τόσο καλές πίπες ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια,αυτα γινονταν και θα γινονται.Ανδρας δεν γινεσαι,γεννιεσαι.Και τα 'αντρακια' αυτα που πουλανε μουρη στα πουτανακια και τις ψοφογατες των φωνακλαδικων και ξενυχταδικων,απλα που και που χωνουν 'κρεας' οποτε ειναι φτιαγμενοι,και δεν νοιαζονται εαν βαζουν βυσμα για να μην υπηρετησουν,η το βαζουν στον κωλο τους για να την βρουν.Παντοτε το φιδι απο την τρυπα το εβγαζαν οι λιγοι,οι εκλεκτοι της κοινωνιας,κατα αλλους κοροιδα.Για τους υπολοιπους,αν και δεν ξερουν τι θα πει φιλοτιμο,θα πω οτι την Ελλαδα την εχουν κανει σαν τον κωλο τους κατι τετοιοι,και για να αλλαξουν οι νοοτροπιες πρεπει να περασουν πολλες γενιες και να εφαρμοστουν οι νομοι.Απο καποιους αλλους αρχιδατους που θα ειναι και αυτοι αντρες και θα εχουν και φιλοτιμο περα απο πατριωτισμο.Οσο για τον 'ανωνυμο 16 Φεβ 2010 8:49:00 π.μ.' καλα τα λεει.Ειναι τα πραγματα ακριβως οπως τα περιγραφει.Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά ο άνθρωπος έχει αναλάβει εναλλακτική κοινωνική υπηρεσία.
    Αόριστης διάρκειας.Προσέχει και προστατεύει την Τζούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση