GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδρούν με κινητοποιήσεις...

Από το http://epirusgate.blogspot.com Κάλεσμα σε παλλαϊκό ξεσηκωμό απευθύνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, μπροστ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com

Κάλεσμα σε παλλαϊκό ξεσηκωμό απευθύνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, μπροστά στην πανεργατική απεργία στις 10 του Φλεβάρη. Με μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες και άλλες παρεμβάσεις, σε τόπους δουλειάς, σχολές και συνοικίες, Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις έδωσαν χτες μια πρώτη αποφασιστική απάντηση στα προαποφασισμένα αντιλαϊκά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα να ενταθούν οι προσπάθειες ώστε η απεργία της ερχόμενης Τετάρτης να σηματοδοτήσει ένα γερό εφαλτήριο στο...

δυνάμωμα της ταξικής πάλης, στην οργάνωση της εργατικής άμυνας και αντεπίθεσης. Δυναμική πικετοφορία πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Γιάννενα. Οι νεολαίοι συγκεντρώθηκαν αρχικά μπροστά από τη νομαρχία. Σχημάτισαν με τα αναρτημένα πλακάτ το σύνθημα «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ», μοίρασαν υλικό και ενημέρωσαν τους περαστικούς για τη σαρωτική επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, όπως αυτή καταγράφηκε και στο προχτεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού. Με βροχή από συνθήματα, η πικετοφορία συνεχίστηκε στην αγορά της πόλης.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΚΚΕ Απόστολος Τασούλας κάλεσε τους εργαζόμενους να οργανωθούν και να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα μέσα από το ταξικό κίνημα. Τα νέα μέτρα ουσιαστικά επιβεβαίωσαν όσα εδώ και χρόνια καταγγέλλει το ΚΚΕ, σημείωσε ο κ. Τασούλας, υπογραμμίζοντας «ουσιαστικά αρπάζουν από τις τσέπες του κόσμου για να ενισχύσουν την πλουτοκρατία. Δε χρειάζονται άλλες αυταπάτες».

11 σχόλια

  1. Η προκλητική δήλωση της Μπατζελή
    ΑΙΣΧΟΣ

    Δεν ντρέπεται η κυρία Μπατζελή να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
    Ζήτησε απο τους αγρότες να μην βγάζουν την κρίση προς τα έξω.
    Αν είναι δυνατόν να φταίνε απότομα για όλα τα κακά αυτού του τόπου οι αγρότες!!!

    Όταν τρώγατε τις μίζες απο την Siemens εσείς της "Βουλής" γιατί δεν σκεφτόσασταν το ρεζιλίκι που έβγαινε προς τα έξω; Ο Χριστοφοράκος μήπως δικάστηκε στην Γερμανία; ε; ε;
    Ντροπή σας να σας φταίνε οι αγρότες τώρα ενώ εσείς φέρατε την χώρα στην χρεοκοπία.
    Ντροπή σας και πάλι!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΑΙ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΠΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ..ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επαγγελματίες διαδηλωτές έπιασαν πάλι δουλειά. Προτιμούν την πλήρη πτώχευση και εξαθλίωση για να αυξήσουν τους οπαδούς τους από τη δεξαμενή των πεινόντων. Αχ αυτός ο Μάρξ τι κακά μας έχει σπείρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κνίτες, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ. Όταν εξελίσονται γίνονται ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλέ μου άνθρωπε, δεν αμφισβητώ ότι οι ψηφοφόροι του Πασόκ είναι Ελληνες που αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά πες μου εσύ:

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί η ελληνοποίηση αλλοδαπών (δεν έχω αντίρρηση σε μόνιμη άδεια εργασίας ή κατοικίας, αλλά “Ελληνοποίηση”;)

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ψευδεπίγραφο ΥΠΕ”Κλιματικής Αλλαγής” που βιάστηκε να ανακοινώσει τιμές ρεύματος το 2011, για να βγάζουν περισσότερα ο Κοπελούζος και ο Περιστέρης και οι Δυτικοευρωπαίοι εργοδότες τους;

    Ποιά είναι η ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη να μην κάνουμε τίποτα για 3-4 μήνες για να έρθουν οι ξένοι να πούνε αυτά που αυτή εδώ η ιστοσελίδα φωνάζει εδώ και 2 χρόνια;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρέτησαν τα Πράσινα τέλη κυκλογφορίας;

    Ποιά ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη εξυπηρετεί το ξαναγράψιμο του συνωστισμού στην Σμύρνη;

    Πες μου μια πιστευτή, λογική, αληθινή, απάντηση, και δεν θα ξαναγράψω ποτέ τίποτε. Και πες μου γρήγορα, γιατί θα γραψω εγώ την απάντηση και θα σας ξευτελίσω.

    ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ
    ΓΡΑΨΤΗΝ ΣΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΙΚΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακεδονια ειναι μονο μια και ειναι ελληνικη
    ........

    http://drloula.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά αφήστε τα αντεργατικά ...
    κάντε καμμία κινητοποίηση για τούς λαθρομετανάστες που ειναι και το φόρτε σας , αστε που ειναι και πιό επαναστατικό το ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η ΗΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΚΚΕ ΑΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΠΕΡΙΣΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 780 ΣΤΑ 1400 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ??
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑΘΕΛΑ 2000 ΕΥΡΩ(ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΛΑΙΚΑ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ(ΚΝΙΤΕΣ), ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΕ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!
    ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΚΕ. ΤΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΜΗΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ!! ΗΜΑΡΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους, αφού ούτε κάνουν, ούτε προτείνουν τίποτα δημιουργικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολα ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φλεβάρης,Γενάρης,Ιούνης-θεριστής
    καί κόκκινα άλογα.
    Μέ τό ζόρι νά αλλάξει η γλώσσα.
    Άν αλλάζατε τήν Ρώσικη γλώσσα,
    ο πατερούλης θά σάς έστελνε....
    κάπου Βόρεια ή σέ φρεσκοανοιγμένο
    χαντάκι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση