GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπέτεια στον Παρθενώνα...

Aπό το http://adena-gr.blogspot.com/ Οι φύλακες στον Ιερό Βράχο μπορεί να είναι δυσδιάκριτοι ελλείψει στολών (κλικ), αλλά είναι καρφωμένοι ...

Aπό το http://adena-gr.blogspot.com/

Οι φύλακες στον Ιερό Βράχο μπορεί να είναι δυσδιάκριτοι ελλείψει στολών (κλικ), αλλά είναι καρφωμένοι στις ίδιες θέσεις, από την ημέρα της πρόσληψης. Εάν ακουμπήσετε τα Ιερά βράχια η παρακάμψετε τα σχοινάκια (εντός του οπτικού τους πεδίου μόνον , εκτός ... ελεύθερα), θα σας ξεκουφάνουν με σφυρίγματα, η θα σας κατσαδιάσουν με απαίσια Αγγλικά (σε σύνταξη προφορά και ύφος), και αλλοιμονό σας εάν δεν τους καταλάβετε. Δυστυχώς έχουν μπερδέψει την αυστηρότητα, με την Greek μαγκιά. Και πάλι προσοχή στα παιδιά που αντιγράφουν τους ριψοκίνδυνους μεγάλους (μα...ς).

12 σχόλια

  1. Επαναλαμβανόμενες απεργίες
    Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των τελωνειακών.......
    Μόνο όποιος έχει (κολλητό) τελωνειακό ή φίλο, ή τον είχε ΛΑΔΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαροί έλληνες πολίτες εφοδιαστείτε με
    Οπλισμό για να ήμαστε έτοιμοι.
    Μόλις μπουκάρουν οι μουσουλμάνοι ,
    να μπορέσουμε να σώσουμε τις ζωές μας
    και τις περιουσίες μας .
    Ο νέος ΠΟΛΕΜΟΣ θα είναι μεταξύ
    ΕΛΛΗΝΩΝ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ και άλλων φυλών .
    Οι πολιτικοί θα δραπετεύσουν και θα μείνουμε μόνοι μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .
    Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
    Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή )
    Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
    Και δεν σου δίνουν .
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KATHE MERA POU PERNAI 300 EOS 1000 LATHREOI EPOIKOI EISVALOUN STHN XORA RAKENDITI PEINASMENOI ALLOI AROSTOI ALLOI KOUVALONDAS NARKOTIKA . OI KYVERNOSA ELIT PROSDOKONDAS PSYFOUS KAI DEN KANI TIPOTA TIPOTA TIPOTA PROSPATHONDAS NA SKOTOSOUN KAI TON TOYRISMO MAS GIA MONO LATHREOI TOURISTES THA ERXONDE META APO MERIKOU VIASMOUS KAI KLOPES KAI MAXAIROMATA KAI KALANISKOFIES ME 2.000.OOO EKATOMIRIA ANERGOUS ELLHNES KAI 4.000.000 EKATOMYRIA EISVOLOIS LATHREOUS KATHIMERINOS AYKSANOMENOI KATA MEINIMOUM 300 TO SKAFOS EXEI MBATARI MONOPLEURA. H SINEXOMENI ANOXH TIS ELIT PROS TO THEMA PLISIAZH TA ORIA TA EPI ESXATHS PRODOSIAS AFTOS O XRISOXOIDIS EINAI ELLHNIKIS ITHAGENIAS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέφτηκαν να τιτλοποιήσουν ακόμα και τον Παρθενώνα !!!

    Τιτλοποίησαν τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από τα τυχερά παιχνίδια.

    Τιτλοποίησαν τα έσοδα από το Ελ. Βενιζέλος!

    Σκέφτηκαν να τιτλοποιήσουν ακόμα και τον Παρθενώνα!

    Το γράφουν οι Financial Times, οι οποίοι αποδίδουν στον υπουργό Οικονομικών επί κυβέρνησης Σημίτη, Νίκο Χριστοδουλάκη, ένα «σχέδιο» τιτλοποίησης των μελλοντικών εσόδων της χώρας μας από τα εισιτήρια των ξένων τουριστών που θα επισκέπτονταν τον Παρθενώνα και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους σε μια περίοδο αρκετών ετών.
    Τα εν λόγω έσοδα θα λειτουργούσαν ως αντάλλαγμα σε δάνειο, πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, που θα λάμβανε η χώρα από κονσόρτιουμ τραπεζών.
    Η «ιδέα» αυτή τελικά δεν υλοποιήθηκε κυρίως επειδή «προσέκρουσε» στις εντονότατες αντιδράσεις των αρχαιολόγων .
    *****
    Για να το ψάξει όμως κάποιος, μήπως πρόλαβαν, στους τέσσερις μήνες, να τιτλοποιήσουν και το καινούργιο Μουσείο της Ακροπόλεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ****** ΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ *****

    Βάζουν...μπροστά για Πράσινη Ανάπτυξη
    Πρόγραμμα επενδύσεων στην πράσινη ανάπτυξη συνολικού ύψους
    1,5 δισ. ευρώ,_______________
    με συγχρηματοδότηση από ιδιωτικά, κρατικά και Κοινοτικά κονδύλια ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι υπουργοί Οικονομίας κα Λ. Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και...
    ... Κλιματικής Αλλαγής κα Τ. Μπιρμπίλη και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μ. Σάλλας.

    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΣΤΗΝ ΓΕΤ-ΤΕΡΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ).

    Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ
    Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ..πήρε μπρός.

    ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ..πασοκ και μη.
    ΦΑΤΕ ...ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ φπα.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ
    .....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ?
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ? ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ? ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ?
    Α ΡΕ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προειδοποίηση: Δεν είναι απλά ακατάλληλο, είναι ΑΚΡΩΣ απάγορευτικό για κάτω των 18.
    Είναι για πολύ γερά στομάχια και κάνει τα πέρι ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα πραγματικά ανέκδοτο. Αυτό που ακολουθεί όμως δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα που όσο και να στρουθοκαμηλίζουμε δεν θα αποφύγουμε.
    Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους αυτούς που πιστεύουν οτί αυτό δεν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τους. Ίσως. Την πόρτα των παιδιών τους θα την χτυπήσει όμως σίγουρα. Δεν θα κρίνω το Ισλάμ, θα κρίνω όμως αυτά που θα φέρει.. και θα τα φέρει..
    Σφιξτε τα δόντια και ανοίξτε τα μάτια σας.. σας προειδοποίησα πάντως:

    http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2120


    Και για να μην ξεχνιόμαστε.. Επειδή πολλά ακούγονται περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατόνται στην Ελλάδα.. Πάρτε και μια γεύση του τι σημαίνει να είσαι ισλαμιστής και να μην δείχνεις έλεος..

    προειδοποίηση: Δεν είναι απλά ακατάλληλο, είναι ΑΚΡΩΣ απάγορευτικό για κάτω των 18.
    Είναι για πολύ γερά στομάχια και κάνει τα πέρι ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα πραγματικά ανέκδοτο. Αυτό που ακολουθεί όμως δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα που όσο και να στρουθοκαμηλίζουμε δεν θα αποφύγουμε.
    Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους αυτούς που πιστεύουν οτί αυτό δεν μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τους. Ίσως. Την πόρτα των παιδιών τους θα την χτυπήσει όμως σίγουρα. Δεν θα κρίνω το Ισλάμ, θα κρίνω όμως αυτά που θα φέρει.. και θα τα φέρει..
    Σφιξτε τα δόντια και ανοίξτε τα μάτια σας.. σας προειδοποίησα πάντως:

    http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2120

    Κάντε κάτι παιδιά! Δεν είναι δυνατόν να ισλαμοποιείται η Ελλάδα και όλοι μας να καθόμαστε σαν τους χάνους στους καναπέδες. Ας πιέσουμε όλοι, ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να σταματήσουμε κάθε παράλογο νομοσχέδιο περί μετανάστευσης. Παράλογο γιατι η Ελλάδα καίγεται και η κυβέρνηση προσπαθεί επίμονα να περάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το νομοσχέδιο για τους μετανάστες. Στείλτε σε όσους μπορείτε τα links των βιντεο. Αξίζει τον κόπο αν είναι να ξυπνήσουμε κι άλλους.
    ++Ξυπνήστε++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 13 σχόλια μέχρι τώρα που διαβάζω εγώ, και κανένα δεν έχει σχέση με το post. Αν είναι έτσι, τον μετριασμό σχολίου τι τον θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση