Ολα τα πρωτοσέλιδα, Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών, Αθλητικών, Θεσσαλονικης εφημερίδων
Ολα τα πρωτοσέλιδα, Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών, Αθλητικών, Θεσσαλονικης εφημερίδων
Ολα τα πρωτοσέλιδα, Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών, Αθλητικών, Θεσσαλονικης εφημερίδων
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με απόφασή του εμποδίζει μέχρι νεοτέρας την ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Σικάγο, ακυρώνοντας τη διαταγή του Ντ...
Γ. Παπανδρέου: “μας αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας” (!!!)”
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν πειθεις GAP.
Ποιά «πατρίδα» GAP ?
Ποιά βούληση ?
Μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του πρώτου πουλημένου, «ευχαριστούμς τους εταίρους και το ΔΝΤ» του δεύτερου και ανίκανου.
Στα χνάρια του μεγάλου Απατεώνα ΜΠΑΜΠΑ.
Τί είναι τούτος ρε! ,
Αμετανόητος μέχρι την τελευταία στιγμή. Απίθανος θεατρίνος.
Γειά σου GAP με τα ωραία κατακόκκινα μάτια!
Από την θλίψη για την Ελλάδα να υποθέσω.
Πως το έλεγε προεκλογικά ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων ?
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟYN. χαχαχαχαχουχουυυ.
Τα καρφιά που θα βάλει το ΔΝΤ στο φέρετρο της Ελλάδας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδή πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σημαίνει νέο πακέτο μέτρων.
Ισως, να μην καταλαβαίνουμε τις προσταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, ίσως να μην έχουμε νιώσει ακόμη στις τσέπες μας το βάρος της δημοσιονομικής επιτήρησης.
Ομως, αν τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σας «έτσουξαν» κάπως, τότε ετοιμαστείτε για πραγματική κόλαση.
Το σκέφτεται να προστάξει το ΔΝΤ στους Ελληνες;
1. Νέα αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Απλά σας λέμε ότι από τα 100 ευρώ που πληρώνετε σήμερα για καύσιμα τα 57 ευρώ πηγαίνουν στα κρατικά ταμεία και τα υπόλοιπα είναι κέρδος, μεταφορικά κ.λπ. Μια νέα αύξηση, αντίστοιχη με την προχθεσινή θα έφερνε επιπλέον έσοδα πάνω από 1 δις αλλά θα πήγαινε την βενζίνη πάνω από 1,5 ευρώ το λίτρο παντού.
2. Κατάργηση του 14ου μισθού. Ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το μέγεθος της πίκρας.
3. Αύξηση του ΦΠΑ από το 19% στο 21% και από το 9% τρεις με τέσσερις μονάδες. Παίζει και το σενάριο για έναν και μοναδικό συντελεστή κοντά στο 15%. Αυτό σημαίνει μεγάλες αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και μείωση στα πολυτελείας, αλλά ποιος νοιάζεται για πολυτέλειες τη σήμερον ημέρα;
4. Ραγδαία αύξηση των αντικειμενικών αξιών ώστε να προσεγγίσουν τις εμπορικές και ταυτόχρονα όλες οι συναλλαγές να γίνονται με αυτές τις τιμές. Τα ταμεία θα γεμίσουν χρήμα, αλλά οι πολίτες θα αναστενάξουν.
5. Χαράτσι για νομιμοποίηση ημιυπαίθριων χώρων, κι ας φωνάζει η Μπιρμπίλη για δημιουργία «πράσινου» ταμείου και πράσινα άλογα.
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που σκέφτεται το ΔΝΤ.
Καρφιά δηλαδή στο φέρετρο του πεθαμένου…
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΛΑΚΑ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ..Ε, καθίκι ?
ουυυυυ απατεώνεεεεςςςςς!!!!! 30+ χρόνια προδοσίας και λεηλάτησης!!!..και τώρα μας βάζετε και νταβάδες???? και έχετε το θρασσος να μιλάτε για Εθνική κυριαρχία???? ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! ΣΤΟ ΣΤΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!!
ΟΛΟΙ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Πιο πετυχημένος πρωθυπουργός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..
ΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ KAI ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ALPHA BANK.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK. NA TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: 1. D-MAN ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-7454955, 211-7304205 2. EFS ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:210-9547130 ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK KAI ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..
ΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ KAI ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ALPHA BANK.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK. NA TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: 1. D-MAN ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-7454955, 211-7304205 2. EFS ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:210-9547130 ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK KAI ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Eάν είναι δυνατό ποτέ ένας Πρωθυπουργός να έχει στάση επαίτη ανάμεσα σε δύο άλλους αρχηγούς κρατών με τα χέρια ανοιχτά ωσάν να παρακαλεί και να τους εκλιπαρεί.Η στάση του αυτή ερμηνεύεται, απο όσους γνωρίζουν τη γλώσα του σώματος σαν να τους λέει λυπηθείτε με σώστε με.??? έλεος πιά τι άλλο θα δούμε.το tzefry έχασε τη μπάλλα και τον αντιμετωπίζουν ώς λαθρομετανάστη οι εταίροι μας στην Ε Ε, τελικά το παιδί είναι ΒΑΠΤΙΣΜΈΝΟ; και ποιό όνομα του έχουν δώσει; να μιά καλή ευκαιρεία για να μας αποδείξει ότι είναι Ελληνας και όχι λαθρομετανάστης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι λέτε ρε σεις !
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού υπάρχουν λεφτά. Το είπε ο Πορθυπουργός.
ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορείς να κοροϊδέψεις λίγους πολλές φορές ή μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς λίγες φορές ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήThe show is over.
George, τα ψέματά σου σε κυνηγούν εδώ και καιρό και guess what:
Σε φτάσανε.
Καληνύχτα Γιωργάκη.
ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικα κατι ξερανε αυτοι που καθαριζανε δεξιους στον εμφυλιο πολεμο.
ΑπάντησηΔιαγραφήdn boreis n 3ereis an dn exeis doulepsei ekei.s oles ts duleies iparxun kaloi k kakoi alla an eixes psa3ei kalitera 8a evlepes k tis 2 plevres oti sti telikoi einai 1 duleia pou prepei n ginei dn s 3erei k apo extes o sinomilitis s ute exei kapoio proigumeno mazi s ,ute tu exeis kopsei apo t mis8o t,ute plirwnetai apo t an esi 8a kata 8eseis i oxi,einai sibolites s pou borei n xrwstane k oi idioi k apla akolou8un opws s oles ts duleies edoles kapoiou anoterou alla pada fteei o sinomilitis k oxi t megala kefalia pou krivodai apo pisw,pragmatika lipame gia ola afta pou legodai dulevw s ''eispraktiki'' k dn exw dei kamia tetoia siberifora sta 3 xronia pou eimai ekei apo sinadelfo alla adi8eta apo pelates pou m t pou apadane m t kalimera arxizun t binelikia....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜερικες απ τις εισπρακτικες ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι νομιμες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομικα κατωχυρωμενες.
Να διαβαζετε λοιπον τα ψιλα γραμματα οταν υπογραφετε.
Μην τα βαζετε ολα στο ιδιο τσουβαλι.