GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ελληνικός καρνάβαλος...

Tι έχεις Γιάννη ότι είχα πάντα… Η μικρή μας αγ-ελλάδα δεν παράγει πλέον γάλα, και το λίγο που της μένει σε ξένους κουβάδες μπαίνει... Το πή...

Tι έχεις Γιάννη ότι είχα πάντα…

Η μικρή μας αγ-ελλάδα δεν παράγει πλέον γάλα, και το λίγο που της μένει σε ξένους κουβάδες μπαίνει...
Το πήρανε χαμπάρι του πολέμου οι μεταπράτες,
μας πουλάνε συνεχώς όπλα και...

φρεγάτες,
να σωθούμε από τούτον το μπαμπούλα,
τον προαιώνιο του Αιγαίου φαταούλα...
Στου Ρωμηού το καρναβάλι βρίσκεται κάθε ρεμάλι,
μασκαράδες και κλέφτες, όλοι τους θεομπαίχτες...
(Κόπιασε και σύ ρε αλλοδαπέ να μας πηδήξεις,
τώρα που όλοι μας μαζεύουμε τις αποδείξεις…)
ΡΩΜΗΟΣ

8 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Γ. Παπανδρέου: “μας αφαιρείται ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας” (!!!)”

    Δεν πειθεις GAP.

    Ποιά «πατρίδα» GAP ?

    Ποιά βούληση ?

    Μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του πρώτου πουλημένου, «ευχαριστούμς τους εταίρους και το ΔΝΤ» του δεύτερου και ανίκανου.
    Στα χνάρια του μεγάλου Απατεώνα ΜΠΑΜΠΑ.

    Τί είναι τούτος ρε! ,
    Αμετανόητος μέχρι την τελευταία στιγμή. Απίθανος θεατρίνος.
    Γειά σου GAP με τα ωραία κατακόκκινα μάτια!
    Από την θλίψη για την Ελλάδα να υποθέσω.
    Πως το έλεγε προεκλογικά ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων ?
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟYN. χαχαχαχαχουχουυυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καρφιά που θα βάλει το ΔΝΤ στο φέρετρο της Ελλάδας.

    Επειδή πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σημαίνει νέο πακέτο μέτρων.
    Ισως, να μην καταλαβαίνουμε τις προσταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, ίσως να μην έχουμε νιώσει ακόμη στις τσέπες μας το βάρος της δημοσιονομικής επιτήρησης.

    Ομως, αν τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σας «έτσουξαν» κάπως, τότε ετοιμαστείτε για πραγματική κόλαση.

    Το σκέφτεται να προστάξει το ΔΝΤ στους Ελληνες;

    1. Νέα αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Απλά σας λέμε ότι από τα 100 ευρώ που πληρώνετε σήμερα για καύσιμα τα 57 ευρώ πηγαίνουν στα κρατικά ταμεία και τα υπόλοιπα είναι κέρδος, μεταφορικά κ.λπ. Μια νέα αύξηση, αντίστοιχη με την προχθεσινή θα έφερνε επιπλέον έσοδα πάνω από 1 δις αλλά θα πήγαινε την βενζίνη πάνω από 1,5 ευρώ το λίτρο παντού.

    2. Κατάργηση του 14ου μισθού. Ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το μέγεθος της πίκρας.

    3. Αύξηση του ΦΠΑ από το 19% στο 21% και από το 9% τρεις με τέσσερις μονάδες. Παίζει και το σενάριο για έναν και μοναδικό συντελεστή κοντά στο 15%. Αυτό σημαίνει μεγάλες αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και μείωση στα πολυτελείας, αλλά ποιος νοιάζεται για πολυτέλειες τη σήμερον ημέρα;

    4. Ραγδαία αύξηση των αντικειμενικών αξιών ώστε να προσεγγίσουν τις εμπορικές και ταυτόχρονα όλες οι συναλλαγές να γίνονται με αυτές τις τιμές. Τα ταμεία θα γεμίσουν χρήμα, αλλά οι πολίτες θα αναστενάξουν.

    5. Χαράτσι για νομιμοποίηση ημιυπαίθριων χώρων, κι ας φωνάζει η Μπιρμπίλη για δημιουργία «πράσινου» ταμείου και πράσινα άλογα.

    Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που σκέφτεται το ΔΝΤ.
    Καρφιά δηλαδή στο φέρετρο του πεθαμένου…

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΛΑΚΑ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ..Ε, καθίκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ



    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ KAI ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ALPHA BANK.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK.
NA TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ:

1. D-MAN 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-7454955, 211-7304205

2. EFS 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:210-9547130

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK KAI ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εχουμε και κατι μαλακες σαν εσας εδω χαμω να μαλωνετε ακομη και τωρα για το ποιος ειναι λιγοτερο...κλεφτης!!!! για τοσο καραγκιοζηδες μιλαμε!!! κατι τετοιους γελοιους σαν κι εσας βλεπουν και οι πολιτικτηδες που ψηφιζετε και τριβουν τα χερια τους, μαλακες ε μαλακες που ακομα πιστευεται σ αυτα τα δυο κομματα-συμμοριες που καταληστεψαν τα δημοσια ταμεια και οχι μονο....νουμερα σαν και εσας που μαλωνετε για το ποιος θα κυβερνησει!!! τουλαχιστον ρε σεις κονοματε τιποτα?? σας δινουν κανα χαρτζηλικι η ειστε τσαμπα μαλακες??? γιατι αν κονοματε ειστε απλως ξερασματα των καιρων μας, αν τα πιστευεται αυτα που γαφεται χωρις να κονοματε ειστε τοσο γελοια υποκειμενα, που βαλατε υποθηκη το μελλον των παιδιων σας και εχετε το υρασος και τη τολμη να μιλατε ακομα για αυτους τους λοποδυτες, τους ζαμπλουτους λοποδυτες που εσεις οι λιγουρηδες τους ψηφιζετε..!! αυτο και αν ειναι η απολυτη σχιζοφρενης ψυχωση!!! ατσιγαρα καταχρεωμενα μπατηρια, να ψηφιζουν δισσεκατομυριουχους για να τους....κυβερνησουν!!!! βρε μαλακες αυτοι κανουν χομπι με τα προβληματα σας!!! χομπι κανουν, καλαμπουρι κανουν, πλακιτσα κανουν, σας μυγες σας βλαπουν μαλακες που τσακωνεστε για τους αρχιληστες!!!!
    αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια......νουμερα ε νουμερα....πατσαβουρηδες...κομπλεξικοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους πολλές φορές ή μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς λίγες φορές ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.
    The show is over.
    George, τα ψέματά σου σε κυνηγούν εδώ και καιρό και guess what:
    Σε φτάσανε.
    Καληνύχτα Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥΒ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση