GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολα τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...‏

18 σχόλια

  1. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΘΕΩΔΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ .


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .


    ΤΩΡΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ".

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.




    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΣΘΟΣΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ> ΟΙΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΑΡΚΕΤΑ>
    ΘΑ ΓΙΝΕΙΧΑΜΟΣ.



    Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .
    Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
    Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή )
    Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
    Και δεν σου δίνουν .
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΕΠΥΘΥΜΗΤ0 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΣΟΥ ΚΥΡΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ... ΜΠΟΜΠΟΛΛΑ.

    Γκάφες, ανικανότητα ή συνειδητή επιλογή;
    Οι 130-τόσες μέρες της πρωθυπουργίας ΓΑΠ έχουν δημιουργήσει μαζική ψύχωση ότι χανόμαστε, ότι βουλιάζουμε,
    ότι χάνεται η εθνική κυριαρχία, ότι θα πεινάσουμε (με την ταυτόχρονη βέβαια υποχρέωση να καταναλώνουμε για να μαζεύουμε αποδείξεις).

    Μέσα σ’ αυτό το κλίμα που καλλιεργείται και συντηρείται από τα ΜΜ«Ε» του καθεστώτος, ο μέσος πολίτης (αν πιστέψουμε τις σημερινές δημοσκοπήσεις) στρέφει τα μάτια στον «ηγέτη» για τον οποίο πιστεύει ότι, πέραν των άλλων, τα «χώνει» στην Ευρωπαϊκή Ένωση θυμίζοντας το αλησμόνητο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ στο ίδιο συνδικάτο»!

    Βλέπει τον «ηγέτη» ως σωτήρα και ζητάει πρόσθετο μαστίγωμα αναφωνώντας ωσαννά μέσα από την κάμινο.
    Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πού να βρει ο έρμος ο πολίτης κουράγιο ν’ αντισταθεί στη Μακεδονοποίηση των Σκοπίων, στην Τουρκοποίηση της Κύπρου, στην Τουρκοποίηση γκρίζων ζωνών, στη συνδιαχείριση του Αιγαίου.
    Εδώ χάνεται το ψωμί των παιδιών μας με φασιστοεθνικισμούς θα ασχολούμαστε;

    Να ήταν άραγε αυτός ο στρατηγικός στόχος της ανάδειξης του ΓΑΠ σε «ηγέτη» της χώρας;
    Μήπως η εθνική οικονομία είναι απλώς παράπλευρη απώλεια που πάντως δίνει σε κάποιους την ευκαιρία να θησαυρίσουν χτυπώντας ταυτόχρονα το Ευρώ.

    Και ποιος άραγε κινεί τα νήματα της καταβαράθρωσης των εθνικών μας θεμάτων αλλά και του ευρώ;
    Μήπως τελικά κάναμε λάθος όσοι νομίζαμε ότι ο ΓΑΠ δεν είναι γνήσιο τέκνο του ΑΓΠ;
    Μήπως ο γιός υπηρετεί τους κυρίους του συγχωρεμένου με ακόμη μεγαλύτερο πατριωτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Θοδώρα έχει την εντύπωση πως ο λαός νοιάζεται για τη γνώμη και τα συναισθήματά της.
    Είναι πραγματικά απελπισμένη αφού προσπαθεί τώρα να εμπλέξει και το υπέργηρο πατέρα της την εξέλιξη της καριέρας της.
    Πού καταντάει ο άνθρωπος όταν δεν έχει επίγνωση των προσωπικών του ορίων!
    Πχ. έχει ποτέ αναρωτηθεί εάν θα είχε προχωρήσει στην πολιτική εάν δεν ήταν θυγατέρα του Μητσοτάκη;
    Άσε μας κορίτσι μου με τις φαντασιώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παραμυθι των ΜΜΕ συνεχιζεται και σημερα,διαβαζω πρωτοσελιδα.

    ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ..,
    ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΣΟΚ..,
    ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ..ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ..ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ,
    ΚΟΨΤΕ..ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΤΕ.
    Ετσι το ποπολο βριζει τους κακους ξενους,ενω το πασοκ καθυστερει και αντιστεκεται..

    Μεγαλη γατα ο γιωργακης..ΠΕΤΑΛΩΤΗ...ΜΕΝΟΣ.
    Χέσε μέσα...Νταλάραινα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ.ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ.ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΕΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΝΕΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραλύει το κράτος από εβδομάδα από τις απεργίες

    Από την απεργία των τελωνειακών κινδυνεύει η αγορά να ξεμείνει από καύσιμα οπότε οι πολίτες θα πρέπει να φουλάρουν το ρεζερβουάρ τους.
    Σε τριήμερη απεργία, από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων...
    και του εισοδήματός τους.

    Απεργία για όλη την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την Τρίτη έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

    Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις εξής υπηρεσίες: ΚΕΠΥΟ, Χημείο Κράτους, Λογιστήριο του Κράτους, κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, Στατιστική Υπηρεσία, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ΟΔΔΥ και Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

    Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ.

    ΑΠΟ ΕΥΤΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ....ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεοδωρα εισαι ανεπιθυμητη.

    Στα .ρχιδια μας αν το νοιωθεις κιολας.

    Αρχισαμε τα λυπητερα τωρα??
    Απο προγανδιστικης αποψης καλη κινηση.
    Καποιοι θα σε λυπηθουν.

    Η πλειοψηφια ομως ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.
    Τελειωνε και δρομοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τις ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΝΤΑΡΕΣ. Η διαφορά στο 16,5%. Είδες ο Βλακογιώργκο ????? Keep Walking Down.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η έννοια του προσωρινού και η βλακεία

    Επειδή τα μέτρα που ανακοίνωσε αρχικά η κυβέρνηση, θα αρχίσουν να φέρνουν αποτελέσματα το 2011,
    ο πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να ανακοινώσει τα χθεσινά μέτρα, που θα έχουν άμεσα αποτέλεσματα.

    Αυτά δήλωσε ο κ. Πεταλωτής. Πρόσθεσε δε, ότι τα χθεσινά μέτρα θα είναι προσωρινά.
    Το ξέρω.
    Ποτέ στην Ελλάδα δεν επιβλήθηκε φόρος σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, που δεν ακυρώθηκε μετά, όταν οι συνθήκες ομαλοποίηθηκαν.

    Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΗ βλακεία είναι προσωρινή.
    Φοβάμαι πως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα βλεπω εναν λαο τοοοοοσο ηλιθιο να δεχετε να τον πηδανε και να ειναι ευχαριστημενος. Καλα λενε οτι οι Ελληνες απο αρχαιοτατων χρονων ειναι Ομο....φιλοι. Ετσι τουλαχιστον μας λενε τα στημενα γκαλοπ του Γιωργακη.
    Παντως οφειλω να ομολογησω οτι το σχεδιο των αμερικανων να διαλυσουν την Ε.Ε μεσω της βραδυφλεγους βομβας (βλ. George) πετυχε απολυτως. Περιμεναν τοσα χρονια ....Αλοιμονο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τελευταίο τρίμηνο, η ιστορία με το αυξημένο κόστος δανεισμού μας έχει ήδη κοστίσει περίπου 2,5 δισ. ευρώ.
    Για όσους δεν κατέχουν πολλά οικονομικά, 2,5 δισ ευρώ είναι περίπου η φοροδιαφυγή που υποσχεθήκαμε στην Ε.Ε. ότι θα εισπράξουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2010.
    Δηλαδή, με απλά λόγια, όλο ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΑΝΕΜΙΣΘΕΙ από τις παρδαλές δηλώσεις του Γιωργάκη το Νοέμβριο περί επικείμενης πτώχευσης της χώρας.
    Ποιός ελάχιστα λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστεύει ότι ο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαχειρισθεί τα οικονομικά μας;
    Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ζημιώνει την Ελλάδα και μάλιστα πολύ-πολύ χοντρά.
    Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνος είναι.
    Δυστυχώς, πάμε ολοταχώς για τα νύχια του ΔΝΤ.
    Παιδιά, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
    Να τον χαιρόμαστε το λεβέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κ. Μπακογιάννη έχασε γιατί έδινε την εντύπωση ότι ήταν δικαιωματικά δική της η αρχηγία, λές και ήταν η Ελισάβετ.
    Επίσης έχασε τις εντυπώσεις γιατί ήταν κακοπροαίρετα επιθετική, αρχικά εναντίον του κ. Σαμαρά και μετά εναντίον του κ. Αβραμόπουλου. Κάθε ομιλία της, κάθε συνέντευξή της έσταζε υπονούμενα και χολή εναντίον όποιου τολμούσε να μην την υποστηρίζει.
    Θα έπρεπε να ξέρει ότι όταν πάς για αρχηγός πρέπει να εμπνέεις ενότητα και ηγεσία, όχι διαίρεση και διάσπαση.
    Δυστυχώς για την κ. Μπακογιάννη έδειξε ότι δεν έχει ούτε τα ηγετικά χαρακτηριστικά ούτε την πολιτική ευφυία του πατέρα της.
    Όσο για το σήμερα, δεν έχει αντιληφθεί ότι το μέλλον της μέσα στη Νέα Δημοκρατία προϋποθέτει ότι θα υπακούει πιστά τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως συμβαίνει σε όλα τα οργανωμένα σοβαρά κόμματα.
    Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχει ακόμη (και άν).
    Πάντως, η κ. Μπακογιάννη χρειάζεται τη Νέα Δημοκρατία περισσότερο από ότι χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία την κυρία Μπακογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Καμία θυσία-Μας κοροϊδεύουν"

    "Και ενώ την ώρα που ο πρωθυπουργός αναγγέλει φοροεισπρακτικά μέτρα πού πνίγουν όλους μας, ο αδελφός του Νίκος.....,
    ουσιαστικά ανεπάγγελτος, μαζί με την παρέα δύο πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ Σηφουνάκη & Βαληνάκη και ενός ...επιχειρηματία πλήρωσε για τα γενέθλια της γυναίκας του 2.500 ευρώ λογαριασμό ανοίγοντας τεράστιες σαμπάνιες Magnum στο COO, σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας αν όχι το ακριβότερο, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει γίνει πρωτοσέλιδο λόγω φοροδιαφυγής απο την συναυλία γνωστού τραγουδιστη στο εστιατόριο πού του ανήκει στην Μύκονο.

    Παρεπιπτόντως για να έχουμε και τις συγκρίσεις, δίπλα του ήταν ο επιχειρηματίας κος Κοπελούζος ο οποίος με την αντίστοιχη παρέα πλήρωσε το 1/4 του ποσού πού πλήρωσε ο αδελφός του Πρωθυπουργού.

    Που ειναι το σεμνά, πού είναι το ταπεινά, πού ειναι το παράδειγμα της οικογένειας του Πρωθυπουργού & των πρώην υπουργών για να ζητάνε από εμάς όλες αυτές τις θυσίες.

    Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

    ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..
    Ο ΚΑΠΕΛΟΥΖΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΓΟΜΑΡΙΑ...
    ΦΤΟΥ
    ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *