GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκε μπροστά το σχέδιο Β...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Διάγγελμα Παπανδρέου: Παγώνουν όλοι οι μισθοί Μειώσεις 10% στα επιδόματα Αύξηση ορίων ηλικίας.....

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Διάγγελμα Παπανδρέου:
Παγώνουν όλοι οι μισθοί
Μειώσεις 10% στα επιδόματα
Αύξηση ορίων ηλικίας.....

18 σχόλια

  1. Είναι στα καλά τους οι εφοριακοί που απεργούν εν μέσω κρίσης;
    Έχουν ιδέα πώς ζούν όσοι συμπολίτες τους (με πολύ ανώτερα πτυχία και εμπειρία) που δεν είχαν μπάρμπα στην κορώνη για να τους διορίσει να ξύνονται; Είναι τυχαίο που οι μισοί έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία (στο όνομα των άλλων μελών της οικογένειας - εννοείται) και οι άλλοι μισοί έχουν σαν ίνδαλμα τους πρώτους, προσπαθώντας να τους φτάσουν;
    ΑΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Το 1992, επί υπουργίας Παλαιοκρασσά τους ζητήθηκε να δηλώσουν πόθεν έσχες.
    Την επόμενη ημέρα οι κύριοι αυτοί άρχισαν επ' αόριστο απεργία, γιατί λέει τους προσέβαλε η στάση του υπουργού.
    Κουίζ:
    Ποιός ήταν τότε πρόεδρος των εφοριακών;
    Ποιός άλλος;
    Μα ο νύν βουλευτής Φθιώτιδας του πασόκ Μακρυπίδης.
    Καμμιά δήλωση θα μας κάνετε σήμερα κύριε Μακρυπίδη μας ή κρύβεστε και εσείς, όπως συνήθως;
    Όλα εδώ πληρώνονται, σύντροφοι σοσιαλιστές.
    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Θρέψατε ένα δημόσιο τομέα - τέρας που τώρα καλείστε να δαμάσετε.
    Καλή τύχη και σας συνιστώ τσίγγινα σωβρακάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ).
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ριζοσπαστικα μετρα απο εναν πρωθυπουργο με αρχιδια θα ητανε:

    -φυλακιση ΟΛΩΝ οσων φαγανε δημοσιο χρημα
    -μειωση των βουλευτων σε 100
    -δημευση περιουσιων μεγαλολαμογιων και καταχραστων του δημοσιου.
    -αμεση εκτακτη εισφορα απο τα υπερκερδη των τραπεζων,καζινο,εκκλησιας

    αλλα που..

    παλι τους μισθωτους γαμαει το καθυστερημενο αμερικανακι.

    γαμω το μουνι της μαργκαρετ που τον πεταξε τον παλιοψευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος μέτρα για εμάς του χαμηλομισθους. Σωστά μέτρα σύμφωνα με τους τραπεζίτες και τα λαμόγια.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα?
    Δεν νομίζω.
    ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = ίδια πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΣ!
    Τα κόμματα της Αριστεράς δηλαδή αυτά που έτσι θέλουν να λέγονται, θα ζητήσουν από κοινού προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή και θα ζητούν να πληροφορηθούν από τον Υπουργό Οικονομικών να τα πληροφορήσει και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό Λαό, για το πώς η Δεξιά σαν κυβέρνηση έκρυβε τα πραγματικά μεγέθη της οικονομίας, και πώς έδινε παραπλανητικά στοιχεία στην ΕΟΚ επί αυτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ θα ήθελα να μάθω αν όλοι όσοι χλευάζουν και κοροϊδεύουν τη κυβέρνηση ,τι θα κάνατε όλοι εσείς αν ήσασταν ο Πρωθυπουργός της χώρας ή ο Υπουργός Οικονομικών αλλά το μυαλό σας είναι τόσο ρηχό που πίσω από συμφέροντα και κόμματα λέτε όλες τις μαλακίες που σας έρχονται στο κεφάλι.

    Τι θα κάνατε λοιπόν εσείς με αυτές τις συνθήκες που αντιμετωπίζει το κράτος μας ;

    Άντε ντε ,πείτε μας για να μάθουμε γιατί είμαστε τούβλα και δεν καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνω που δεν είχαμε τι να κάνουμε με απεργίες πλακώνουνε και οι βολεμένοι-άρπαγες-γδάρτες και παλουκοκαύτες εφοριακοί, όλοι; ΟΧΙ, ΜΕ ΚΑΙΦΑΛΑΙΑ. Αλλά είναι να μην σου βγει και το όνομα.
    Αλλά αυτοί δεν είναι που τα στύλωσαν και απεργούσανε όταν ο Τσοβόλας πάλι επί Πασόκ και αυτό για να ξεβρομίσει ο τόπος από εκείνους τους άρπαγες-βολεμένους εφοριακούς καθιέρωσε τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και έτσι ο κάθε φουκαράς που είχε ένα σπίτι δεν είχε ανάγκη να τρέχει και να λαδώνει όχι γιατί δεν ήθελε να πληρώσει ένα λογικό φόρο αλλά για να μην του το υπερεκτιμήσουν κατά την κρίση τους πάντα και πληρώσει διπλά και τρίδιπλα.
    Και θα αναφέρω προσωπική μου περίπτωση, εκατό τα εκατό αληθινή, με ότι αξία έχει ο λόγος μου για να θυμηθούμε τι γινόταν στις εφορίες και γιατί οι εφοριακοί είδαν τις αντικειμενικές σαν τον ΔΙΑΒΟΛΟ..
    Παντρεύτηκα το 1979, και η σύζυγος μου έτυχε να έχει από τους γονείς της ως προίκα ένα σπίτι εβδομήντα τετραγωνικά, σε πολύ μικρό διάστημα 2-3 μήνες μου ήρθε από την εφορία Γ, Κεφαλαίου ένα χαρτί που με πληροφορούσε ότι για το σπίτι αυτό έπρεπε να πληρώσουμε στην εφορία ενενήντα πέντε χιλιάδες δραχμές.
    Σημειωτέων ότι οι μισθοί εμένα και της συζύγου μου τον μήνα ήταν περίπου δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές μαζί, τι είχαμε στην άκρη; Κάπου τέσσερα χιλιάρικα.
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!
    Κατά σύμπτωση εκείνες τις μέρες είχα εξυπηρετήσει στην δουλειά μου έναν άνθρωπο, που χωρίς να το ξέρω ήταν συνταξιούχος εφοριακός, και ο οποίος επειδή είδε ότι ρισκάρισα λιγάκι την θέση μου και μάλιστα χωρίς όφελος για να γίνει η δουλειά του και να μην ταλαιπωρείτε, προσπάθησε να μου δώσει εκατό δραχμές, το αρνήθηκα, και τότε μου είπε ότι είναι εφοριακός και αν χρειαστώ κάτι να πάω στο σπίτι του να τον βρω.
    Και πράγμα που έκανα μόλις βρέθηκα σε αυτήν την τραγική κατάσταση με το ειδοποιητήριο της εφορίας.
    Πήγα λοιπόν και του το έδειξα, χωρίς περιστροφές μου λέει έλα αύριο το πρωί στην εφορία Γ, Κεφαλαίου και να κρατάς δεκαπέντε κολλαριστά χιλιάρικα, μου τόνισε την λέξη κολλαριστά!
    Έτσι λοιπόν την επομένη το πρωί συναντηθήκαμε έξω από την εφορία, μου λέει δώσε μου τα χρήματα και έλα, ανεβήκαμε πάνω, τώρα πια δεν θυμάμαι ακριβώς που και μπαίνουμε σε ένα γραφείο, μόλις μπήκε αρχίζει τις χαιρετούρες αλλά με το ένα χέρι στην τσέπη, τι έκανε με αυτό το χέρι;
    Έτριβε τα κολλαριστά χιλιάρικα μεταξύ τους έτσι που ο συνομιλητής του να ακούει τον ήχο τους, και στον οποίο ήδη είχε πει ότι είμαι παιδί της αδερφής του και με έχουν αδικήσει, αποτέλεσμα, ο συνομιλητής αντιλήφτηκε αμέσως την αδικία, και προθυμοποιήθηκε για τα περαιτέρω, τότε ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου λέει να περάσω έξω .
    Περίμενα έξω και σε λίγο βγαίνει αλλά κούναγε το κεφάλι του, τον ρώτησα και μου λέει πρέπει να πάμε και δίπλα.
    Στο διπλανό γραφείο ξανά ακριβώς τα ίδια!!!!!!!!!
    Αμέσως πάμε στον Διευθυντή για το τελικό οκ.
    Ξανά οι χεραιτούρες και το τρίψιμο, ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ τον βεβαίωσε θετικά στην σχετική ερώτηση αν περάσαμε από τους άλλους δυο, και ο Διευθυντής απεφάνθη ότι το ποσό ήταν τεράστιο.
    Αμέσως άνοιξε ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά του και προσπαθούσε να βρει το όνομα μου, αλλά επειδή και αυτός και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ήταν πρεσβύωπες , προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω κι εγώ, και όντως βρήκα πρώτος το όνομα μου και τους το έδειξα.
    Και τώρα κρατηθείτε, κάτω από το όνομα μου, ένα άλλο όνομα ---------- ----------------- δεν θα το ξεχάσω ποτέ, Πατησίων τόσο, ισόγειο κατάστημα ενενήντα πέντε τετραγωνικά, μεταξύ Πανεπιστημίου και Χαλκοκονδύλη το συμπέρανα από τον μικρό του αριθμό στην οδό, είχε αξιολογηθεί να πληρώσει για την αγορά του ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, 12.000 ΔΡΑΧΜΈΣ φόρο από εφοριακούς, και εγώ για τα εβδομήντα σε γειτονιά τρίτης κατηγορίας στην Αθήνα, 95.000 δραχμές.
    Αποτέλεσμα ξαναβγήκα έξω, και όταν βγήκε και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου ανακοίνωσε περιχαρής, ότι δεκαπέντε που του έδωσα και τις έδωσε, συν άλλες δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές, όταν θα μου έρθει ειδοποιητήριο από την εφορία, τόσο θα μου κοστίσει η φορολόγηση της προίκας.
    Έβγαλα τον σκασμό, τον ευχαρίστησα, και βλαστήμησα μέσα μου που γεννήθηκα άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ 5.58 ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΛΥ ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΤΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 5:58

    Δεν χλευάζουμε φίλε την κυβέρνηση και ούτε είμαστε εναντίον της.
    Αλλωστε εμείς όλοι την ψηφίσαμε.
    Ομως από αυτην περιμένουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι που μας κατέστρεψαν.
    Και πάνω από όλα να τιμωρήσει κάποιον κλέφτη του δημοσίου χρήματος και όχι να τον αφήνει ατιμώρητο να καγχάζει εις βάρος μας.
    Αντ΄αυτού όμως για την ώρα βλέπουμε να βάζει βάρη στους ώμους μας χωρίς να μπορούμε να πάρουμε ούτε ανάσα και από την άλλη να μένουν ατιμώρητοι όσοι καταλήστεψαν τη χώρα.
    Φθάσαμε μάλιστα στο σημείο να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι την καταληστέψαμε εμείς που κάναμε τρεις δουλειές για να τα βγάλουμε πέρα και που δηλώναμε τα πάντα στην εφορία.
    Ε! το άδικο κάπου άρχισε να μας πνίγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε βρε σεις ΠΑΣΟΚΟΙ ;
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....

    Ανησύχησε ΚΑΙ η ολιγαρχία για την Πατρίδα ;;;
    Tς,τς,τς,..

    Να δω τον Ρισάρ και όλο το παγκοσμιοποιητικό συνονθύλευμα να γράφει Θούρειους για την συσπείρωση όλης της Χώρας κατά των «κερδοσκόπων» τού Εξωτερικού και τί στον κόσμο..
    Μέχρις πριν από 5 μέρες «φταίγαμε όλοι»…

    Τώρα «Ομπρός για την Ελλάδα»…
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚΙΑ
    και ...ουρλιάχτε στον Πράσινο Ήλιο
    σαν τα ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς.
    Αφήστε τις κριτικές και πείτε μου τώρα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ποιός θα γίνει πρωθυπουργός ρε παλλικάρι που βρίζεις ;
    Για πες μας αν παραιτηθεί του αξιώματος ο Παπανδρέου,ποιός θέλεις να γίνει πρωθυπουργός για να τα φτιάξει όλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Konteyw na kanw emeto apo aytes tis aidies poy diavazw ektos kapoiwn eksairesewn.
    Zw sti Wien,Austria kai einai apisteyto ti lene merikoi kai ti akouw meso NOVA .
    Anti na voulosoun to stoma tous autoi pou eferan tin ellada se ayto to xali kai milaw gia ta 6 aniparkta xronia tis neas dimokratias ,vrizoun aytous pou miloyn swsta.
    O antrhopos pou eipe na peite ti tha kanate eseis apla as mas peite giati einai poly eukolo na les kati otan eisai ektos pragmatikotitas.
    Stin Austria oloi mas oi filoi aystriakoi fysika ,gelane me ti proigoumeni kivernisi alla kai lene Bravo stis prospatheies tis neas kivernisis.
    Eseis telika stin ellada kai malista merikoi apo esas tous ellines eiste telika oi megalyteroi exthroi tis xwras.
    Einai Ntropi na vrizete kyrie i kyria 06:38 ,ton 5:58 pou telika grafei swsta pragmatakia.
    Eytyxws pou telika efyga apo ayti ti xwra zw allou alla tin agapw poly.
    Esas toys synellines omvs,katholou ma katholou ektos ekseresewn opws o 5:58 filos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ " ΓΑΜΜΑ ".
    Υπάρχουν φιλέτα ακόμα.
    Αυτά κυνηγάει η Ολιγαρχία μέσα στην κρίση.

    Ο Χατζηνικολαόυ είπε σήμερα, αυτολεξεί, “Αυτή η άχρηστη έκταση, ανάμεσα Βουλιαγμένης και Λαγονήσι, που είναι όλο βράχια μωρέ, ΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΕΙ. Να πουληθεί σε πλούσιους, ξέρετε πόσοι πλούσιοι υπάρχουν παιδιά, που θέλουν θέα στη θάλασσα; Οι θυρίδες των τραπεζών είναι γεμάτες τούβλα, μετρητά. Δεν νοιάζεται ο άλλος για τον τόκο, μαύρα είναι, έχει γλυτώσει την εφορία. Να τού δώσουμε το δικαίωμα να τα “ασπρίσει”, αγοράζοντας οικόπεδο χωρίς Πόθεν Έσχες, και να ωφεληθεί ταυτόχρονα το κράτος. Ναι μωρέ παιδιά τι τα θέλουμε τα παλιοβράχια, που λέει είναι δασική περιοχή;”

    Κάποιος είχε χαρακτηρίσει τον Χ”νικολάου “δομικό στοιχείο του Συστήματος”. Αποδεικνύει πως είναι.
    Κατ’ αρχήν, η περιοχή ήταν όντως κατάφυτη. Είχε καεί και έμεινε “βράχια” πριν ο γέρος Καραμανλής ανακοινώσει την κατασκευή της οδού Αθηνών-Σουνίου, από τους οικοπεδοφάγους της εποχής.
    Η “πρόταση” είναι ο ευσεβής πόθος κατασκευαστών και άλλων αεριτζήδων.

    Αλλά υπάρχει και η λεγόμενη “συνέχεια του αδόμητου τοπίου”. Του έχει μιλήσει κάποιος γι’ αυτό;
    Η κα Μπιρμπίλη ξέρει τι είναι;

    Και αν είναι να πουληθούμε σε εγκληματίες, να χορηγήσουμε ασυλία, γιατί να μην γίνουμε φορολογικός παράδεισος για Κολομβιανούς βαρώνους της κόκας;
    ΠΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιμένω ακόμα την απάντηση .

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ;

    Το έχετε βουλώσει γιατί πραφανώς δεν ξέρετε τι να πείτε εκτός από το να βρίζετε αορίστως και γενικώς το ΠΑΣΟΚ.

    Κάφροι και αχυρόμυαλοι είστε και γι αυτό η Ελλάδα πάει όλο και πιερισσότερο με την όπισθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....Σιωπή !

    Κανείς δεν μπορεί να μου απαντήσει τι θα έκανε ;

    Κότες είστε μόνο και τίποτε άλλο.
    Δεξιές κότες και αριστερά κοκόρια.

    Ένα άθροισμα ανεγκέφαλων πολιτών που τους δουλεύει ένα άχρηστο Κομμουνιστικό Σταλινικό και Λενινστικό κατεστημμένο το οποίο απέτυχε όχι μόνο στις άλλες χώρες αλλά και στην ίδια χώρα που γεννήθηκε και έχει εδώ έναν εκπρόσωπο του,την κυρία Παπαρήγα η οποία ούτε και η ίδια δεν ξέρει τελικά τι λέει γιατί την έβαλαν γενική γραμματέα με το ζόρι και δεξιοί εκπρόσωποι της καπιταλιστικής φιλελευθερίας των οποίων το κόμμα ενώ είχε ψηφιστεί τα προηγούμενα 6 χρόνια,δεν κυβερνούσε γιατί τα σκάνδαλα κάθε τρεις ημέρες έκοψαν τα ποδοσφαιρικά πόδια του πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Καραμανλή - ανηψιού και αντί να κυβερνά το τόπο έπαιζε play station στη Ραφήνα και απολάμβανε το MSc πτυχίο της συζύγου του χωρίς να έχει πάρει πρώτα το Bachelor.

    Αυτή είναι η αλήθεια και γι αυτό το βουλώσατε όλοι και δεν μπορείτε να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς στη παρούσα οικονομική φάση που διανύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η προκλητική δήλωση της Μπατζελή
    ΑΙΣΧΟΣ

    Δεν ντρέπεται η κυρία Μπατζελή να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
    Ζήτησε απο τους αγρότες να μην βγάζουν την κρίση προς τα έξω.
    Αν είναι δυνατόν να φταίνε απότομα για όλα τα κακά αυτού του τόπου οι αγρότες!!!

    Όταν τρώγατε τις μίζες απο την Siemens εσείς της "Βουλής" γιατί δεν σκεφτόσασταν το ρεζιλίκι που έβγαινε προς τα έξω; Ο Χριστοφοράκος μήπως δικάστηκε στην Γερμανία; ε; ε;
    Ντροπή σας να σας φταίνε οι αγρότες τώρα ενώ εσείς φέρατε την χώρα στην χρεοκοπία.
    Ντροπή σας και πάλι!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΑΙ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΠΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ..ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση