GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γερμανία δίνει χρήμα αλλά θέτει όρους...

Σχέδιο για την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα και σε άλλες αδύναμες οικονομίες της Ευρωζώνης επεξεργάζεται η Γερμανία από κοινού με τους Ευρωπα...

Σχέδιο για την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα και σε άλλες αδύναμες οικονομίες της Ευρωζώνης επεξεργάζεται η Γερμανία από κοινού με τους Ευρωπαίους εταίρους της, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Wall Street Journal.
Η ΕΕ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο παροχής δανειακών εγγυήσεων σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τις αγορές όσον αφορά στην αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να περιορίσει τις ανησυχίες για εξάπλωση των δημοσιονομικών προβλημάτων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το σχέδιο θα ...

εφαρμοστεί εντός του πλαισίου της ΕΕ με την καθοδήγηση όμως της γερμανικής κυβέρνησης. Μάλιστα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να συζήτησε πρόσφατα την ιδέα αυτή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν-Κλοντ Τρισέ. Οι πρώτες σκέψεις της Γερμανίας αφορούν την παροχή βοήθειας είτε σε διμερές επίπεδο είτε σε συντονισμένο επίπεδο πάντα όμως υπό αυστηρότατες προϋποθέσεις.

13 σχόλια

  1. Και η μαμά σου ή ο μπαμπάς σου να σου δώσουν χρήμα,σου βάζουν τους όρους τους και δεν θα βάλει η Γερμανία στην Ελλάδα αν της δώσει χρήμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΔΩΔΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δώσουν τις αποζημιώσεις οι Γερμανοί ρε φίλε , θα φύγουν ακόμα και οι εναπομείναντες στην Ελλάδα Γερμανοί με επιχειρήσεις και τότε η ανεργία θα πάει στο 25 % και τότε είναι που όσοι τώρα τα λένε αυτά τότε ή θα κλειστούν στα σπίτια τους ή θα βγαίνουν με το ΚΚΕ να διαδηλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλακες ειναι! τι μας τα δινουν? αφου θα τα φαμε!
    και αυριο το πρωι να μας χαρισουν ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ, παλι την επομενη μερα ακριβως θα βγαιναμε για δανεικα!!!! μα αφου δεν παραγουμε τιποτα! μονο συνδικαλιστες βεβαια.
    ειμαστε χρεωκοπημενη χωρα, εδω και χρονια βεβαια, αλλα κανεις δεν βγαινει να πει την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι απατεωνες πολιτικαντηδες που μας κυβερνουν τα τελαυταια 30 χρονια καταφεραν οχι μονο να διαλυσουν την ελλαδα αλλα και την ευρωπη!!! αυτο δεν εχει ξαναγινει παγκοσμιως!!! δεν τους φτανει που καταληστεψαν το χωρα μας προσπαθησαν να διαλυσουν και την ευρωπη.....κλεφτες η ανικανοι ειναι το ιδιο αχρηστοι οχι μονο για τον ελληνα πολιτη αλλα και για τον ευρωπαιο που τωρα τον παρακαλαμε να πληρωσει των δικων πολιτικων (επιλογων) τις βρωμιες!!! μας ξευτιλησαν σε ολη την υφηλιο τα αποβρασματα που μας κυβερνουν, κατακρεουργησαν την οποια αξιοπρεπεια ειχαμε ως λαος......να τους χαιρομαστε και να μην ξεχασουμε να τους ξαναψηφισουμε τους "σεμνους και ταπεινους" και τους σοσια-ληστες....μαλακες που ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σεπτέμβρη oi "δημοσκόποι" των νταβατζήδων έφτασαν στο σημείο να μας λένε ότι οι οπαδοί τους πασόκ κάνουν περισσότερο σέξ από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς λόγω της αισιοδοξίας τους για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.
    Γατί οι εθνικοί μας νταβατζήδες δεν ξανατρέχουν πάλι τη δημοσκόπηση να δούμε πόσο σέξ κάνουν ΤΩΡΑ οι οπαδοί του Γiωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ
    ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΖΩΓΤΑΦΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.
    ΦΑΙ ΣΤΟΠ ΑΛΗΤΕΣ.________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που πάνε τα λεφτά; Στις γαλλικές φρεγάτες (για αρχή),

    H Ελλάδα θα προχωρήσει στην αγορά έξι φρεγατών τύπου Fremm από τη Γαλλία, παρά τα οικονομικά της προβλήματα, δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης στο πρακτορείο Reuters.

    Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα La Tribune το θέμα επρόκειτο να θίξουν στη σημερινή τους συνάντηση στο Παρίσι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νικολά Σαρκοζί.
    Το κόστος υπολογίζεται σε 2,5 δισ.ευρώ ενώ το συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί εντός του έτους.

    Την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι η συνάντηση Σαρκοζί – Παπανδρέου.
    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος εξέφρασε κατά τη συνάντηση την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης.

    Σειρά έχουν τα Eurofighter, τα υποβρύχια που γέρνουν και άλλα τέτοια προγράμματα χρήσιμα για την σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και κυρίως της κυβέρνησης Παπανδρέου.

    ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΚΩ ΖΩΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΑΤΑΖΟΜΟΥΝ.
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εχουμε και κατι μαλακες σαν εσας εδω χαμω να μαλωνετε ακομη και τωρα για το ποιος ειναι λιγοτερο...κλεφτης!!!! για τοσο καραγκιοζηδες μιλαμε!!! κατι τετοιους γελοιους σαν κι εσας βλεπουν και οι πολιτικτηδες που ψηφιζετε και τριβουν τα χερια τους, μαλακες ε μαλακες που ακομα πιστευεται σ αυτα τα δυο κομματα-συμμοριες που καταληστεψαν τα δημοσια ταμεια και οχι μονο....νουμερα σαν και εσας που μαλωνετε για το ποιος θα κυβερνησει!!! τουλαχιστον ρε σεις κονοματε τιποτα?? σας δινουν κανα χαρτζηλικι η ειστε τσαμπα μαλακες??? γιατι αν κονοματε ειστε απλως ξερασματα των καιρων μας, αν τα πιστευεται αυτα που γαφεται χωρις να κονοματε ειστε τοσο γελοια υποκειμενα, που βαλατε υποθηκη το μελλον των παιδιων σας και εχετε το υρασος και τη τολμη να μιλατε ακομα για αυτους τους λοποδυτες, τους ζαμπλουτους λοποδυτες που εσεις οι λιγουρηδες τους ψηφιζετε..!! αυτο και αν ειναι η απολυτη σχιζοφρενης ψυχωση!!! ατσιγαρα καταχρεωμενα μπατηρια, να ψηφιζουν δισσεκατομυριουχους για να τους....κυβερνησουν!!!! βρε μαλακες αυτοι κανουν χομπι με τα προβληματα σας!!! χομπι κανουν, καλαμπουρι κανουν, πλακιτσα κανουν, σας μυγες σας βλαπουν μαλακες που τσακωνεστε για τους αρχιληστες!!!!
    αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια......νουμερα ε νουμερα....πατσαβουρηδες...κομπλεξικοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στην αρχη μας διαιρεσανε, μετα μας κοιμησανε, υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ελλας...χωρα με ασιατες πολιτκους, νοτιοαμερικανους δημοσιογραφους και...αφρικανους πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και σου λενε καποιοι ανεγκεφαλοι οτι αυτο που ζουμε ειναι λογω της...παγκοσμιας κρισης!!! εμ τοσο μυαλο εχουνε τοσο τους κοβει...αυτο ειναι λογω τοβ κλεμενων που ετρωγαν τοσες δεκαετιες με αποκορυφωμα την οχταετια σημιτη και τα πεντεμιση χρονια του καραμανλη και ασφαλως του ανδρεα παπανδρεου τα γλεντια, την αδιαφορια και τα δανεια που επαιρνε για να του τα τρωνε οι συνδικα-ληστες του.....αυκειρια που την εκμεταλευεται η κυβερνηση αυτοη ειναι η παγκοσμια κριση...καμια σχεση η ελλαδα με τη παγκοσμια κριση,καμια μα καμια, τε περασνα τεχνηεντως, μανα εξ ουρανου ηταν για τη χωρα μας η πακγοσμια κριση, τι κριση να εχει η ελλαδα?? τρομος που ασκηται απο τα εργαλεια των πολιτικων τους δηλοσιογραφους που φοβηζουν το κοσμο, το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ανηκει σ αυτους που δεν κινειται η αγορα, αυτα τα ρεμαλια τρομοκρατουν το κοσμο παρεχουν ετσι υπηρεσια στην εκαστοτε κυνερνηση μαριονετες αισχιστου ειδους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση