GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα «επώδυνα μέτρα»...

Aπό το Μ-Λ ΚΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ H προπαγανδιστική εκστρατεία που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΠAΣOK, μετά τ...

Aπό το Μ-Λ ΚΚΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ
ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

H προπαγανδιστική εκστρατεία που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΠAΣOK, μετά την ανάληψη της εξουσίας, για να προετοιμασθεί το έδαφος της λήψης «επώδυνων μέτρων» εντείνεται τώρα με βασικό άξονα τη δημιουργία μιας κινδυνολογικής ψυχολογίας ότι «απειλείται να τιναχθούν στον αέρα όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού» και ότι «σπρώχνεται η χώρα στον γκρεμό». Στόχος της να αποδεχθεί ο ελληνικός λαός ότι...

είναι «εθνικό χρέος» του να στηρίξει το «πρόγραμμα σταθερότητας» της EE και ότι πρέπει «να συμπαραταχθεί στην εθνική προσπάθεια» που καταβάλλει η κυβέρνηση του ΠAΣOK. Nα δεχθεί, δηλαδή, αδιαμαρτύρητα τον ακρωτηριασμό του εισοδήματος και των δικαιωμάτων του.
Aν περάσουν τα σχέδια της νέας ιερής συμμαχίας κυβέρνησης-EE-πλουτοκρατίας, το βιοτικό επίπεδο εργαζόμενων και νεολαίας θα μειωθεί απότομα, μεγάλα κομμάτια εργαζομένων θα βρεθούν στο περιθώριο, η λαϊκή οικογένεια μπαίνει σ' ένα σκοτεινό τούνελ χωρίς διέξοδο. Mπροστά στους εργαζόμενους υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι. Ή θ' αποδεχτούν μοιρολατρικά τα ανθρωποφαγικά σενάρια τωνAλμούνια-Tρισέ-Παπανδρέου ή θα αγωνιστούν σαν ένας άνθρωπος.
Ο αγώνας για τη δικαιοσύνη δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεται εξαιτίας της συντριπτικής δύναμης εκείνων που διαθέτουν τα όπλα και τα χρήματα, και που φαίνονται ανίκητοι στην εμμονή τους να τα διατηρήσουν. Κανένας ψυχρός υπολογισμός για τον συσχετισμό δυνάμεων δεν πρέπει να αποθαρρύνει ανθρώπους που έχουν πειστεί για το δίκιο του αγώνα τους.
Mε δεδομένη τη στάση των υποταγμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών και των χωριστών δρόμων του ΠAME, οφείλουν να βρουν με τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες της κομμουνιστικής αριστεράς που δρα στα σωματεία, όλες εκείνες τις μορφές και τις φόρμες ώστε να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση. Μόνο οι ενωτικοί, μαζικοί, αποφασιστικοί αγώνες μπορούν να φρενάρουν αυτή την επέλαση. Mε ενιαίο και αποφασιστικό τρόπο, χωρίς υστεροβουλίες και χωριστικούς δρόμους.

21 σχόλια

  1. Που ήσασταν ,όλοι εσείς που στάζετε δηλητήριο ,τα προηγούμενα 6 χρόνια με την φιλεργατική κυβέρνηση του άχρηστου ,και όχι κουρασμένου όπως λάθος λέγεται ,που μας έφερε σε αυτά τα χάλια .Οι μισοί τον έγλυφαν(Ν.Δ)και οι υπόλοιποι ξεχάσανε τη θα πει απεργία (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ).Τώρα ξυπνήσατε ρεμάλια από τα ξενύχτια ??? τώρα πλέων είναι αργά και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε όλοι μας τα σπασμένα του άχρηστου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε ψεύτες διότι αν λέγατε την αλήθεια ο Ελληνικός λαός θα σας πίστευε και τώρα θα κυβερνούσατε εσείς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ρε φιλάρια...ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    τον ρωτήσατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti leei o dr koutsoukos?
    poioi 8a mas voithisoun???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι οι πολλοι φοροι θαναι μια τρυπα στο νερο!
    ================
    Αναπτυξη με φορους πρωτη φορα ακουω οτι μπορει να γινεται!
    Την στιγμη που υπαρχει αυτος ο υπερφορος ΦΠΑ = 1/5 των συναλλαγων(!!) εχουν την αυθαδεια να μιλανε για ακομα περισσοτερους φορους! Σε πολλες αγοραπωλησιες το κερδος πολλων επιχειρησεων ειναι μικροτερο απο 20%!!
    ..............
    Στην Ιστορια μας τωρα:
    Φιλη μου για να επισκευασει το αυτοκινητο της, της ζητηθηκε το ποσον των 2600 Ευρω. Συν το κερδος του κρατους 19% φπα = 494 ευρω, συνολο 2600+494 = 3.094 ευρω.
    Δηλωνει εισοδημα γυρω στα 11.900 ευρω, με τους νεους φορους, εαν δεν εχει καμια εκπτωση και θεωρηθει ολο το εισοδημα των 11.900 ευρω φορολογησιμο, χωρις εκεινη να παρουσιασει κανενα δικαιολογητικο εξοδων, θα πρεπει να πληρωσει γυρω στα 110 ευρω φορο.
    Τα οποια θα "κερδισει" εαν δηλωσει ως εξοδα τα 3.094 ευρω...
    Επειδη τελικα θα προχωρησει στην επισκευη του αυτοκινητου της (γιατι δεν εχει καμια ορεξη να δωσει 35000 ευρω να παρει καινουργιο, αφου με αυτη την επισκευη θα ξαναγινει καινουργιο το υπαρχον αυτ/το της) ειμαι σιγουρη οτι θα επιλεξει την ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ αποδειξης απο το συνεργειο, ωστε να κερδισει το μεριδιο του αδηφαγου κρατους: το φπα των 494 ευρω και ας πληρωσει τα 110 ευρω φορο μετα ενα χρονο!
    Χωρια που μπορει η Εφορια να της πει: Πως εσυ πληρωνεις τοσα χρηματα (3.094 ευρω) για επισκευη με τοσο μικρο εισοδημα; Και να της βαλει κανενα αφανες "τεκμηριο" (=το κλεψιμο του κρατους προς τον πολιτη ετσι το εχουν βαφτισει) και να βρει τον μπελα της απο πανω!
    Το δε συνεργειο εχει την δυνατοτητα να δωσει σε φιλο του (με εισοδηματα μεγαλυτερα απο της φιλης μου) αυξημενο τιμολογιο επισκευης, που θα το χρησιμοποιησει στην Εφορια για συμπληρωση του αφορολογητου των δαπανων του και παει λεγοντας! Ετσι εχουν τα πραγματα κυριοι αιθεροβαμονες ......
    Το ζητουμενο: Θεσεις εργασιας δεν βλεπω να γινονται....
    Ολα τα αλλα ειναι μασκαρεματα και θα ηταν ευπροσδεκτα σαν ενας χαρουμενος τονος των ημερων μας, εαν επαιρναν τελος με το περας των Αποκρεω και δεν συνεχιζονταν, δυστυχως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο ελληνικός λαός αρνηθεί να συμμορφωθεί, τι γίνεται; Εξετάστηκε αυτό το σενάριο; Τι θα γίνει δηλαδή αν σταματήσει να πηγαίνει στις εφορίες, αν σταματήσει να υπακούει σε άδικους νόμους;

    Μήπως η Ελλάδα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσει το γκρέμισμα ενός φαύλου κατά γενική ομολογία συστήματος;

    Ας γίνει ένα RESET ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρέ Αλεξία, Φωστήρα,

    Αφού έκρινες ότι καθαροδευτεριάτικα, τό ήδη αποχαυνωμένο ελληνικό πόπολο χρειαζόταν επειγόντως τήν "καθοδήγηση" τών ανθυπογρουπούσκουλων
    γιά νά αποκρυσταλλώσει τίς απόψεις του, καί

    γιά νά είναι καί χρηστικό τό πόνημα, πές σέ παρακαλώ στόν "αναλυτή" πού τόγραψε, νά προσθέση τήν διεύθυνση πού θά πηγαίνω,

    (μόλις παραιτηθεί η κυβέρνηση του ΠAΣOK, καί αποκατασταθεί η δημοκρατία τού Δρόμου ),

    γιά νά εισπράττω τήν Σύνταξή μου...

    Ευχαριστώ εκ τών προτέρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα περί κομουνισμού αλλού !! Γεννήθηκα σε χώρα υπαρκτού σοσιαλισμού!! Τις μα…ες του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ βαρεθήκαμε να τις ακούμε .Για αυτούς όλοι έχουνε δίκιο και όλα τα ξέρουμε ,όταν όμως είναι να αναλάβουνε εύθηνες τότες τη κοπανάνε !! Είναι ψεύτες διότι αν λέγανε την αλήθεια ο Ελληνικός λαός θα τους πίστευε και τώρα αυτί θα κυβερνούσανε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με ενοχλεί που σε όλα είστε αρνητικοί. καλύτερα να γραψετε ένα άρθρο που να λέτε τι ακριβώς θα κανατε για να βγούμε από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Μετανάστη , πάρε τα ΟΠΛΑ ΣΟΥ και κατέβα έξω από τη ΒΟΥΛΗ , στο Σύνταγμα και μην αφήσεις ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ , να σε κοροϊδεύει και να σε κάνει ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 300 ΕΥΡΩ , και να κοιμάσαι με άλλους 50 σε ένα δυάρι .
    ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μας πεις απο που θα βρούμε λεφτα φτηνα για δανεικά??

    Αλλιώς σκασε και ασε μας..Απο θεωρίες πηξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια καλη αρχη θα ηταν να παει καποιος στις τραπεζες κσι να τους ζητησει τα 28δις πισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

    Μια από τις τραγικότερες συνέπειες της Κατοχής στην Ελλάδα ήταν ο λιμός του πρώτου χειμώνα (1941-1942) που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς είτε άμεσα από την πείνα είτε έμμεσα από τις κακουχίες και τις αρρώστιες που κατέβαλε τον υποσιτιζόμενο πληθυσμό. ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ σας πειραζει ΑΝ τωρα περναμε λιγο καλυτερα?
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Φαρισαϊσμός των Ευρωπαίων και ιδικά των Γερμαναράδων δεν έχει όρια. Από τη Μια μας βομβαρδίζουν προπαγανδιστικά με χιλιάδες άχρηστα προϊόντα με αποτέλεσμα να μας καταντήσουν έναν Από τους πιο ηλίθιους καταναλωτικούς Λαούς της Ευρώπης, Από την άλλη μας διαφθείρουν με την ΖΙΜΕΝΣ και στο τέλος αφού πετύχουν τον σκοπό τους παριστάνουν τον κριτή μας με τις επιτιμητικές Μπαρούφες τους, Όχι βέβαια ότι εμείς ήμαστε Αγγελούδια αλλά τουλάχιστον οι Γερμανοί θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να μας κατηγορούν.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Apo oti fainetai o laos mas den exei synhdhtopoihsei thn katastash sthn opoia vrisketai h xora. Anevasame katakoryfa to viotiko mas epipedo epi xronia xarin stis koinotikes eisroes kai ston daneismo. O kathe ellinas xtostaei peripou 50.000 euro kai analogisteite poso analogei ston ellina pou vrisketai stin paragogi. (30% pano apo ton plithorismo oi ayxiseis ton dimosion ypallilon meta tin isodo mas sto euro).
    Vriskomaste sto shmeio opou kanenas den mas daneizei i an mas daneizei zitaei ypervolika epitokia giati den gnorizei an ta parei piso.

    Xafnika olos o kosmsos asxoleitai gia tin katantia mas ke emeis prospathoume na vroume poios mas ftaiei kai os sinitos mia ke emeis eimaste o 'epiousios' laos mas ftaine oi alloi!

    Vlepoyn ke oi Germanoi kai oi akkoi eyropaioi pos zoyme ke feromaste ke sou lene 'terma den plhronoume allo toys fayloys'.

    Emeis ti tha kaname an htan diaforetika ta pragmata?

    Dystyxos i Ellada oikodomise mia polli megali mesaia taxi pou zei ploysioparoxa. Aytoi den einai kapoioi kapitalistes makria apo emas. Einai o geitonas mas (o katastimatarxis o forokleftis, o giatros o fakelakias, o ilektrologos o forokleftis, o ipallilos tou Dimou pou ladonetai, o ipallilos tis eforias pou ta arpazei, o ekpaideytikos pou kanei idiaitera stoys mathites toy, o politikos o faylos, o ipallilos me to efapax ke tin sintaxi pou xepernaei ta 2.000 euro X 14 mines) pou fysika oloi teloume na ton miasoume ke oxi na ton symperiferthoume opos tou armozei diladi na ton katageiloume, na ton apomonosoume eppagmelmatika ke itika.

    Den exo dei esto ke mia maziki diamartiria oute apo PAME oute apo kanenan enantia sta fenomena diaftoras. To mono pou vlepo einai apergies na min xasei AYTOS o geitonas mas ta pronomia tou. Kapoia mera tha ginoume kai emeis san ke ayton!

    Giayto to xali den mas ftain oute oi Germanoi , oute oi Souidoi, oute kanenas allos. As koitaxtoume ston kathrepti ke as kanoume tin aytokritiki mas. Mono etsi mporei na kalytereysei i katastasi.

    Diamenontas sto exoteriko mporei kapoios na sygkrinei ke i sygkrisi leei oti i arxh mas:

    Me tin ligoteri dynath prospatheia to megisto apotelesma teleiose. Keros na valoume taxi stin faylothta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λέει:

    " ..... τα σχέδια της νέας ιερής συμμαχίας κυβέρνησης-EE-πλουτοκρατίας ......"

    Η ίδια παπαρολογία με ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!

    Και που θα βρεθούν τα χρήματα λεβέντες παπαρολόγοι?

    Μέχρι σήμερα τρώγαμε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια (και κυρίως τα Γερμανικά) και μπορούσαμε ανέμελοι να ρουφάμε το φραπέ μας σε μία από τις εκατομύρια καφετέριες που έχουν ανοίξει σε όλη τη χώρα.

    Τώρα το πάρτυ τελείωσε και είμαστε απίστευτα χρεωμένοι.

    Πάλι καλά που βρισκόμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα μας αφήσουν να γίνουμε τεταρτοκοσμική χώρα....

    Ας είναι καλά βέβαια και το ΚΚΕ που όταν η Ε.Ε συνεδρίαζε για να σώσει την οικονομία μας την προηγούμενη εβδομάδα, αυτοί έκαιγαν τις σημαίες της Ε.Ε στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αρθρο ειναι πολύ κατατοπιστικο. Ο αρθρογραφος μας λεει οτι με αγώνες μπορει να κατακτησουμε την απόλυτη πείνα της Βόρειας Κορέας η στην καλύτερη περίπτωση απόλυτη φτώχεια του καθεστωτος του Τσαουσέσκου. Μπραβο σιγα σιγα μαθαίνουμε μπορει μερικοι να ειναι και μαζοχιστες. Τότε ο μπορει να δουμε και τον αρθογραφο που σιγουρα θα εχει θεση στο καθεστως ισως τον βαλουνε υπευθυνο να μοιραζει τα κουπονια για να παιρνουμε 5 κιλαα καλαμποκι την εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΛΠ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ 0 09.02 ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΛΛΑΤΕ?? ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ 'Η ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΕΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ 'Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν πετύχετε το αδύνατο (δηλαδή να σταματήσετε να πλακώνεστε με το ΚΚΕ-ΜΛ και τα 500 άλλα αριστερά σχήματα μέσα κι έξω από τη Βουλή) δεν θα ακούγεται η φωνή σας.
    Αν πετύχετε το αδύνατο και μιλήσετε μεταξύ σας,η φωνή σας θα ακούγεται,αλλά θα αρχίσετε να μιλάτε πιο γήινα και να προτείνετε πράγματα πιο ανθρώπινα.Δηλαδή θα σταματήσετε να βρίσκεστε στον κόσμο σας.
    Η' αλλάζετε ή βουλιάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση