GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχονται (;) απόστρατοι στο Πολεμικό Ναυτικό...

Σήμερ α Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 συνέρχεται υπό τον πρόεδρο Ι. Γιάγκο, τον ΑΓΕΣ Φ.Φράγκο, τον ΑΓΕΑ Β.Κλοκωζά και τον ΑΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτη το...

Σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 συνέρχεται υπό τον πρόεδρο Ι. Γιάγκο, τον ΑΓΕΣ Φ.Φράγκο, τον ΑΓΕΑ Β.Κλοκωζά και τον ΑΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτη το ΣΑΓΕ για οφειλόμενες επανακρίσεις αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικότερα, για το Πολεμικό Ναυτικό μεταξύ των κρινόμενων είναι και γνωστά ονόματα των διαβόητων υπασπιστών των υπουργών Άμυνας του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αποστρατεύθηκαν το 2009. Οι εν λόγω κύριοι επανακρίνονται για να επανέλθουν στο σώμα ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΕΝΤΕΣ.
Οι μέθοδοι αυτοί...

μας πάνε πίσω δεκαετίες, στο 1993 και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΤΕΩΣ ΑΓΕΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Γ.ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για το κατάντημα αυτό, το ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, φέρει ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΣ υπουργός Εθνικής Άμυνας ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ο οποίος, σε συνεργασία με τον επικεφαλή του υποδουλωμένου ΣΑΓΕ Πτέραρχο Ι. ΓΙΑΓΚΟ και τον νεοτοποθετηθέντα ΑΓΕΝ Δ.ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ έχει ενορχηστρώσει το εν λόγω σχέδιο. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

26 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΚΑΘΗΣΤΑΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο επικεφαλής, του... επικεφαλή!

    ...το σταυρό σου ρε!

    χαχαχαχαχα


    "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκοφασίστες φέρτε και τους παππούδες στην ηγεσία του στρατού να το διαλύσετε εντελώς, για να παραδώσει και το υπόλοιπο των κυριαρχικών δικαιωμάτων που χρωστάτε. Ασυδοσία και λαμογιά στο μέγιστο από την κατάρα του τόπου και του λαού , τον ΤΖΕΦΡΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ" γιατι δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν ο Γ. Καραμαλικης έδιωχνε τους εν λογω αξιωματικους του ΠΝ άδικα, με αδιαφανεις διαδικασιες και με μοναδικο κριτηριο να τους βαρύνει το ότι είχαν διατελεσει υπασπιστες υπουργων του ΠΑΣΟΚ? Είναι γνωστό σε όλους (είχε ασχοληθεί ο Τύπος για την άδικη αυτή πράξη και ειχε σχετικά δημοσιευτεί και στο press.gr) ότι ο τεως αρχηγος του ΠΝ εκελούσε πιστα τις εντολες της Ρηγιλης για "αποκεφαλισμο" όλων των δημοκρατικων αξιωματικων με απωτερο σκοπο τη διαμορφωση δεξιας ηγεσιας για τα επομενα έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΕΓΛΙΤΗ
    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΛΑΒΑΝΙΑΣ
    ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ
    Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφισα ΠΑΣΟΚ.

    Ενθουσιάστηκα με τις πρώτες εξαγγελίες του Γιώργου. Με συγκινούσε ο Παπακωνσταντίνου. Στην συνέχεια άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου κάποιες παροιμίες:

    ’φρού-φρού κι αρώματα’, ‘ψηλά καπέλλα και παπούταια ελβιέλλα’ ‘άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες’ και άλλες.

    Τώρα όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ: Ότι καταδίκαζαν για την απογραφή του Αλογοσκούφη το έχουν ξεπεράσει. Δεν έχουν συγκεκριμενοποιήσει κανένα μέτρο και δείχνουν να μην έχουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα και μια ισχυρή ομάδα (το κόμμα το έχουν καταργήσει και μάλλον το έχουν στήσει απέναντι σαν αντίπαλο).

    Στήνουν εξεταστικές οι οποίες δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά και το μόνο ουσιαστικό όφελος θα είναι οι αποζημιώσεις που θα εισπράξουν τα μέλη των επιτροπών αυτών. Αλήθεια ποιές είναι οι αμοιβές των βουλευτών για την συμμετοχή τους στις επιτροπές αυτές?

    Ακόμα και ο Χρυσοχοίδης που κάτι φαινόταν ότι κάνει κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα με το υπερφίαλο ύφος του και κυρίως με αυτό που είπε ότι ‘διαχειρίζεται την Καμπούλ’.

    Έλεος πως θα έρθουν τουρίστες στην Καμπούλ?

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ – ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές τις βλακείες έκανε και ο Σημίτης και είδαμε τα αποτελέσματα με τα Ιμια και τον ναύαρχο Λιμπέρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να θυμίσω σε όλους έναν άλλο μηδέποτε απομακριθέντα τον Λυμπέρη... Ίμια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΡΘΡΟ/ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

    Α ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΣΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Δ. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ.

    Β. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΕΣ? ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΘΕΤΑΝ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

    ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ / ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    Υ.Γ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ / ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??
    ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς που διώξανε αυτό το ΑΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΚΑΡΟ της Ν.Δ. από το Π.Ν. Νόμιζε πως ήτανε τσιφλίκι του Ναυτικό. Τώρα θα γίνει και αυτός μελλοντικά βολευτής της Ν. Δούλας σαν τον προηγούμενο Γ.Ε.Ε.Θ.Α τρομάρα τους. Παίζουν εις βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ"

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ''ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ''.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ?
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΞΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΚΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!!!111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για ρωτήστε τι μπουμπούκια είναι τα παιδιά που θέλουν να γυρίσουν και μετά το συζητάμε.Ολοι υπασπισταί δηλ.ιντρικαδόροι μεσαίου μεγέθους Αξ/κοί που ποτέ τους δεν δούλεψαν, ένας έχει τιμωρηθεί με Φυλάκιση,άλλος έχει εταρεία σχολής καταδύσεων,άλλος έχει θολό πέρασμα με οικονομικές αδιαφάνειες απο θέρετρο αλλά τον καλύπτει η Ηπειρώτικη καταγωγή του...Εμπρός Κε 8:04:00 να τους αποκαταστήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ (ΟΡΘΩΣ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥς ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Π.Χ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ - ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ...

    - ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΕΣ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 25 Φεβ 2010 3:12:00 μ.μ.

    Κε ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ .
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.ΚΟΡΝΙΖΑΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ (ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) ΕΠΑΙΡΟΝΤΟ, ΩΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ,ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝΕ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 25 Φεβ 2010 1:30:00 μ.μ.
    Βρε κακομοίρη μεγαλογράμματε!
    Εσύ τίποτα δεν άκουσες όχι για τους λιθοβολισμούς των ...δημοκρατικών με τις πολιτικές αλλοτριες πεποιθήσεις, αλλά για τους άλλους επι μια 20ετία σχεδον του ΠΑσοκ;;
    Άκουσες βρε ηλίθιε απόστρατε κάτι για τους άλλους τους ...μη δημοκρατικους που έστειλαν σπίτι τους κατι τσογλανορουφινηδες των ΔροσογιαννοΑρσενοπουλοτζοχατχζοπουλοΠΑπαντωνιδιων εποχών;;;;
    Δεν έχουν πεθάνει ολοι ακόμα!
    Αντε να μη παραθέσουμε ονόματα!
    Οταν τολμάνε να μιλάνε ακόμα για αποστρατείες και νέους συνταξιουχους! Πόσους εξανάγκασε στον παροπλισμό οι κυβερνήσεις των ...δημοκρατών και πόσοους η παρένθεση των ηλιθίων της Νέας Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ!!!

    ΘΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΚΆΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟς ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟς!

    δΕΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ...ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η ΝΔ;;;;;

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!

    ΜΠΑΧΑΛΟΒΙΛΗΔΕς!!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!

    ΜΗΠΩς ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ, "ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΩΝ;;;;;

    ΕΜΕΙς ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!!

    ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!τΑ ΣΩΣΤΑ!!!!

    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!!!!!!

    ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΜΠΕΡΗΔΕΣ!!!

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑς ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΤΖΕΦΡΥΣ ΤΟΥς ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΑς ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΧΡΩΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥ;

    ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗς ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗς ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑς ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;;;;

    ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΑΊΤΗς ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑς ΣΑΝ ΧΑΧΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς;;;;

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ!!!!
    ΛΕΣ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΣΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΗς ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗς!

    ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!! ΤΟΥς ΚΟΠΡΙΤΕς ΠΑΣΟΚΟΥς ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βρεεεεε Πάλι μαθήματα ελληνικών από τους Βλουμπεράδες!

    Βρε πως φαίνονται οι Ελληνομαθείς καλοσπουδασμένοι της Δεξξάς και λογω αυτής!! ! (η μη και πρότερον; του 74;)

    Ενώ αυτοί οι κακόμοιροι οι "Ανεξάρτητοι" φαίνονται....
    Πασοκοαναθρεμένα τα έρμα και, ως εκ τούτου, ελλειπούς μορφώσεως!

    Μπράβο Βλουπεράκια!!!!Δοξάζετε τους Δεξξους δασκάλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σπύρος Λύτρας Ταξχος ε.α.26 Φεβ 2010, 12:54:00 π.μ.

    Εγώ κύριοι ΄΄ανεξάρτητοι΄΄ θα σας απαντήσω επώνυμα. Δέχεστε να εξεταστούν από μια επιτροπή τρίτων οι ατομικοί φάκελοι όλων όσων αποστρτατεύτηκαν από το Μάρτιο του 2004 μέχρι και του 2009 και να τους συγκρίνουμε με τους αντίστοιχους των προαχθέντων ομοιοβάθμων τους; Εκεί φαίνεται που και πως υπηρέτησε ο καθένας, σε ποιά σχολεία φοίτησε και πως, αν και ποιές γλώσσες μιλάει, πόσες και για ποιό λόγο ποινές του έχουν επιβληθεί,τα σωματικά του προσόντα και άλλα πολλά.
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και πέστε μου αν είστε σίγουροι ότι δε θα βρούμε συναδέλφους που έφυγαν κατασυκοφαντημένοι μόνο και μόνο επειδή ήταν πολύ καλύτεροι από πολλούς που σήμερα φιγουράρουν στις ηγετικές θέσεις των ενόπλων μας δυνάμεων και συνεπώς θα αποτελούσαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους. Δεν είχαν βέβαια το προσόν να κάνουν ...επικύψεις σε κομματικά παραμάγαζα.
    Αν σε αυτούς προσθέσετε και αυτούς που διώχτηκαν με κριτήριο τα πολιτικά τους φρονήματα, τότε φοβάμαι ότι οι αδίκως αποστρατευθέντες θα είναι περισσότεροι από τους αξιοκρατικά προαχθέντες! Δε μένει παρά η σύσταση μιας πραγματικά αντικειμενικής επιτροπής για την απόδειξη των όσων ισχυρίζομαι και ελπίζω κάποιος εκεί στο υπουργείο να τολμήσει. Όχι τόσο για την αποκατάσταση των αδίκως αποστρατευθέντων όσο για να γελειοποιηθούν, επιτέλους, κάποιοι που υπήρξαν αρχηγοί και μέλη των συμβουλίων κρίσεων και το μόνο που έκαναν ήταν να προσυπογράφουν τα χαρτάκια με τις εντολές των υφισταμένων τους, που στελέχωναν τα παραμάγαζα που είχαν στηθεί σε όλα τα επιτελεία.
    Συμφωνώ με τους 1:30 - 1:33 ότι οι πιό κατάλληλοι για εφαρμόσουν δικαιοσύνη και ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ και να μην ενδώσουν σε κομματικές παρεμβάσεις είναι όσοι έζησαν στο πετσί τους τη συκοφαντία και την αδικία. Αν λοιπόν είστε πράγματι ανεξάρτητοι ελάτε να τους βρούμε μαζί. Διαφορετικά κρυφτείτε γιατί και εσείς το γνωστό κομματικό παιχνίδι εξυπηρετείτε με αυτά που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δηλαδή κύριοι ΄΄Ανεξάρτητοι΄΄ όλα επί ΝΔ έγιναν μέλι γάλα; Το αγελαδομούσχαρο του ΓΕΝ, όπως σωστά λέει καποιος παραπάνω, και ο γνωστός κωλοτούμπας, παιδοβούβαλος και μπουχέσας δημοσιοσχεσίτης Α/ΓΕΣ έγιναν αξιοκρατικά; Αμ ο άλλος που είναι ακόμα διοικητής στο ΝΑΤΟϊκό ΣΣ στη θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρει γρι από αγγλικά και πολύ περισσότερο από ΝΑΤΟ; Αξιοκρατικά και αυτός; Αντί να κρυφτείτε τολμάτε και βγαίνετε να μιλήσετε αλλά δε φταίτε εσείς. Φταίνε αυτοί που δε σας έκοψαν τη ξεχειλωμένη απ το γλύψιμο των κόλων γλώσσα σας την επόμενη των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 25 Φεβ 2010 8:45:00 μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΣ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 25 Φεβ 2010 1:30:00 μ.μ.KAI TOΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ:

    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΙΣΤΕ??
    ΤΑ ΕΞΙ (6)ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΖΟΥΣATE??ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡATE ΧΑΜΠΑΡΙ??
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣATE ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ:

    ΦΑΓΟΠΟΤΙ ???
    ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ??
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ???
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ???
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ??
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ???
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???
    ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS????.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΤΙΣ Ε.Δ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ?

    Υ.Γ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση