GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nα το ερευνήσει και αυτό η Εξεταστική Επιτροπή...

Μεγάλη κομπίνα με το περίπτερο του ΟΠΕ στην Ιαπωνία; Από τον Άγγελο Παπαδομιχελάκη Μήπως ο Γερμανός Ευρωβουλευτής έχει δίκιο;;; Η εξεταστική...

Μεγάλη κομπίνα με το περίπτερο του ΟΠΕ στην Ιαπωνία;

Από τον Άγγελο Παπαδομιχελάκη

Μήπως ο Γερμανός Ευρωβουλευτής έχει δίκιο;;;
Η εξεταστική θα διερευνήσει αυτό και άλλα πολλά;;
Στήνουν κομπίνες και επιβραβεύονται με πολιτικές θέσεις. Έτσι στήθηκε η κομπίνα του ΟΠΕ στην Ιαπωνία.
Καραμπινάτη απάτη στον ΟΠΕ με την προκήρυξη διαγωνισμού στην Ελλάδα για κατασκευή περιπτερου στην Ιαπωνία!!!
320.000 χιλιάδες ευρώ χρέωσαν με τον παράνομο διαγωνισμό για την κατασκευή του Ελληνικού περιπτέρου στην εμπορική έκθεση της Ιαπωνίας!!!, που όμως έγινε στην Ελλάδα!!!
Ο διαγωνισμός έγινε από τον ΟΠΕ στην Ελλάδα !!! ενώ έπρεπε να προκηρυχθεί στην Ιαπωνία, που άλλωστε θα...

κατασκευαζόταν το περίπτερο.
Η εταιρεία που πήρε τον διαγωνισμό δεν ήταν κατασκευαστική εταιρεία, αλλά εταιρεία συμβούλων, δεν ανέλαβε την κατασκευή του Ελληνικού περιπτερού, αλλά την εξεύρεση εταιρείας που θα το κατασκεύαζε στην Ιαπωνία!!!
Πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ο Έλληνας εμπορικός ακόλουθος στο Τόκυο.
Έτσι «χτύπησε» το διαγωνισμό η εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα για 320.000 ευρω, βρήκε στη συνέχεια την κατασκευάστρια εταιρεία στην Ιαπωνία , που έκανε όλη την δουλειά, και πήρε περίπου 15.000 ευρώ για την κατασκευή του περιπτέρου , και οι κουμπάροι βάλανε στις τσέπες τους 300.000 ευρώ. Όχι και άσχημα ε, τι λέτε;
Και μετά από αυτά, επιβραβεύτηκαν κι’ όλα για τον τρόπο που "χειρίστηκαν" το δημόσιο χρήμα. Έτσι ο τότε Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕ Παν. Δρόσος και εκ των «κολλητών» του Αλογοσκούφη τοποθετήθηκε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.
Ενώ ο Έλληνας εμπορικός ακόλουθος στην Ιαπωνία, που διαμαρτυρήθηκε για τις παραπάνω μεθοδεύσεις, για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και κατήγγειλε την απάτη, πήρε δυσμενή μετάθεση στην Αθήνα.
Όχι παίζουμε.
Αυτό δεν είναι κράτος είναι συμμορία.
Έτσι ωραία και αθόρυβα κλέβουν τα χρήματα των υπουργείων και του Ελληνικού λαού.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Στήνουν κομπίνες και μετά επιβραβεύονται με πολιτικές θέσεις.
Μην απορείτε λοιπόν γιατί αυτή η χώρα είναι έτσι όπως είναι, και πάνω απ’ όλα παραμένει βαθιά διεφθαρμένη. Την εξήγηση μας την δίνει 160 χρόνια πριν ο Τερτσέτης.
"Παρατηρώ ακόμη ότι όποιος θέλει να διαφθείρει μίαν κοινωνίαν, μέσον ασφαλές υπάρχει: να βραβεύονται με τας τιμάς του Κράτους κακοήθεις και ανάξιοι”.

9 σχόλια

  1. Η Ελλάδα πνίγεται στα σκάνδαλα. Πλέον είναι τόσο οφθαλμοφανή που μας πήραν είδηση και στο εξωτερικό.
    Και εδώ τί γίνεται;

    Η εκτελεστική εξουσία εκτελεί χρέη ιδιωτικού στρατού φύλαξης μεγαλο-λαμόγιων .

    Η νομοθετική εξουσία με εξεταστικές επιτροπές, υποεπιτροπές, διερευνήσεις κλπ που ποτέ δεν καταλήγουν σε μέτρα, δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...).

    Η δικαστική εξουσία έχει πάψει προ πολλού να ασχολείται με την πραγματική αποστολή της προτιμώντας να ασχολείται με το μικροφουκαρά, το βαποράκι, τον εξεγερμένο νεαρό, το μικροοφειλέτη

    Τι μένει;
    Το Σύνταγμα της Ελλάδας το λέει καθαρά. Ας το διαβάσουμε ακόμα μιά φορά και ας κάνουμε αυτό που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Και αν μερικοί στηθούν στα έξη μέτρα, θα είναι επιτέλους για την Ελλάδα αυτή τη φορά.

    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati de lete thn etaireia sumboulwn poia einai re paidia? ,jpws kollhtoi-tou periballontos einai metoxoi-etairoi se auth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!
    ΦΕΒΡΩΝΙΑ;
    ΑΛΟΓΟΔΙΓΚΑ;
    ΟΦΣΡΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTH H LIGDA O GAIDOUROSKOUFHS PREPEI NA PAEI FYLAKH ISOVIA .TA MYSTHKA KONDYLIA KAI OI DIAFIMISIS TOY KRATOUS EINAI PERIPOU 5 e DIS MBORI KAI PARAPANO MONO 50.000.000e EXOUN PAREI OI MKO 2.000.000-3.000.000e KATHE MKO DILADI ENA DISEKATOMYRIO DRAXMES ENO OI FTOXOI ELLHNES PEINANE TA GERONDAKIA TREMOUN TA XERIA TOUS NA PAROUN ENA PARAPANO GIAOURTAKI.KOUFALES KOUFALES ERXONDE KREMALES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ,ΛΕΝΕ, ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφισα ΠΑΣΟΚ.

    Ενθουσιάστηκα με τις πρώτες εξαγγελίες του Γιώργου. Με συγκινούσε ο Παπακωνσταντίνου. Στην συνέχεια άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου κάποιες παροιμίες:

    ’φρού-φρού κι αρώματα’, ‘ψηλά καπέλλα και παπούταια ελβιέλλα’ ‘άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες’ και άλλες.

    Τώρα όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ: Ότι καταδίκαζαν για την απογραφή του Αλογοσκούφη το έχουν ξεπεράσει. Δεν έχουν συγκεκριμενοποιήσει κανένα μέτρο και δείχνουν να μην έχουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα και μια ισχυρή ομάδα (το κόμμα το έχουν καταργήσει και μάλλον το έχουν στήσει απέναντι σαν αντίπαλο).

    Στήνουν εξεταστικές οι οποίες δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά και το μόνο ουσιαστικό όφελος θα είναι οι αποζημιώσεις που θα εισπράξουν τα μέλη των επιτροπών αυτών. Αλήθεια ποιές είναι οι αμοιβές των βουλευτών για την συμμετοχή τους στις επιτροπές αυτές?

    Ακόμα και ο Χρυσοχοίδης που κάτι φαινόταν ότι κάνει κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα με το υπερφίαλο ύφος του και κυρίως με αυτό που είπε ότι ‘διαχειρίζεται την Καμπούλ’.

    Έλεος πως θα έρθουν τουρίστες στην Καμπούλ?

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ – ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ο κύριοθ που θωράκιζε την οικονομία μαθ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lamogia alogoskoufhdes pou theletai kai proedreia sthn onned..lamoga

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση