GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tης χάραξαν με ξυράφι πέντε αγκυλωτούς σταυρούς!..

Από το madata.gr Τον αποτροπιασμό ολόκληρης της Κρήτης και ολόκληρης της Ελλάδας προκάλεσε η φασιστικού τύπου επίθεση σε 28χρονη φιλόλογο σ...

Από το madata.gr

Τον αποτροπιασμό ολόκληρης της Κρήτης και ολόκληρης της Ελλάδας προκάλεσε η φασιστικού τύπου επίθεση σε 28χρονη φιλόλογο στα Χανιά, από δύο νεαρούς, οι οποίοι χάραξαν με ξυράφι στο χέρι και το μπουφάν της πέντε αγκυλωτούς σταυρούς.
Φρικιαστικές είναι και οι λεπτομέρειες της επίθεσης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί πλησίασαν την καθηγήτρια και... ψύχραιμοι, την ρώτησαν αν θέλει να την ζωγραφίσουν.
Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά και κίνητρο των δραστών φέρεται να είναι το γεγονός ότι η εκπαιδευτικός έκανε αφιλοκερδώς μαθήματα σε μετανάστες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν σχολείο ή φροντιστήριο.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι βρίσκονται στα ίχνη των νεαρών δραστών, αλλά και της ομάδας, στην οποία συμμετέχουν. Μάλιστα η ίδια ομάδα εμπλέκεται σε μία σειρά περιστατικών στο νησί, όπως εμπρησμοί και επιθέσεις.

33 σχόλια

  1. Αν εκτελουνταν οι γονεις τους για αισχατη προδοσια,θα υπηρχαν σημερα τετοια Ζομπι?Ασφαλως οχι!Θεριστε τωρα τους καρπους απο την σπορα 1939/1945 !Εφιαλτες και δοσιλογοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατατέθηκε το νομοσχέδιο από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, χωρίς να περιέχει σημαντικές αλλαγές στις βασικότερες διατάξεις του, ενώ προβλέπει και τη συμμετοχή των αλλοδαπών, που θα «ελληνοποιήσουν» στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος, στις 14 Νοεμβρίου. Κώλυμα αποτελεί η τελεσίδικη καταδίκη για εγκλήματα τρομοκρατίας, ληστείας, ανθρωποκτονίας, ναρκωτικών κ.τ.λ. αρκεί αυτά να έχουν συντελεστεί επί ελληνικού εδάφους. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ! ΟΥΤΕ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ…

    Εκτός από τη συμμετοχή τους με ψήφο οι μετανάστες μπορούν να εκλέγονται ως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στις δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών, στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου μπορούν να συμμετάσχουν: 160.000 ομογενείς, 62.000 μετανάστες με άδειες αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας, 130 με άδεια επί μακρόν διαμένοντος, 14.000 με δελτία διαμονής πέντε χρόνων, 1.000 γονείς ημεδαπών, 1.000 δικαιούχοι διεθνούς προστασίας, 25.000 υπό έκδοση άδειας, 3.120 λοιποί ομογενείς, δηλαδή σύνολο 266.250 μετανάστες διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Ελλάδα.
    ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Ή ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνουν και αλλα και χειρότερα δυστυχώς γιατί η λαθρομετανάστευση πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η "ισορροπία" των πραγμάτων θα περάσει στα χέρια των ακραίων και απο τα δύο ακρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 ΓΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ?
    ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
    ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το σχολιο γραφτηκε συμφωνα με πληροφοριες κλπ κλπ κλπ οι νεαροι εκαναν ταδε συμφωνα με πληροφοριες...μαλλον εκαναν και κεινι και ταλλο... καψανε και κατι αλλο.

    .... αποπειρα απονομης δικαιοσυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε! Ποιος τα διαδιδει αυτα, ο Αμπραβανελ και το ΚΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οντως προσπαθεια απονομης δικαιοσυνης χωρις να ξερουν ποιος που ποτε γιατι και τι εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα γερμανικά ζώα, αντί να τα πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές από την Ελλάδα, ολιγωρήσαμε και τα αφήσαμε να βρωμίζουν τον τόπο μας!

    Κατόρθωσαν να ηγούνται των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα! Να διαφεντεύουν τον τόπο ( πασοκ ),
    να μας συκοφαντόυν αφού πρώτα μας έχουν καταληστέψει!

    Αριστουργήματα τέχνης, βρίσκονται επιπλέον στα χέρια τους, και αντί να κυκλοφορούν με ντροπή για τις ληστείες είς βάρος μας, ουρλιάζουν κι από πάνω εναντίον μας σαν πουτανίτσες!


    Οι γερμανοί βάρβαροι έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά των Ελλήνων για άλλη μια φορά!

    Αυτός ο τόπος πρέπει να ξεβρωμίσει από την γερμανική δυσωδία!

    Scheiss Franken, raus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TA FASISTOMOYTRA TOY MHTSOTAKH DEN EXOYN SXESH ME TH DHMOKRATIKH KRHTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι, η Ελλάδα δεν βουλιάζει. Βουλιάζει και χρεοκοπεί, ένα καθεστώς: ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    - Ελλειμματικό, ανίκανο, άδικο και τυφλό (αφού δεν έβλεπε πέρα από τη μύτη του), - Α-πολίτικο (αφού δεν έκανε μείζονες επιλογές ούτε ιεραρχήσεις, ενώ έτρεμε τις δύσκολες αποφάσεις και τις είχε υποκαταστήσει με ανώδυνες υπεκφυγές),

    - Άτολμο (αφού δεν μπορεί πια ούτε τη μιζέρια του να διαχειριστεί),

    - Ανήθικο (αφού μισεί τα πρότυπα και κατάργησε τις αξίες)

    - Απαίδευτο (αφού δεν γνωρίζουν πια οι εκπρόσωποί του ούτε καν στοιχειωδώς σωστά Ελληνικά)…

    Όχι, η Ελλάδα δεν χάνεται. Το καθεστώς που την κυβερνά καταρρέει, αφού υποκατέστησε:

    - Την Πολιτική με τη διαχείριση (και τα θαλάσσωσαν και σ΄ αυτήν)

    - Τις ιδέες με τις «εικόνες» του νέο-πλουτίστικου life style.

    - Το εθνικό με το «παγκοσμιοποιημένο»,

    - Την Δικαιοσύνη με την ισοπέδωση των πάντων,

    - Τα Δικαιώματα των Πολιτών με τα ποικίλα προνόμια των λίγων,

    - Την Ανάπτυξη που καταπολεμά τη φτώχεια, με την κατανομή κοινοτικών κονδυλίων που φτιάχνει λίγους νεόπλουτους από τη μία και πολλούς νεόπτωχους από την άλλη.

    - Τη Δημόσια κριτική με το λίβελλο και τη συκοφαντία

    Καταρρέει η κυρίαρχη κάστα μεταλλαγμένων, που δεν είναι ούτε Αριστεροί (γιατί έχουν απεμπολήσει προ πολλού προτάγματα συλλογικότητας και κριτικής σκέψης), ούτε Δεξιοί (γιατί έχουν απεμπολήσει προ πολλού διαχρονικές αξίες και αρχές), ούτε Ευρωπαϊστές (αφού βλέπουν την Ευρώπη αποκλειστικά ως πηγή προνομίων και νεοπλουτισμού), ούτε Ατλαντιστές (αφού μισούν την Αμερική, αλλά σπεύδουν πρώτοι να υποκλιθούν στο παραμικρό νεύμα της), ούτε Προοδευτικοί (αφού καμιά αληθινή μεταρρύθμιση δεν αποτόλμησαν), ούτε Συντηρητικοί (αφού τίποτε δεν άφησαν όρθιο)…

    Μια υποτιθέμενη ελίτ που συμπεριφέρεται ως «αλήτ», δεν έχει ήθος.

    Μια υποτιθέμενη ελίτ που συμπεριφέρεται ως καρυδότσουφλο στο πέλαγο, δεν έχει έρμα.

    Μια υποτιθέμενη ελίτ που συμπεριφέρεται ως σκουπίδι, εισάγει σκουπίδια, καταναλώνει σκουπίδια, αναδεικνύει σκουπίδια, συσσωρεύει σκουπίδια και μετατρέπει σε σκουπίδια ότι πολύτιμο αγγίζει…

    Αυτή η αλήτ βουλιάζει τώρα τη χώρα!

    Ο «Τιτανικός» τους βουλιάζει.

    Αλλά η Ελλάδα δεν είναι «Τιτανικός».

    Το καθεστώς ΠΑΣΟΚ
    που έφτιαξαν είναι «Τιτανικός»…

    Η Ελλάδα δεν είναι η σκουπιδο-αλήτ που βουλιάζει σήμερα…

    Κι αυτό το «διαζύγιο» μιας κοινωνίας από την χρεοκοπημένη «ελίτ» της είναι πιο επώδυνο από την ίδια τη χρεοκοπία.

    Και, ταυτόχρονα, πιο λυτρωτικό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαλακες ηταν! κανονικα επρεπε τον χρυσοχοιδη να χαραξουν η' τον ραγκουση με τα μεταναστευτικα τους νομοσχεδια!
    τι μαλακες!
    εδω ο κοσμος καιγεται και τα μουνια χτενιζονται με μεταναστευτικα νομοσχεδια.
    α ρε ξυλο που θα πεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...αν ψαχνεις βρισκεις παντου λαμογιες πασοκων. Δεν ξεχναμε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/01/2004
    .....Υπενθυμίζεται ότι τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που κατέθεσε προ διμήνου στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΝ Παν. Λαφαζάνης, αποδείκνυαν ότι μόνο ένα μικρό τμήμα από τα έσοδα που έχει εισπράξει το Δημόσιο τα τελευταία χρόνια από τις αποκρατικοποιήσεις έχουν κατευθυνθεί στη μείωση του δημόσιου χρέους. Σύμφωνα με αυτά, τα τρία τελευταία χρόνια κεφάλαια, άνω των 4 δισ. ευρώ, που εισπράχθηκαν από την εκποίηση δημόσιας περιουσίας, και παρά τη διαβεβαίωση του υπουργού Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη, αντί να διατεθούν για την απομείωση του δημόσιου χρέους, η κυβέρνηση τα διέθεσε για την κάλυψη πάσης φύσεως δαπανών τις οποίες δεν μπορούσε να αντέξει ο επίσημος Προϋπολογισμός.
    απο δεξι..εχτρεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 100000000\100 ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΠΟΥΛ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα συμπληρώνονται 35 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Έλληνα εθνικιστή φοιτητή Μίκη Μάντακα από αριστεριστές στην Ρώμη.
    Στην ιταλική πρωτεύουσα βρίσκεται πολυμελής αποστολή του "ΕΚ" με επικεφαλής τον εκδότη του, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, για να τιμήσει όπως κάθε χρόνο την μνήμη του Μάντακα.
    Ο Μίκης Μάντακας αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του εθνικιστικού φοιτητικού κινήματος της ιταλίας και γι' αυτό η μνήμη του τιμάται ανελλιπώς τα τελευταία 35 χρόνια με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
    Ωστόσο, παρ' ότι στην σημερινή ιταλική κυβέρνηση υπάρχουν πρόσωπα που αγωνίστηκαν δίπλα στον Μάντακα εκείνη την εποχή, ποτέ δεν υπήρξε θεσμική εκπροσώπιση στις εκδηλώσεις που διοργανώνονταν προς τιμήν του.
    Αυτήν την στάση από πλευράς των επισήμων φορέων ήρθε να τερματίσει ο δήμαρχος της Ρώμης. Έτσι, κατά την ολονυκτία που διοργανώθηκε κατά παράδοση από εχθές το βράδυ, οι παρευρισκόμενοι είδαν να έχει τοποθετηθεί στο σημείο της δολοφονίας του Μάντακα, στην Via Ottaviano, ένα μεγάλο στεφάνι, εκ μέρους του Τζιάννι Αλεμάνο, με το σύμβολο του δήμου της Ρώμης τυπωμένο πάνω στην κορδέλα.
    Φήμες λένε ότι ο δήμαρχος θα παραστεί και στην καθιερωμένη πορεία για την μνήμη του Μίκη Μάντακα, η οποία αναμένεται να διοργανωθεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα σήμερα το απόγευμα, στις 6μμ, ώρα Ιταλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι skin head.

    Το σωστό είναι shithead.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως της έδωσαν και καμμία πίπα ?
    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAPOIOI ERGAZONDE STATHERA STIN KRHTH ME ENA SKOPO KAPSANE THN SYNAGOGI TORA PIANOUN ANTHROPOUS KAI TOUS XARAZOUN ME ANGILOTOUS STAUROUS DEN PETIXE TO ENA KOLPO EXOUME POLA STON TOURBA SE ENGRIGORISI OLOI NA TOUS SYLLAVOUME OLOI MAZOI NA FANH H PROVOKATSIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!
    Τους μάθαμε τους Κρητικούς ...Ναζιστές!!!!
    Σαν την συναγωγή και τους κακούς, απαίσιους Χανιώτες που την κάψανε!
    Και όταν αποδείχτηκε ότι την "δουλειά" την έκαναν κάτι τσογαλνοειδή από τη Αμερικάνικη Βάση( 2 Αμερικάνοι και 2 Βρεττανοί) μ΄ έναν Ντόπιο γνωστό κοπριταρά που δούλευε για αυτούς, όλοι εκείνοι που έβριζαν την Ελλάδα και μάζευαν υπογραφές να τις στείλουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο, το βούλωσαν και ούτε ένα συγνώμη δεν ζήτησαν!

    Βάζω στοίχημα , είναι μέρος του σχεδίου που θέλει άλλοθι για τον Προστάτη του Κοπρίτη, ώστε να μπουζουριάσει κάποιους από τους αληταράδες του Σόρος, ότι να, τσάκισε και τους εξωκοινοβουλευτικους ...Δεξιούς!
    Προβοκάτσια των Κοπριτών χάρι του Προστάτη τους !
    Αλλά έχει ο διάολος πολλά ποδάρια φιλαράκια!
    Γιατί αγαπάει ο θεός τον Κλεφτοκοτά, αλλά, πολλάκις, αγαπά περισσότερο τον νοικοκύρη που ΔΕΝ προστατεύει ο Προστάτης!

    Θυμηθείτε ότι όταν κάνουν καμιά διαδήλωση οι ..εξωκοινοβουλετικοί Δεξιοί και οι συμπαθούντες, τρέχουν ανεμπόδιστα να τους την χαλάσουν οι εξωτέτοιοι και τα τσιράκια τους!

    Οταν συλλαμβάνουν παιδιά κοινοβουλευτικών ...αριστερών, σπεύδει αλλόφρων να τα βγάλει έξω ο Βουγιας με την τσαπερδόνα του!
    Τους πιάνουν με 300 μπουκάλια και δέχονται ότι τα έχουν για συλλογή!
    Έχουν 30 μπιτόνια βενζίνη και δέχονται ότι είναι για την …Κεροζαν!
    Βρίσκουν στην γιαφκούλα τους βαριοπούλες και λένε , τί το φυσικότερον, τις θέλουν για …στολίδια του χώρου!
    Τα καδρόνια που κρατούσαν στη Θεσσαλονίκη τα καλόπαιδα του Κουράκη ήταν …ιστοί σημαίας, αλλάόταν οι ίδιοι ιστοί φοράν τις σημαίες των κακούργων ….εξωδεξιων, που κατά σύμπτωση είναι Ελληνικές, τότε είναι παλούκια και εγκληματικά στοιχεία!
    Αν συμβεί να κάνει αντιδιαδήλωση το αντίπαλον δέος, τους μαντρώνει όλους ο Προστάτης και μάλιστα κλείνει φυλακή τον …δαρθέντα δημοσιογράφο που καλύπτει την υπόθεση, αλλά δουλεύει σε έντυπο της κακούργας Δεξξάς!
    Όχι, δον Γκολτενίδη, όταν τα όργανά σου, που επί των ημερών σου τα κατάντησες μπουζούκια, καλούνται να βρούν σ΄ ένα καυγά ποιος Φταίει, δεν ξεκινούν με την διαταγή ότι θύτης και Θύμα έχουν την ίδια ευθύνη,
    Οτι σε μια διαμάχη φταίνε και οι δύο,
    οτι εκείνοι που δεν είναι αρεστοί σύμφωνα με το επιβεβλημένο από το σύστημα πολιτικαλ κορέκτ, είναι πάντα οι ένοχοι.

    Δεν υπάρχουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά για το δίκαιο και το άδικο!
    Δεν μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη μας ο ινστρούχτορας που πολλαπλασιάζεται στα μέσα Μαζικής αποβλάκωσης, ώστε να μας παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και το κόκκινο, ξεπλυμένο ροζ!
    Έλεος με την διαστρέβλωση των πάντων! Όσα "δικαιώματα στην διαμαρτυρία" έχουν οι τύποι που τα τελευταία 35 χρόνια έχουν ρημάξει και κατακάψει αυτόν το τόπο, τα έχουν κι άλλοι, που μπορεί να θέλουν να τιμήσουν τους ανθρώπους που έχασαν, τις ιδέες που πιστεύουν, τις πολιτικές που τους εκφράζουν!
    Δεν μπορεί μια κλάκα καλοπληρωμένων κοπριταράδων, να επιβάλουν με το ξύλο, τη φωτιά , τους τραμπουκισμούς, με τον φόβο και την μολότοφ, την βρωμιά και την αλητεία τους!
    Σε δρόμους σε σχολεία σε πανεπιστήμια σε χώρους εργασίας!


    ΜΕ λεν Θωμά και δεν περιμένω το Πάσχα να αναρρωτηθώ!
    Θέλω και τον Τύπο και τον ήλο! Να τ΄ ακουμπήσω!!!! Να βεβαιωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενδιαφέρον θα έχει και η προέκταση αυτής της ομάδας.
    Καλή δύναμη και κουράγιο στη καθηγήτρια, όσο για τους δράστες, σκέφτομαι να κοιτάνε στα μάτια τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.
    http://www.youtube.com/watch?v=vhEdf-Uv6FE

    Καπετάν Μακρής. Μια ζωή δε θα τους φτάσει να το μετανιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κυβέρνηση τους έβαλε!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να τους δω!!!!!! Τους σταυρούς!!!!!!

    και τους πέντε!!!!!!

    Πριν κάμποσα χρόνια το έργο αυτό είχε ξαναπαίξει και ο ιατροδικαστής απέδειξε ότι υπήρξε αυτατραυματισμός!
    Και τώρα το ίδιο έχει συμβεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμπλέκονται οι δράστες σε εμπρησμούς .. και που το ξέρετε αυτό απο την αστυνομία σας το ειπαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχει περίπτωση να σας πιστέψει κανένας ρε αριστεροφασίστες , παραμυθατζήδες μια ζωή εισασταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ειναι ομάδα που αντιδρά ειναι ολη η Ελλάδα που αντιδρά στην λαθρομετανάστευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H αντίδραση θα περάσει σταδιακά σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό , οι εισβολείς θα πρέπει να γυρίσουν απο εκεί που ηρθαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν επρεπε να την πειράξουν , απλά επρεπε να της φορέσουν μια μπούρκα για να αρχίσει να συνηθίζει την αυριανή Ελληνική πραγματικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κακώς , με ημισέληνο επρεπε να χαράξουν το μπουφάν της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οί σχολιαστές πού δικαιολογούν
    μιά τέτοια πράξη,προφασιζόμενοι
    ότι είναι "ολίγον έγγυες",είναι
    τόσο Δημοκρατικοί ΆΝΘΡΩΠΟΙ,όσο
    εγώ είμαι Βυζαντινός ψάλτης.
    Ο φανατισμός μάς χαστουκίζει από
    παντού καί χάσαμε τή μπάλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ξεφωνημένη προβοκάτσια είναι ρε παιδιά,έχει ξαναγίνει και παλιότερα και αποδείχτηκε μούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θυμίζει προπαγανδιστικό κείμενο της εποχής των Σοβιετικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το έργο έχει ξαναπαικτεί, περιμένετε τα αποτελέσματα και όταν βρεθεί ο δράστης λέτε τα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και εγώ δεν πιστεύω ότι το έκαναν πατριώτες αλλά αυτά τα άναρχο κομούνια που ελέγχουν όλα τα μέσα ενημέρωσης συν την πολίτικη ηγεσία και συνδικάτα των εργαζόμενων μαζί με του αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση