GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στροφή 180 μοιρών από το Focus...

«Αγοράστε τώρα ελληνικά ομόλογα» γράφει τώρα! Από το http://greece-salonika.blogspot.com/ Τρέξτε να προφτάσετε, είναι το μήνυμα του οικονομι...

«Αγοράστε τώρα ελληνικά ομόλογα» γράφει τώρα!


Τρέξτε να προφτάσετε, είναι το μήνυμα του οικονομικού περιοδικού Focus-Money που είναι αφιερωμένο στα ελληνικά ομόλογα.
Πρωτοσέλιδος τίτλος: «Αγοράστε τώρα ελληνικά ομόλογα» και υπότιτλος «Oι λόγοι για τους οποίους το μέλος της ΕΕ δεν πρόκειται να φαλιρίσει».
Εντελώς διαφορετικό το ύφος και το περιεχόμενο σε σχέση με το... τεύχος του Focus πριν από 3 εβδομάδες, με την Αφροδίτη και τα προσβλητικά σχόλια.
Στο περιοδικό Focus-Money παρουσιάζονται διεξοδικά από αναλυτές οι λόγοι για τους οποίους τα ελληνικά ομόλογα συνιστούν μια συμφέρουσα επένδυση:
Ο πρώτος λόγος είναι ότι...

ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν συμφέρει κανέναν.Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Ελλάδα θα δεχθεί αργά ή γρήγορα οικονομική στήριξη.
Ο τρίτος ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να επιλύσει με τα μέτρα που πήρε το πρόβλημα.
Ο τέταρτος είναι ότι έχει υπερτιμηθεί ο κίνδυνος στάσης πληρωμών για την Ελλάδα.
Ο πέμπτος λόγος είναι ότι τα ελληνικά ομόλογα έχουν εξαιρετικές αποδόσεις και ο έκτος είναι η εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα βγει ενισχυμένη από την κρίση...

16 σχόλια

  1. Mα είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι τοσο ΑΝΟΗΤΟΙ ?

    Ο Αβερελ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και
    ο Ραν Ταν Πλαν ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    σαν παιδακια 12 χρονων παιζουν τους καουμπουδες με..εξασφαιρα πανω στο τραπεζι και ο,τι ανοησια κατεβασει η ανεπαγγελτη κουτρα τους.

    Δε θελουμε βοηθεια,αλλα θελουμε να πεσουν τα επιτοκια απο...μονα τους!

    Απειλουμε με προσφυγη στο ΔΝΤ,
    και τωρα που μας λενε
    ΕΜΕΙΣ θα σας στειλουμε στο ΔΝΤ με μπουνιες και με κλωτσιες για να δειτε τι ωραια που θα ειναι,
    θυμομαστε οτι εχουμε Ευρω
    αρα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να παιζουμε με το νομισμα ΟΛΗΣ της Ευρωπης,
    και γινομαστε περιγελος.

    Μονο που μπορει να γινουμε και αποδιοπομπαιοι γιατι η υπομονη εχει και ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποϋκοτάζ στις Γερμανικές εταιρείες και ειδικότερα στα Lidl και Praktiker προτρέπουν μέσω Διαδικτύου θιγμένοι από το εξώφυλλο του Focus με την Αφροδίτη (βλ. Σας πήραν είδηση ρεε!) υπερήφανοι ελληναράδες. Oι υπερπατριώτες «δια- μαρτύρονται», επειδή οι Γερμανοί θεωρούν τους νεοέλληνες απατεώνες και άχρηστους.

    Σε τέτοιες εκδηλώσεις κραυγαλέου εθνικού κομπλεξισμού μόνο η (β)ρωμιοσύνη θα μπορούσε να καταφύγει. Οι «εθνικώς θιγμένοι» ελληναράδες ξεχνούν, ότι η Νεοελλάδα είναι μια χώρα τόσο άχρηστη, που δύσκολα θα έβρισκε κανείς ένα προϊόν της για να μποϋκοτάρει, αφού (σε αντίθεση με την «κακή» Γερμανία) δεν παράγει σχεδόν τίποτε… Μήπως θα πρέπει κάποιος να τους υπενθυμίσει την παροιμία «σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι»;

    Θερσίτης



    17.3.2010
    (από εδώ: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1220)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ 360 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ...

    ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ

    απέτυχαν οι επιλογές
    1. ΥΠΑΑΤ – αυτοκράτειρα Κατερίνα
    2. ΥΟΑΝΑ – (βάζω μπρος το ΕΣΠΑ) Λούκα
    3. ΥΠΕΚΑ – (βάζω παντού ανεμογγενήτριες) Τίνα
    4. ΥΚΑ – (δεν βάζω διοικήσεις στα νοσοκομεία) Μαριλίζα και την (δεν έχω πάει ποτέ στην Τράπεζα που διορίστηκα) Φώφη
    δυστυχώς όλες είναι γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο σκέφτομαι τις 200.000Ε των Λυριτζή Οικονόμου τις 200.000Ε της κυρίας Χούκλη τους 1200 αγροφύλακες που διόρισε ο καταλληλότερος μου 'ρχεται να αποδημήσω νωρίτερα στον Κύριο.Η Μέρκελ μας φταιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο δήμο του φτερωτού γιατρού πετάνε και τα ευρώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Θερσίτη άντε πάρε μας μια πίπα και συ (όποιο τουρκαλβανικό βρωμόσκυλο κι αν είσαι) και το παράσιτο η κωλογλύφτρα των γερμανών ο Λαμπρόπουλος. Μουνόπανο, που θα αποκαλέσεις την Ελλάδα βρωμιοσύνη. Μάζεφτα και ΔΡΟΜΟ αν δε σου γουστάρει. Πήγαινε να σε γαμήσουν οι φίλοι σου οι UCKάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδία μπας και μαζί με τα υποβρύχια κλπ που παραγγείλαμε στους Γερμανούς το έντιμο Ελληνικό κράτος έδωσε και τα 850 χιλιάρικα που χρώσταγε στο περιοδικό Focus απο το 2008 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιστόλι πάνω στο τραπέζι δεν είναι τίποτε άλλο από άμεση συμφωνία της Ευρωζώνης σε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης όποιου κράτους μέλους φτάσει στη χρεοκοπία.
    Το ζήτημα είναι, όμως, ότι κάτι τέτοιο δημιουργεί τη βάση για κεντρική οικονομική κυβέρνηση της Ε.Ε. Κάτι που δε θέλουν ούτε να τ' ακούσουν Γερμανοί και Βρετανοί, αλλά το ζητάνε εδώ και χρόνια με θέρμη όλοι οι άλλοι.
    Η Ελλάδα έγινε η αφορμή ώστε η Ε.Ε, είτε να μετασχηματιστεί σε πραγματικές Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, είτε να διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πάνε να γαμηθούν οι ανιστόριτοι μαλάκες της Ευρωπαϊκής ένωσης που το μόνο που κοιτάζουν είναι το συμφέρον τους.
    Θα αγόραζα BMW αλλά τελικά θα αγοράσω Lexus για σπάσιμο.
    Από μένα θα χάσουν 70000 ευρώ οι σκατογερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το μαρκο τουσ θελουν πισω αλλα δισταζουν να το πουν MADE IN GERMANY ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΧΑΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    η νικη της ελλαδας ειναι πολυ κοντα

    ο παγγερμανισμος θα καταρευσει

    μεγαλος η γετης γιωργος Παπανδρεου

    /η ευρωπη ειναι Ελληνικη και κανενας δεν θα μας διωξει

    και ο Αγιος φοβερα θελει...

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλιθιοι καλαμαραδες,αλλα ενοουν αυτοι,ενοουν εξαγοραστε την χωρα τους, με ομολογα!Τετοια πουλημενα τομαρια που ειστε,σιγα και αν το καταλαβατε,κωλοελληνες !
    Αυτοι θα ειστε παντα,γιουσουφακια.

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ++++++
    Τριακόσιες μονάδες βάσης και αίφνης οι κοσμοπολίτες Δραγωνόψυχοι ανακάλυψαν την Πατρίδα και το Εθνικό Καθήκον για να βάλουν στο χέρι τα χρήματα των συμπατριωτών τους.
    Ώρα είναι τώρα να ανακαλύψουν και τη Θρησκεία.

    Ας αρχίσουν δεήσεις στη Μεγαλόχαρη ούτως ώστε να κάνει το θαύμα της τη μέρα του Ευαγγελισμού και να δανειστούν από τους τοκογλύφους «εταίρους» τους με λίγο χαμηλότερο επιτόκιο. Έχει μεγάλη πλάκα η παρέα του Καρατζαφέρη.

    Τελικά μήπως ο «Θρίαμβος» των ταξιδιών Παπανδρέου σε Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα συνιστούσε όντως ένα Θρίαμβο αντάξιο των Θριάμβων που τελούσαν οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες και όπου ηττημένοι και ταπεινωμένοι «Βάρβαροι» παρήλαυναν προκαλώντας είτε τη χλεύη είτε τη «συμπάθεια» του όχλου;

    Την κατάντια του να μην προκαλείς ούτε καν τη χλεύη του όχλου παρά μόνο τη συμπάθεια, ο Μέγας Ποδηλάτης την πέρασε για εθνική επιτυχία.

    Εν ολίγοις τι ζητάμε από τη Μέρκελ; Ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι δηλώνει ο Παπακωνσταντίνου.

    Να υπενθυμίσω στον καπετάνιο του Τιτανικού ότι σε όσες κινηματογραφικές ταινίες έχω δει, όταν ένας γερμανός αξιωματούχος αφήνει σε κάποιον ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι, αυτό χρησιμοποιείται πάντα και βεβαίως δεν επακολουθεί διάσωση αλλά αυτοκτονία. ++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βυθιζόμενος λέει, απ’ τα μαλιά του πιάνεται.

    Η αμερικανόδουλη ηγεσία έχει προσχεδιασμένη την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ των ΗΠΑ.

    Και παίζει ένα παιχνίδι για να αυξήσει τη ζημιά που προξενείται στο ευρώ απ’ αυτήν την εξέλιξη.
    Τα άγρια μέτρα κατά του πληθυσμού ασμένως τα έλαβαν καθώς όλοι οι ξένοι συμφωνούν σ’ αυτό.
    Δεν μπορούν να τους πουν φέρτε πίσω τα κλεμμένα που είναι υπόθεση του ελληνικού λαού ο οποίος ακόμη καθεύδει μπροστά στις οθόνες.

    Οι γαλλογερμανοί τα γνωρίζουν αυτα και παίζουν παιχνίδι φθοράς κατά του Γιωργάκη, ο οποίος επείγεται να ανακοινώσουν μέτρα για να τα προεξοφλήσουν γρήγορα οι αγορές και να φανεί το ευρώ ως μη δυνάμενο…
    Μύλος γίνεται ερημην μας που θα πληρώσουμε το μάρμαρο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση