GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει αγωγές ο Άρης για τις γραβάτες...

Από τον Στ. Αντωνόπουλο Ποιος ειδε τον Άρη και δεν τον φοβήθηκε αυτες τις ημέρες. Πληροφορίες λένε ότι είναι πυρ και μανία με ορισμένους πρά...

Από τον Στ. Αντωνόπουλο

Ποιος ειδε τον Άρη και δεν τον φοβήθηκε αυτες τις ημέρες. Πληροφορίες λένε ότι είναι πυρ και μανία με ορισμένους πράσινους «καλοθελητές» που τον πιάνουν στο στόμα τους διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για τα πεπραγμένα του στο Υπουργείο Τουρισμού. Δεν ξέρουμε αν αυτοί παίζουν το ρόλο του «λαγού» της Άντζελας, η οποία κατά ορισμένους βρίσκεται πίσω από τις διαρροές. Αυτό που μαθαίνουμε όμως μετά βεβαιότητας είναι ότι ο Σπηλιωτόπουλος είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει, όπως λέει, σε κανέναν να του κηλιδώσει την υστεροφημία που έχει χτίσει επί ημερών υπουργίας του στο Τουρισμού.
Έτσι εξηγούνται και οι αγωγές που κατέθεσε προ ημερών κατά ...

δύο πολύ γνωστών εφημερίδων (Αξίας και Επενδυτή) οι οποίες μίλησαν περί «σπάταλης» πολιτικής στο υπουργείο του. Η τελευταία περίπτωση αφορούσε δημοσίευμα που έφερε τον Άρη να έχει φεσώσει τον δημόσιο προϋπολογισμό με πάνω από 70.000 ευρώ για τις... γραβάτες του!
Η αλήθεια είναι ότι ενέκρινε κονδύλι για να αγοραστούν γραβάτες, μάρκας Ferragamo παρακαλώ, όχι όμως για την προσωπική του γκαρνταρόμπα. Οι γραβάτες έγιναν κατόπιν ειδικής παραγγελίας με σχέδια- όπως μαθαίνω- αρχαιοελληνικής έμπνευσης αποκλειστικά και μόνο για τους tour operators και τις υψηλές συναντήσεις του Άρη στο εξωτερικό. Για να τις φορούν και να μας θυμούνται. Πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα καλαίσθητη αφού η επιλογή έγινε από τον πάντα μοδάτο Άρη, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι Κώστας Μαρκόπουλος. Ούτε στο ντύσιμο αλλά σίγουρα ούτε και στις κρατικές σπατάλες.

21 σχόλια

  1. Έκανε η μαιμού κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Ποιός; Ο Αρούλης ο κωλοτρυπίδας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σπηλιωτόπουλος είτε σαν υπουργός Τουρισμού είτε σαν υπουργός Παιδείας ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κιλότα εναντίον γραβάτας.

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφέλεια ή βλακεία;

    Αν και με τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία, εκτιμώ ότι η συζήτηση για τη χρεοκοπία θα είχε αποφευχθεί, αν είχαμε μια στοιχειωδώς σοβαρή κυβέρνηση. Η κρίση που βιώνει σήμερα η χώρα είναι δημιούργημα της κυβέρνησης Παπανδρέου και σε πολύ μεγάλο βαθμό προσωπικά του ιδίου. Δεν έχει νόημα να υπενθυμίσω δηλώσεις που θυμάστε όλοι.

    Υπάρχει εξήγηση;

    Καμιά φορά η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή: Όταν ο κ. Παπανδρέου κέρδισε μ’ εκείνο το ανέλπιστο +11%, έπρεπε να δικαιολογήσει το «λεφτά υπάρχουν», την επί διετία οξύτατη κριτική του και την έλλειψη προγράμματος. Παράλληλα έπρεπε να απαξιωθεί η Ν.Δ. ως φορέας εξουσίας και ο Σαμαράς ως εν δυνάμει πρωθυπουργός.

    Ποιο ήταν το σενάριο: Φουσκώνουμε το έλλειμμα. Νέα κυβέρνηση είμαστε, η Ε.Ε. θα δείξει κατανόηση. Διεκτραγωδούμε την κατάσταση της οικονομίας για να απαξιώσουμε την Ν.Δ. και να δικαιολογηθούμε για την αθέτηση των προεκλογικών μας υποσχέσεων. Με τον κουρνιαχτό που θα σηκωθεί, περνάμε από τη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια που θα μας εδραιώσουν στην εξουσία. Αυτό ήταν το σενάριο. Το είχαν κάνει στο παρελθόν. Όμως, τούτη τη φορά δεν τους βγήκε και την πάτησαν!

    Έτσι δημιούργησαν ένα χάος, το οποίο δεν ξέρουν πώς να διαχειρισθούν! Και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Και το χειρότερο: παίρνουν μέτρα τα οποία όχι μόνο δε λύνουν το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το επιδεινώνουν. Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι επικίνδυνη για τη χώρα.

    Αυτή είναι η τραγική αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε πρόλαβε να υποβάλλει μυνήσεις για δημοσιευματα του Σαββάτου. Μάλλον (φοιτητή δημοσιογραφίας) κάποιος γράφει στημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ημέρα χρειάζεται για να κάνεις αγωγη..προφανώς κάποιοι απο το ΠΑΣΟΚ απειλούνται απο τον Άρη και είχαν προδιάθεση να σπιλώσουν το όνομα του. Αν αρχίσουν να βγαίνουν στην φόρα το τι γίνεται στον ΕΟΤ και Υπουργείου τουρισμο αυτη τη περίοδο θα κλάψουν πολλοι , όπως ο Γενικος Γραμματέας του Υπουργέιου ο οποίος είναι απόφοιτος λυκείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αγωγή του Σπηλιωτοπουλου εχει ήδη κατατεθει στην εφημεριδα Αξία. Η αγωγή στην εφημεριδα Επενδυτης θα κατατεθει τις προσεχεις ημερες και συμφωνα με πληροφοριες μου εχει ήδη ανακοινωθει απο το Σαββατοκυριακο απο τη στιγμη που δημοσιευτηκε το ρεπορταζ του Επενδυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδες
    δεν εχετε καλαταβει κατι
    ο Αρης δεν ειναι Μαρκοπουλος να εχει τη φωλια του λερωμενη και να ειναι κοτα. Καλα κανει και απανταει με αγωγες γιατι το συστημα ΠΑΣΟΚ αυτη τη στιγμη λασπολογει κατα δικαιων και αδικων προκειμενου να καλυψει τις δικες του μαυρες τρυπες που ανοιγει αυτη τη στιγμη στονΕΟΤ και το Υπουργειο Τουρισμου. Εχει ο καιρος γυρισαματα και ολα στο φως θα βγουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστός επιτέλους να μπει ένας φραγμός στην λασπολόγια προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να στραφεί στην αντοπολίτευση αντι στην κυβέρνηση έτσι ώστε να δρουν ανενόχλητοι και να δικαιολογούν την έλλειψη έργου. Οποιος λασπολογεί χωρίς σωστά στοιχεια και όποιος δημοσιαγράφος βοηθάει σε αυτό καιρός είναι να πληρώνει όπως πληρώνουν όλοι οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΡΟΥΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ.
    ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΖΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ Η/Υ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ

    ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟΝ Η/Υ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ , ΚΥΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΗΘΕΛΕΣ

    ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο Η/Υ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ 40Ο ΕΥΡΩ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η/Υ ΤΣΑΜΠΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα ρε μεγάλε αυτό με τους υπολογιστές το διαφήμιζε το Υπουργείο 6 μήνες πριν τις εκλογές ότι θα γίνει τον Σεπτέμβρη. Ημαρτον ποια με την ανύπόστατη λασπολογία που κάνει ο καθένας τουλάχιστον ενημερώσου πριν παπαγαλίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα ρε μεγάλε και επειδή το υπουργείο παιδείας της νέας δημοκρατίας το είχε πει 7 μήνες πριν έπρεπε να μας χρεώσει τους Η/Υ με 400 ΕΥΡΩ ενώ έκαναν ούτε τα μισά και να μας δίνουν κουπόνια να αγοράζουμε μαζί με τους Η/Υ μακαρόνια και αγγούρια.
    επειδή είσαι και κουτός νοεδημοκράτης επί της ταμπακιέρας δεν μιλάς, τι να πεις κακομοίρη τα γεγονότα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν
    αλλά δεν φταις εσύ η νέα κυβέρνηση φταίει που δεν έστειλε το θέμα στον εισαγγελέα
    άσε που αμά το παρει πρέφα η Ευρωπαική Ένωση Θα μας ζητήσει να επιστρέψουμε τα μακαρόνια και τα αγγουράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Πότε πρόλαβε να υποβάλλει μυνήσεις για δημοσιευματα του Σαββάτου. Μάλλον (φοιτητή δημοσιογραφίας) κάποιος γράφει στημένα."

    τι μηνύσεις θα κάνει να παρουσιαστολυν στα δικαστήρια τα πεπραγμένα της νέας δημοκρατίας στα υπουργεία τουρισμού και παιδείας ????
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΣΠΙΣΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ .... ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε με τον νεποτισμό,την οικογενειοκρατία και την φαυλοκρατία που είχε επιβάλει η Ντορό-Κρατία
    στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια.
    Ο Αρουλης είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των GOLDEN BOYS, των μυκονιάτικων μισοφανατικων ανδρών, επιδειξίες του νεοπλουτισμού της κομπορρημοσύνης ,και του φανφαρισμού.
    Στην πραγματικότητα είναι ένα πλουμιστό C-Throu (ση- θρου) πουκάμισο, χωρίς ευδιάκριτο περιεχόμενο, χωρίς πολίτικη ουσία , άλλα κυρίως χωρίς μπέσα…
    Αρουλη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργων του επιγονου Κωστακη, αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.
    ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΠΑΡΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ολοις σας ανεγκέφαλοι , απρόβλεπτοι και ασυγχώρητοι , ανακατευτήκατε με την φαυλοκρατια ,την πλουτοκρατια και την επιδειξηομανια και τώρα θα σας φτυνουν και οι γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΘΙΧΤΗΚΡΕ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ…
    ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΑΡΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΑΓΚΙΕΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ...
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΕΝΟΚΡΑΝΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αρουλης είτε σαν υπουργός Τουρισμού είτε σαν υπουργός Παιδείας ηταν ενα σχετο μηδενικο!
    Μηδεν παραχθεν εργο,πανακριβο ομως και πολυ λουσατο.
    Άρουλης ένας αχρειος, ανίκανος και αλαζων από τα πουλέν της ΝΤΟΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ που νομίζει πως το μέλλον του ανήκει
    ΡΕ ΚΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ [22 Μαρ 2010 6:10:00 μ.μ.] ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΣΟΥ
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
    ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΛΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ
    ΡΩΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
    ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
    ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ
    ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΗΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ
    ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 7.53 Προφανώς ο ανθρωπος έγραψε ένα προσωπικό σχόλιο και δεν κάθεται να διαβάζει τα πάντα που δεν τον απασχολούν. Εσυ είσαι αυτός που προφανώς έχει πολιτικό πράσινο αφεντικό και όλη μέρω διαβάζεις σχόλια για να απαντήσεις. Μας τα έχετε σπάσει όλοι πρασινοι και γαλαζιοι δήθεν μάγκες και πρόσεχε με τις δήθεν απειλές γιατι και εγώ στο Υπουργείο είμαι και αμα βγάλω το τι γίνετε ως τώρα θα κλάψουν και τα δικα σου αφεντικα! Ουστ απο εδώ πληρωμένα λαμόγια όλοι σας που τολμάτε να απειλείται κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχουν πλάκα οι χαραμοφάηδες-κομματόσκυλα της ΝΔ που μπάινουν με αγωνία σε ιστοσελίδες και μπλογκ που αναδημοσιεύεται η είδηση (που σημειωτέον δεν είναι καινούργια, έχει εδώ και μήνες διαρρεύσει) για να υπερασπιστούν τον Aris και τη "λάσπη" που δέχεται. Καταρχάς, ηλίθια κομματόσκυλα, τι είδους επιχειρηματολογία είναι η άποψη ότι "αντί να κοιτάξουν τι κάνει η κυβέρνηση ασχολούνται με τι έκανε η αντιπολίτευση όταν ήταν στην εξουσία"; Δηλαδή, βλάκες μπλε αποχρώσεως, μας έκλεψαν και μας κορόιδεψαν αλλά αφού δεν είναι τώρεα κυβέρνηση δεν έχουμε δικαίωμα να τους πιάσουμε στο στόμα μας; Λογική μπακάλικου στυλ "Μετά της απομάκρυσης από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
    Δεύτερον, ο τύπος αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα (παρα)πολιτικού που είναι μόνο παχειά λόγια αλλά ουσία μηδέν. Όχι μόνο δεν επέδειξε ποτέ έργο αλλά τουναντίον όποτε κλήθηκε να εκφέρει γνώμη για οποιοδήποτε θέμα, συνέχεια απαντούσε "έχω άποψη αλλά δεν την εκφράζω για να μην προκαταβάλλω τους συνομιλητές μου και την πορεία της διαδικασίας του διαλόγου". Πολιτική-ανέκδοτο δηλαδή. Είναι φορέας της μεταμοντέρνας πολιτικής θεωρίας της επικοινωνιακής διακυβέρνησης. Δηλαδή σημασία έχει να πείσεις ότι κάνεις ή θα κάνεις έργο μέσω των ΜΜΕ και των συχνών (προσεγμένων) δημοσίων εμφανίσεων παρά να κάνεις στην πράξη. Θα το βγάλει άλλος κάποια στιγμή το φίδι από την τρύπα και εσύ θα παραμείνεις αρεστός και επειδή καθιερώθηκες μέσω συχνής προβολής (ίσως όσοι έχουν διαβάσει βιβλία του Τσόμσκυ να βρουν κάποιες ομοιότητες με θεωρίες του) και επειδή δεν έθιξες κανένα κακώς κείμενο/συμφέρον ενώ όσοι παράξουν έργο θα γίνουν δυσάρεστοι γιατί θα ξεβολέψουν καταστάσεις.
    Τρίτον, ο Aris έχει κάνει τα μύρια όσα σαν Υπουργός: το τριημεράκι με κότερο με έξοδα του ΕΟΤ; Οι παράνομες άδειες λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ σε ιδιωτικά κολέγια (και μάλιστα έβγαινε ειρωνικά μετά τις εκλογές να πει πως μπορεί να τις ανακαλέσει η Διαμαντοπούλου άρα ποιό το πρόβλημα); Οι διορισμοί όλων των φίλων του Aris σε Σιβιταννίδειο και Γ.Γ. Νέας Γενιάς λίγο πριν γίνουν οι εκλογές; Και όσον αφορά τις γραβάτες, να μην ακούω από βλάκες ότι είναι ψέματα και ας κάνει όσες μυνήσεις θέλει ο Aris (παραξενεύομαι που κάποιοι επικαλούνται την αθωώτητα του επειδή λέει αντέδρασε με μήνυση. Ε και; Νέα νομική λογική: όποιος απαντάει σε κάτι με μήνυση είναι αθώος! ΑΛλιώς δε θα έκανε μήνυση! Έλεος, ηλίθια ράτσα των κομματόσκυλων, και αναφέρομαι σε όλα τα χρώματα. Α, και μην ξεχνάμε ότι ο Aris κάθεται και στο αναπαυτικό μαξιλάρι της ασυλίας...). Οι γραβάτες βρέθηκαν στον ΕΟΤ, το τιμολόγιο έλεγε 52.000 Ευρώ και ήταν όλες ροζ και φούξια με τυπωμένα χρυοσύ χρώματος αρχικά Α.Σ. στην πίσω μεριά. Στα τσακίδια να πάει και αυτός ο άχρηστος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση