GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περικοπές στο δώρο Πάσχα στην Δ.Ε.Υ.Α.Λαμίας...

Aπό το http://aboutmylamia.blogspot.com/ . ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.... Εκπληκτοι σημερα οι εργαζομενοι της ...

Aπό το http://aboutmylamia.blogspot.com/
.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....
Εκπληκτοι σημερα οι εργαζομενοι της Δημοτικης επιχειρισης Υδρευσης-Αποχετευσης Λαμιας-ΔΕΥΑΛ ειδαν τις αποδοχες του Δωρου Πασχα μειωμενες κατα 30%.
Η διοικηση της ΔΕΥΑΛ αιφνιδιαστικα και χωρις να εχει προηγηθει καποιος διαλογος με το σωματειο, ερμηνευοντας συμφωνα με τα δικα της συμφεροντα με τροπο εντελως παρανομο και απαραδεκτο τον σχετικο νομο που ψηφισε προσφατα η Βουλη, προχωρησε στην περικοπη του Δωρου Πασχα κατα 30% σ ολους τους εργαζομενους.
Να διευκρινησουμε εδω οτι...

η ΔΕΥΑΛ οπως κι ολες οι ΔΕΥΑ ειναι Νομικο προσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και συνεπως ο νομος αυτος δεν την αφορα.
Ακομα και στην περιπτωση που θολα εμπιπτει στις διαταξεις του νομου λογω του οτι χρηματοδοτειται απο τον κρατικο προυπολογισμο,δεν εχει καμμια ισχυ γιατι ο νομος αναφερεται σε επιχειρησεις που το ποσοστο χρηματοδοτησης τους ειναι πανω απο το 50% του προυπολογισμου τους.
Και μαλιστα προχωρωντας ακομα παραπερα αρνηθηκε να δωσει τα μηχανογραφημενα εντυπα που παιρνουν οι εργαζομενοι με το Δωρο Πασχα. Τι θελουν να κρυψουν αραγε;
Κ.Π.

5 σχόλια

  1. Ξέχασες να γράψεις για την ΟΝΝΕΔ σήμερα κομπλεξικέ μικροψώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να το κάνει και η ΔΕΥΑΜΒ (Υδρευση Βόλου) όπου οι υπάλληλοι (πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου) όταν δεν πίνουν τσιπουράκια κάνουν βόλτες στην πόλη για ψώνια και καφέ... Και πληρώνονται ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΞΕΙΣ'
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ
    ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ , ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΕΤΣΙ Η ΙΔΙΑ ΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΑΥΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 500 ΕΩΣ ΚΑΙ 3500 ε ,ΜΕ 35 ΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τακτική του Γιώργου είναι μία: «θα σας τρελάνω» !!!

    Τώρα που οι δημοσιογράφοι – «ξεσκονόπανα» της κυβέρνησης ηρέμησαν λίγο και έπαψαν προς ώρας να λιβανίζουν τα αφεντικά τους, μπορούμε όλοι να ρίξουμε μια πιο νηφάλια ματιά στην τεράστια εθνική «επιτυχία» των Βρυξελλών. Μα ματιά σε μια εικόνα που είναι ήδη πιο θαμπή.

    Το κοινοπρακτικό ομόλογο βγήκε και έπιασε επιτόκιο 5,9%, που απέχει πολύ από τα επιτόκια που δανείζονται χώρες όπως η Πορτογαλία ή η Ισπανία. Μόλις που υπερκαλύφθηκε η έκδοση όταν παλαιότερες καλύπτονταν δύο και τρεις φορές.

    Τα spreads ξαναπήραν την ανηφόρα, το κόστος ασφάλισης των ομολόγων (τα περίφημα CDS) άρχισαν και πάλι να αυξάνονται, το Χρηματιστήριο έπεσε, οι ξένοι ξαναξεκινούν νέο γύρο επικρίσεων για την ελληνική οικονομία.

    Κι όλα αυτά τρεις μέρες μετά την εθνική… επιτυχία κι ενώ το οικονομικό επιτελείο ρίχνει τα χαρτιά πότε θα αποκλιμακωθούν τα spreads. Ικανοποιημένος από την κάλυψη δηλώνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Πεταλωτής και άλλοι κυβερνητικοί περιμένουν αποκλιμάκωση των spreads τις επόμενες εβδομάδες και όλα βρίσκονται στον αέρα.

    Όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας και εν πολλοίς νευρικότητας υποδηλώνει ότι τίποτε δεν πάει καλά στην οικονομία και δεν αποκλείεται να ξαναπεράσουμε μια ακόμη ισχυρή κρίση που θα μας φέρει πιο κοντά στο ΔΝΤ και στα… 11 φθηνά δις ευρώ που μας είπε ο Στρος Καν ότι μας περιμένουν.

    Ο κρίσιμος μήνας είναι η περίοδος 15 Απριλίου – 15 Μαΐου όπου θα κριθούν οι στόχοι για αύξηση των εσόδων από τον ΦΠΑ και το φοροκυνήγι, θα φανεί αν το έλλειμμα διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και αν τελικά τα Ταμεία θα έχουν να πληρώσουν τις συντάξεις μέσα στο καλοκαίρι. Μέσα στο Μάιο θα έλθει και το μικτό κλιμάκιο ΔΝΤ – ΕΕ για να μας «τσεκάρει» κι αν μας βρει σκάρτους μπορεί να μας δώσει από κίτρινη μέχρι και κόκκινη κάρτα.

    Πώς αντιδρά σε όλα αυτά η κυβέρνηση; Μα φυσικά με την τακτική του «θα σας τρελάνω όλους». Καλεί ο Γ. Παπανδρέου τους υπουργούς του για σεμινάριο διαχείρισης κρίσεων, λες και αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι κρίση.

    Επίσης, συγκαλεί υπουργικό για σήμερα με θέμα την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Μα για να έχει επιτάχυνση πρέπει να έχει και έργο, κι απ΄ όσο ξέρουμε τέτοιο δεν υπάρχει.

    Όλη αυτή η κατάσταση θυμίζει την τελευταία ταινία με τον Τζ. Κλούνεϊ: «Ραντεβού στον αέρα», αφού τα πάντα στην κυβέρνηση αυτή είναι στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.......
    Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης).

    ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΥΧΙΜΕΝΑ
    ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΗΣ..ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ.
    ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση