GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγώνες των γυναικών...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Χαιρετίζουμε τους αγώνες των γυναικών για ισότητα, ισονομία και ίσες ευκαιρίες Η Πανελ...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Χαιρετίζουμε τους αγώνες των γυναικών για ισότητα,
ισονομία και ίσες ευκαιρίες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τους αγώνες των γυναικών για ισότητα, ισονομία και ίσες ευκαιρίες και τιμά την 8η Μαρτίου, ως ημέρα, που έχει καθιερωθεί διεθνώς για να μας θυμίζει τη σημασία και την προσφορά του γυναικείου κινήματος για μια κοινωνία απελευθερωμένη από το σκοταδισμό και την καταπίεση του ανθρώπου.
Η Ελληνίδα αστυνομικός, ως αναπόσπαστο κομμάτι της αστυνομικής μας οικογένειας, συμμετέχει χωρίς διακρίσεις στον κοινό αγώνα ανδρών και...

γυναικών για την διασφάλιση του βιοτικού μας επιπέδου και τη θωράκιση του λειτουργήματος του αστυνομικού, υπηρετεί δε την ελληνική κοινωνία επάξια και ισότιμα με τους άνδρες συναδέλφους της, στο πλαίσιο των υπηρεσιακών δυνατοτήτων και αναγκών, κάθε φορά.
Δεν λησμονούμε, ωστόσο, ότι η Ελληνίδα αστυνομικός δίνει τον δικό της καθημερινό αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, φορτωμένη με πρόσθετα βάρη, λόγω των γνωστών κοινωνικών συνθηκών και δεδομένων, που την αναγκάζουν να αφιερώνει πολλαπλάσιο χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Μια κατάσταση, που δυστυχώς, αναμένεται να οξυνθεί ακόμα περισσότερο στην παρούσα φάση της εφαρμογής μιας σκληρής πολιτικής λιτότητας και ανατροπής εργασιακών κατακτήσεων.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, σύμφωνα και με πρόσφατη απόφαση του Γενικού μας Συμβουλίου, προχωρά στη συγκρότηση Γραμματείας Γυναικών και σε επίπεδο πρωτοβαθμίων οργανώσεων, με στόχο την προώθηση των γυναικείων θεμάτων και προβλημάτων, όπου αυτά εμφανίζονται και απασχολούν την ένστολη συνάδελφό μας. Ήδη, η Γραμματεία Γυναικών της Ομοσπονδίας μας, επεξεργάζεται πρόγραμμα επισκέψεων στις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις για να αναδειχθούν τα προβλήματα, να δοθεί ο λόγος στις συναδέλφισσές μας και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η δική τους φωνή, η δική τους συμβολή στην κοινή μας προσπάθεια.
Στόχος μας είναι να καλύψουμε «χαμένο έδαφος», ενισχύοντας τις δράσεις των ίδιων των γυναικών για την ισότητα των φύλων, για την εξάλειψη κάθε μορφής διακρίσεων εντός κι εκτός Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για την προστασία της γυναίκας από βίαιες συμπεριφορές, όταν και όπου αυτές εκδηλώνονται.
Με την ελπίδα ότι οι σημερινές μας δεσμεύσεις αποτελούν την απαρχή μιας νέας αγωνιστικής σελίδας για την Ελληνίδα αστυνομικό, ευχόμαστε σε όλες τις συναδέλφισσες ο διαρκής αγώνας για ισότητα, ισονομία και ίσες ευκαιρίες, να αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, προσωπικά σε όλες, για το καλό όλων μας. Θα είμαστε σταθερά στο πλευρό τους.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.
Ο Πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης

8 σχόλια

  1. Τα τελευταία γεγονότα με τους Αλβανούς ληστές στον Βύρωνα αποδεικνύουν γιά μία ακόμη φορά ότι η αστυνομία είναι διαλυμένη, σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει δημόσια τάξη και ασφάλεια για τον πολίτη παρά μόνο για λίγους ''επωνύμους''. Φταίει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία [τουλάχιστον] 20 χρόνια. Κύριε Χρυσοχο'ι'δη για να υπάρξει αστυνομία πρέπει να ληφθούν άμεσα τα παρακάτω μέτρα:
    1]Αποκατάσταση του ηθικού και του κυρούς της. Να προσέξουν την εμφάνιση του προσωπικού. Να φορούν το πηλίκιο [την εξουσία την έχουν από το εθνόσημο και όχι από τα πιστόλια].Οι στρατηγοί τους στην ΤV να φορούν στολή και όχι πανάκριβα κοστούμια [αφού έχουν όπως λένε μικρούς μισθούς, πως τα αγοράζουν? Μήπως έχουν και άλλα ''εισοδήματα''?]. Οι ύβρεις και οι βιαιοπραγία κατά αστυνομικών να διώκεται, να μη μένει ατιμώρητη, διότι προσβάλλει την έννοια του κράτους.
    2]Να απαγορευτεί ο συνδικαλισμός και οι συνδικαλιστές να μετατεθούν 500 χιλιόμετρα από τον τόπο τους, διότι στους 10, οι 7 είναι εγκάθετοι κομμάτων, οι 2 συμμοριών παρανόμων και 1 αφελής ιδεολόγος.
    3]Να ισχύσει η εντοπιότητα.
    4]Να καταργηθεί το αμετάθετο και κάθε 5-6 χρόνια να μετατίθενται, διότι όταν μένουν πολύ χρόνο στο ίδιο μέρος ''βρωμίζουν''.
    5]Να καταργηθούν οι αποσπάσεις. Φρουρά μόνο στα μέλη της κυβερνήσεως και μόνο όση απαιτείται [τον Mεταξά όταν πήγε ο Ιταλός πρέσβης να του επιδώσει το τελεσίγραφο τον φρουρούσε 1 χωροφύλακας και ήταν και δικτάτορας].
    6]Για ποινικά αδικήματα να δικάζονται από στρατοδικείο [έχουν όπλα, έχουν στρατηγούς, νοσηλεύονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία κτλ].
    7]Το ωράριο να εξαρτάται από τις υποχρεώσεις και όχι το φαιδρό 24 ώρες δήθεν υπηρεσία και μετά 3 μέρες αραχτοί.
    8]Να φτιαχτεί μισθολόγιο που να καλύπτει τα παραπάνω και όχι μισθοί πείνας.
    Τα παραπάνω θα δυσαρεστήσουν τους [δυστυχώς] περισσότερους αστυνομικούς διότι έμαθαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως ο ελληνικός λαός θέλει αστυνομία και όχι κοπρίτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι εκτελούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα, ότι εκτελούν αποστολή και όχι μεροκάματο, ότι είναι αξιωματικοί και οπλίτες και όχι υπάλληλοι.

    Υ.Γ.Ενας αστυνομικός [οπλίτης] πυ πήγα στο Σώμα για τί εχω κάποια ιδανικά. ΚΙΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε Δ Ω Ο Κ Ο Σ Μ Ο Σ

    Κ Α Ι Γ Ε Τ Α Ι !!!!!!!!!!.....

    Κ Α Ι ΤΟ

    Μ Ο Υ Ν Ι

    Χ Τ Ε Ν Ι Ζ Ε Τ Α Ι !!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΝΤΕΒΟΥ
    (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ)
    ΜΕ
    ΘΕΑΤΡΟ/CINEMA:40-80€
    ΓΕΥΜΑ:80-100€
    ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ(ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΛΠ):20-40€
    FIKI-FIKI ΜΕΤΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΣΕ ΚΥΡΙΛΕ ΗΟΤΕL(DEN EIMAI KAI TYXAIA...) 120-200€

    Ή

    ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΟΡΜΙ : 300€ ΤΡΙΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...

    ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε φορά που γίνεται μία ληστεία, κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα, κάθε φορά που σκάει μια βόμβα και που σχετίζεται με τους ψευτο-έλληνες του Γιωργάκη από την Αλβανία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Σουδάν ο Ελληνικός λαός θα ξέρει ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός.
    Ο Ελληνικός λαός θα ξέρει ποιός βρώμισε την Ελλάδα με τους πρώην φυλακισμένους αυτών των θολών καθεστώτων.
    Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να σταματήσει να διακηρύσσει ότι θα τους αμέσως πάρει πίσω τα διαβατήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΟΠΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ!!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ - 2 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ
    ΣΑΠΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ........ ΦΩΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση