GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβεβαίωσε ότι δεν αποχαρακτηριστούν δασικές εκτάσεις...

...για να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες Στις 10 Μαρτίου, το Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος δ...

...για να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες

Στις 10 Μαρτίου, το Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος διοργάνωσε ομιλία με θέμα "Η Δυναμική της Πράσινης Ανάπτυξης" με ομιλητή την Τίνα Μπιρμπίλη, υπουργό Περιβάλλοντος.
Στη ομιλία αναλύθηκαν οι προοπτικές της Πράσινης Ανάπτυξης. Η υπουργός διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν αποχαρακτηρισμοί δασικών εκτάσεων για να εγκατασταθούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενεργείας, όπως ανεμογεννήτριες. Η υπουργός επίσης ανακοίνωσε ότι...

η Ελλάδα δεν χρειάζεται παράγωγη πυρηνικής ενεργείας διότι αποτελεί μια δύσκολη και βάρια επένδυση. Η απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών θα πρέπει να ενταθεί, ώστε να χρηματοδοτηθεί η Πράσινης Ανάπτυξη με έμφαση στις εγχώριες επενδύσεις για την παραγωγή εξοπλισμού για τις ΑΠΕ. Όσον αφορά την εφαρμογή του προγράμματος για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια, θα συσταθεί μια υπηρεσία Ενεργειακών Επιθεωρητών. Στο τέλος, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

25 σχόλια

  1. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ)

    ΝΟΜΟΣ 2941/2001 , ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ξένες χώρες τοποθετούν τις ανεμογεννήτριες αρκετά μέσα στην θάλασσα.
    εδώ τις φυτεύετε σαν εκτρώματα όπου εσείς νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το στελνεις να γαμηθει με τουσς σκυλους αυτο το μπαζο ρε παπανδρεου μονο για υπουργος δεν κανει το φλοκι τοσο μαλακας εισαι δεν το βλεπεις τυφλιτη εχεις χαμενε στο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά, αυτή δεν την γνώρισε ο ΓΑΠ στο γυμναστήριο και μετά την έβαλε με 16μηνο Stage;;;;;

    Και σήμερα είναι Υπουργός!!!

    Τρέχτε τώρα να διώξετε τα παιδιά σας και τα παιδιά του γείτονα ή του αδερφού σας που παλέβουν για μια καλύτερη ζωή με 500 ευρώ και χωρίς ασφάλιση!

    Επίσης:

    Με 300 ημέρες περίπου ηλιοφάνεια μέσο όρο το χρόνο, θα μπορούσε η χώρα να είναι γεμάτη φωτοβολταικά και να έχει λυθεί το ενεργιακό πρόβλημα της χώρας!

    Αλλά γιατί να γίνει αυτό;

    Για να χάσουν την κουτάλα οι χαρτογιακάδες πετρελεάδες;


    ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ....
    ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ Η ΒΕΝΖΊΝΗ;
    ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ???!!?!?!?!?!?!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25 Μαρ 2010 12:36:00 π.μ.

    Την πηδάει ο αμερικάνος* συγγραφέας αδελφός του αυτιστικού φιλέλληνα ποδηλάτη. Εξ' ου και το μπάζο έγινε υπουργός.

    *αμερικάνος=μόνος του τα λέει στην παρακάτω επιστολή του το 1994.

    «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να παίρνουν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστές του δημοσίου χρήματος . λαδώνοντας τους δικαστές
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέει μωρε αυτή ? Που θα εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες αν όχι πάνω στα βουνά στα δάση δηλαδή ?
    Μήπως τις εγκαταστήσει πάνω στο κεφάλι της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το να σκοπεύει να κάνει παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας η Αλβανία και εμείς να μην διερευνούμε το θέμα καθόλου δεν θα πρέπει να μας προβληματήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανώνυμο 25 Μαρ 2010 8:34:00 π.μ.

    Δεν έχεις καταλάβει αγαπητέ ανώνυμε ότι η κυρία και οι υπόλοιποι όμοιοί της είναι συνειδητοί σαμποταριστές της ανάπτυξης ?
    Αυτό κάνουν συνειδητά οι ηγετικές ομάδες στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την πολιτική καθοδήγηση της Αριστεράς , ώστε μια χρεοκοπημένη αδύναμη χώρα να γίνει ρώσικο προτεκτοράτο. Από το 1711 , επί τσάρου Μεγάλου πέτρου το παλεύουν και φαίνεται πλησιάζει ο καιρός να το καταφέρουν . Οι κεμαλιστές στην Τουρκία τους δυσκολεύουν λίγο , αλλά που θα πάει, δεν θα αργήσει κάποιος Βλαδίμηρος να στεφθεί αυτοκράτωρ,κληρονόμος του Βυζαντίου, στην Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρία Μπιρμπίλη,

    ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Μπιρμπίλη μοιάζει με αλβανίδα-αλβανοτσάμισα. Μήπως είναι κιόλας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσα αυτό το πράμα σε μια ομιλία της και ήταν σχέτη απογοητευση, εκθεση ιδεων μέσης εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ.

    ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΈΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΡΝΑ IBERDROLA ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ: ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΛΑΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΝΑ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ, IBERDROLA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟΣ.

    Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ + ΑΠΕ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟ Ή ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟ ...ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΛΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αθώοι οι τέσσερις μαθητές για τον βιασμό στην Αμάρυνθο

    24.3.2010

    Ομόφωνα αθώους έκρινε, μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Χαλκίδας τους κατηγορούμενους μαθητές από την Αμάρυνθο για τον βιασμό 16χρονης μαθήτριας από τη Βουλγαρία στο υπό κατάληψη εκείνη την περίοδο Λύκειο της περιοχής.

    Το περιστατικό είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2006, όταν η 16χρονη τότε κοπέλα από τη Βουλγαρία κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε ότι είχε βιαστεί ομαδικά από τέσσερις συνομήλικους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου, ενώ βιντεοσκοπούνταν από δύο κορίτσια.

    Ωστόσο, οι καταθέσεις δεν έπεισαν τους δικαστές ότι όλα αυτά δεν έγιναν με τη θέληση της παθούσης και παράλληλα απέρριψαν οποιαδήποτε κατηγορία για ρατσιστική επίθεση εναντίον του θύματος, με την αιτιολογία ότι πολλοί από τους μαθητές που βρέθηκαν στη μοιραία τουαλέτα προκειμένου να παρακολουθήσουν την ερωτική σκηνή ήταν επίσης αλλοδαποί.

    Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελέστηκαν μεν ασελγείς πράξεις στο σχολείο της Αμαρύνθου, αλλά δεν πείστηκε ότι αυτές έγιναν χωρίς τη συναίνεση της παθούσης.

    Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Θανάσης Τάρτης, «αποδείξαμε περίτρανα ότι τα παιδιά έπεσαν θύματα αυτής της ιστορίας. Κατηγορήθηκαν και διασύρθηκαν άδικα και τώρα πια δικαιώθηκαν. Δεν προέκυψε ότι υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση, κάτι που το πιστοποίησαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Συγκεκριμένα, μαθητές κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα μετά το συμβάν να έχει “κανονική” συμπεριφορά».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς εναντίον της 20χρονης σήμερα κοπέλας εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

    ΥΓ. Στη "βιασμένη" Βουλγάρα το κράτος έδωσε σπίτι και δωρεάν επαίδευση σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι επικινδυνη, τελος. Τα αιολικά τα βαζουν σε δασικές εκτασεις κι αμα είναι διωτικες τις βγαζουν δασικές με το ετσιθελω γιατι τους τα δινει τσαμπα το κρατος.
    Και η ανωμαλη ενώ ανοιγε τις αιτησεις φωτοβολταικών με το νεο νομο στο οπενγκοβ, τα μαζεψε τωρα γιατι δεν τα ηθελαν οι διαπλεκομενοι. Και οσοι αγορασαν οικοπεδα πηραν τα αρχιδια τους εξ αιτιας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 11.14 ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κυρία Υπουργός λάμπει δια της απραξίας της. Δεν καταλαβαίνει την διαφορά ακτιβισμού και πολιτικής.
    Καημένε έλληνα πως να πας μπροστά με τέτοιους πολιτικούς , στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνουν και βγάζουν απωθημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κυρία Υπουργός λάμπει δια της απραξίας της. Δεν καταλαβαίνει την διαφορά ακτιβισμού και πολιτικής.
    Καημένε έλληνα πως να πας μπροστά με τέτοιους πολιτικούς , στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνουν και βγάζουν απωθημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυρία Υπουργός λάμπει δια της απραξίας της. Δεν καταλαβαίνει την διαφορά ακτιβισμού και πολιτικής.
    Καημένε έλληνα πως να πας μπροστά με τέτοιους πολιτικούς , στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνουν και βγάζουν απωθημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οχι και κυρία. Αν ήταν κυρία θα ντυνόταν σαν κυρία , θα μιλούσε σαν κυρία και θα φερόταν σαν κυρία.

    Αυτή είναι ένα απογαμίδι που έκανε Υπουργό, ένας άχρηστος πολιτικός , κληρονόμος δυναστειας και θρόνου, που κυβερνά αποχαυνομένους τριτοκοσμικούς δημοσιους υπάλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ...........ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 11.14 ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ

    25 Μαρ 2010 11:18:00 π.μ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυρία Μπιρμπίλη,

    ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ;

    25 Μαρ 2010 10:34:00 π.μ.

    ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΆ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση