GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εφαγαν" τον Τσαλικίδη για τις μίζες...

3 σχόλια

  1. 80% συμφωνα με νεα ερευνα απαιτει να παραιτηθει η κυβερνηση και να γινει πληρης αλλαγη του πολιτικου σκηνικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρεμάλα θέλουν τα πασοκια για τα ελλείμματα μια ζωή έτρωγαν και έκαναν περιούσιες εγώ και ο λαός που δεν ψήφισε ποτέ πασοκ δεν φταίει σε τίποτα γιατί να πληρώσουμε και μείς εμείς μια ζωή χαμένοι ήμασταν άλλοι ήταν στη κλίκα που τα έτρωγαν και μια ζωή μας κυνηγούσαν γιατί δεν σκύβαμε το κεφάλι αυτοί που τα έτρωγαν συμφωνούν με τα μετρά και τώρα μας ζητάν να πληρώσουμε και μείς να πάνε γαμηθούν κρεμάλα θέλουν με λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοράκια και άλλα ζωάκια
    Σ΄ αυτό το τεύχος θα σας διηγηθώ ένα παραμύθι. Το παραμύθι του χαλίφη - αρχικόρακα, της γυναίκας - κοράκι και των άλλων ζώων, που τους ανέχονταν και τους δύο.
    Η γυναίκα - κοράκι, δεν έκανε μόνο αυτό που κάνουν συνήθως όλα τα άλλα κοράκια, δηλαδή να καθαρίζει τον τόπο από πτώματα ζώων, ασχολείτο και με μεσιτείες. Μοίραζε κομμάτια κρέας σε διάφορα λαμό-ζωα προκειμένου να της παραχωρούν φιλέτα, για να κάνει κορακομπίζνες, κυρίως με ανατολίτικες κάριες. Έταζε μίζες, θέσεις εργασίας στο δάσος για τα παιδιά των ζώων, αλλά βασικός της στόχος ήταν να βάλει χέρι, ή μάλλον πόδι, σε φιλέτα, που ήταν εγγυημένα από το δημόσιο.
    Το 2006 π.χ., πιστεύοντας ότι ο χαλίφης - αρχικόρακας του δάσους, θα ήταν ένα καλό μέσον που θα την οδηγούσε στην επίτευξη του στόχου της, που όπως είπαμε ήταν τα φιλέτα, τον κουβαλούσε από κουφάλα σε κουφάλα για να τον συστήσει σε ψηφοφόρους ζώα. Περίμενε βλέπετε ανταλλάγματα και κυρίως ενδιαφερόταν για τις γνωριμίες του χαλίφη, που θα την έφερναν σε επαφή με τα τσακάλια που διαχειρίζονταν τα φιλέτα και σχεδίαζαν να τα ξεπουλήσουν σε καλή τιμή. Το είχαν κάνει ήδη σε συνεργασία με κάτι γύπες με κατάμαυρες φτερούγες στην βαλτο-πεδιάδα.
    Ο χαλίφης αρχικόρακας όμως, που παρά τα όσα έλεγαν, μόνο για την βλακεία του δεν φημιζόταν, προτίμησε να έρθει ο ίδιος σε συναλλαγή με τα τσακάλια και με την αμέριστη συμπαράσταση και μεσολάβηση της ύαινας, του “δούκα” των αρπακτικών, έστησε ένα μεγάλο κόλπο που ονομάστηκε μεταφορικά «το κόλπο του κόλπου», αφήνοντας την γυναίκα-κοράκι στον προθάλαμο με το ράμφος στο χέρι.
    Αυτό ήταν. Η γυναίκα - κοράκι τα πήρε!!! Προσέγγισε τα ποντίκια, που είχαν λόγους να μην χωνεύουν τον χαλίφη - αρχικόρακα, είτε γιατί τα άφησε έξω από το μεγάλο κόλπο του κόλπου, είτε γιατί δεν τα έβαζε γενικώς στα κόλπα, είτε γιατί τα κόλπα που τα έβαλε δεν ήταν χοντρά, μια και τα χοντρά τα κράτησε για τον εαυτό του και η γυναίκα - κοράκι προσπάθησε να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του χαλίφη-αρχικόρακα.
    Τους ήθελε ως υποζύγια στην προσπάθειά της, να γίνει χαλίφισα στη θέση του χαλίφη, αφενός για να μην έχει ανάγκη τον χαλίφη - αρχικόρακα, αλλά και για είναι τριγύρω από τα φιλετάκια που ορεγόταν.
    Προσπάθησε να φτιάξει ένα στρατό, από ζώα του δάσους, που στο όνομα δήθεν της κάθαρσης από το διεφθαρμένο κατεστημένο του δάσους - όπως έλεγε, θα την στήριζαν να γίνει χαλίφισα. Κάποιοι τσίμπησαν, κυρίως οι γυμνοσάλιαγκες που ήταν ξεβράκωτοι και κινδύνευαν από την γυναίκα κοράκι, να τους βγάλει τ΄άπλυτα στη φόρα.
    Τα περισσότερα ζωάκια όμως της γύρισαν την πλάτη. Αυτό την εκνεύρισε πολύ και άρχισε να βγάζει εναντίον τους όση χολή είχε στα σπλάχνα της. Και επειδή είχε πολύ χολή βρώμισε όλος ο τόπος.
    Όποιο ζωάκι την αγνοούσε έγινε εχθρός της και το κατέτασσε στους συνεργούς του χαλίφη - αρχικόρακα. Ή είσαι μαζί μου του έλεγε ή είσαι διεφθαρμένο σαν τον χαλίφη - αρχικόρακα.
    Κράξιμο στο κράξιμο ξέχασε πως ο στόχος της ήταν ο χαλίφης - αρχικόρακας και έγιναν στόχοι της όσα ζωάκια την αγνοούσαν για να επιβεβαιωθεί το ρητό ότι «Κόρακας - κοράκου μάτι δεν βγάζει».
    Εδώ θα σταματήσω το παραμύθι, γιατί έτσι κι΄ αλλιώς δεν πάει και πολύ μακριά.
    Ο χαλίφης - αρχικόρακας καθώς και η γυναίκα - κοράκι, κάποια στιγμή αφού θα ταλαιπωρήσουν όλα τα ζωάκια του δάσους, θα φάνε φόλα και θα ψοφήσουν και όλα τα ζωάκια του δάσους θα ζούνε καλά και εμείς καλύτερα.
    Ο κορακόπληκτος
    Υ.Γ. Το παραμύθι είναι φανταστικό και οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά κοράκια είναι τελείως συμπτωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση