GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ακούγεται για την "Απογευματινή"...

Από τον Κώστα Σαράντο . Φανταστικό σενάριο που πηγάζει από την ματαιοδοξία ενός παππού που απέτυχε να γίνει μέρος της ιστορίας, πραγματική ...

Από τον Κώστα Σαράντο
.
Φανταστικό σενάριο που πηγάζει από την ματαιοδοξία ενός παππού που απέτυχε να γίνει μέρος της ιστορίας, πραγματική υπόθεση που θα δούμε να εξελίσσεται στο χώρο των ΜΜΕ, ή απλά ακόμα μια ιστορία πολιτικής σχιζοφρένειας και διαπλοκής των εξουσιών; Διαβάστε τα στοιχεία που ακολουθούν και κρίνετε.
Το προσωπικό της ιστορικής εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μια φαινομενικά λογική εξέλιξη της οικονομικής κρίσης μια που ο επιχειρηματίας που την ελέγχει ανακοίνωσε στην γενική συνέλευση των εργαζομένων αρχικά περικοπή 50% των μισθών και στη συνέχεια στάση πληρωμών. Τη συνέχεια του θεάτρου αυτού θα τη δούμε να εξελίσσεται και να αναδεικνύει εκ νέου την ανυπαρξία της ΕΣΗΕΑ, των κρατικών μηχανισμών προστασίας των εργαζομένων και όλα αυτά που συνθέτουν και καθορίζουν την πραγματική κρίση θεσμών και δομών στη χώρα μας.
Η εξέλιξη αυτή βέβαια ήταν λίγο πολύ νομοτελειακή για όσους...

γνωρίζουν προσωπικά τον επιχειρηματία, τις μεθόδους του και την επιχειρηματική του πρακτική που περιορίζεται στην νοοτροπία του εργολάβου «να τους πιάσουμε όλους Κώτσους». Τους τελευταίους μήνες όμως συνέβησαν μια σειρά από γεγονότα που επιτάχυναν την κατάρρευση του σαθρού οργανισμού της ιστορικής εφημερίδας και καταρράκωσαν τα οικονομικά της με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Στο σκηνικό αυτό ο επιχειρηματίας, που προσπαθεί να ξεφορτωθεί την επιχείρηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια με παράλογες απαιτήσεις, με την μεσολάβηση ενός δικηγόρου βρέθηκε σε θέση διαπραγμάτευσης με αγοραστές που προφανώς τα συμφέροντα τους ήταν μεγαλύτερα από τα οικονομικά, οργανικά και δομικά προβλήματα που κουβαλά η ιστορική εφημερίδα (τουλάχιστον βάση ισχυρισμών δικών του).
Με την πονηριά του εργολάβου λοιπόν ο επιχειρηματίας άρχισε να διαρρέει την πραμάτεια της διαπραγμάτευσης και τα αστρονομικά ποσά που υποστηρίζει ότι πέτυχε εν μέσω κρίσης για μια αποστεωμένη εφημερίδα που μόνο το όνομα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ κατέχει. Ματαιοδοξία, χαζομάρα, ηλικιακή πάρεση και ένα μίγμα ενδοοικογενειακών άτυπων δεσμών αποκάλυψαν τα πάντα στους πάντες.
Λίβυοι επιχειρηματίες, κατά τον εκδότη, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας και τους περιέφερε ως λάφυρα για να επιβεβαιώσει τις διαρροές του, αγόρασαν την εφημερίδα στο πλαίσιο ενός στρατηγικού πλάνου για ανάπτυξη Μεσογειακού δικτύου ενημέρωσης στο οποίο περιλαμβάνονται εκτός μιας εφημερίδας, ανά χώρα της λεκάνης της Μεσογείου, και ένα τηλεοπτικό κανάλι με υποστήριξη ραδιοφωνικού σταθμού. Στο σενάριο αυτό οι επιχειρηματίες αγόρασαν ακόμα και 2 κτίρια που πουλά για πολλά χρόνια ο εκδότης-εργολάβος σε εξωφρενικές τιμές και δεν είχε καταφέρει να τα εκποιήσει.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το παραμύθι η εφημερίδα μέσα στους επόμενους δύο μήνες περνά στα χέρια άλλων ιδιοκτητών που τους αντιπροσωπεύει ένας θεωρητικός της "άκρας δεξιάς". Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο η κίνηση του επιχειρηματία να προχωρήσει σε στάση πληρωμών είτε δεν έχει καμία λογική μια που οποιοσδήποτε αγοραστής θα έκανε πίσω αντιλαμβανόμενος την απάτη, ή απλά είναι μέρος της συμφωνίας να ξεφορτωθεί η επιχείρηση την «σαβούρα» πριν την αλλαγή καπετάνιου.
Μύθος ή πραγματικότητα θα δείξει.

3 σχόλια

  1. Κάθε φορά που ένας "Νέος Έλληνας" από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Σουδάν κάνει μια ληστεία, μία διάρρηξη, ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    Επίσης θα ξέρουμε ότι στο μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ ενάντια στον Ελληνισμό συμμετείχε και το μέρος του πληθυσμού που τον ψήφισε στις εκλογές του Οκτωβρίου.
    Εάν υπάρχει θεία δίκη, αυτών θα είναι τα πρώτα σπίτια που θα διαρρήξουν, αυτών θα είναι τα πρώτα παιδιά που θα βιάσουν, αυτών θα είναι οι πρώτοι παπούδες που θα ξεφτιλίσουν.
    Δεν φταίει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, υπάρχουν και συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.09 ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ. ΕΚΛΗΝΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ. ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε- ΠΑΣΟΚ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ …ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ -ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ
    ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση