GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε το τέλος των μεσημεριανάδικων...

Από το http://tvnea.blogspot.com/ H Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο ειπε: " Θεωρώ ότι τα μεσημεριανά με τη συγκεκ...

Από το http://tvnea.blogspot.com/

H Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο ειπε: "Θεωρώ ότι τα μεσημεριανά με τη συγκεκριμένη δομή, για την οποία φέρω και η ίδια μεγάλη ευθύνη, τέλειωσαν. Πέρσι όταν έλεγα ότι του χρόνου όλα μαζί θα έκαναν 33 - 35% ακουγόταν παράξενο σε αρκετούς επιτελείς και τώρα επιβεβαιώνομαι".
Μάλλον το έχουν καταλάβει όλοι γι'αυτο και η Χριστινα Λαμπιρη θέλει να κάνει νέα διαφορετική εκπομπή.
Η Ζήνα Κουτσελίνη την περίοδο αυτη απολαμβάνει την αποχή από την τηλεόραση.
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, θα επιστρέψει προς ΑΝΤ1 μεριά και συγκεκριμένα στην Τατιάνα Στεφανιδου όπου της έχει γίνει πρόταση.

3 σχόλια

  1. Η ιδεολογία πασόκ είναι όταν είμαι αντιπολίτευση να γκρινιάζω εναντίον του αντίπαλου κόμματος που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ερείπια που του άφησα.
    Όταν η γκρίνια φτάνει στο ζενίθ ο ανίπαλαος καταρρέει και έρχομαι εγώ να σκορπίσω όσα μάζεψε. Εάν δεν είναι αρκετά, non problem, παίρνω δανεικά.
    Λόγω έμφυτης νωχελικότητας ο Κ.Κ. δεν τους έκανε το χατίρι, δηλαδή δεν εφάρμοσε σκληρή πολιτική λιτότητας, σαν το Μητσοτάκη.
    Τώρα λοιπόν ο ΓΑΠ δεν μπορεί να κάνει τον καλό μοιράζοντας τα χρήματα που μάζεψαν οι άλλοι, άρα αισθάνεται ότι η δεξιά τον πρόδωσε.
    Οι πονηριές δεν διαρκούν για πάντα, Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα της έχυνα τα βάρδουλα με σπερμομαντολίνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάς εξαπατάς.
    Η Ζήνα τώρα(σύμφωνα μέ πληροφορίες
    καί αποκλειστικά),βρίσκεται στήν
    Νέα Ζηλανδία,όπου μαζί μέ τόν
    Ηρακλή(Κέβιν Σόρμπο),προσπαθούν
    νά εγγράψουν DVD,μέ τίτλο:
    "Nέκταρ αμβροσία,χύνουμε καλύτερα
    από Τζούλια καί ΣΙΑ".
    ...Τέτοια πού διαβάζω,αυτά γράφω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση