GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "τέλος της ιστορίας"...

...απαγορεύει αναφορά στο 1821 Νέα Υόρκη απο τον Γιάννη-John για το press-gr Ναί, όπως το λέω : Κάποιοι επέβαλαν να μην αναφέρεται η γενοκτο...

...απαγορεύει αναφορά στο 1821

Ναί, όπως το λέω: Κάποιοι επέβαλαν να μην αναφέρεται η γενοκτονία των Αρμενίων ούτε των Ελλήνων του Πόντου (ακόμη και στα ελληνικά σχολικά βιβλία) και να ματαιωθεί η συγκέντρωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλες τις πρεσβείες μας και μη πιστεύετε για λόγους οικονομίας. Τα συνέδρια των κομμάτων και της ΓΣΕΕ σε ξενοδοχείο 5 αστέρων της Χαλκιδικής, κόστισαν ένα κάρο ευρώ... Να λοιπόν, που το "τέλος της ιστορίας", τα υπουργεία μας Παιδείας και Εξωτερικών χέρι-χέρι με το Ντοβλέτι...
Και κάτι αποκλειστικό: Είχαν ήδη σταλεί προσκλήσεις στον ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη, στον Τζορτζ Στεφανόπουλο και σε άλλους εξέχοντες ομογενείς.
Διαβάζω απο χθεσινή ανάρτηση σε ελληνοαμερικάνικο μπλογκ, που τελικά απεσύρθη :
Άξιοι να αναφέρονται στην επέτειο του 1821 οι πολέμαρχοι ηγέτες, αλλά πανάξιοι και...

εκείνοι που έδωσαν τη ζωή τους στην εθνεγερσία, δηλαδή οι ΄Αγνωστοι Στρατιώτες και ιδιαίτερα οι Έλληνες εθελοντές από το εξωτερικό, όπως και οι ξένοι φιλέλληνες. Η ιστορία λέει ότι σε όλους τους πατριωτικούς και απελευθερωτικούς αγώνες της Ελλάδας συγκροτούνται εθελοντικά στρατιωτικά σώματα, ακόμη και ξένων, που προσέρχονται από πατριωτισμό ή ιδεολογική παρότρυνση. Εκτός από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Σανταρόζα και άλλους γνωστούς φιλέλληνες που άφησαν τη τελευταία τους πνοή στο χώμα που είχαν πατήσει οι αρχαίοι Έλληνες-ινδάλματά τους, έπεσαν και άλλοι πολλοί ξένοι εθελοντές ( Άγνωστοι στρατιώτες) λάτρεις της χώρας του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη... Ένας Αμερικανός ιαπωνικής καταγωγής φιλόσοφος έγραψε για το "τέλος της ιστορίας" που ασπάστηκαν ασμένως κάποιες "άρμόδιες" του ελληνικού υπουργείου Παιδείας που χαρακτήρισαν τη σφαγή της Σμύρνης συνωστισμό και υπέδειξαν να αφαιρεθεί απο τα σχολικά βιβλία ότι δήποτε θυμίζει εθνεγερσία του 1821!!! Και ερωτώ, εάν σήμερα που βάλλεται η χώρα μας πανταχόθεν (και ίσως όχι αδίκως, αν σκεφτούμε ότι ουδείς πολιτικός και διαπλεκόμενος στα σκάνδαλα έχει λογοδοτήσει) σε περίπτωση επίθεσης γειτονικής χώρας προς την Ελλάδα, θα σπεύσει κάποιος ξένος εθελοντής να την βοηθήσει; Ασφαλώς ουδείς, γιατί πως να υπάρχουν φιλέλληνες όταν δεν υπάρχουν γνήσιοι Έλληνες. Και όπως το πάνε οι φωστήρες του υπουργείου Παιδείας, σε λίγο τα ελληνόπουλα θα τα ρωτάς ποιός ήταν ο Καραισκάκης και θα σου λένε γήπεδο και ποιός ο Διαγόρας, ποδοσφαιρική ομάδα... Άσε που κάποια μπερδεύουν και τον Σπύρο Λούη με τον Λούα Λούα...
Όσο για την σημαιοφόρο της εφετεινής παρέλασης στη 5η Λεωφόρο, αποκαλυπτικές φωτο τούρκικου μπλογκ, ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

49 σχόλια

  1. Γενοκτονία = Εξόντωση γένους. Δεν υπάρχουν σήμερα Αρμένιοι και Ελληνες Πόντιοι; Αφου υπαρχουν δεν υφίσταται "Γενοκτονία". Μπορεί να υπήρξαν σφαγές, αγριότητες η έστω εθνοκάθαρση (εκκαθάριση δηλ μιάς περιοχής από μέλη μιάς εθνότητας). Αλλά όχι γενοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο 5.49 γι΄αυτό χρειάζονται κτηνίατροι στα νοσοκομεία γιατί κάποιοι είναι ζώα σαν και σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτοσχολιαστή αν σου πηδήξανε μόνο τη μάνα και όχι και σένα, οι βιαστές είναι αθώοι... Τι λες ρε αυνανιστή των λέξεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω κύριε φιλόλογε ότι μου θυμίζεις κάποια Δραγώνα και Ρεμπούση που θέλουνε πήδημα, αλλά ποιός πηδάει σιτεμένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που τα βρίσκεις τα θέματα Καψαμπέλη μου, πάλι μαλλιά κουβάρια θα γίνουμε, γιατί κάποιοι σφόδρα κομματικοποιημένοι, θα νομίσουν ότι τα βάζεις με τον Γιώργο ξεχνώντας ότι πρώτος ξεκίνησε την παγκοσμιοποίηση ο Κώστας. Και οι δυο για χέσιμο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες τη μετάλλαξη της Μπουμπουλίνας σε Τζούλια; Να δεις Γιάννη απο τη Νέα Υόρκη που θα σε πούνε δεύτερης ποιότητας δημοσιογράφο, κάποιοι πρωτοκλασάτοι που είναι για κλάσιμο... ΜΠΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ=ΕΞΟΝΤΩΣΗ αλλά επειδή υπάρχουν σήμερα Αρμένιοι, Ελληνες και Πόντιοι, δεν υπήρξε γενοκτονία, τι λες ρε παραμορφωμένε; Δεν φταις εσύ αλλά ο Καψαμπέλης που επιτρέπει και περνάνε τέτοιες αρλουμπομαλακίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω νομίζω να καταργήσουμε και το Χριστός Ανέστη για να μη παραξηγούνται οι φίλοι μας πέρα απο το Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάψουμε τη σημαία, να καταργήσουμε τον εθνικό ύμνο, να βγάλουμε απο τα σχολικά βιβλία την εθνική μας ιστορία, να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες, να χτίσουμε τζαμιά... Καλά που υπάρχουν οι Ελληνες του εξωτερικού, που τους καταργούμε(λόγοι οικονομίας λένε οι κλεφταράδες πολιτικοί) τις συγκεντρώσεις των εθνικών επετείων, όπου δίνεται η ευκαιρία να μαθαίνουν κάποι ξένοι καλεσμένοι πως μετά 400 χρόνια αποτινάξαμε το ζυγό και πως πολεμήσαμε ηρωικά το 1940-41 όταν όλη η Ευρώπη λούφαζε στο ναζισμό και στο φασισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέβαια να καταργήσουμε τις εθνικές γιορτές για να δίνουμε τα λεφτά στους αργηγούς των κομμάτων και να αγοράζουν διαμερίσματα, όσο πιό μικρό κόμμα τόσο πιό πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά ρε να τρώνε χαβιάρια και να πίνουνε σαμπάνιες στις πρεσβείες και ο λαός να πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως να υπάρχουν φιλέλληνες όταν δεν υπάρχουν πιά γνήσιοι Έλληνες, κάποτε ήσαν οι κλέφτες και αρματολοί, τώρα οι λωποδύτες και αμαρτωλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξέρω για ποια βιβλία Ιστορίας λέτε.Αλλά το βιβλίο Θεματική Ιστορία της Γ' Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης ,στη σελίδα 253-254 έχει αναλυτική παρουσίαση της γενοκτόνίας των Ποντίων.
    Η παράγραφος ξεκινά ως εξης''Είναι γνωστή η γενοκτονία του αρμενικού λαού το 1915 από τους Νεότουρκους,αλλά δεν είναι γνωστή η μεθοδευμένη εξόντωση των Ελλήνων του Πόντου που έχει τις ίδιες αναλογίες ποσοτικά και ηθικά με τη γενοκτονία των Αρμενίων την περίοδο 1916-1923.''Και συνεχίζεται η ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα νέα βιβλία που επιβάλλει η παγκοσμιοποίηση να δεις ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΕΓΕΡΣΊΕΣ και για τον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ στη Σμύρνη τι έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε τους πασόκους... όταν έγραφε η Ρέπουση, ένα από τα εκλεκτά παιδιά του ΔΟΛ ότι "παρατηρήθηκε συνωστισμός στην παραλία της Σμύρνης" οι πασόκοι νόμιζαν ότι είχαν "ανάψει" τα Cherokee των Ελλήνων Μικρασιατών από την αναμονή για την επιβίβαση στα φέρρυ που θα τους πήγαιναν στη Μύκονο.

    Τώρα που κόβεται η μάσα για τις εκδηλώσεις στο εξωτερικό και πονάνε στην τσέπη, "ανακαλύπτουν" την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΗΛΙΘΙΟΙ ούτε μιά φράση δεν μπορείτε να πείτε χωρίς τη φανατίλα της κομματικοποίησης. ΟΥΣΤ ΑΘΛΙΟΙ. Είμαστε άξιοι του οικτρού μας τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η χαρά της Δραγώνα , θα αρχίσει να γιορτάζει αυτήν την μέρα σαν την μέρα κατάργησης των εορταστικών εκδηλώσεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για δείτε και αυτό :

    http://revma.wordpress.com/2010/03/23/οι-γερμανοί-είναι-φίλοι-μας/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρώτα θα κάνουμε Ανάσταση και μετά θα έλθει η… Σταύρωση

    Αλλάζει τα θρησκευτικά και τον προαιώνιο κανόνα η κυβέρνηση η οποία φέρνει την Τετάρτη στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά θα το ψηφίσει μετά το Πάσχα, έτσι για να μην μας πέσει βαρύ το πασχαλινό τραπέζι.

    Με μικρές αλλαγές και με διατήρηση ορισμένων αδικιών ετοιμάστηκε το νομοσχέδιο το οποίο έχει μια πρωτοτυπία. Για να μη χαθεί ούτε ευρώ, οι νέες φορολογικές κλίμακες, δηλαδή η μηνιαία παρακράτηση φόρου, θα έχει αναδρομική ισχύ από τον πρώτο μήνα του έτους. Κι όποιος έχει να πληρώνει περισσότερα θα το πράξει με την εκκαθάριση της δήλωσης. Όποιος έκανε το λάθος να αμείβεται από 28.000 ευρώ και πάνω την πάτησε αφού θα πληρώνει περισσότερο φόρο κάθε χρόνο.

    Άτυχοι είναι και όσοι κακομοίρηδες (διότι για τέτοιους πρόκειται όταν αγοράζουν σπίτι με δανεικά) πήραν στεγαστικό από την 1η Ιανουαρίου 2009. Η απαλλαγή των τόκων του δανείου από 40% πάει στο 20% και όσοι ήλπιζαν ότι θα παίρνουν πίσω ένα μέρος από αυτά που δίνουν κάθε μήνα στην τράπεζα, γελάστηκαν.

    Όσο για την αποζημίωση απόλυσης, φαίνεται ότι στην κυβέρνηση φοβήθηκαν ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες οι χιλιάδες υποψήφιου… απολυμένοι. Έτσι ανεβάζουν το αφορολόγητο ποσό από 30 σε 50 χιλιάδες ευρώ ενώ το 40% πάει σε αποζημιώσεις πάνω από 200.000 ευρώ. Τώρα ποιος είναι αυτός που παίρνει αποζημίωση τόσα χρήματα να τον βρούμε και να τον κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς μόνο κάτι μεροκαματιάρηδες εργάτες ξέρουμε που φεύγουν με 10-20 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση και δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

    Κατά τα άλλα, το φορολογικό νομοσχέδιο δεν έχει άλλες αλλαγές, θα ψηφιστούν οι σκληρές περικοπές και οι υπερβολικοί φόροι που έβαλε η κυβέρνηση επί δικαίων και αδίκων.

    Τώρα, αν θα βγούμε στους δρόμους όταν θα καταλάβουμε ότι εκτός από τα χρήματα από την τσέπη ο Γ. Παπανδρέου μας πήρε και το… παντελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκεινο που με πειραζει αφανταστα ειναι η επιπολαιοτητα που δερνει τον λαο αυτο σε θεματα ιστορικα,εθνικα οπως στις μερες μας.Ο πολιτικος φανατισμος των περισσοτερων,αφηνει να τους διαφευγει κατι πολυ φοβερο!Εχουμε παραμονες εθνικης γιορτης και μαλιστα της 25 Μαρτιου 1821,και οι εχθροι μας προβοκαρουν,κανοντας βολτες στο Αιγαιο με το καριδοτσουφλο που αποκαλουν κορβεττα,και κανεις δεν συγκινηται.Το αντιθετο μαλιστα,σκεψεις για να ξεχαστει και η εθνικη γιορτη.Δεν ειμαι της φιεστας,αλλα της επαγρυπνησης και της μνημης και προ παντων,της αποτελεσματικοτητας,πρωτα της εθνικης συνειδησης και των οπλων.Γιατι κακα τα ψεμματα,ισχυει και σημερα,αν θελεις να σε σεβονται,πρεπει να δειχνεις την αποτελεσματικοτητα των οποιοδηποτε οπλων σου και οχι να αφηνεις τους τουρκους να σε προκαλουν και την ημερα της εθνικης εορτης σου!
    Τι θα ελεγαν ολοι αυτοι που δωσανε τα παντα για εχουμε εμεις σημερα κρατικη οντοτητα.Θα αηδιαζανε με τα ανθελληνικα σχολια των περισσοτερων και αληθεια,ποιανης πατριδας πολιτες ειστε σεις,που θελετε να καταργησετε την ελληνικη ιστορια!Ειναι ωρα να περνετε τον πουλο σας απο την χωρα αυτη!Να πατε στην χωρα που λεγετε Πανγκοσμιοτητα,εκει ανηκετε,πολιτισμικα,εθνικα,γεννεολογικα,οχι στην Ελλαδα !

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι περιμένουμε απο το άχρηστο κράτος να μάθει στα αιδιά μας την ιστορία μας, όταν εμείς οι γονείς δεν τους τη λέμε, γιατί είμαστε κομματόσκυλα και λαμόγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε ζωντόβολο εγώ τρώω παστέλι, όπως λες, εσύ τι τρως,κουρκουμπίνια; Το ίδιο κουτόχορτο μας ταίζουν και τους δυό, εμένα τον ηλίθιο και σένα τον πανηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν ο Παπαδόπουλος είχε εκτελέσει κάποιους πολιτικούς τότε, ίσως οι μετά τη Μεταπολίτευση να μη τολμούσανε να γίνουν σαν τους σημερινούς κλεφταράδες. Και εσείς χαχόλοι εξακολουθείστε να στέλνετε σχόλια πολιτικοποιημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιάννη απο το Νιου Γιόρκ εσύ τα λες καλύτερα από εμάς που ζούμε στην Αθήνα... Μάθε λοιπόν αν δε το ξεύρεις ότι μιά τούρκικια κορβέτα έρχεται κατα δω και ο καπετάνιος της ανήμερα εθνικής επετείου θα πιεί τούρκικο καφέ στο Πασαλιμάνι. Ποιά εθνική γιορτή, ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ έχομε.... Αμάν ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ να αγιάσω... Και μη μου πεις ότι φταίει το ένα ή το άλλο κόμμα ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπουνταλάδες λέμε τους τουρκαλάδες, κουτόφραγκους τους ευρωπαίους, αμερικανάκια τους πέραν του Ατλαντικού... Κι΄εμείς τί είμαστε ρε μπούφοι και καρακάξες, υποχείρια της κουτοπονηριάς μας και των πολιτικοκαναλαρχών που μας αποβλακώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πως να υπάρχουν φιλέλληνες όταν δεν υπάρχουν πιά γνήσιοι Έλληνες, κάποτε ήσαν οι κλέφτες και αρματολοί, τώρα οι λωποδύτες και αμαρτωλοί.
    Και όπως το πάνε οι φωστήρες του υπουργείου Παιδείας, σε λίγο τα ελληνόπουλα θα τα ρωτάς ποιός ήταν ο Καραισκάκης και θα σου λένε γήπεδο και ποιός ο Διαγόρας, ποδοσφαιρική ομάδα... Άσε που κάποια μπερδεύουν και τον Σπύρο Λούη με τον Λούα Λούα...
    Ο ΛΥ ΜΠΙ Α ΚΟΣ Ο ΛΥ ΜΠΙ Α ΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑ ΝΑ ΘΑ ΠΑ ΝΑ ΘΑ
    Αυτό εστί ελληνικός λαός ο ένας μαλακίζεται με τη μιά χούφτα κι΄ο άλλος με την άλλη και όλοι μαζί και με τις δύο!!! ΠΑ ΣΟΚ ΠΑ ΣΟΚ ΝΕ Α ΔΗ ΝΕ Α ΔΗ ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΣΥ ΡΙ ΖΑ ΣΥ ΡΙ ΖΑ ΛΑ ΟΣ ΛΑ ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οι συνεπειες της αναρριχισης
    ενος αλλοδαπου ονόματι
    Jeffrey Mineiko στην εξουσια...

    ερχονται κι αλλα..

    βλεπετε οι τουρκοι τι κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είδατε το κοντάρι της σημαιοφόρας μαθήτριας,γαργαλεύει το πράμμα της... Σκέτη καύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με τρία μπακαλορεά τα παιδιά μου δεν έχουν να φάνε ούτε μπακαλέο... ΠΑ ΟΚ ΠΑ ΟΚ ΠΑ ΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΤΕ ΖΩΑ.
    ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ'ΓΑΛΛΟΥΣ΄ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ .. ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ΄ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ'ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ'..
    ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ..
    ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ.
    ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΘΑΞΑΜΕ.
    ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ.
    ΤΗ ΓΗ !!! ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΤΖΕΡΟΝΙΜΟΥ
    ( ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ).

    ΟΡΜΑΤΕ ΖΩΑ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σου ρε Jeffrey με την εξωτερική πολιτική σου και της Ελληνοτουρκικής πισωκολλητής προσέγγισης.

    Άντε και τώρα που καταργήσατε αεροπλάνα και τανκς στις παρελάσεις…να καλύψουν το κενό τα μηχανοκίνητα της γείτονος.
    Πλάκα δεν θα είχε να δούμε τουρκικά F-16 πάνω από την Αθήνα.
    Ώπααααα

    - Καλά ρε γμτ ένα “fuck off” δεν μπορεί κάποιος να τους το πεί;

    Αλλα..Γιά να πεις ΚΑΙ να εννοείς KAI να εμμένεις sτο “fuck off” πρέπει να είσαι γεννημένος political “giver” NOT a “taker”!..

    - Θα ήθελα πολύ να ακούσω την “περήφανη άποψη” του Υπ. Εθ. Αμ. που τώρα τελευταία έχει πάλι βγει στο προσκήνιο μιλώντας στους γνωστούς “προσκηνημένους” δημοκόλακες του συστήματος των ΜΜΕ, δίνοντας την εικόνα του “αξιόλογου και σοβαρού πολιτικού” που μάλλον ξανακαλλιεργείται δειλά-δειλά για “κάποιο” λόγο, τα ακούς Jefrey, ρε μπας και ξεκίνησε κάποιο σχέδιο από τα γνωστά κέντρα;

    Μπα πάλι ο Καραμανλής θα φταίει και η διακυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη πενταετία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για ποιούς «ομογενείς» μιλάς πάλι ρε κοιμισμένε ( ή μήπως προπαγανδιστή ) τζόνη;

    Ποιός σού είπε εσένα ότι οι Τζεϊμς και οι Τζορτζ θα μπορούσε να είναι ομογενείς;

    Αλλά ούτε και ο Σπιρο Λουϊ είναι έλληνας!


    Πατριώτες, πρέπει να αντιληφτούμε ότι υπάρχουν πολλά καθίκια που μας δουλεύουν!
    Σκύψτε στην Ιστορία, διαβάστε την όπως είναι κι όχι όπως την αλλοίωσαν, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
    Θα φρίξετε όταν θα καταλάβετε πόσο μας δουλεύουν αυτά τα τομάρια.

    Την πασοκική συμμορία δεν χρειάζεται να σας την συστήσω..
    Αυτά τα αλλοδαπά θέλουν κρέμασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 5:49

    Δεν φταίς εσύ, αλλά ο πατέρας σου που σε έκανε!

    Δεν τράβαγε καλύτερα μια μαλακία...

    θα είχαμε γλυτώσει από ένα ξυρισμένο αρχίδι σαν και του λόγου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΕΛΛΑΔΑ {ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Πώς καταντήσαμε, αδέλφια μου, στους έσχατους τούτους καιρούς να μας κυβερνούν, απο μεν την Εκκλησίαν αρνησίθρησκοι, απο δε την Πολιτείαν απάτριδες και ανθέλληνες,δηλαδή γενίτσαροι. Και εξηγούμαι.Εορτάσαμε, προ ημερών, την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Και αντι να ακούσωμε βροντές και αστραπές κατα των επωνύμων και ανωνύμων εχθρών της Αγίας μας Εκκλησίας, δηλαδή αναθεματισμούς έναντι των παλαιών και νέων αιρέσεων και ιδίως κατα του πάπα και του οικουμενισμού, κατα το τυπικό της ημέρας, ακούσαμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να εξαπολύει δια της εγκυκλίου του κεραυνούς και αστραπές εναντίων ποίων? Των ορθοδόξων πιστών Χριστιανών των υπογραψάντων την ομολογίαν Πίστεως κατα του οικουμενισμού και ευτυχώς που λησμόνησε να εξαπολύσει τα αναθέματα εναντίον των Ορθοδόξων Χριστιανών....Ποίος ο τούτο πράξας? Ο πρώτος τη τάξει εις την Ορθόδοξον Εκκλησίαν! Και μή χειρότερα... Αλλα μήπως απο Εθνικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα? Το μόνο που ενδιαφέρει τους νεοέλληνες είναι ο μισθός και οι συντάξεις να μην ελλατωθούν. Οσον αφορά την Πίστη και την Πατρίδα "άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε". Αξιωθήκαμε ακόμα να δούμε να καταργούνται τα Υπουργεία Μακεδονίας και Αιγαίου, η ονομασία του αεροδρομίου της Θεσ/νίκης, ο όρος "Εθνική" απο τα Υπουργεία Εθνικής Παιδείας και Εθνικής Αμυνας και επι πλέον οι παρελάσεις απο τις Εθνικές μας εορτές. Φθάσαμε στο σημείο να εξαφανίσωμε απο το μουσείο της Χίου τον πίνακα του Ντελακρουά {η σφαγή της Χίου} για να μή στεναχωρήσουμε τους "φίλους μας" τους Τούρκους! Και μήν πεί κανένας οτι οι Τούρκοι άλλαξαν. Αν κάτι τέτοιο πιστεύει, άς κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Κύπρο και θα αλλάξει γνώμη. Και ποιός ξέρει τί μας επιφυλλάσσει το εγγύς μέλλον? Αλλα ποιός Ιερεμίας θα κλάψει τον εθνικό και θρησκευτικό θάνατο της φιλτάτης μας Πατρίδας? Και λέγω Πατρίδας γιατί για την Εκκλησία μας έχωμεν την διαβεβαίωση αυτού τούτου του Ιδρυτού της οτι 'Πύλαι Άδου ού κατισχύσουσιν αυτής". Για την Πατρίδα μας όμως ποιός μας διαβεβαιώνει οτι έτσι που πάμε δεν ετοιμάζομε τον θάνατό της/... Αδέλφια μου Ορθόδοξοι Έλληνες όσοι εις τους εσχάτους τούτους καιρούς έχετε ακομα μια σπίθα αγάπης στο Χριστό και στην Ελλάδα,'στώμεν καλώς, στώμεν μετα φόβου". "Ιδού νύν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νύν ημέρα σωτηρίας'.[Β Κορ.6,2]. Ας αφήσομεν την θανατηφόρον αδιαφορίαν και ευδαιμονίαν και άς αναλάβομεν ιερόν αγώνα υπερ Πίστεως καιΠατρίδος, προτού είναι αργά. Μή φοβού το μικρο ποίμνιο οτι ευδόκησεν ο Πατήρ υμών του δούνε υμίν την Βασιλείαν [Λουκά 12-32]. Απο την διοικούσα Εκκλησία, ας μή περιμένομε τίποτε το καλό,αφού ανέχεται ή μάλλον συμβαδίζει με τον άθεο ΄Καίσαρα για να μη χάσει τα δισεκατομύρια ΕΥΡΩ της ΕΕ καιτο μόνο για το οποίο σηκώνει φωνή κατα του Καίσαρος είναι το 3 τοις χιλίοις και τα αμπελοχώραφα...Επομένως το βάρος του αγώνα πέφτει στους ώμους του πιστού λαού που είναι και ο φύλαξ της Πίστεως και της Πατρίδος. "ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ" "Π. Μάξιμος Κ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στους πρώτους 120 ιερολοχίτες προστέθηκαν και άλλοι αργότερα φτάνοντας τους 400, ενώ η οργάνωση του σώματος αυτού ολοκληρώθηκε στο Τιργοβίτσι. Η πρώτη μεγάλη μάχη (πλην διαφόρων μικροσυμπλοκών) που επιλέγει να δώσει ο Υψηλάντης, είναι στην κωμόπολη του Δραγατσανίου, όπου είναι εγκατεστημένη ισχυρή φρουρά με ιππικό των Τούρκων.
    Την επόμενη ημέρα, 7 Ιουνίου 1821, θα ξεκινήσουν οι αψιμαχίες, προτού καταφτάσει όλο το στράτευμα, με την αποτυχημένη επίθεση του ελληνικού ιππικού του Βασιλείου Καραβία. Ο Ιερός Λόχος, με επικεφαλής τον Νικόλαο Υψηλάντη, έσπευσε προς βοήθεια με 375 αξιωματικούς και οπλίτες, αλλά η φυγή του τμήματος του Καραβία ανάγκασε τους Ιερολοχίτες να πολεμήσουν μόνοι τους χωρίς την υποστήριξη ιππικού. Πριν προφτάσει ο Ιερός Λόχος να σχηματίσει τετράγωνα, επιτέθηκε το τουρκικό ιππικό με αρχηγό τον Καρά Φέιζ και χώρισε το Λόχο στα δύο. Η μάχη ήταν σκληρή και αιματηρή. Οι Ιερολοχίτες πολέμησαν ηρωικά και έγραψαν μια ένδοξη σελίδα στη νεοελληνική ιστορία. Οι απώλειες ήταν σημαντικές, οι εκατόνταρχοι, ο σημαιοφόρος του Λόχου, 25 αξιωματικοί και 180 στρατιώτες έπεσαν νεκροί, ενώ 37 Ιερολοχίτες αιχμαλωτίστηκαν και στάλθηκαν στο Βουκουρέστι κι από εκεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου αποκεφαλίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !


    Μόλις ξέσπασε η ελληνική επανάσταση, ένα πλήθος φιλέλληνες, λόγιοι, καλλιτέχνες, ποιητές και απλοί άνθρωποι του λαού, λάτρεις και θαυμαστές της αρχαίας Ελλάδας, φιλελεύθεροι και ρομαντικοί, κινήθηκαν σε μια αληθινή σταυροφορία υπέρ του απελευθερωτικού αγώνα. Ίδρυσαν συλλόγους και κομιτάτα, άρχισαν τους εράνους και κατέβηκαν στην Ελλάδα, όπου και αγωνίστηκαν ηρωικά στα πεδία της μάχης. Στη Γαλλία, επικεφαλής της φιλελληνικής κίνησης ήταν μεγάλα ονόματα των γραμμάτων και των τεχνών, οι ποιητές και συγγραφείς Σατοβριάνδος, Φοριέλ, Πουκεβίλ, Βίκτωρ Ουγκώ, Βερανζέρος. Όλοι τους έγραψαν βιβλία για την Ελλάδα κι ο Βίκτωρ Ουγκώ κι ο Βερανζέρος ύμνησαν τον αγώνα της Ελλάδας με φλογερά ποιήματα. Τεράστια ποσά συγκέντρωσαν τα γαλλικά κομιτάτα και το φιλελληνικό ρεύμα παρέσυρε τα πνεύματα των φιλελεύθερων Γάλλων. Ανάμεσά τους ο βαρόνος Δαντέλ, ο Φαβιέρος, ο πρίγκιπας Παύλος Βοναπάρτης και οι Κορσικανοί Βαλέστας και Αμπάτης.

    Στην Ιταλία, φιλέλληνες αναδείχτηκαν ανάμεσα στους Καρμπονάρους και ήταν ο στρατηγός Ραζαλόρ, που έπεσε στο Μεσολόγγι, ο κόμης Σανταρόζα, που έπεσε ηρωικά στη Σφακτηρία και πολυάριθμοι άλλοι.

    Στη Γερμανία, ο Γκαίτε και ο Μίλερ ήταν οι πρώτοι που έδειξαν φιλελληνικά αισθήματα. Στη Νορμανδία ο Έρενφελς, ο βαρόνος ντε Γκίλμεν και άλλοι.

    Στην Αγγλία, ο λόρδος Βύρων ήταν ανάμεσα στους πρώτους φιλέλληνες που χάρισε και τη ζωή του στον αγώνα της Ελλάδας, ο ποιητής Πέρσι Σέλεϊ, ο ιστορικός Φίνλεϊ, ο Τρελώνη, ο Άστιγξ, ο Γκόρντον, ο συνταγματάρχης Λέστερ Στάνχοπ και άλλοι.

    Φιλελληνικά κομιτάτα ιδρύθηκαν και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που ανέδειξαν επίσης μεγάλους φιλέλληνες, όπως ο γιατρός Χάου, ο πρόεδρος Μονρόε, ο βουλευτής Έβερετ και άλλοι. Από τις άλλες χώρες, διάσημοι φιλέλληνες αναδείχτηκαν οι Ελβετοί Εϋνάρδος και Μάγερ και ο Πορτογάλος Αλμεϊνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και όλες επ'ευκαιρία της σημερινής ημέρας.
    Το DNA των Ελλήνων που έχει αλλάξει από γενετικά τροποποιημένες ιδέες μιας ευρωπαϊκής υπερμοντερνιστικής θεώρησης στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης ,εύχομαι να αντισταθεί σθεναρά σε αυτά που προστάζουν οι σύγχρονοι στρατιώτες του σκότους,της στοχευμένης οικονομικής και πολιτικής υποδούλωσης και της Θεοποίησης του χρήματος."


    Αντώνης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Aφού τα ξέρετε όλα ρε πολύξεροι ελληναράδες τι ακριβώς σημαίνει "εθνοκάθαρση" και ε τι διαφέρει από την γενοκτονία. Εκτός αν είναι το ίδιο. Οπότε οι συμπατριώτες μας στη βόρεια Μικρά Ασια που ξεκαθάρισαν ολοκληρες περιοχές, για λόγους ασφάλειας, από Τούρκους στη διαρκεια της επελασης των ελληνικών δυνάμεων πος Ανατολάς (και διαπιστώθηκαν τότε από διεθνες παρατηρτες) έκαναν Γενοκτονία; Μην λέτε λοιπόν βλακείες και διαβάστε κανένα βιβλίο εκτός των Απομνημονευμάτων του Ψωμιάδη και του Ανθιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση