GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελίνα Μερκούρη ...σαν σήμερα

Από τον Γιάννη Μυλωνά http://syllektiko-pazari.blogspot.com . Η Μελίνα Μερκούρη γεννήθηκε στην Αθήνα , στις 18 Οκτωβρίου 1920 . Ελληνίδα ηθο...

Από τον Γιάννη Μυλωνά
http://syllektiko-pazari.blogspot.com
.
Η Μελίνα Μερκούρη γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου 1920 .
Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός καταγόταν από σπουδαία οικογένεια πολιτικών. Μεγάλη ηθοποιός βραβευμένη με διεθνή βραβεία και παγκόσμιας ακτινοβολίας προσωπικότητα διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και όπως τόνισε και ο Ανδρέας Παπανδρέου "άντεξε" και στους 16 ανασχηματισμούς κυβέρνησης που έκανε), από το 1981-1989 και 1993-1994. Πέθανε στις 6 Μαρτίου 1994 στην Νέα Υόρκη μετά από πολύχρονη μάχη ενάντια του καρκίνου .

6 σχόλια

  1. 80% συμφωνα με νεα ερευνα απαιτει να παραιτηθει η κυβερνηση και να γινει πληρης αλλαγη του πολιτικου σκηνικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από Δευτέρα..

    Στα 3 λεπτά ανά χλμ., από 2,5 που ισχύει σήμερα, αναπροσαρμόζει από τη Δευτέρα τη χρέωση η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε τμήματα του οδικού άξονα ευθύνης της.
    Η αναπροσαρμογή αυτή γίνεται ... βάσει των όρων της Σύμβασης Παραχώρησης που έχει συναφθεί με το Ελληνικό Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρεμάλα θέλουν τα πασοκια για τα ελλείμματα μια ζωή έτρωγαν και έκαναν περιούσιες εγώ και ο λαός που δεν ψήφισε ποτέ πασοκ δεν φταίει σε τίποτα γιατί να πληρώσουμε και μείς εμείς μια ζωή χαμένοι ήμασταν άλλοι ήταν στη κλίκα που τα έτρωγαν και μια ζωή μας κυνηγούσαν γιατί δεν σκύβαμε το κεφάλι αυτοί που τα έτρωγαν συμφωνούν με τα μετρά και τώρα μας ζητάν να πληρώσουμε και μείς να πάνε γαμηθούν κρεμάλα θέλουν με λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ...ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκανδαλο

    επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών που έσβηναν προστίματα (ύψους 10δισ)μετά από επανελέγχους και φέσωναν το Ελληνικό δημόσιο έναντι μίζας που έπαιρναν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα ήταν εφοριακοί και ελεγκτές με πρωταγωνιστή έναν γνωστό επιθεωρητή


    Ας παει και κανενας μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση