GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμνοτυφίες...

Αγαπητό Press-gr, αναρωτιέμαι γιατί παρουσιάζεσαι τόσο σεμνότυφο. Ακόμη και την Τζούλια, μολονότι πολλοί "αναζητούσαν" το βίντεο...

Αγαπητό Press-gr,αναρωτιέμαι γιατί παρουσιάζεσαι τόσο σεμνότυφο. Ακόμη και την Τζούλια, μολονότι πολλοί "αναζητούσαν" το βίντεο για να το δουν μέσω του διαδικτύου, έπεσε ...λογοκρισία.
Για να προκαλέσω τη σεμνοτυφία σου, σου στέλνω τη φωτογραφία αυτή μαζί με το σχετικό link (εδώ) από την ιστοσελίδα της πολύ σοβαρής οικονομικής εφημερίδας "Ημερησία". Και όπως διαβάζω, πρόκειται για την Ξένια Μαργαρίτου η οποία...

"έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Playmate 2008 και από τότε καρφώθηκε στο μυαλό μας ως το άγριο θηλυκό με το αγγελικό πρόσωπο. Πήρε την Aston Martin και πήγε για τη φωτογράφηση στο Playboy Μαϊου, προσφέροντας τη δίμετρη κορμάρα της στους αναγνώστες ως ανοιξιάτικο δώρο. Την πιο μεγάλη τύχη την είχε αναμφίβολα το χειρόφρενο...όμως αύριο θα δούμε την Ξένια να φλερτάρει και με το τιμόνι...με θέα από πίσω!"
Κι αν νομίζεις ότι αυτή είναι η πιο προκλητική φωτογραφία που υπάρχει στην εν λόγω ιστοσελίδα, κάνεις λάθος. Είναι μάλλον η πιο σεμνή - γι' αυτό και την επέλεξα για να μπορέσεις ευκολότερα να τη δημοσιεύσεις...

Με σεμνότητα
Ο ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΣ

10 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη μέση και κάτω, κρίνοντας από τα μάγουλα, φτυστή η κυβέρνηση είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοντελο θα πη πουτανα και πουτανα θα πη μοντελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουριτσιμ,
    Δεν έρχεσται μια βόλτα απ το χουριο, να σε δήξω και την στάνημ
    Αχ κι να σ ειχα στου μαντρί. Να σε δειχνα τα άρμεγμα.

    μετρουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι θέλει αυτό το μανάρι, τί να θέλει, τί να θέλει...
    Ελα νινί στον τόπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ______________ σαν και αυτην ειναι στο στύλ ο ΜΑΛΚΑΚΑΣ με ...μουστάκι

    ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΠΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ NIKOS...τι θαυμάσια !!!!
    ___________________________________
    Και ο αδελφός Νίκος μετά φωτογράφου στα Εμιράτα.

    Πολύ συζήτηση έχει γίνει για το περιβόητο ταξίδι στο Αμπου Ντάμπι. Χθες ο κ. Χάρης Παμπούκης την φιλοτιμίαν ανἀγκη ποιούμενος απάντησε ότι πλην του ιδίου και της κυρίας Λούκας Κατσέλη στην αποστολή συμμετείχαν δύο συνοδοί ασφαλείας, ο συνεργάτης της υπουργού Οικονομίας κ. Σπ. Παγκράτης, η συνεργάτις του υπουργού Επικρατείας κυρία Παναγιώτα Παυλοπούλου, ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ. Ν. Παπανδρέου και η φωτογράφος κυρία Σιμέλα Παντζαρτζή .

    Το ταξίδι κόστισε οπως δήλωσε ο ίδιος Υπουργός στα ταμεία 85.935,38 ευρώ. ___________________

    Δηλαδή μες της κρίσης τον καιρό η κυβέρνησή μας προσέλαβε και φωτογρἀφο για να αποθανατίσει τους εμίρηδες και τους κακομοίρηδες που πήγαν στο Αμπου Ντάμπι. Εκείνο που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει είναι, με ποιά ιδιότητα ταξιδεύει ο αδελφός Νίκος .
    Μάλλον για να δείξουμε στους εμίρηδες ότι και στην Ελλάδα κυβερνάει μια οικογένεια...
    Χάρη θέλουμε μια χάρη. Να μας δώσεις φωτογραφία του Νίκου με τον Εμίρη αφού την πληρώνουμε που την πληρώνουμε τη φωτογράφο να βλέπουμε και τι γίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΛΙΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση