GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη βόμβας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών...

Αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα σε στάση λεωφορείων κοντά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στη...

Αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα σε στάση λεωφορείων κοντά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη. Προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και τον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Πριν από τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα ο σκοπός της διεύθυνσης Αλλοδαπών είδε το ύποπτο αντικείμενο, πλησίασε, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη στάση των λεωφορείων, στον τοίχο της περίφραξης του Τμήματος Αλλοδαπών και σε τζάμια καταστημάτων στην απέναντι πλευρά της Πέτρου Ράλλη. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

6 σχόλια

  1. ΤΙς ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟς ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟς ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαν ρε ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ !!!
    ΑΜΆΝ..ΠΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..

    ΑΜΑΝ..ΟΥΤΕ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ !!!!!!
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ...αίσχος.

    ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ?
    ααρχιμαλάκα ΠΡΟ-ΠΟ αμερικής και περιχώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριωτισμός : το ΠΡΩΤΟ καταφύγιο του απατεώνα !
    Πριν 235 χρόνια, ο υπερσυντηρητικός, ηθικολόγος, ποιητής, βιογράφος, κριτικός, Σάμιουελ Τζόνσον, εισάγει στο παγκόσμιο πολιτικό λεξιλόγιο την ιστορική φράση «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα» («patriotism is the last refuge of the scoundrel»).

    Μία φράση που έμελλε να συνοδεύει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα και που στην πολιτική των made in Greece «σοσιαλιστών» άλλαξε περιεχόμενο, καθώς πλέον ο πατριωτισμός αποτελεί το πρώτο καταφύγιο των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ (ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τσιράκι τον αμερικανών γιατί βρίζεις επώνυμα μήπως και σι προστατεύεσαι από τους Αμερικανό τσολιάδες - κουκουλοφόρους- προδότες ξεχνάς ότι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας δήλωσε πως το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια γίνεται για ψηφώ φορηκούς λογούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *