GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή παραμένει η Πέτρου Ράλλη...

Κλειστή παραμένει η οδός Πέτρου Ράλλη μετά την έκρηξη της βόμβας έξω από το κτήριο που στεγάζει τις διευθύνσεις Μεταγωγών και Αλλοδαπών. To...

Κλειστή παραμένει η οδός Πέτρου Ράλλη μετά την έκρηξη της βόμβας έξω από το κτήριο που στεγάζει τις διευθύνσεις Μεταγωγών και Αλλοδαπών. To χώρο ερευνούν συνεργεία του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος είχε εκραγεί τα ξημερώματα του Σαββάτου και στην είσοδο πολυκατοικίας στον οδό Πάτμου 23 στα Πατήσια, όπου μένει ο αντιπρόεδρος της ελληνοπακιστανικής κοινότητας και μέλος του ΔΣ του φόρουμ μεταναστών Ανουάρ Ικμπάλ.

5 σχόλια

  1. αμαν ρε ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ !!!
    ΑΜΆΝ..ΠΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..

    ΑΜΑΝ..ΟΥΤΕ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ !!!!!!

    ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο κινήσεις ρε πούστηδες νεοναζί;

    ΟΚ, τώρα παίζουν τα άσπρα.
    Με 2 κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριωτισμός : το ΠΡΩΤΟ καταφύγιο του απατεώνα !
    Πριν 235 χρόνια, ο υπερσυντηρητικός, ηθικολόγος, ποιητής, βιογράφος, κριτικός, Σάμιουελ Τζόνσον, εισάγει στο παγκόσμιο πολιτικό λεξιλόγιο την ιστορική φράση «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα» («patriotism is the last refuge of the scoundrel»).

    Μία φράση που έμελλε να συνοδεύει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα και που στην πολιτική των made in Greece «σοσιαλιστών» άλλαξε περιεχόμενο, καθώς πλέον ο πατριωτισμός αποτελεί το πρώτο καταφύγιο των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ..

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τσιράκι τον αμερικανών γιατί βρίζεις επώνυμα μήπως και σι προστατεύεσαι από τους Αμερικανό τσολιάδες - κουκουλοφόρους- προδότες ξεχνάς ότι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας δήλωσε πως το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια γίνεται για ψηφώ φορηκούς λογούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση