GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατυχής παραλληλισμός...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ο δημοσιογράφος του ALTER, κ. Κωνσταντάτος, σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού το τραγικό γεγονός της ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ο δημοσιογράφος του ALTER, κ. Κωνσταντάτος, σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού το τραγικό γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης είπε ότι δεν "βλέπω την ίδια ευαισθησία τώρα που το θύμα είναι μετανάστης. Δεν βλέπω κανέναν να κατεβαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, όπως έκανε πέρυσι το Δεκέμβρη". Πραγματικά, δεν βρίσκω την αναλογία και την σχετικότητα των δύο περιστατικών. Βοήθησέ με, με σχόλιο σου, μπας και ξεπεραστεί παράλληλα ο οχετός που συνηθίζεται κάτωθι και μήπως και νοήσω ό,τι εδηλώθη. Το ένα παιδί σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού όπλου, ενώ το άλλο έχασε τη ζωή του από έκρηξη βομβιστικού μηχανισμού στα χέρια του. Εκτός αν ο κ. Κωνσταντάτος επιθυμεί...

νέα Απριλιανά, εν όψει Πάσχα, για χάριν επαγγελματικής διαστροφής. Μ΄ αρέσει που δεν φοβάται την στέρηση των διακοπών του στην όμορφη Κεφαλλονιά μπρος στο ενδεχόμενο να καεί η Αθήνα. Τον τιμά. Αλλά πραγματικά, αδυνατώ να συλλάβω το συλλογισμό της λαϊκίστικης σύγκρισης. Αναντίρρητα, κοινά έχουν οι δύο περιπτώσεις. Τον άδικο θάνατο. Την άνιση μοίρα. Το ανθρώπινο λάθος. Μόνο που τα κοινά τους, δεν είναι λόγος διαμαρτυρίας, αλλά θλίψης. Δεν είναι λόγος κινητοποίησης, αλλά προσωπικής περισυλλογής. Για τον Αλέξη, όντως μπορούσες να διαμαρτυρηθείς και να φωνάξεις στους κρατούντες. Τώρα, πώς να διαμαρτυρηθείς στην παγκόσμια φτώχεια; Πόση δύναμη να έχεις για να κατηγορήσεις το Πρόσωπο που την καθρεφτίζει σε παγκόσμια διάσταση, όταν είσαι κι εσύ φτωχός; Και αν μπορείς, δεν δίδεται αφορμή με τέτοιους ατυχείς παραλληλισμούς. Ειδικά, όταν δεν παρέχεις το παράδειγμα. Όταν δεν φοράς, για παράδειγμα, ένα μαύρο πένθος. Όταν απλά περιορίζεσαι στην περιγραφή του τί βλέπεις ή του τι δεν βλέπεις. Ενώ, ποτέ δεν απάντησες στην υποκρισία που εμφανίζεται δίπλα σου...

34 σχόλια

  1. O Λυπερόπουλος. Τί λέει ο Λυμπερόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ [ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά. Η 'επαναστατική' βία έχει ακόμα ένα βαθμό αποδοχής από την ελληνική κοινωνία. Ακόμα και αν θύματα είναι δυο πιτσιρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Για τον Αλέξη, όντως μπορούσες να διαμαρτυρηθείς και να φωνάξεις στους κρατούντες. Τώρα, πώς να διαμαρτυρηθείς στην παγκόσμια φτώχεια; "

    H pagkosmia ftwxeia faiei...den ftaine oi tromokrates?


    -ENAS MALAKAS ELLHNAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Παπαγιώτη κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις ; σκοτώνεται ο πιτσιρικάς απο την αστυνομία , καίγεται η Αθήνα , σκοτώνεται ο πιτσιρικάς και κυνδινεύει να τυφλωθεί η πιτσιρίκα απο τους αριστεροφασίστες χθές και δεν υπάρχει εστω και ενα κεράκι στον χώρο που σκοτώθηκε ο μικρός .
    Μάλλον οι αριστεροί επαναστάτες εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν τις καταστάσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα έπεσε η ΝΔ απο την Κυβερνηση.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ..
    ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ.

    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ...
    Εάν οι πράξεις των δεν είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια την υπόσταση της χώρας, τότε με σιγουριά θα μπορούσα να πω ότι μιλάμε για την καλύτερη κωμωδία που έχει ανέβει στα χρονικά της χώρας.

    Μου αρέσει που κάθισαν 5,5 χρόνια στην αντιπολίτευση και ήρθαν με όρεξη για δουλειά στην εξουσία! Που είσαι Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!
    Χαχαχαχαααααααααααααααα!

    Κακομοιρε Ελληνα τι εχουν να δουν τα ματια σου ακομη!
    Μ’αυτους που εμπλεξες καλα ξεμπερδεματα.

    Την αρρώστια που έχουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος, ούτε ο Φρόϋντ ο ίδιος δεν μπορεί να τη γιατρέψει.

    Μπορεί όμως να τους μάθει να παίρνουν την σωστή θέση για να υποδεχθούν την τσανάκα με το γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι σχεδόν στις 300 μονάδες βάσης πάνω από το γερμανικά τα ελληνικά σπρέντς.
    Όσο παραμένει στο τιμόνι της οικονομίας ο άνθρωπος που είπε ότι η Ελλάδα είναι σαν τον τιτανικό, τα σπρέντς δεν πρόκειται να πέσουν.
    Μην νομίζετε ότι οι traders δεν έχουν χιούμορ.
    Πλάκα μας κάνουν, μόνο εμείς παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπαριωτη δεν εχεις σε ποιους να πεις τα παραπονα?τι μαλακιες λες βρε βρωμογλυφτη.να τα πεις στον αρχιχαζουλιακα Γιωργακη και στον ανικανο-επικινδυνο-αρχιμαλακα Χρυσοχοιδη.γιατι τους στηριζεις?δεν βλεπεις οτι με την αλογιστη μαλακια τους οδηγουν τον κοσμο στην αυτοδικια και την ελλαδα στο χαος.για τον Αλεξη υπηρχελογος?ποιος λογος που δεν υπαρχει στον χθεσινο νεκρο.Ανοιξτε τα ματια σας και τα στοματα σας και πειτε την ωμη αληθεια,αλλα και να θελετε να την κρυψετε ο κοσμος βλεπει και σαν και σενα μερικους-οπως και τους αχρηστους κυβερνωντες-θα τους λειωσει πολυ συντομα.Τους ψηφισε οκοσμος να ξεφυγει απο την αχρηστη κυβερνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ αλλα που ναξερε οτι υπηρχε σχεδιο καταστροφης της κοινωνιας,της οικονομιας και της ελλαδας.Ξυπνατε και διαλυστε τους ΧΘΕΣ..γιατι αυριθο θα ειναι πολυ αργα.και εσυ παπαριωτη νατηρειςτο ρητο Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ,και να σταματησεις το γλυψιμο,γυμνοσαλιαγκα.και τελοσ αν και διαφωνω με πολλες αναρτησεις ειναι το μονο blog,που λες τη γνωμη σου.Εκεινι που θαθελα-και πολλοι αλλοι-να μπορω να σχολιαζω στο fimotro,εκει να δερις γλεντια με τον σιχαμερο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
    ΑΝΤΩΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ....ΕΣΥ
    ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΑ ΜΑΝΑΣ !!!!

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥ
    ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ !!!

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΟΡΝΕΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!!!!!!!!

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΡΕ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ ?

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΝΙΝΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΡΕ ΕΜΕΤΕ ?
    ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ?
    AΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ ?
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ?
    ...ΑΠΟ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΟΙ-ΚΑΤΑΡΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΑΛΗΑΤΑΡΑ ?
    ---------------------------------
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΅ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΑ"
    ΤΟΝ ΘΕΟ-ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ-ΤΟ ΒΟΥΔΑ....ΠΟΙΟΝ
    ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΑΡΘΟΓΡΑΦΟς ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑς. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΧ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑς. ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς όλους τους διανοητικά καθυστερημένους φασιστοειδείς:
    Η διαφορά είναι ότι η δολοφονία του μαθητή τον Δεκέμβριο του 2008 έγινε από πρόθεση τού μπάτσου, ενώ ο θάνατος του Αφγανού έγινε από μαλακία της αστυνομίας(αφού είναι πλέον γνωστό ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική προειδοποίηση, η οποία δεν ελήφθη υπ' όψιν από τους μπάτσους).

    Η διαφορά δηλ. ανάμεσα στα δύο δολοφονικά περιστατικά, είναι ότι στο ένα υπήρχε πρόθεση των μπάτσων, ενώ στο άλλο όχι. Πάντως και τα δύο στους μπάτσους οφείλονται.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα υποτίθεται ότι είναι η πρεμιέρα του νέου «σώματος» της ΕΛ.ΑΣ, της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» (από το Δίκυκλη Αστυνόμευση).

    Η πραγματικότητα ΑΛΗΤΗ
    έρχεται για να διαψεύσει αυτούς που σχεδιάζουν στα χαρτιά, αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν την πράξη:

    * Ένας 15χρονος Αφγανός νεκρός χθες από βόμβα, ένα 10χρονο κορίτσι τραυματισμένο, η μητέρα του επίσης τραυματισμένη,
    * ένας ιδιοκτήτης ΠΡΟ-ΠΟ νεκρός στο κέντρο της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου τραυματισμένος,
    * γιος και πατέρας τραυματισμένοι από μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη από επτά άτομα για μία θέση στάθμευσης,
    * γκαζάκια σε Ιερό Ναό, εκρηκτικοί μηχανισμοί έξω από Τράπεζα και κατάστημα παιχνιδιών και πόσα άλλα ακόμα.

    Μέσα λίγες ώρες είναι σαν να έχει ξεσπάσει ένας άγραφος πόλεμος, αποδεικνύοντας ότι η καθημερινότητα και οι εξελίξεις ξεπερνούν τους σχεδιασμούς και – γιατί όχι – τις ικανότητες αυτών που υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένοι με το να τις προλαμβάνουν.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Simera mas prixane ta @@ oli tin imera me tin ekrixi ala kanane tin papia me to epitokio ton omologon
    (6%). Gargara tis paparies tou GAP oti sothike h Ellas.
    Afto to Nr. o Konstantakatos kathe toso xernai ton ipoulo pasokiko tou
    emeto mazi me ton allo kafro ton Konsta pou to pezi ikonomologos kai tin mitogka ke skilou sinama prasinofrourou Makri. Olous aftous tous mazepse o Xatzipaparas ke apokimizoun ton kosmo kathe bradi me apoprosanatolistikes mpourdes synepikouroumeni apo to arxilamogio ton Tragka (30 ek. EURO se xenes Trapezes;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπίζω ο ΠΡΟ-ΠΟ να κατάλαβε πόσο αγαπητός είναι στο ίδιο το υπουργείο του από τους χιλιάδες “εθελοντές” για τα ΔΙ.ΑΣ.

    Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι εθελοντές ειναι περίπου 20% της συνολικής δύναμης.
    Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο προιστάμενος τους τους ζητά να σκοτωθούν ενώ ταυτόχρονα τους βρίζει και τους μειώνει τους μισθούς.
    Νομίζω ότι θα ξαναδούμε ουκάδες.

    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ειναι απο εκεινους που κυβέρνησαν και στο παρελθον και συνέβαλλαν στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και οχι μονο.

    ΑΝ κάποιοι εξακολουθουν μαζοχιστικά να παραδίνονται στα χέρια αυτων που τους κατέστρεψαν δεν σημαίνει οτι όλοι ειμαστε ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ.
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. περικοπες δωρου πασχα και στον ιδιωτικο τομεα.

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ....
    ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ....
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αφηστε τον ρε παιδια τον παπαγιωτη ησυχο

    χθες εμαθα οτι κανει προσπαθειες να γινει εμμισθος σε γραφειο υφυπουργου της κυβερνησης.

    αξιος ο μισθος του και τα οσα γραφει λοιπον.

    αλλα μην προσπαθει να μας το πουλήσει ως αποφθεγματα ηθικης και αμεροληψιας.

    παπαγιωτη τραβα στο γραφειακι του υφυπουργου σου και ασε τα νταβατζιλιακια στο διαδικτυο.

    παρε και τη φιλη του τη λουτραδο μαζι. παπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τον χορτάσατε τον ηλίθιο 9.49μ.μ. που ποστάρει αυτό κείμενο το οποίο τελειώνει με το "ή Ελλάς ή τέφρα";;;

    Ωραία...

    Δείτε τώρα τι εννοεί ο ποιητής, και γιατί θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει πάει πάτο Μελιγαλά χωρίς συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=sipRkHktiTM

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΞΥΡΙΖΑ 2,5%
    ΚΚΕ 5%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50%
    ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 40% ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ...... ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ !!! ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΟΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ, ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΨΩΛΗ ΜΑΣ, ΑΣ ΤΗ ΦΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ................ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΩΙ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

    ......... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ, ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ, ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΑΙΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,
    ΕΣΕΙΣ ?!?!?!?
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ... ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκει που τελειώνει η πρόταση "....μηχανισμού στα χέρια του." λείπει μια παράγραφος και αυτή είναι η απάντηση σου για αυτόν τον παραλληλισμό.
    Επίσης αν θα κάνει διακοπές στην Κεφαλλονια ο κος. Κωνσταντάντος είναι εκτός θέματος και δεν τον κάνει να έχει άδικο σε αυτό που υποστηρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 29 Μαρ 2010 9:21:00 μ.μ.
    Της μαλακίες σου και τους μηδενισμούς σου στον Καραμανλή φιλαράκο !! Χαχαχαχαααααααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χθες το βράδυ, «μπουργοφορεμένα» κοπρόσκυλα, σε μια επίδειξη τυφλής βίας αντάξιας του χαρακτήρα τους και των ζωωδών ενστίκτων τους, και προκειμένου τα ορμέμφυτά τους να βρουν διέξοδο, τοποθέτησαν βόμβα στα Πατήσια που διαμέλισε 15-χρονο ανυποψίαστο παιδί και τραυμάτισε (θανάσιμα?) την 10-χρονη αδελφούλα του, μπροστά στα μάτια της δύσμοιρης μάνας τους, όταν όλοι μαζί, οικογένεια κατατρεγμένων μεταναστών, έψαχναν στα σκουπίδια της γειτονιάς για να μετριάσουν την πείνα τους. Το θέαμα με το διαμελισμένο αγόρι και το τραυματισμένο κορίτσι τραγικό, και με τη μάνα που έχασε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα το παλικάρι της, το καμάρι, το στήριγμα και την ελπίδα της, να φωνάζει και να τρέχει αλλόφρωνη μετά το μακελειό, για το κακό που τη βρήκε.
    Τα εγκληματικά αυτά ανθρωποειδή, είναι άεργοι, τεμπέληδες, ανεπάγγελτοι, αποτυχημένοι στην προσωπική τους ζωή με ό,τι και να ασχολήθηκαν, ανέραστοι, εμπαθείς, κομπλεξικοί, θρασύδειλοι και άσχετοι (ούτε βόμβες δεν είναι ικανοί να κατασκευάζουν αφού οι βόμβες τους, σκάζουν ανεξέλεγκτα (?)), αρρωστημένα και κομπλεξικά μυαλά, περιθωριακοί, ψευτοεπαναστάτες του γλυκού νερού και εκ του ασφαλούς. ‘Αϊντε να δεχθούμε ότι μισούν τους επιτυχημένους και τους νοικοκυραίους. Αμ, η δύσμοιρη οικογένεια των μεταναστών-συνανθρώπων μας τι τους έφταιξε???.
    Αν ποτέ εντοπισθούν, θα πρέπει να λιντσαριστούν, να τους κόψουν την π-_-_α και να τους κρεμάσουν με τσιγκέλι από το ένα μάτι, ζωντανούς.

    «ΦΟΥΦΟΤΟΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαλάκα Παπαγιώτη άσε τις σοφιστείες και τις κουτοπονηριές γιατί δεν σε παίρνει. Ισχυρίζεσαι ότι «Για τον Αλέξη, όντως μπορούσες να διαμαρτυρηθείς και να φωνάξεις ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ. Τώρα, πώς να διαμαρτυρηθείς στην παγκόσμια φτώχεια;», αναφερόμενος κουτοπόνηρα, στη μία περίπτωση στους «κρατούντες» και στην άλλη στη «φτώχεια» (τι σχέση έχει ο Μάης με τη σαρακοστή?) για να ισχυριστείς στη συνέχεια ότι οι δύο περιπτώσεις είναι ασυσχέτιστες. Τον κακό σου το φλάρο!!!.
    Ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις υπάρχει και παραυπάρχει αναλογία και σχετικότητα, που συνίσταται στα εξής:
    1. Και τα δύο τα παιδιά σκοτώθηκαν άδικα αφού δεν φταίγανε σε τίποτε.
    2. Και τα δύο τα θύματα ήταν παιδιά, στο άνθος της νιότης τους και αμεροαμέριμνα.
    3. Και τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν από δολοφόνους που αυτοδίκησαν, στα πλαίσια της πάλης για νομή της εξουσίας, ο ένας εκμεταλλευόμενος τη νόμιμη εξουσία (ένστολος) και ο άλλος την παράνομη (αναρχικός). Και οι δύο πήραν αυθαίρετα την «εξουσία» στα χέρια τους.
    4. Αμφότεροι οι νέοι, βρέθηκαν ανάμεσα στην πάλη για τη νομή της εξουσίας (ο ένστολος για να δείξει ότι την κατέχει και ο βομβιστής για να την γκρεμίσει, να την καταλάβει και να την ασκεί πλέον αυτός),

    Οι μόνες διαφορές, παπάρα Παπαγιώτη είναι οι εξής δύο, και εκεί βρίσκεται το πρόβλημά σου:
    1. Ο μεν αστυνομικός παρότι αυθαιρετούσε, αποφάσισε ευθαρσώς να δολοφονήσει αναλαμβάνοντας και την ευθύνη της καταδικαστέας πράξης του, ο δε βομβιστής-αναρχικός τον οποίο εσύ υποστηρίζεις, έδρασε κρυφά και μπαμπέσικα, και παραμένει ακόμη άφαντος, όπως και θα παραμείνει και στο διηνεκές, γιατί είναι δειλός και άνανδρος.
    2. Ο μεν ένας (ο αναρχικός βομβιστής) ανήκει κατα πως λέγεται στο κόμμα σου (ίσως και να τον γνωρίζεις κιόλας), ενώ ο άλλος (ο ένστολος) εκπροσωπεί και εκφράζει (ανεπιτυχώς και επιζήμια) την εξουσία, την οποία το οπισθοδρομικό και μηδέποτε συνασπισθέν κόμμα σου μάχεται κρυφά και συγκεκαλυμμένα για να την ανατρέψει.

    Είχε δίκαιο λοιπόν ο δημοσιογράφος του ALTER, κ. Κωνσταντάτος, σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού το τραγικό γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης όταν είπε ότι «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ» (όταν το άκουσα, με εντυπωσίασε το θάρρος του δημοσιογράφου αυτού, που δεν φοβήθηκε μην του βάλετε καμιά βόμβα και αυτουνού, οψόμεθα όμως).

    ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ (ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ (Ο ΕΧΩΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ)) ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, αν δεν αποτελεί είδη άνδρο των αναρχικών-αντιεξουσιαστών. Βγάλτε παπάρα τις μάσκες, φορέστε παντελόνια (τα παντελόνια τα φοράει ο κόσμος ,όχι γιατί κρυώνει) και βγείτε και πείτε την αλήθεια, ότι εκμεταλλευθήκατε την περίπτωση του Αλέξη επειδή ήταν μια καλή ευκαιρία να χτυπήσετε την «εξουσία» και τους τότε κρατούντες (όπως λες κι εσύ), ενώ η περίπτωση του αδικοχαμένου Αφγανού δεν προσφέρεται για να χτυπήσετε την «εξουσία» και τους τωρινούς κρατούντες. Προσφέρεται όμως για να χτυπήσετε την «ένοπλη πάλη των αναρχικών-εξουσιαστών», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ» ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κε " 2010 9:05:00 μ.μ.", συμφωνώ μαζί σου ο βαθμός αποδοχής είναι 3%, όσο και το εκλογικό ποσοστό του οπισθοδρομικού και ουδέποτε συνασπισθέντος συνασπισμού, της μεγαλύτερης πληγής του Ελληνικού Έθνους και αιτίας των δεινών της μεταπολιτευτικήε Ελλάδας, σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φροντιστήριο κόστους 250.000 ευρώ στην κυβέρνηση

    Φροντιστήριο για επίδοξους ηγέτες δέχθηκαν χθες ορισμένοι από τους υπουργούς που συμφώνησαν να καθήσουν στα θρανία που στήθηκαν στην Ιπποκράτους με καθηγητή τον κ. Ρόναλντ Χάιφετζ του Χάρβαρντ και επιθεωρητή τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου . Στο σεμινάριο για τη διαχείριση κρίσεων είχαν κληθεί όλοι οι υπουργοί, αλλά οι περισσότεροι την έκαναν... κοπάνα!

    Το «παρών» έδωσαν οι κκ. Χ. Παμπούκης , Π. Γερουλάνος , Ι. Πανάρετος , Στ. Αρναουτάκης , Μιχ. Καρχιμάκης , Φ. Σαχινίδης και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη. Επίσης, στα «θρανία» κάθησαν αρκετοί ευρωβουλευτές ( Στ. Λαμπρινίδης , Συλβάνα Ράπτη, ΑννυΠοδηματά, Γ. Σταυρακάκης , Σπ. Δανέλλης ), ορισμένοι περιφερειάρχες και ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης.
    Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποιοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των καναλιών που ειναι όλα μαζί "αντιρατσιστικά" ?
    Το κουίζ είναι για δυνατούς λύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Η ΑΤΥΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΝΕΑΡΟ!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΠΝΙΓΜΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΛΠ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την βόμβα άλλη φορά στον Τζέφρυ και στους υπουργούς του μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Μακριά από τους κοινούς ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Όσο για τους φιλοκυβερνητικούς να δείτε κουστουμάκι που ράβει για τις οικογένειες σας ο Τ΄ζεφρυ μετά το Πάσχα. Ανάσταση με τον ανίκανο δεν θα δούμε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μέ τήν ίδιαν λογικήν τού συντάκτη Παπαγιώτη,εδημιούργησαν τόν εγκληματία-ψυχασθενή δολοφόνο Κοεμτζή,σέ αγωνιστή δήθεν κατά τού Παπαδόπουλου καί τούτο,διότι μεταξύ τών δολοφονημένων άγρια θυμάτων (επτά συνολικά),ήτο κι ένας Αρχιφύλαξ!!!
    Έτσι,μέ τήν ψυχοπαθητικήν αυτή λογικήν,ό Λιάνης κι άλλοι ΠΑΣΟΚΟΙ,τόν απεφυλάκισαν κι ίσως νά τού χορηγούν κι αντιστασιακή σύνταξη!!!!
    Οί στυγεροί δολοφόνοι,ρέ ψυχοπαθητικέ μαλάκα συντάκτη,θά είναι δολοφόνοι είτε υπάρχει κοινωνικο-οικονομική ανισορροπία/αδικία είτε όχι.
    Αυτό όμως πού είναι σημαντικό καί τραγικότατο,είναι ότι μία οικογένεια,τής οποίας τά 2 μέλη είναι ΑΘΩΑ ΠΑΜΠΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΠΑΝΤΑ) ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΥΓΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ή ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΡΕ ΑΧΡΕΙΕ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΟ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!
    Αλλά ακόμη κι εάν ό απλός πολίτης δικαίως θύμωσε,διά τόν Αλέξη,πώς θά πρέπει νά αισθάνεται σήμερα μέ τό τραγικό γεγονός,πού συνέβη στά δύστυχη αυτά παιδάκια????????
    Ένας δυστυχισμένος 15χρονος διαμελυσμένος κι ένα 11χρονο δυστυχισμένο κοριτσάκι ήδη τυφλό καί πολλαπλώς τραυματισμένη,ρέ γαμώ.....................
    .............Ψυχανώμαλε,λεχρίτη,
    ελεεινέ ψευτοκουλτουριάρη,πού ζυγίζεις μέ δύο ξεχωριστά σταθμά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παπαγιώτη τράβα αγόρι μου και γράψε τις σοφιστείες σου και τις λοιπές μπούρδες να τις διαβάσουνε πουθενά αλλού γιατί εδώ δεν περνάνε!
    Δεν είναι χαζός ο κόσμος και καταλαβαίνει πολυ καλά πότε σας βολεύει να εκμεταλλέυεστε την ανθρώπινη δυστυχία και πότε να σφυράτε αδιάφορα...
    Αλλά είναι προκλητικό να προσπαθείτε να το αιτιολογήσετε κιόλας!

    Ρε ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση