GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν πήγε η Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη...

Με e-mail ενημέρωσε για τις απόψεις της επί της οικονομικής κρίσης... . Από τον Άγγελο Πετρόπουλο Θεσσαλονίκη . Σχόλια πολλά (και απορίες) ...

Με e-mail ενημέρωσε για τις απόψεις της επί της οικονομικής κρίσης...
.
Από τον Άγγελο Πετρόπουλο
Θεσσαλονίκη
.
Σχόλια πολλά (και απορίες) προκάλεσε εδώ στη Θεσσαλονίκη η απουσία της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη από τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μολονότι το θέμα ήταν η οικονομική κρίση.
Δεν παρέστη όμως ούτε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αν και ήταν εκεί άλλα στελέχη του οικονομικού επιτελείου. Όπως δεν πήγε και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Οι πληροφορίες λένε ότι η υπουργός ενημέρωσε το Μέγαρο Μαξίμου πως έχει υποχρεώσεις που την αναγκάζουν να παραμείνει στην Αθήνα και απέστειλε e-mail τόσο στον πρωθυπουργό όσο και σε άλλα κυβερνητικά στελέχη με το οποίο παραθέτει τις θέσεις της.
Τα ερωτηματικά για την απουσία της (και το πιθανό πολιτικό νόημά της) πάντως παραμένουν.

16 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ

    ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ...............
    ..........................

    Η αρμόδια επιτροπή των εμπειρογνωμώνων δια στόματος του κ. Σπύρου Καβουνίδη πολιτικού μηχανικού - γεωτεχνικού και εκπροσώπου του ΤΕΕ ανακοίνωσε το πόρισμά της για τις βραχοκατολισθήσεις των Τεμπών . Με οση καλή διάθεση μπορεί να έχει ο κάθε καλόπιστος " δέκτης " αυτού του πορίσματος δημιουργούνται ομως κάποια κενά και κάποια ερωτηματηματικά :


    1. Η προκληθείσα βραχόπτωση ήταν αναμενόμενη χρόνια τώρα και ήταν απλώς σύμπτωση οτι γίνονταν παράλληλα και τα έργα διάνοιξης των σηράγγων ?

    2. Είναι ικανή η υδατοπίεση και μόνον στη βάση των μεμονωμένων βράχων να δημιουργήσουν φαινόμενο βραχοκατολίσθησης μάζας 100 τονων ? Δηλαδή μόνον φέτος
    υπήρχε αυξημένη βροχόπτωση στην περιοχή των Τέμπων τη χειμερινή περίοδο ? Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ξηρασία το χειμώνα ?

    3. Γιατί η κατεξοχήν αιτία που είναι οι εκρήξεις και οι δονήσεις για την διάνοιξη των σηράγγων αναφέρονται τελευταίες και οτι συνέβαλαν τα ελάχιστα στο
    φαινόμενο της κατολίσθησης , αφού είναι επιστημονικά αποδεκτό οτι η καθε έκρηξη ειναι ένας μικροσεισμός και μαζί το πλήθος των δονήσεων λειτουργούν
    αθροιστικά και με συνέπειες στη γεωτεχνική ισορροπία του εδάφους ?

    4. Γιατί και με ποιά αιτιολόγηση τα έργα διάνοιξης των σηράγγων δεν αποτελουν την κύρια αιτία του βραχοκατολισθητικού συμβάντος των
    Τεμπων?

    5. Ποιές συνθήκες έπρεπε να ωριμάσουν ώστε ο χρόνος για την έκδοση του πορίσματος να είναι 3 περίπου μήνες ?




    ΓIΩΡΓΟΣ ΑΝΤΑΙΟΛΟΣ πολιτικός μηχανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νομοσχέδιο για τους μπαταξήδες, για τις τιμές των φαρμάκων, τα ιδιωτικά σχολεία, τη διαρροή προς ξένα ΜΜΕ για να μας πηδάνε στα επιτόκια. Τι λες βρε οψώνιο της αμάθειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να τολμήσει να πάει Θεσαλονλικη με τα παραμύθια και το άδειασμα που έκανε στους Βορειοελλαδίτες; Έστησε όλη τη συμμορία της επάνω και τώρα κρύβεται. Με γιαούρτια την περιμένουν. Του Μάκη η κυρά δεν είναι πολιτικό πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ αλλά ψυχιατρικό! Όπως και η φίλη της από το Τμήμα Νηπιαγωγών Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και η Λούκα... Δεν της φτάνει η απόλυτη ανεπάρκειά της, κάνει και κόνξες. Αυτά συμβαίνουν όταν η μετριότητα συναντάει την αλαζονία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ....
    ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ

    Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ

    ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΠΕ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΤΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΑΛΑΝ ΔΕΞΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκανδαλο
    Τι θα γίνει με τις αλλααγες προσωπων?
    Παλι δεξιους βαζουν?

    Στην Αγροτικη Τραπεζα στο συνταγμα εχουν βαλει εναν φασιστα που κυνηγαει ολους τους δημοκρατικους υπααλληλους

    Να πεταχτει με κλωτσιες εξω κυριε Παπακωσταντινου
    Σαχινιδη
    Λουκα

    Καντε κατι σωστο επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ***** αυτή είναι Τελειωμένη...την κομπίνα με τα φάρμακα ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΩΡΙΣ..
    και δεν γίνεται τώρα να ΦΑΕΙ !!

    ΑΛΛΑ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$..

    Έθαψαν το πόρισμα για τα Τέμπη οι...φίλοι Μπόμπολα

    Είδατε πως θάφτηκε το πόρισμα που βγήκε προχθές για τα Τέμπη;
    Οι υπάλληλοι και οι ...νέοι φίλοι του Μπόμπολα δεν έγραψαν κουβέντα για τις ευθύνες της εταιρείας που εμείς γράφουμε εδώ και δύο μήνες.

    Όχι μόνο έπεσαν οι...
    βράχοι από τα φουρνέλα και τις κακές μελέτες αλλά και ο δρόμος θα ανοίξει προσωρινά για το Πάσχα όμως εμείς το φωνάζουμε από τώρα ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να το πράξουν.

    Εμείς τουλάχιστον από τα Τέμπη δεν θα περνούσαμε από την στιγμή που τα έργα δεν θα έχουν ολοκληρωθεί.

    ΕΕΕΕΕ....ΤΣΑΤΣΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ...ΕΕΕ....
    ΧΩΡΙΟ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!
    Η ΜΙΖΑ ΚΑΛΗ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαλλον κανει νεες κρυφες συναντησεις με τους φαρμακοβιομηχανους για το πως θα αυξησει παλι τις τιμες στα φαρμακα η πουτανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πατριωτισμός : το ΠΡΩΤΟ καταφύγιο του απατεώνα !
    Πριν 235 χρόνια, ο υπερσυντηρητικός, ηθικολόγος, ποιητής, βιογράφος, κριτικός, Σάμιουελ Τζόνσον, εισάγει στο παγκόσμιο πολιτικό λεξιλόγιο την ιστορική φράση «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα» («patriotism is the last refuge of the scoundrel»).

    Μία φράση που έμελλε να συνοδεύει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα και που στην πολιτική των made in Greece «σοσιαλιστών» άλλαξε περιεχόμενο, καθώς πλέον ο πατριωτισμός αποτελεί το πρώτο καταφύγιο των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο οι τιμές των φαρμάκων; Μόνο οι συμνφωνίες με τα σούπερ μάρκετ; Μόνο τα παιχνίδια με τα δωράκια; Μόνο η στρατιά των συμβούλων; Η εθελουσία στο λιμάνι Πειραιά με τα πακέτα από κάτω; Οι δαιρροές στα δορυφορικά κανάλια; Από που ν αρχίσει κανείς και που να καταλήξει; Κάποιοι αφελείς αναφέρονται στο νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες. Οι μπαταξήδες "σκαρβέλια" ονειρεύονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση