GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου για να μην τυπωθούν τα οικονομικά μέτρα...‏

"Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση! Στην κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου προχώρησαν οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικώ...

"Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

Στην κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου προχώρησαν οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών, με στόχο να μην τυπωθεί το ΦΕΚ του νόμου με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Συνάντηση με τους εργαζομένους αναμένεται να έχει ο υφυπουργός Εσωτερικών, προκειμένου να τους μεταπείσει αλλά οι καταληψίες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν όσο χρειαστεί. Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι σημειώνουν: «Δεν ισχύουν για τους εργαζόμενους του υπουργείου μας μόνο τα μέτρα που εξήγγειλε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης περί μείωσης...

30% των 13ου και 14ου μισθού και 12% μείωση επί των επιδομάτων, αλλά αντίθετα με την διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του ως άνω σχεδίου νόμου προκύπτει περαιτέρω μείωση του συνόλου των αποδοχών μας σε ποσοστό περίπου 30%. Πέρα λοιπόν από τα ληστρικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση η πολιτική ηγεσία αποφάσισε με κρυφή ατζέντα, να καρατομήσει επιπλέον τις αποδοχές μας». Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η κυβέρνηση εξετάζει το νομοσχέδιο να τεθεί σε ισχύ με την υπερψήφισή του, δηλαδή σήμερα και όχι με τη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ.

41 σχόλια

  1. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, αυτός που γιαούρτωσε τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ είναι ο τύπος που είχε δώσει προχθές στο μισθό του στο Γιωργάκη.
    Μετά τις χθεσινές $#$@κίες που άκουσε πάλι από τον απίθανο πρωθυπουργό μας, ο άνθρωπος απηύδησε και άλλαξε γνώμη.
    Όταν πήγε να ζητήσει πίσω το μισθό του, ο Παπακωνσταντίνου του είπε το γνωστό "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
    Τη συνέχεια την καταλαβαίνετε.
    Την πλήρωσε ο ζάπλουτος εργατοπατέρας (300.000+ εισόδημα), που είναι και το δεξί χέρι του Γιωργάκη στον έλεγχο των εργαζόμενων.
    Δεν πειράζει, φτιάχνει και το δερματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

    Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010
    Μετά από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων - Η Άγκυρα απειλεί με περαιτέρω
    Η Τουρκία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον



    Τον πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον ανακάλεσε το βράδυ της Πέμπτης η Τουρκία μετά την αναγνώριση, σε πρώτη φάση, της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική Βουλή. Λίγο νωρίτερα, η Επιτροπή Εξωτερικών του Σώματος είχε εγκρίνει....


    οριακά μη δεσμευτικό ψήφισμα που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στέλοντάς το Ολομέλεια -όπου το μέλλον του είναι αβέβαιο. Τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν το ψήφισμα με 23 ψήφους υπέρ και 22 κατά, ενώ ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχαν ζητήσει από τους βουλευτές να το καταψηφίσουν. Το ψήφισμα ζήτα επίσης από την αμερικανική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τον όρο «Γενοκτονία» στις διμερείς σχέσεις. Η αντίδραση της Αγκυρας ήταν άμεση, με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει «εξαιρετικά ανήσυχος» από το ψήφισμα. Την απόφαση επικρότησε η Αρμενία, χαρακτηρίζοντάς την «απόδειξη της αφοσίωσης του αμερικανικού λαού στις παγκόσμιες ανθρώπινες αξίες». Η Τουρκία είχε προειδοποίησε πως η έγκριση του ψηφίσματος θα έθετε σε κίνυδνο την αμερικανοτουρκική συνεργασία και θα δημιουργούσε προβλήματα στις διαπραγματεύσεις Αγκυρας και Γερεβάν για άνοιγμα των συνόρων τους. Η αρμενική κοινότητα στις ΗΠΑ προωθούσε επί δεκαετίες την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας από το αμερικανικό Κογκρέσσο. Υπερασπιζόμενος την απόφαση της Επιτροπής της Βουλής, ο πρόεδρός της Χάουαρντ Μπερμαν είχε δηλώσει: «Η Τουρκία προειδοποιεί ότι το ψήφισμα θα επιδεινώσει τις διμερείς σχέσεις, και ίσως όντως υπάρξουν κάποιες συνέπειες, αλλά πιστεύουμε ότι η Τουρκία εκτιμά τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ όσο εμείς με τις σχέσεις μας με εκείνη».

    05 Μαρ 2010 1:33:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαλακισμενη η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ την ωρα που ο ελληνικος λαος σφαζοταν στο γονατο με αυτα τα αθλια μετρα του μαλακα,

    πηγε στα μουλωχτα να περασει ενα νομο που ακυρωνε τις μειωσεις των φαρμακων!!.

    Πηγε δηλαδη να καλυψει τις φαρμακευτικες που πινουν το αιμα μας στην κυριολεξια ολα αυτα τα χρονια με το λαδωμα των γιατρων ωστε να γραφουν αχρηστα φαρμακα.

    αν δεν υπηρχε η σπαταλη στα φαρμακα, ο μαλακας θα μπορουσε να μας δωσει ακομη και αυξησεις! για να καταλαβετε το μεγεθος της κλεψιας που γινεται.

    Και η γαμημενη η κωλοχοντρη
    ΚΑΤΣΕΛΗ που φαινεται της τα σκασανε χοντρα, πηγε να τους καλυψει!!.

    Εφαγε μετα τρελο κραξιμο απο το μισο σχεδον ΠΑΣΟΚ, μολις την πηραν χαμπαρι.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ?

    Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Η ΨΩΛΑ?



    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΠΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αλβανικά εθνικιστικά «τάγματα» τρομοκρατίας
    Ο αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί, για την αποδόμηση των κοινωνιών, ιδιαίτερα της Ευρώπης και των Βαλκανίων, την παλιά καλή συνταγή του «διαίρει και βασίλευε». Αναμοχλεύει πάθη, ερεθίζει συμφέροντα, προκαλεί έριδες, εξαγοράζει και υποκινεί κάθε πρόστυχο και τυχοδιωκτικό στοιχείο ακόμα και πολίτικος σε πολίτικα κώματα στην Γερμάνια. Συγκεντρώνει γύρω του όλα τα κοινωνικά περιττώματα για να διασπάσει τις τάξεις και τους λαούς, να προκαλέσει συγκρούσεις και να έρθει στο τέλος ως «ειρηνευτής» και «προστάτης» για να επιβάλει την επικυριαρχία του.
    Το προνομιακό «υλικό» της πλανητικής εξουσίας για τη διάλυση των Βαλκανίων και την υπονόμευση του ελληνικού εθνικού κράτους είναι οι Αλβανοί. Το τι έγινε στη Γιουγκοσλαβία είναι αποκαλυπτικό. Οι εξαθλιωμένες, διασκορπισμένες και εθνικιστικά επιθετικές μάζες των Αλβανών αποτελούν το κοινωνικό και πολιτικό υλικό αποδόμησης των εθνικών κρατών και τη μεγάλη απειλή για την ελληνική κοινωνία. Η ουτσεκάδικη μαφία αποτελεί το στρατιωτικό μοχλό αυτού του νεοταξικού στρατηγικού σχεδίου. Το «αριστερό-νεοφιλελεύθερο» μωσαϊκό που αντανακλά όλα τα χρώματα της πολιτικής ίριδας δεν αποτελεί μόνο τον ιδεολογικό παραγωγό και απολογητή αυτής της στρατηγικής υπονόμευσης του έθνους-κράτους, αλλά συγκαλύπτει επιμελώς και τα εγκλήματα του αλβανικού εθνικισμού και ιδιαίτερα τη διείσδυση της ουτσεκάδικης μαφίας.
    Οι αλβανικές προκλήσεις, οι βιοπραγίες, η αυθάδεια και τα εγκλήματα των Αλβανών περνάνε μέσα από τα ιδεολογικά φίλτρα του καθεστώτος: του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού». Τα πάντα συγκαλύπτονται και όποιος τολμήσει να θέσει το πρόβλημα και τους κινδύνους που μας απειλούν αμέσως στιγματίζεται από την ιδεολογική αστυνομία του καθεστώτος και τα «αριστερά» φερέφωνα των αυτοκρατορικών ιδεολογημάτων σαν «ρατσιστής», «φασίστας» κ.λπ.
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλβανικές επιθέσεις στα σχολεία
    Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες που βεβαιώνουν ότι σε πολλά σχολεία δρουν ανενόχλητες «συμμορίες» Αλβανών, τρομοκρατώντας και καταστρέφοντας. «Συμμορίες» που οργιάζουν στα σχολεία και τρομοκρατούν γειτονιές.
    Τα ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, όχι μόνο αποκρύπτουν την αλήθεια και τις μαρτυρίες, αλλά επιχειρούν να φορτώσουν τους βανδαλισμούς αυτών των αλβανικών «συμμοριών» (αποτελούμενων και από εξωσχολικά στοιχεία) στο κίνημα των μαθητών. Το ίδιο πράττουν και τα κόμματα που δήθεν νοιάζονται για το μαθητικό κίνημα. Απλώς κερδοσκοπούν αγρίως πάνω στο μαθητικό κίνημα, οδηγώντας το σε εξευτελισμό και αποσύνθεση. Γιατί όταν αποκρύπτεις τη διείσδυση των συμμοριών στα σχολεία που με άλλοθι την «κατάληψη» βιαιοπραγούν και καταστρέφουν, τότε υπονομεύεις το μαθητικό κίνημα, το εγκαταλείπεις βορά των καθεστωτικών ιδεολογικών μηχανισμών δυσφήμισής του.
    Όσα έγιναν στο γυμνάσιο του Παγκρατίου είναι αποκαλυπτικά. Το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό Ιερατείο προσπάθησε απεγνωσμένα να επικαλύψει και να παραποιήσει τα γεγονότα. Να αποκρύψει πριν από όλα την ουσία του συμβάντος: Ότι επρόκειτο για μια σχεδιασμένη ουτσεκάδικη, προβοκατόρικη κατά των μαθητικών καταλήψεων, επίθεση.
    Οι κάτοικοι της γειτονιάς γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε. Οι μαρτυρίες άπειρες. Το ίδιο γνωρίζουν πολύ καλά τα συμβάντα οι καθηγητές, οι μαθητές, η αστυνομία, η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι. Στην αρχή κάποια ψελλίσματα ακούστηκαν. Κατόπιν η υπόθεση τυλίχτηκε σε παραπολιτική και παραπλανητική ομίχλη και πνίχτηκε. Παρασιωπήθηκε επίσης παντελώς ότι στον περίγυρο του γυμνασίου την ώρα της αλβανικής επίθεσης το Άλσος Παγκρατίου ήταν κατεχόμενο από Αλβανούς!
    Έχουμε, λοιπόν, μια πολιορκία του γυμνασίου από Αλβανούς, τρομοκρατία εναντίον των κατοίκων της περιοχής, λυσσαλέα καταστροφή των εσωτερικών χώρων του σχολείου, κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ανάρτηση της αλβανικής και άλλα έκτροπα. Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν μια ωμή τρομοκρατική επίθεση του αλβανικού εθνικισμού, τότε πράγματι, οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία...
    Οι «αριστερές» ηγεσίες που «κόπτονται» και «βοούν» για το μαθητικό κίνημα σιώπησαν σκανδαλωδώς! Μια σιωπή που αμαυρώνει το μαθητικό κίνημα. Γιατί τέτοια γεγονότα συνδέονται απευθείας, στη συνείδηση του ελληνικού λαού, με το «κίνημα των καταλήψεων». Άλλο όμως κίνημα και άλλο πρακτικές «εγκατάλειψης» των κινημάτων στις «συμμορίες» και στα καθεστωτικά ή κομματικά παιχνίδια...
    Όποιος δίνη Εργασία και στέγη σε αλβανούς είναι έχτρας της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.\
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλβανικές επιθέσεις στα σχολεία
    Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες που βεβαιώνουν ότι σε πολλά σχολεία δρουν ανενόχλητες «συμμορίες» Αλβανών, τρομοκρατώντας και καταστρέφοντας. «Συμμορίες» που οργιάζουν στα σχολεία και τρομοκρατούν γειτονιές.
    Τα ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, όχι μόνο αποκρύπτουν την αλήθεια και τις μαρτυρίες, αλλά επιχειρούν να φορτώσουν τους βανδαλισμούς αυτών των αλβανικών «συμμοριών» (αποτελούμενων και από εξωσχολικά στοιχεία) στο κίνημα των μαθητών. Το ίδιο πράττουν και τα κόμματα που δήθεν νοιάζονται για το μαθητικό κίνημα. Απλώς κερδοσκοπούν αγρίως πάνω στο μαθητικό κίνημα, οδηγώντας το σε εξευτελισμό και αποσύνθεση. Γιατί όταν αποκρύπτεις τη διείσδυση των συμμοριών στα σχολεία που με άλλοθι την «κατάληψη» βιαιοπραγούν και καταστρέφουν, τότε υπονομεύεις το μαθητικό κίνημα, το εγκαταλείπεις βορά των καθεστωτικών ιδεολογικών μηχανισμών δυσφήμισής του.
    Όσα έγιναν στο γυμνάσιο του Παγκρατίου είναι αποκαλυπτικά. Το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό Ιερατείο προσπάθησε απεγνωσμένα να επικαλύψει και να παραποιήσει τα γεγονότα. Να αποκρύψει πριν από όλα την ουσία του συμβάντος: Ότι επρόκειτο για μια σχεδιασμένη ουτσεκάδικη, προβοκατόρικη κατά των μαθητικών καταλήψεων, επίθεση.
    Οι κάτοικοι της γειτονιάς γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε. Οι μαρτυρίες άπειρες. Το ίδιο γνωρίζουν πολύ καλά τα συμβάντα οι καθηγητές, οι μαθητές, η αστυνομία, η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι. Στην αρχή κάποια ψελλίσματα ακούστηκαν. Κατόπιν η υπόθεση τυλίχτηκε σε παραπολιτική και παραπλανητική ομίχλη και πνίχτηκε. Παρασιωπήθηκε επίσης παντελώς ότι στον περίγυρο του γυμνασίου την ώρα της αλβανικής επίθεσης το Άλσος Παγκρατίου ήταν κατεχόμενο από Αλβανούς!
    Έχουμε, λοιπόν, μια πολιορκία του γυμνασίου από Αλβανούς, τρομοκρατία εναντίον των κατοίκων της περιοχής, λυσσαλέα καταστροφή των εσωτερικών χώρων του σχολείου, κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ανάρτηση της αλβανικής και άλλα έκτροπα. Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν μια ωμή τρομοκρατική επίθεση του αλβανικού εθνικισμού, τότε πράγματι, οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία...
    Οι «αριστερές» ηγεσίες που «κόπτονται» και «βοούν» για το μαθητικό κίνημα σιώπησαν σκανδαλωδώς! Μια σιωπή που αμαυρώνει το μαθητικό κίνημα. Γιατί τέτοια γεγονότα συνδέονται απευθείας, στη συνείδηση του ελληνικού λαού, με το «κίνημα των καταλήψεων». Άλλο όμως κίνημα και άλλο πρακτικές «εγκατάλειψης» των κινημάτων στις «συμμορίες» και στα καθεστωτικά ή κομματικά παιχνίδια...
    Όποιος δίνη Εργασία και στέγη σε αλβανούς είναι έχτρας της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.\
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόταση Γερμανών: «Πουλήστε μας νησιά και Ακρόπολη».

    Αντιπρόταση Ομογενών (στους Γερμανούς):

    «Πάρτε δωρεάν τους νεό- πλουτους διεφθαρμένους 'Ελληνες πολιτικούς της ατιμωρησίας-ασυλίας».

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι ακριβώς λέει η διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8;

    3. Αναστέλλεται η ισχύς των διατάξεων της παρ. 2, του άρθρου μόνου της αριθμ.55682/10-9-2009 (Β΄1967) κοινής υπουργικής απόφασης καθώς και των παρ. 2 και 3 του άρθρου μόνου της αριθμ. 2/9247/0022/28-5-2009 (Β΄ 1125) κοινής υπουργικής απόφασης μέχρι τις 31.12.2010 και ο χρόνος καταβολής των προβλεπόμενων προσαυξήσεων ανακαθορίζεται με αντίστοιχες κοινές υπουργικές αποφάσεις.

    Και τι λένε αυτές οι αποφάσεις δηλαδή;

    αποφασίζουμε:
    1. Τη χορήγηση πρόσθετης μηνιαίας αμοιβής:
    Α) στους μονίμους, με θητεία καθώς και στους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου υπαλλήλους.
    α) της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών,
    β) της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας,
    γ) της Γενικής Γραμματείας, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,
    δ) της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων,
    ε) του Εθνικού Τυπογραφείου,
    στ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
    Β) Στο κάθε είδους προσωπικό που υπηρετεί με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στα Πολιτικά Γραφεία Υπουργού, Υφυπουργών και στα γραφεία των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων των φορέων του Υπουργείου Εσωτερικών του τέως ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α..
    Γ) Στους υπηρετούντες με διάθεση ή απόσπαση στους φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών της παρ. 1 Α (τέως ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.).
    2. Η παρούσα αμοιβή προέρχεται από την αύξηση του ποσοστού 35% της παρ. 5 του άρθρου 12 του ν. 3074/2002 σε 50%.
    Η χορηγούμενη αύξηση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ετήσιες δόσεις, ήτοι από 1.1.2009 σε ποσοστό από 35% σε 40%, από 1.1.2010 σε ποσοστό από 40% σε 45% και από 1.1.2011 σε ποσοστό από 45% σε 50%.
    3. Το ύψος της μηνιαίας πρόσθετης αμοιβής ορίζεται σε εκατό (100) ευρώ ανά υπάλληλο από 1.1.2009, προσαυξάνεται κατά εκατόν δέκα τρία (113) επιπλέον ευρώ ανά υπάλληλο από 1.1.2010, και προσαυξάνεται επίσης κατά εκατόν είκοσι πέντε (125) επιπλέον ευρώ ανά υπάλληλο από 1.1.2011 με εξαίρεση τους υπαλλήλους της περίπτωσης Α (ε) της παραγράφου 1 της παρούσας, για τους οποίους το ύψος της τελευταίας δόσης της μηνιαίας αμοιβής ορίζεται στα εκατόν τριάντα (130) ευρώ ανά υπάλληλο.

    Μεταφρασμένη δηλαδή στα ελληνικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας δηλώνει ότι τους κόβει (εκτός από τα υπόλοιπα επιδόματα κατά 12% όπως παντού) και ένα ολόκληρο επίδομα ύψους περίπου 350 Ευρώ.

    Σημεία άξια προσοχής:
    - Οι αποφάσεις για τη χορήγηση του επιδόματος ελήφθησαν Μάιο 2009.
    - Το κονδύλι για αυτά τα χρήματα είναι το 50% των εσόδων (όχι κερδών) του Εθνικού Τυπογραφείου και εκτιμώμενο ετήσιο κόστος 6,5 εκ. Ευρώ.
    - Το επίδομα δεν κόβεται, αλλά αναστέλλεται μέχρι τέλος του έτους. Δηλώνεται δηλαδή ότι θα επανέλθει στο τέλος του χρόνου.

    Τώρα τουλάχιστον ξέρουμε γιατί διαμαρτύρονται. Γιατί δεν είχαν την τσίπα να το γράψουν και οι ίδιοι οι καταληψίες συνδικαλιστές στην ανακοίνωση τους.

    ΥΓ

    Πρόσεχε ιδιαίτερα που ο ανεκδιήγητος κ Παυλόπουλος Υπουργός Εσωτερικών έδινε αυξήσεις από 01/01/2009 – 01/01/2011.
    Έτσι μοιράζουν τα χρήματα όλων σε αρεστούς και στα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ τους.
    Καταλάβατε τώρα ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ΔΥ (εκτός αν σε οποιονδήποτε υπάλληλο και του ιδιωτικού τομέα του έδιναν 350 € τον μήνα θα έλεγε όχι ευχαριστώ) αλλά στο γεγονός ότι η χώρα δεν έχει δομές:

    -κάθε Υπουργός
    -κάθε συνδικαλιστής

    ανάλογα με τις προσβάσεις στο Οικονομικών μοιράζει λεφτά στο μαγαζί του.
    Μιλάμε μετά για προϋπολογισμό, περιστολή δαπανών κλπ.

    Ενιαίο μισθολόγιο αύριο με κατάργηση όλων των επιδομάτων:

    -μισθός ανάλογα με το επίπεδο σπουδών
    -οικογενειακή παροχή

    Τέλος, τα άλλα όλα είναι ότι οι Κυβερνήσεις σας δουλεύουν και η μία κοινωνική ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης.
    Επιδόματα για να το πούμε απλά και να το χωνέψουν όλοι είναι πολιτικά ρουσφέτια, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
    Όταν λοιπόν θέλεις να αποκαλείσαι Χώρα, Κράτος, Δημόσιο, δεν κάνεις ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που είπε ο Παπουτσής ότι “έτσι όπως πάμε θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ”, ισχύει, διότι αυτά δεν τα κάνει ένας κάποιος Σημίτης, αλλά ο γιος του Ανδρέα, το “παιδί της αλλαγής”, η ελπίδα όλων τους!

    Αυτό εδώ είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ, ξεγυμνωμένο πια από οποιαδήποτε ικανότητα διακυβέρνησης με ξένα λεφτά (το 1981-89) ή ξένη πολιτική (το 1996-2004).

    Στο δίλημμα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα” ο Γιωργάκης ήδη απάντησε “βαρβαρότητα”, προφανώς γιατί το περίφημο "σχέδιό" του για την οικονομία ήταν να σκορπίσει λεφτά, έστω δανεικά.

    Οι μάσκες όμως έπεσαν, επιτέλους.

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ ΧΑΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άι σιχτίρ με τον κάθε αλήτη που πηγαίνει και κάνει ότι του γουστάρει και καταλαμβάνει δημόσια κτίρια, δεν υπάρχουν ούτε νόμοι ούτε κράτος και οι ελληνάρες φοβούνται μη τους πάρουν την ακρόπολη, λες και οι ίδιοι την έχουν επισκεφτεί πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ερχονται τριςχειροτερα στον ιδιωτικο τομεα.

    ανοιξε η ορεξη στα τσακαλια για περισσοτερο κερδος.

    ετοιμαστειτε μαλακες που κοροιδευετε τωρα για πολλη πουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τωρα κυριοι της μεταπολιτευσης τι εχετε να πειτε για τη..."κακια" χουντα?? πεστε μας κατι περι δημοκρατιας, δικαιοσυνης οικονομιας, αναπτυξης και αλλα τετοια χαριτωμενα.....πεστε μας κατι για τον "κακο" Γ. Παπαδοπουλο!!! πεστε κατι ρε δημοκρατες, πεστε κατι ρε ...."αγωνιστες" του πολυτεχνειου πεστε κατι ρε σοσια-ληστες!!! πεστε κατι ρε ψηφοφοροι (τρομαρα σας) των "σεμνων και ταπεινων" πεστε κατι ρε "αντιστασιακοι" πεστε κατι η μαλλον ψελιστε κατι για τους ανθρωπους που σαπισαν στη φυλακη για να μπορουν ανενοχλητοι οι σεμνοι και ταπεινοι να ξεπουλουν τη χωρα, να μπορουν ανετα να λεηλατουν τα ταμεια και την αξιοπρεπεια του ελληνα!!!! αν σας εχει μεινει λιγο εστω φιλοτιμο και ανδρισμος βγειτε να πειτε την αληθεια στο κακομοιρο και βλακα λαο, που τοσα χρονια τον κοροιδευατε περι "κακιας" χουντας και αλλα τετοια χαριτωμενα....η χουντα ξεπουλησε τη μακεδονια, τα ιμια, τα λιμανια, τα αεροδρομια, τους δρομους, τον οτε και σε λιγο την...ακροπολη??? (η μηπως νομιζετε οτι τυχαια ακουστηκε αυτο το....αστεακι?) ποιος βρε παλιοσκυλα ξεπουλησε τη χωρα?? ποιος ξεπουλησε τα παντα?? η "κακια" χουντα??? ξεσκεπαστηκε το παραμυθι περι χουντας πλεον!!! ας βγειτα να πειτε την αληθεια στο χαζο κοσμο!!! βγειτα να πειτε οτι η χωρα παρεδωθει αναιμακτα στις οχτω οκτομβριου του χιλια εννιακοσια εβδημοντα τρεια (8-10-1973) με γεματα ταμεια προς προκυρηξη εκλογων για τις δεκα φλεβαρη του χιλια εννιακοσια εβδημηντα τεσσερα (10-2-1974) και βλεποντας οι αμερικανοι που τους ειχε απαγορευθει η εισοδος των αεροπλανων τοτε για τη βοηθεια προς το ησαηλ, εβλεπαν οτι θα ξεπερασει η "κακια" χουντα σε ποσοστα το 70% εβαλαν τα τοτε τσογλανακια και αμερικανακια (σημερινα υπουργακια) στο πολυτεχνειο να κανουν αυτο που κανουν εως σημερα!!! εριξαν μια κυβερνηση που πλουτισε τη χωρα, που χωρις να ξεπουλησει τιποτα ο κοσμος ευημερουσε και ζουσε με απολυτη ασφαλεια!!! ξεροντας τι θα τους ξημερωσει αυριο, χαρισε τα δανεια χωρις να υπαρχει η σημερινη κριση, εδωσε αδειες οιδομης σε ολους τους ελληνες, εκανε εργα που ουτε στο ονειρο μας δεν θα ειχε ποτε η χωρα!!! δεν πειραξε ποτε κανεναν (και αυτο ηταν το μεγαλο τους λαθος, επρεπε να τους διωξει απο τη χωρα και οχι να πανε....ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΙ στο παριση και να κανουν..."αντισταση"¨πινοντας σαμπανια!!! και μαλιστα φευγωντας ως....τριανταφυλλιδης ο..."ψευτοεθναρχης" που ειπε ο ΜΑΣΩΝΟΣ οτι "οταν λεμε ισοβεια εννοουμε ισοβια"!!! ο ..."ανδρας" που ο ανηψιος του μας λεει να ξεκινησουμε απο το 1981 τις...."εξεταστικες" για το ποιοι εκλεψαν!!! γιατι οχι ρε λεβεντες απο τοτε που αρχισε η...."δημοκρατια"??? απο τη μεταπολτευση απο το 1974 και μετα??? γιατι να μη ξερουμε ποσα παρεδωσε η ..."κακια" χουντα, ποσα παρεδωσε ο ραλλης, ποσα παρδωσε ο καραμανλης, ποσα ο ..."ο ελληνας" ανδρεας παπανδρεου ποσα ο..."εντιμος" σημιτης και ο τσουκατος με τον λαλιωτη, τη βασψ τον ακη τον γιαννο και τα αλλα σοσιαλοπαιδα της.....αλλαγης!!! και ποσα παρεδωσε ο καραμανλης ο νεοτερος!!! και ποσα θα παραδωσει στον....σαμαρα ο τζεφρυ (το πραγματικο του ονομα εψς τα οχτω (8) του χρονια) γιωργακης μετεπειτα....πεστε μας την αληθεια εστω και την υστατη ωρα, αυτα που θα ζησουμε σε λιγους μηνες και για 2-3 χρονια δεν τα ειχαμε φανταστει ουτε στο χειροτερο μας αφιαλτη!!!!
    ρεμαλια ε ρεμαλια που μιλατε ακομη και σημερα για....δημοκρατια".... κλεφτες κοινου ποινικου δικαιου που αν θα υπηρχε εστω και ενας δικαστης που να σεβεται τον εαυτο του θα σας ειχε κλεσει φυλακη!!! σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα ειχατε σαπισει στη φυλακη "σεμνοι και ταπεινοι" και σοσια-ληστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατάλυση του κράτους από τους πολιτισμένους πολίτες του 2010.

    Αναρχία παντού σε αυτή τη δύσκολη για την Ελλάδα ώρα.

    Όλοι έχουν τις ευθύνες τους και η ιστορία θα γράψει ότι οι έλληνες πολίτες ήταν απολίτιστοι και ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "θα σας γαμήσουμε το σόι" λέει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

    "θα σας γαμήσουμε τη μάνα" επιμένει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

    "θα σας γαμήσουμε το σπίτι" επιμένουν οι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η στιγμή της επίθεσης στον Μανώλη Γλέζο

    ΦΡΙΚΤΟ

    Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν την απαράδεκτη στιγμή που ο Μανώλης Γλέζος δέχεται απο τον αστυνομικό στο πρόσωπό του δακρυγόνο. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ αυτές οι εικόνες

    TO ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!!3:54 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

    "θα σας τα χώσουμε στο πάτο" επιμένουν οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι σχεση εχετε ρε μπλουπερς με τους ελληνες εσεις???? καθηστε ρε στη κονομα σας και στα χαρτζηλικια που σας δινουν τα αφεντικα σας και αφηστε τις παπαριες για τους ελληνες και τους εργαζομενους, καθηστε ρε να σας χαιδευουν οι ξυπολητοι αραπαδες......

    επαγγελματιες αντιρατσιστες.... που σας πηρε ο πονος για ην ελλαδα τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΠΜΛΗΡΩΣΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ (ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ) ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ....23 ΧΡΟΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΕΝΩ ΑΝ ΨΟΦΑΓΕ ΚΑΝΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΗ ΚΗΕΙΑ.....
    ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. στην αρχη μας διαιρεσανε, μετα μας κοιμησανε, υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οσοι ψηφιζαν τοσα χρονια αυτα τα δυο κομμτα-συμμοριες, τωρα γιατι διαμαρτυρωνται???? αυτους δεν ψηφιζαν?? ας τους χαιρονται τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τριτο θεμα τα επεισοδια στον αλτερ ο νικος χατζηνικολαου!!!!! ειναι δυνατον τοση αβαντα????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το αστειακι για τα ελληνικα νησια αρχιζει και γινεται λιγο ενοχλητικο, πολλη κουβεντα, πολα χαμογελακια, πολλες υποθεσεις......μαλλον πανε για ξεπουλημα σιγα σιγα.....μας το φερνουν με τροπο βεβαια, οπως ολα κι εμεις μασαμεεεεεε, α ρε μαλακες που ειμαστε, ριχνουν αδεια για να δουνε αντιδρασεις!!!! και δεν βλεπουν καμια αντιδραση.....ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδια πραγματικα το λεω.

    τοσο λιγο πρωθυπουργο δεν εχω ξαναδει.
    τελος το ηλιθιο παιδακι που βγαλαμε.
    πρεπει να φυγει.


    οποιοσδηποτε μα οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε αξιοπρεπεια και αυτοπεποιθηση.
    ακομα και αν ητανε απο την ζιμπαμπουε και ακομα και αν χρωστουσε τα 10πλασια απο εμας.

    ειπε 130 ευχαριστω και απαντουσε κανονικα οτι δεν θα πουλησουμε νησια γιατι δεν συμφερει!

    φανηκε ποσο ολοι εξω τον κανουν οτι θελουν.
    γιαυτο τρελαθηκαν απο χαρα οι τουρκοι οταν ειχε βγει.

    για μενα γιωργακης και πασοκ οριστικα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΕΡΚΕΛ = χ

    Ολοι περναμε δυσκολα, αλλα στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι!

    Μαζεμενη εμφανιζεται η Μερκελ, αφου καταλαβε οτι ουτε μια κολωνα Παρθενωνα δεν θα παρει, ουτε βοτσαλο Ελληνικης αμμου

    Ο Γιωργος, σταθηκε αξιοπρεπως ως ηγετης της Ελλαδας...."τωρα τρεχει πιο γρηγορα", ακουγοντας και τον δρ Κουτσουκο!

    Ολα θα πανε καλα και καλυτερα με τον Ομπαμα και αριστα μονοι μας!

    Μονοι μας θα σωθουμε ειπε ο δρ Kουτσουκος και ολοι εμειναν ευχαριστημενοι στη Μηλιωνη!

    Μανθος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παιδια πραγματικα το λεω.

    τοσο λιγο πρωθυπουργο δεν εχω ξαναδει.
    τελος το ηλιθιο παιδακι που βγαλαμε.
    πρεπει να φυγει.


    οποιοσδηποτε μα οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε αξιοπρεπεια και αυτοπεποιθηση με τη μερκελ.
    ακομα και αν ητανε απο την ζιμπαμπουε και ακομα και αν χρωστουσε τα 10πλασια απο εμας.

    ειπε 130 ευχαριστω και απαντουσε κανονικα οτι δεν θα πουλησουμε νησια γιατι τα αγαπαμε!!!
    αντι να μην απαντησει καν, η να ριξει γερη μπηχτη.

    φανηκε ποσο ολοι εξω τον κανουν οτι θελουν.
    γιαυτο τρελαθηκαν απο χαρα οι τουρκοι οταν ειχε βγει.

    για μενα γιωργακης και πασοκ οριστικα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. παιδια πραγματικα το λεω.

    τοσο λιγο πρωθυπουργο δεν εχω ξαναδει.
    τελος το ηλιθιο παιδακι που βγαλαμε.
    πρεπει να φυγει ακομα και με τη βια.


    οποιοσδηποτε μα οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε αξιοπρεπεια και αυτοπεποιθηση με τη μερκελ.
    ακομα και αν ητανε απο την ζιμπαμπουε και ακομα και αν χρωστουσε τα 10πλασια απο εμας.

    ειπε 130 ευχαριστω και απαντουσε κανονικα οτι δεν θα πουλησουμε νησια γιατι τα αγαπαμε!!!
    αντι να μην απαντησει καν, η να ριξει γερη μπηχτη.

    φανηκε ποσο ολοι εξω τον κανουν οτι θελουν.
    γιαυτο τρελαθηκαν απο χαρα οι τουρκοι οταν ειχε βγει.

    μετα και απο αυτα τα αθλια μετρα,
    για μενα γιωργακης και πασοκ οριστικα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΕΡΚΕΛ = χ

    Ολοι περναμε δυσκολα, αλλα στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι!

    Μαζεμενη εμφανιζεται η Μερκελ, αφου καταλαβε οτι ουτε μια κολωνα Παρθενωνα δεν θα παρει, ουτε βοτσαλο Ελληνικης αμμου

    Ο Γιωργος, σταθηκε αξιοπρεπως ως ηγετης της Ελλαδας...."τωρα τρεχει πιο γρηγορα", ακουγοντας και τον δρ Κουτσουκο!

    Ολα θα πανε καλα και καλυτερα με τον Ομπαμα και αριστα μονοι μας!

    Μονοι μας θα σωθουμε ειπε ο δρ Kουτσουκος και ολοι εμειναν ευχαριστημενοι στη Μηλιωνη!

    Eχετε και τους χαιρετισμους της κ. Μερκελ! Θα μεινουμε ευρωζωνη, αλλα θα κανουμε ορθολογικες δικαιες θυσιες!

    ΕΙΔΗΣΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Μανθος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

    "θα σας γαμήσουμε το ΛάΟΣ" επιμένουν οι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Θα ισχύσουν αμέσως..." λέει η κυβέρνηση!

    "ο καρατζαφυρερ θα την πληρώσει" λέμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οκ bloupers τωρα περαστε απο το ταμειο να πληρωθειτε και μαλιστα σε δολαρια, που εχουν μετατραπει απο το ουγρικο νομισμα.... το βγαλατε και σημερα το μεροκαματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΙΤΕΥΤΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ;

    ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ
    ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    * ΡΕ ΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
    ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!

    ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΑΜΕΡΙΝΑΚΩΝ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ
    ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΚΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ :
    ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΣΑΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΗΝ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ,ΤΖΕΦΡΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ G.W.BUSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Hi Web marketer! Opt to state that that I such as your net site many.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/compare-business-credit-cards]compare business credit cards[/url] business credit card expense template [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/printable-calendar-templates]printable calendar templates[/url] 2011 calendar template vertex [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/energizer-car-battery]energizer car battery[/url] car battery x type [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/sony-digital-photo-frame]sony digital photo frame[/url] digital photo frames 220 volts dallas tx [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/xtreme-fitness-gym]xtreme fitness gym[/url] fitness gym union square manhattan [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/prefab-green-homes]prefab green homes[/url] fitness gym manager jobs [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/electrolysis-hair-removal]electrolysis hair removal[/url] hair removal ventura [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-recipe]homemade pizza recipe[/url] home made pizza dc [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/featherlite-horse-trailers]featherlite horse trailers[/url] horse trailers kearney nebraska [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/giant-hybrid-bikes]giant hybrid bikes[/url] hybrid bike design [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-login]itunes login[/url] itunes 09 download [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/back-of-knee-pain]back of knee pain[/url] knee pain video [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/english-lavender-plants]english lavender plants[/url] lavender plants in texas [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-11]mini mac 11[/url] mini mac duo [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/chinese-money-tree]chinese money tree[/url] money tree kirkland [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-delivery]organic vegetable delivery[/url] organic vegetable jobs [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/sniper-paintball-guns]sniper paintball guns[/url] paintballguns.com [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/pontoon-boats-for-sale]pontoon boats for sale[/url] pontoon boats for sale in wisconsin [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-consulting]project management consulting[/url] project management requirements [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/cheap-ps3-games]cheap ps3 games[/url] ps3 games of 2011 [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/treatment-for-thyroid-problem]treatment for thyroid problem[/url] thyroid problems voice [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/free-turnkey-websites]free turnkey websites[/url] online turnkey website opportunity [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/liquid-vitamin-d]liquid vitamin d[/url] vitamin d 7000 iu [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/wireless-security-software]wireless security software[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση