GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπρώχνουν για οικουμενική...

4 σχόλια

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.



    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΞΩ.

    ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙ ΜΟ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριωτισμός : το ΠΡΩΤΟ καταφύγιο του απατεώνα !
    Πριν 235 χρόνια, ο υπερσυντηρητικός, ηθικολόγος, ποιητής, βιογράφος, κριτικός, Σάμιουελ Τζόνσον, εισάγει στο παγκόσμιο πολιτικό λεξιλόγιο την ιστορική φράση «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα» («patriotism is the last refuge of the scoundrel»).

    Μία φράση που έμελλε να συνοδεύει όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα και που στην πολιτική των made in Greece «σοσιαλιστών» άλλαξε περιεχόμενο, καθώς πλέον ο πατριωτισμός αποτελεί το πρώτο καταφύγιο των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 Μαρ 2010 7:55:00 μ.μ.


    ΦΥΣΙΚΑ ,ΣΤΗΝ ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ,ΕΠΕΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ , ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ .

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση